2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
serenayy
canım ahseni ayagımda sallıyarak uyutuyorum
bence memeden kessen 1 hafta sıkıntı çekersin ablam her zaman der oğlunu memeden kesince deliksiz uyudu diye birde ablamın oğlu 1 buçuk yaşından sonra biberona başladı memeden kesince oda beni yalancı emzik yerine koyuyor du der kucagımda uyuyor nasıl yatagına koyunca hemen kalkıyordu tıpkı çınar gibi

Herkes şikayetçi bende şikayet edeyim dizenteri olmadan önce hayatımız biraz düzene girmişti hastalandıktan sonra bidaha bozuldu duru yine sallanma işine taktı gece uyanıyor sallaaa,, lalaaaaaa ağzına ne gelirse hele saat 2 den sonra tam çıldırıyor çığlık atarak uyanıyor ağlıyor, bağırıyor kafayı yicem önceden gece uyanır anne mama der yeyince uyurdu tabiki oda çok kısa sürdü malesef ayy dün gece kafayı sıyıracaktım düşündüm 2 cisi de böyle arsız olursa ne yaparım ben , ya başkalarının çocuklarına bakıyorum kızlar kuzu gibiler bizimkilermi problemli anlmadım..

Kızlar duru şimdide meme lerime takmış durumda nerden gördü öğrendi anlamadım meme diye elini daldırıp göğüslerimi mıncıklıyor sinir oldum bebekken emeydin resmen birtaraflarımı yırttim emm diye dedim gülüyor çıkardım verdim dudaklarını değirip nımm nım nımmm diyor :9: :9: :9: :9: anlamadımki neyin kafasında...

Hayırlı cumalar herkese nasılsınız bebişler nasıl ????

Duru hanım şimdi bana annesii annesiii diye sesleniyor uyuz oldm komşunu oğlu bana durunun annesi diye sesleniyor ya ondan öğrendi - anneeesiii mammaaa diyor hanım efendii...

Duru hanım şimdi bana annesii annesiii diye sesleniyor uyuz oldm komşunu oğlu bana durunun annesi diye sesleniyor ya ondan öğrendi - anneeesiii mammaaa diyor hanım efendii...

Sana da hayırlı cumalar canım maşallah canım daha çınar bana anne bile demiyor bu çocuk ne zaman konuşacak anlamadım

Sana da hayırlı cumalar canım maşallah canım daha çınar bana anne bile demiyor bu çocuk ne zaman konuşacak anlamadım

Meraklanma canım konuşur konuşur zamanı gelince bıkarsın bile duru hasta olduğunda allah seni inandırsın durmadan anne , anne , anne bıkmadan usanmadan bir dakika susmadan anne dedi , bana bıkarsın demişlerdide inanmamıştım..

Canım nice mutlu yıllara allah mutluluğunuzu daim etsin..
çok teşekkür ederim demoşum daha 15 günümüz var hediye arayışındayım

sizede hayırlı cumalar canım
annesi hı kız bu duru tam cadı
ahsende babasına babam diyor bana kuru anne
şimdiden tarafını belli ediyor rezil :19:

TOPİK ÇOK SESSİZZ... NERELERDESİNİZ HATUNLAR........

Kızlar ben daha anneme hamile olduğumu söyliyemedim hergün yüzyüze bakıyoruz ama söyliyemiyorum..

çok teşekkür ederim demoşum daha 15 günümüz var hediye arayışındayım

sizede hayırlı cumalar canım
annesi hı kız bu duru tam cadı
ahsende babasına babam diyor bana kuru anne
şimdiden tarafını belli ediyor rezil :19:

Anamm bunlar çok fena çokkk işleri düştümü anne yoksa babaaaa...

Kızlar ben daha anneme hamile olduğumu söyliyemedim hergün yüzyüze bakıyoruz ama söyliyemiyorum..

ben ahsende 8 sene sonra hamile kalmıştım herkes çok istiyordu bir bebek ama bende anneme 1 ay sonra kayınvalideme görümcelerime filan nerdeyse 3 buçuk 4 aylıktı söledim :37:nedense söylemek istemedim

Ahsen canim yeni gordum..simdiden nice yillara esinle cocuklarinla..
Bizim cadida annecim babacim bide abicim diyor:)) abi kim bilmiyoruz:)
Serenay canim erkekler gec konusur derler ama bi baslasin susmuyorlar..elaya yatana kadar kac kere efendim dedigimizi bilmiyoruz..herseyde anne baba diye bagriyor..bide bizim pis bir huyumuz var efendim demeden anlatmiyor bisey:)) ihh ne diyorum yine anne diyor..kendisine seslendigimde ise neeee diye bagiriyor..bizimki cok sey anlatiyor ama anlamiyoruz daha..

cnm çınar başka kelime kullanıyormu anne demiyorya

zor cnm gerçekten söylemek ima ederek başla konuşmaya dolaylı yoldan gel şahsen benbişeyi söylemek zorssa öyle yapıyorum :)

Serenay canim erkekler gec konusur derler ama bi baslasin susmuyorlar..elaya yatana kadar kac kere efendim dedigimizi bilmiyoruz..herseyde anne baba diye bagriyor..bide bizim pis bir huyumuz var efendim demeden anlatmiyor bisey:)) ihh ne diyorum yine anne diyor..kendisine seslendigimde ise neeee diye bagiriyor..bizimki cok sey anlatiyor ama anlamiyoruz daha..

yani illa kendisini dinlendiiğini bilcek öyle analtıcak annesi elifte kendisine baktırana kadar abaaaaaa diyor klasik abamız işte bide alomuz var telf nu kulağına götürüp alo adoo diyor :) ilk kelimemiz alo oldu heralde :) yani sanırım :)

Vallahi zor bir durum canım ben de olsam anneme söylemeye çekinirdim çünkü çınarın uykularının problemli olduğunu biliyor eşimin işleri pek yolunda gitmez evin kredisi günlük ihtiyaçlar var kime güvenip doğuracan der herhalde ama sonuçta 2. çocuk ve kürtaja pek sıcak bakmadığım için doğururdum herhalde önce biraz tepki verseler şaşırsalar da kabulleneceklerdir Allah hele bir de kızım olsa ne çok isterdim ama bir garantisi yok cinsiyetin 2. bir erkeği hiç kaldıramam erkeklerin uykuları daha mı sorunlu oluyor öyle diyorlar

cnm çınar başka kelime kullanıyormu anne demiyorya

zor cnm gerçekten söylemek ima ederek başla konuşmaya dolaylı yoldan gel şahsen benbişeyi söylemek zorssa öyle yapıyorum :)
canım çınar sadece ağlarken gece uyanmalarında anne ve özdem gibi birşey diyor onu da annemden öğrendi adım özlem herhalde bana seslenirken öğrendi ama gün içinde hiç kelime yok kendi kendine saçma sapan birşeyler diyor ama hep işaret diliyle göstererek anlaşıyoruz meme bile demez oldu bundan 4 ay önce anne baba dede hecelerdi adanadayken gel git bitti diyordu şimdi hiçbirini kullanmıyor acaba ortam değişikliği mi iyi gelmedi annem varken anne anne diyordu

slm kızlar fırsat bulup girremiyorum miray bilgisayara hiç rahat vermiyo boş kaldığımdada kpss çalışıyorum yaza memurluk sınavı var bakalım elimden geldiğince bakıyorum.ahsenim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..
demoş annesi belli babası belli alışacak herkes yapacak bişey yok millet arayıpta bulamıyo belki duruyada iyi gelir herşeyde vardır bi hayır:34:
serenay canım her çocuk bir olmuyor birde kızlar daha çabuk konuşuyor sanırım konuşur elbet sıkma canını..
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ismini yazamadığım arkadaşlar hepinizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım kalmıyor pek hepinizi öpüyorum:54::54::54:

çok teşekkür ederim canım:34:
ahsende aynı yüzüne bakıyorum hı diyorum ne diyorum gene anne anne efendim diyinceye kadar söylemiyor zaten söyledigide pek anlamasamda bazı şeyleri tek ben anlıyorum bazen babası beni çagırıyor bi gelsene ahsen ne istiyor diye :1:
slm kızlar fırsat bulup girremiyorum miray bilgisayara hiç rahat vermiyo boş kaldığımdada kpss çalışıyorum yaza memurluk sınavı var bakalım elimden geldiğince bakıyorum.ahsenim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..
demoş annesi belli babası belli alışacak herkes yapacak bişey yok millet arayıpta bulamıyo belki duruyada iyi gelir herşeyde vardır bi hayır:34:
serenay canım her çocuk bir olmuyor birde kızlar daha çabuk konuşuyor sanırım konuşur elbet sıkma canını..
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ismini yazamadığım arkadaşlar hepinizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım kalmıyor pek hepinizi öpüyorum:54::54::54:

çok teşekkür ederim canım
sanada kolay gelsin inşallah hayırlısıyla kazanırsın
bende seni merak ediyordum kaç zamandır yoksun gözümüz arıyor :16:

Selam kizlar nasilsiniz? Biz iyiz sukur, tum ogretmen arkadaslarimin gununu kutluyorum..
Arkadaslar cocugu konusmayan varsa mutlaka bir doktora goturun bence..farkli seyler olabilir.devamli elayi gozlemliyorum ben.kendi etrafinda cok donuyor oyunmu yapiyor anlamadim.bugunlerde ona takmis durumdayim..nette okuyorum hep otizm le ilgili seyler cikiyor.moralim bozuldu.lutfen sizde cocuklarinizi gozlemleyin bazen farjedilmiyormus..gece uykusu sorunlu olurmus..siddet hircinlik vs..daha bircok sey yaziyor..rabbim korusun evlatlarimizi..

Back
X