Eyidas canim elada uykuya dalmisti uykusunda donunce dusuyordu galiba..ben onu tuttugumda gozleri kapaliydi.ikimizde dalmisiz 6:30da..ee uc saat uyanik kalinca sizdik ana kiz:))
Kizlar yaa banyo sizde ne durumda..bizde resmen iskenceye dondu..ela her banyoda agliyor.cildircak gibi hemde..kuveti dolduruyorum biraz oynuyor sonra yikanma ya basladimi basiyor feryadi

( o nedenle haftada iki kez yikiyom..birde bu sene evim cok sicak derece 28 lerde ve pisiyoruz..elaya ince giydiriyorum hatta tek ustune carsaf ortuyom yinedcnme cok terliyor..bebekliginden beri terliyor yaa..sonrada buz gibi oluyor

( bende yorgunluktan dalip gidiyorum o aglayana kadar

Birde yemekten bahsedeyim..bizde artik ara ogun falan yok..sabah ilk uyaninca mutlaka mama, 10da bakicida kahvalti (hala bulamac yoksa doymuyor ) oglen corba.bide sut veriyorum Muzlu cilekli ne varsa..aksam bizle ne varsa bir iki atistirir..zorlamiyorum artik..sonra yogurt veya meyve yeriz ailece:)) en son mama ve yatis..bakicida baska bisey yiyormu bilmem eline falan veriyormudur sanmam ama..bizim boyle..bende ikigune bir mutlaka sulu yemek yapiyorum..isten dolayi tek gunluk yapmiyom.bi yaptigimi iki gun yiyoz valla:))