Saol canim sennasilsin? Allah yardimcin llsun her iki konudada:) ins guzel bir puan alirsin..ben 17senedir okuyom galiba:))) dahada bitmedi..
Ahsen canim elada cok inat..biz nahvediyor.olana kadar yirtiyor kendini valla..aksam 4kez badi degistirdim artik en son dayansmadim poposuna iki saplak indirdim:)) su istiyor tukurup dokuyor.cay iciyor tukuruyor..bizimde yeni favorimiz tukurmek :)))
Demos canim masallahh duruya..elada cok sukur iyi konusmadan yana hatta laf kavgasi ediyor bizle cimcime:))
Eyidas canim elifime bisey olmaz nerak etme..sikinti yapma kendine, insanogluyuz unutabiliyoruz arada..
Migi canim sen yazdiginda bir kere kafasini vurmayla ilgili demistin ilgilenmeyin cok aciyacak sekilde vurmaz diye.bende o gunden sonra sallamadim inan elada birakti artik :)) mahsus yapiyor bunlar bize..
Kizlar acayip kar basladi burda disari buz ama cok sukur evimiz sicacik atletle yatiyoz, elada cok terliyor onada carsaf ortuyorum.rabbim evi olmayan larin sokakta kslsnkarin yardimcisi olsun cok zor ya..hep dusunuyorum balkoba cikinca

bu arada kizlar ben sigara kullaniyorum ama balkonda iciyoruz devamli. .hos degil s birakamiyorum..hamileligimde icmedim ama..tup ile olunca :)