2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam güzel hatunlar nasılsınız ben çalkantılı ve bulantılıyımm..

KIzlar korktuğum başıma geldi dün duruyu öperken tükmüğü ağzıma geldi bir öğürdüm nasıl kötü oldum nasıl :43: :43: :43: kızımdan gözümün nurundan tiksindim yaa 1 saat kendime gelemedim....

annaaa geriye giderek okuyodum da mesajlarınızı bi an algılayamadım bulantı filan deyince :53: demosss hamilesin demek cok sasırdım cok da sevindim duruya kardes geliyo he :nazar: Allah yardımcın olsun cnm kolay bi hamilelik gecirirsin insallah. ben bır aylık gecmisin tumunu okuyamıcam baska hamile olsan varsa toptan soylesin baska soklar yasatmayın bana :)

merhaba kızlar nasılsınız, bebisler nasıl? bende nihayet donebildim, 15 gunlugune diye gittim ama tam 1 ay kaldım. esimin isleri aksadı o gec gelince bizimde tatil uzadı. insanın kendi evi gibisi yk gercekten, huzur buldum. corluda bi anneme bi kayınvalideme derken vallahi basım dondu. ceren hanım tam bi maskot halindeydi, yazı zaten nerdeyse annemlerle birlikte gecirdik ama esimin tarafı cok ozlemis zaten onlar ozlemini gidersin diye gittim ama ceren hanım sımardıkca sımardı zaten cok kural tanımıyodu ama koydugum butun kurallar yerle bir oldu. cok edepsiz bi tarafı cıktı ortaya her zaman degil ama bazen istemedigi bisey yapınca sanki bogazı delincek gibi bagırıyo sacımı basımı yoluyo ısırıyo bi anda deliriyo sanki, bende fazla ustune gitmemeye calısıyorum ama bu duruma ne yapmam lazım bilmiyorum. ben cok nadiren cikolata filan veriyodum orda kayınvalidem gorumcem cocugun eline habire cikolatalar sekerler meyve suları verdi ne ogun saati ne biseyden anladıkları var yaglı sulu ne olursa cocugun eline verip evde gezdirdiler oysa ben bez serip ustunde yedirmeye alıstırmıstım epey, simdi asla oturmuyo :35: oyle boyle bir ayı gecirdik ama yalnızlıktan sikayet eden ben kalabalıkta cocuk buyutmenin de ne kadar zor oldugunu anlamıs oldum. he bu arada iyi seylerde olmadı degil. ceren artık kakasını yapınca toto toto diye geliyo poposunu tuta tuta, zannedersem artık rahatsız oluyo kakasından bi oturuyo bi kalkıyo bacaklarını acıyo :) sanki biraz ugrassam alısıcak gibi ama evimiz soguk usur diye korkuyorum havalar ısınınca daha iyi olur sanırsam. ve cizgifilmlere gozunun ucuyla bakmayan kız artık cizgifilm izler oldu. yani oyle hepsini degil mesela trtcocukta canım kardesim var en cok onu seviyo kostebekgiller var ona biraz bakıyo. yemek yedirirken bana kurtarıcı oldu, dogrusu tv karsısında yemek yedirmenin ne kadar anlıs oldugunu biliyorum ama baska turlu 3-4 kasıkatan sonra yutmuyo napiyim:50: bu arada esimle ben bi kursa yazıldık hafta sonları balıkesire gidicez yani bize 1 saat mesafede 2 ay surucekmis suan online dersler baslamıs ama biz pek takip edemedik. snavı zormus oyle parayı verdim sertifikayı aldım durumu yokmus yani enikonu oturup calısmam lazım ama nasıl calısıcam bilmiyorum. annemler gelicekler hafta sonuna dogru onlar bakıcak cerene ama ceren evde beni 5 dk gormesin anne anne diye aramaya baslıyo ustluk benden baskası cerene biraz zor yemek yedirir hafta sonları butun gun annemler nasıl yedircek bilmiyorum.yani su onumuzdeki 2 ay epey yorucu olucak benim icin... iste boyle bizde durumlar kızlar, o kdr gezmeye hasta masta olmadan geldik ya cok sukur gerisi halledilir :(
Hoşgeldin canım bence de insanın kendi evi gibisi yok başka evlerde düzen bozuluyor 4 ay annemlerdeydim yazın 40 gündür evimizdeydik çınar eve yeni alışmıştık ki kardeşimin düğünü için tekrar adanaya geldim istanbul daha soğuk ama evimiz sıcacık merkezi sistem var adanada evlerin içi çok soğuk çınar da laf söz dinlemiyor burada evimizde dibimden ayrılmıyordu burda umrunda değilim laf dinlemiyor bu çocuklar başka evlerde daha şımarıyorlar o bişey değil de benim ağrılarım azdı ne zormuş çocuk büyütmek yoksa bana mı zor geliyor

Topik canlanmis hoşgeldiniz kızlar
Ben de biraz icimi dökeyim, bu çocuklar çok zor gercekten... Benim oglusum da 12,5 kg ama 1 yasindan beri dogru düzgün kilo almadi, eskiden herseyin tadina bakardi, simdi çok secici cok az yiyor cani isterse...
Esim Ankaraya gitti birkac ay ayri kalicaz, ben de bi annemlerde bi kayinvalidemde kalicam böyle de zor oluyo cocukla... Gercekten laf dinlemiyo kalabalikta, arsiz oluyo...
Masallah konusmasi iyi herseyi söylüyo ama bisey ögrenmis nerdeyse herseye ı ıı, e ee; hayir diyo yani... annaneyi dedeyi kendine yaklastirmiyo cani istemeyince... Iki yaş sendromu basladi çoktan anlayacaginiz...

Hoşgeldin canım bence de insanın kendi evi gibisi yok başka evlerde düzen bozuluyor 4 ay annemlerdeydim yazın 40 gündür evimizdeydik çınar eve yeni alışmıştık ki kardeşimin düğünü için tekrar adanaya geldim istanbul daha soğuk ama evimiz sıcacık merkezi sistem var adanada evlerin içi çok soğuk çınar da laf söz dinlemiyor burada evimizde dibimden ayrılmıyordu burda umrunda değilim laf dinlemiyor bu çocuklar başka evlerde daha şımarıyorlar o bişey değil de benim ağrılarım azdı ne zormuş çocuk büyütmek yoksa bana mı zor geliyor

bi sana degil canım en uslu cocugun annesine bile git sor o bile ne kadar zorlandıgını anlatacaktır kaldıki senin cınar akıllara ziyan hele o uykusuzluga can mı dayanır canım Allah yardımcın olsun gene de iyi goturuyosun. zaten ben de yamuldum benim belimde haf,f bi agrı oluyodu cerenle birlikte iyice arttı cunku ceren nerdeyse yuruyene kadar kucak manyagıydı bazen hala bile yapısıyo kucak diye, 15 gun kadar once bi aksam iyice ktlendim hazır annemdeyken gideyim gostereyim dedim fıtık baslangıcı dedi dikkat etmen lazım dedi, nasıl dikkat edicem ki cocuk bakarken bugun sabahtan beri temizlik yaptım gene cok agrıyo, bi de arada bir boynum tutulmaya basladı anlıcagın daha bi cocugu buyutmeden ben de yamuldum:53:

merhaba kızlar nasılsınız, bebisler nasıl? bende nihayet donebildim, 15 gunlugune diye gittim ama tam 1 ay kaldım. esimin isleri aksadı o gec gelince bizimde tatil uzadı. insanın kendi evi gibisi yk gercekten, huzur buldum. corluda bi anneme bi kayınvalideme derken vallahi basım dondu. ceren hanım tam bi maskot halindeydi, yazı zaten nerdeyse annemlerle birlikte gecirdik ama esimin tarafı cok ozlemis zaten onlar ozlemini gidersin diye gittim ama ceren hanım sımardıkca sımardı zaten cok kural tanımıyodu ama koydugum butun kurallar yerle bir oldu. cok edepsiz bi tarafı cıktı ortaya her zaman degil ama bazen istemedigi bisey yapınca sanki bogazı delincek gibi bagırıyo sacımı basımı yoluyo ısırıyo bi anda deliriyo sanki, bende fazla ustune gitmemeye calısıyorum ama bu duruma ne yapmam lazım bilmiyorum. ben cok nadiren cikolata filan veriyodum orda kayınvalidem gorumcem cocugun eline habire cikolatalar sekerler meyve suları verdi ne ogun saati ne biseyden anladıkları var yaglı sulu ne olursa cocugun eline verip evde gezdirdiler oysa ben bez serip ustunde yedirmeye alıstırmıstım epey, simdi asla oturmuyo :35: oyle boyle bir ayı gecirdik ama yalnızlıktan sikayet eden ben kalabalıkta cocuk buyutmenin de ne kadar zor oldugunu anlamıs oldum. he bu arada iyi seylerde olmadı degil. ceren artık kakasını yapınca toto toto diye geliyo poposunu tuta tuta, zannedersem artık rahatsız oluyo kakasından bi oturuyo bi kalkıyo bacaklarını acıyo :) sanki biraz ugrassam alısıcak gibi ama evimiz soguk usur diye korkuyorum havalar ısınınca daha iyi olur sanırsam. ve cizgifilmlere gozunun ucuyla bakmayan kız artık cizgifilm izler oldu. yani oyle hepsini degil mesela trtcocukta canım kardesim var en cok onu seviyo kostebekgiller var ona biraz bakıyo. yemek yedirirken bana kurtarıcı oldu, dogrusu tv karsısında yemek yedirmenin ne kadar anlıs oldugunu biliyorum ama baska turlu 3-4 kasıkatan sonra yutmuyo napiyim:50: bu arada esimle ben bi kursa yazıldık hafta sonları balıkesire gidicez yani bize 1 saat mesafede 2 ay surucekmis suan online dersler baslamıs ama biz pek takip edemedik. snavı zormus oyle parayı verdim sertifikayı aldım durumu yokmus yani enikonu oturup calısmam lazım ama nasıl calısıcam bilmiyorum. annemler gelicekler hafta sonuna dogru onlar bakıcak cerene ama ceren evde beni 5 dk gormesin anne anne diye aramaya baslıyo ustluk benden baskası cerene biraz zor yemek yedirir hafta sonları butun gun annemler nasıl yedircek bilmiyorum.yani su onumuzdeki 2 ay epey yorucu olucak benim icin... iste boyle bizde durumlar kızlar, o kdr gezmeye hasta masta olmadan geldik ya cok sukur gerisi halledilir :(
hoşgeldin cnm dediğin gibi kalabalık ortam hem güzel hemde kötü, ne kursuna başladınız cnm

selam kızlar bayadır uğrayamıyordum topiğimize bakıyordumda aynı sorunlar herkeste devam edıyor

oğlumun uyku düzenı ıyı ama çok hırçın hemen ağlıyor yada elındekılerı fırlatıyor sabırlı olamayıp bazen bağırıyorum napim ama gerçekten hiç yapıcandan gerı kalmıyor yapma dersem ınat edıyor henuz konuşmmuyorda sadece emiş dıyor emzığine bide bitti yi öğrenmiş yeni pippi dıyor yemeği yada tvde bı program bıtınce çok yaramazz oldu sureklı bişilerin üzerinden atlarken yakalıyorum dun suluğunu fırlattı bana durup duruken surekli bşiler atıyor herkese bende durum bu çok şükür hasta değil ama çok geçimsiz oldu

Hakkaten ne zormuş çocuk büyütmek büyüdükçe zorlaşıyor. Benim kızımda çok ınatcı olmaya başladı. Akıllı uslu bir anında birden sinirleniyor ve oturup kafasını yere vuruyor. Insan nasıl davranacağını şaşırıyor.E bazen bende dayanamayıp kızıyorum. herhangi bir şeyi yapamasın hemen sinirleniyor legolarla oynuyor bir iki takiyor bi tane takamasın kıyamet kopuyor. Yemek yedirmek ayrı dert. Ama işte arada koşup gelip bi öpüyor o zaman herşeye değdigini hissediyor insan

hoşgeldin cnm dediğin gibi kalabalık ortam hem güzel hemde kötü, ne kursuna başladınız cnm

is guvenligi ve saglıgı kursu canım, muhendisler alıyo bu kursu ama bu sene alandaki acıktan dolayı teknik ogretmenlerede hak tanımıslar, bende fırsattan istifade edeyim dedim isime yarar insallah

is guvenligi ve saglıgı kursu canım, muhendisler alıyo bu kursu ama bu sene alandaki acıktan dolayı teknik ogretmenlerede hak tanımıslar, bende fırsattan istifade edeyim dedim isime yarar insallah

tabi cnm fırsatları değerlendir dediğin gibi bellimi olur işine yarayabilir zarar gelmez :)

gerçekten de kalabalıkta azıtıyolar iyice,pazartesileri babanneyle kalıyo oğlum,geçen hafta kadını nasıl yormuş,ne istese yapma gafletinde bulunmuş k.validem :1: elinden tutup götürüp salonun kapısını aç aç diyomuş,kucağına aldırıp tepelere uzanmak istiomuş falan,kayınvalidemin geçen hafta neredeyse boyun fıtığı nüksedecekti :51: akşam bi de dede geldi ama oğlumu görmeniz lazım,nasıl bi çirkeflik,ciyak ciyak dediğini yaptırmaya çalışıyo,habire elinden tutup kaldırıyo,dedim anne kaldırma kucağına,her dediğini yapınca sınırı yok iyice edepsizleşiyo,neyse bu hafta daha sakin geçirmişler,bana ve babasına o kadar yapamıyo,bir iki hayır dedim mi biraz mızırdansa da yapmayacağımı anlıyo,bi süre sonra vazgeçiyo,ben şunu anladım,gerçekten kararlı davranmayı başarabildiğim durumlarda,yapmaması gerektiğini biliyo ve yapmıyo (ama ısrarla deniyo ,acaba buı sefer izin verir mi diye,o ayrı),ama kararsızlık yaşayıp da bi izin verip bi vermediğim durumlarda kesinlikle edepsizleşip ısrar ediyor.Hatırlarsanız kafasını vuruyo demiştim,rehberlik uzmanı arkadaş da bırak vursun,kendi canını istese de çok acıtamaz görmezden gel demişti,gerçekten de görmezden geldim,o kafayı vurunca bakmadım bile,ya da kendi işime baktım,10 güne kalmadan bıraktı,yani aslında olay sabır ve kararlılıkta ama işte her zaman yapamıyoruz malesef,bazen tahammül gücümüz düşüyor bazen de moralimiz bozuk oluyo,uğraşmak istemiyoruz,yapıversin,açıversin deyip izin vermediğimz bi şeye izin veriyoruz ya da bi yerlerde açık veriyoruz ve onlar bunu anında farkedip o küçücük beyinlerine ilerde kullanmak üzere kaydediyolar :27: ondan sonra da sonraki sefer hayır desek de bağırsak da bi kere o bilgi yüklü beyinde,yice azıtıp tekrar aynı şeyi yapmak için inatlaşıyolar

Nasılsınız hatunlarrrr..

Kızlar duru konuşmayı bayağı bi çözmeye başladı konuşmuyor konuşmuyor dedimde pişman oldum.. ::))

Akşam vücudunun yarısı sehpada yarısı çekyatın üzerinde baktım bağırıyor anneee , annee meni kutar kutarr :53: :53: :53: kızlar valla şaşırdım sen kurtar ı nerden duydun ne biliyon. Sabahta anneme demişki men yumuta yemeycem çay içeçem :52: :52: bu nasıl bir mutluluk nasıl allahım o kadar şikayet ediyoruz ama allahım iyiki bu veletleri bize yollamış nasip etmiş evin neşesi cümlemizin evletlarını bağışlasın..

Birde sizinkiler uyurken sayıklıyorlarmı?? Duru çok sayıklıyor dün abartı inanın bana şu şakilde : Bıyakk bıyakk puuu puu tükürüyor, anne mandanina ( mandalina ) , gemeze gidecem gemeze.. gezmeye acaba gündüz söylediği şeyşer kafasına çokmu yerleşiyor anlamadım kaç defa uyandım sayıklamasına....

Selam canım inanki az önce aklımdan seni geçirdim uzun zamandır görmüyorum tesadüfmü etmedi nasılsın sen ve bebişin..

annaaa geriye giderek okuyodum da mesajlarınızı bi an algılayamadım bulantı filan deyince :53: demosss hamilesin demek cok sasırdım cok da sevindim duruya kardes geliyo he :nazar: Allah yardımcın olsun cnm kolay bi hamilelik gecirirsin insallah. ben bır aylık gecmisin tumunu okuyamıcam baska hamile olsan varsa toptan soylesin baska soklar yasatmayın bana :)

Hoşgeldin canım. Teşekkür ederim canım evet davetsiz misafirimiz var kısmet deyim barii..

off kızlar canım çok sıkkıınnn gece uyumadı küçük hanım sabah ezanından sonra uyudu ve uykusuz kalıncada 9 buçuktaki saati duydum ama uykusuzluktan uyumuşum bi uyandım 12 :14::14: ve bu ara çok unutur oldum ilacını elifin aslıdna saati çok önemli offf bişi olursa kendimi affetmeyeceğim :14:

Canım kendini üzeme bizde insanız yorulmuşsun bu çok doğal merak etme 1 2 sefarden bişey olmaz allah şifa versin umarım hergeçen gün dahada iyi olacak elimiz....

Vallahi canım insan tıkanıyor kendi çocuğunu eğitirken vurmayacam bağırmayacam diyorum beni takmıyor ki ne isterse yapıyor engellersem dayak yiyorum sinirle ya bağırıyorum ya da eline vuruyorum zaten tatlı dil açıklamlardan anlamıyorlar istemediğim bir anne tipi oldum ama duru çok tatlı ya çok güldüm benim oğlum bari göt dese onu bile duyamadık ağzından

:9::9::9: İlahi serenay güldürdün beni canım merak etme yakında bülbül gibi şakır oğluşun...

Nasılsınız hatunlarrrr..

Kızlar duru konuşmayı bayağı bi çözmeye başladı konuşmuyor konuşmuyor dedimde pişman oldum.. ::))

Akşam vücudunun yarısı sehpada yarısı çekyatın üzerinde baktım bağırıyor anneee , annee meni kutar kutarr :53: :53: :53: kızlar valla şaşırdım sen kurtar ı nerden duydun ne biliyon. Sabahta anneme demişki men yumuta yemeycem çay içeçem :52: :52: bu nasıl bir mutluluk nasıl allahım o kadar şikayet ediyoruz ama allahım iyiki bu veletleri bize yollamış nasip etmiş evin neşesi cümlemizin evletlarını bağışlasın..

Birde sizinkiler uyurken sayıklıyorlarmı?? Duru çok sayıklıyor dün abartı inanın bana şu şakilde : Bıyakk bıyakk puuu puu tükürüyor, anne mandanina ( mandalina ) , gemeze gidecem gemeze.. gezmeye acaba gündüz söylediği şeyşer kafasına çokmu yerleşiyor anlamadım kaç defa uyandım sayıklamasına....

oh oh masallah duru herseyde oldugu gibi konusmaktada bası cekiyo, biz daha anne, baba, mama, modundayız :) cocuklar gun icerisinde yasadıgı seyleri geceleri ruya yoluyla pekistirirlermis, anlasılan o ki duru da geceleri epey pekistirme yapıyo :) ben daha hic cerenin sayıkladıgını duymadım

Yoksun ortalıklarda ne habersiniz nasılsınız...

buralardayım canım koşturma halinde ahsende geceleri sayıklıyor ama anne baba şevval şeklinde gidip bakıyorum uyuyor
bizde konuşmamız iyi derdini anlatıyor ama tek sorunumuz aşırı inat asla vazgecmiyor dedigi illa olacak bana çok gözü kesmiyor ama babasını çok kulanıyor:9:

elfileda hoşgeldin canım özlettin kendini
pancem epeyidir hok ders çalışıyor birde kız anca fırsat bulamıyordur :34:
eyidas ilacı unurtmuşsun diye üzülme canım allah korusun elifimizi inşallah biran önce elif kurtulur ilaçlardan
migi valla ben biraz daha kararlıyım eşime göre ahsen babasını görünce hemen huy degiştirriyor senin dedigin gibi onlarda çok akkılı kişiye göre davranıyorlar

selam kızlar
sizi sürekli okuyorum ama yazamıyorum miray fırsat vermiyo bide ders çalışmaya çalışıyorum:25:
mirayda çok inatçı kızlar ya bütün sevmediğim çocuk özellikleri benim kızımda toplanmış kızlar ya çok mu mana buldum acaba:30::30: istediği olmasın sürekli ağlar kendine yerlere atar yemek yemez dışarıya ıktımı içeri girmez offf offf :31:
acaba ben mi yetiştiremiyorum kızıyorum ondan da anlamıyo ben kızıyorum o bana vuruyo :53::53:
elfleda hoşgeldin
ahsenim unutmamışsın sağol
demoş hamilelik nasıl
eyidas
melisela ismini unuttuklarım varsa hepinizi öpüyorum:16::16:

selam kızlar
sizi sürekli okuyorum ama yazamıyorum miray fırsat vermiyo bide ders çalışmaya çalışıyorum:25:
mirayda çok inatçı kızlar ya bütün sevmediğim çocuk özellikleri benim kızımda toplanmış kızlar ya çok mu mana buldum acaba:30::30: istediği olmasın sürekli ağlar kendine yerlere atar yemek yemez dışarıya ıktımı içeri girmez offf offf :31:
acaba ben mi yetiştiremiyorum kızıyorum ondan da anlamıyo ben kızıyorum o bana vuruyo :53::53:
elfleda hoşgeldin
ahsenim unutmamışsın sağol
demoş hamilelik nasıl
eyidas
melisela ismini unuttuklarım varsa hepinizi öpüyorum:16::16:

Saol canim sennasilsin? Allah yardimcin llsun her iki konudada:) ins guzel bir puan alirsin..ben 17senedir okuyom galiba:))) dahada bitmedi..
Ahsen canim elada cok inat..biz nahvediyor.olana kadar yirtiyor kendini valla..aksam 4kez badi degistirdim artik en son dayansmadim poposuna iki saplak indirdim:)) su istiyor tukurup dokuyor.cay iciyor tukuruyor..bizimde yeni favorimiz tukurmek :)))
Demos canim masallahh duruya..elada cok sukur iyi konusmadan yana hatta laf kavgasi ediyor bizle cimcime:))
Eyidas canim elifime bisey olmaz nerak etme..sikinti yapma kendine, insanogluyuz unutabiliyoruz arada..
Migi canim sen yazdiginda bir kere kafasini vurmayla ilgili demistin ilgilenmeyin cok aciyacak sekilde vurmaz diye.bende o gunden sonra sallamadim inan elada birakti artik :)) mahsus yapiyor bunlar bize..
Kizlar acayip kar basladi burda disari buz ama cok sukur evimiz sicacik atletle yatiyoz, elada cok terliyor onada carsaf ortuyorum.rabbim evi olmayan larin sokakta kslsnkarin yardimcisi olsun cok zor ya..hep dusunuyorum balkoba cikinca :( bu arada kizlar ben sigara kullaniyorum ama balkonda iciyoruz devamli. .hos degil s birakamiyorum..hamileligimde icmedim ama..tup ile olunca :)

Güzel soguk bembeyaz bir elazıgdan günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay ben kışı karı çok seviyorum eve tıkılıp kalıyoruz ama genede camdan karı izlemek çok güzel
allah evi kömürü olmayanlara yardım etsin
bugün elazığda okullar tatil şevvalde evde birazdan ikisini bırakıp uyumayı planlıyorum:52:
anam iyice sıyırdım heralde uyuyacam diye seviniyorum:9:

Saol canim sennasilsin? Allah yardimcin llsun her iki konudada:) ins guzel bir puan alirsin..ben 17senedir okuyom galiba:))) dahada bitmedi..
Ahsen canim elada cok inat..biz nahvediyor.olana kadar yirtiyor kendini valla..aksam 4kez badi degistirdim artik en son dayansmadim poposuna iki saplak indirdim:)) su istiyor tukurup dokuyor.cay iciyor tukuruyor..bizimde yeni favorimiz tukurmek :)))
Demos canim masallahh duruya..elada cok sukur iyi konusmadan yana hatta laf kavgasi ediyor bizle cimcime:))
Eyidas canim elifime bisey olmaz nerak etme..sikinti yapma kendine, insanogluyuz unutabiliyoruz arada..
Migi canim sen yazdiginda bir kere kafasini vurmayla ilgili demistin ilgilenmeyin cok aciyacak sekilde vurmaz diye.bende o gunden sonra sallamadim inan elada birakti artik :)) mahsus yapiyor bunlar bize..
Kizlar acayip kar basladi burda disari buz ama cok sukur evimiz sicacik atletle yatiyoz, elada cok terliyor onada carsaf ortuyorum.rabbim evi olmayan larin sokakta kslsnkarin yardimcisi olsun cok zor ya..hep dusunuyorum balkoba cikinca :( bu arada kizlar ben sigara kullaniyorum ama balkonda iciyoruz devamli. .hos degil s birakamiyorum..hamileligimde icmedim ama..tup ile olunca :)

melisella canım ahsende hani şu su şişeleri varya bebekler için ucuna suluk agızlıgı takılan onları eline gecirdiysa tv ünütesine koltuga üstüne döküyor bitirince şişeyi alıp gelliyor anne biitti diye dün koltuga bir oturdum su içinde rezil kızıyorum uyarıyorum ama yok inatla yapıyor

Back
X