Bebeğime mutlaka faydalı olacaktır dediğimiz,besin değerlerini bildiğimiz,hamilelikten dolayı yemek istediğimiz ya da her gün mutlaka yemek zorunda hissettiğimiz besinleri paylaşalım mı?
Ben başlayayım:
Sabah aç karnına iki kayısı ya da iki incir (kabızlığa çok iyi geliyor)
İki kaşık keçiboynuzu pekmezi
Bir yumurta (bıldırcın yumurtası daha çok protein içeriyormuş)
Bir dilim beyaz peynir
Bir elma
Mutlaka meyve
Öğle ya da akşam öğününde sebze yanında yoğurt(süt içemiyorum)
3-4 adet ceviz sabah ya da akşam aklıma ne zaman gelirse
Haftada iki kez de mutlaka balık
Bebeğime mutlaka faydalı olacaktır dediğimiz,besin değerlerini bildiğimiz,hamilelikten dolayı yemek istediğimiz ya da her gün mutlaka yemek zorunda hissettiğimiz besinleri paylaşalım mı?
Ben başlayayım:
Sabah aç karnına iki kayısı ya da iki incir (kabızlığa çok iyi geliyor)
İki kaşık keçiboynuzu pekmezi
Bir yumurta (bıldırcın yumurtası daha çok protein içeriyormuş)
Bir dilim beyaz peynir
Bir elma
Mutlaka meyve
Öğle ya da akşam öğününde sebze yanında yoğurt(süt içemiyorum)
3-4 adet ceviz sabah ya da akşam aklıma ne zaman gelirse
Haftada iki kez de mutlaka balık
canım ben kendimi bildim bileli domates olmadan kahvaltı yapmam. öyle bir takıntı bendeki
hamilelikte ise hergün yumurta,peynir,bal mutlaka
sütü yatmadan önce içebiliyorum.
portakal favorim. elma ve muz da yemeye çalışıyorum isteksiz olsam da.
canım ben kendimi bildim bileli domates olmadan kahvaltı yapmam. öyle bir takıntı bendeki
hamilelikte ise hergün yumurta,peynir,bal mutlaka
sütü yatmadan önce içebiliyorum.
portakal favorim. elma ve muz da yemeye çalışıyorum isteksiz olsam da.
Ben de mutlaka domates ve salatalık olsun isterim kahvaltıda nefsimi köreltmek için sadece haftasonları yiyorum şu küçük domateslerden alıyorum içim biraz daha rahat ediyor onları yiyince.Muz da çok yararlıymış ama kabız yaptığı için yemiyorum ben.
Ben de mutlaka domates ve salatalık olsun isterim kahvaltıda nefsimi köreltmek için sadece haftasonları yiyorum şu küçük domateslerden alıyorum içim biraz daha rahat ediyor onları yiyince.Muz da çok yararlıymış ama kabız yaptığı için yemiyorum ben.
evet canım. çeri domatesten alıyorum bende, salkım domates de diyorlar. zaten diğerlerinin hiç tadı yok ve hormonlu oldukları çok belli. muz kabızlık yapıyor canım maalesef. ama muzlu süt yaparsan o kadar da etkilemiyor.