2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bu yazdığımız tarihlerde sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

ay benim icimden erkek gibi geliyor ama saglikli olsunda insallah cumlemizin hic farketmez... sizin icinizden ne geciyor hanimlar....

Benimde içimden kız gibi geçiyor bakalım öğrendiğimizde karşılaştırırız kimler doğru tahminde bulundu diye.Hadi herkesten bekliyoruz cevapları

Aylin, yojimbo hoşgeldiniz arkadaşlar,

Liefde canım çok saol rahatladım azcık, cuma zaten doktora gidecem, aslında kontrol pazartesi ama işim olduğu için cumaya aldık

Kızlar benimde içimden erkek geçiyor, bakalım Rabbim bize neyi takdir edecek,inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi

hamdolsun iyilik liefdecim ..
benim bulantılarım bazen geçiyor bazen çok yoğunlaşıyor..
canım ilk 3 ay zaten bebek vücudumuzdaki depolardan kullanıyor sen kalbini ferah tut..
hoşgeldin canım aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

canım inşallah iki keseciğinde pıt ptı kalp atışıyla dolar....
sağlıkla gelir bebeklerin....

benimde tabiki ilk önce sağlıkla kucağıma almak geçiyor ama...
sanki hep erkek gibi hissediyorum:78::78::78:

melisa sen nasılsın canım
bende yarın doktora gidiyorum kontrolümüz var..
dualrınızı esirgemeyin güzel haberler getireyim size....

canımmmm saolasın bende iyi olmaya çalışıyorum, uyku hali, bazen bulantı geçiyor çok şükür, sende yarın güzel haberlerle gel inşAllah..sabahtan beklemeye başlarım artık bende seni :)) bende cuma gideceğim, şimdiden heyecanlıyım, Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..çok öpüyorum, duam seninle arkadaşım..mutlaka hemen yaz :)

Kızlar iyi akşamlar...Allahın izniyle ben de hamileyim.Yarın ilk kontrolümüz var.Keseyi göreceğiz inşallah.Dua edin olur mu,heyecanlıyım çok...

İyi akşamalar kızlar tuanay tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkes tahmin yürütmüş bende yapayım benim de içimden erkek geçiyor tabi herşey önemlisi sağlıkla doğsun cinsiyeti önemli değil.Bugün biraz korktum uzun bi aradan sonra annemlere gittim biraz sandalye üzerinde fazla oturdum kasıklarım ve sırtım ağrıyor karnım sanki adet ağrısı gibi sancıyor eşim acile gidelim dedi çok şiddetli olmadığı için gitmedim ama hemen korkuyorum bizim dr kontrolümüz haftaya çarşamba daha bir hafta var .Sizde de böyle ağrılar oluyor mu kızlar özellikle de yorulunca.Ben hala dik yürüyemiyorum ve 10 dk dan fazla ayakta kalamıyorum yemek yapmak dışında hiç bir iş yapamıyorum bünyemmi zayıf herkes mi benim gibi bilmiyorum.Birde aşırı derecede duygusalım herşeye ağlıyorum sebebsizce Allahım yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi de razıyız bunlara.

Aylincim,teşekkür ederim canım.Hepimiz sağlıkla ve hayırlsıyla kucağımıza alalım inşallah.Bence ağrıların için korkma.Bebeğin büyüyor ve karın kasların geriliyor sanıyorum.Ama yinede doktorunu arayıp sor çok ağrın olursa tatlım,yorma kendini...

Tuanay tebriklet. Ben de 5+2 gunluk gebeyim. Daha cok yeni ve daha once iki dusuk yasadigim icin endiseliyim. Kendimi cok dinliyorum. Arada regl agrisi gibi hafif agrilar oluyor. On dakikada bir wc ye gidip, peceteyle kontrol ediyorum simdilik bir sorun yok, umarim boyle devam eder.

Hayırlı olsun canım inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bu sefer bende neredeyse 10. haftama girmek üzereyim aynı senin gibi kasıklarımda ağrı hissedince hemen wc girip peçeteyle siliyorum 12 haftayı atlatsaydım biraz daha rahatlayacaktım ama olacağı varsa tabi sonrasında da olutyor Allahım bebişlerimizi korusun

Canım bugün aradım dr ağrın çok şiddetli değilse ve kanaman yosa panik yapma olur böyle ağrılar dedi ama işte biliyosun böyle tüp bebek tedavisi ile yıllar sonra hamile kalınca en ufak bi sinyalde dr gidip ultrasyona giresim var bebişimin kalbi atıyor mu diye ama alışmamız gerek heralde zaten düşük tehlikesi için gerkli ilaçları kullanıyorum pregesteron hormonu için crinon jel yapıyorum sabah akşam bide colasprin verdi Allaha emanet bebişlerimiz tevkkül etmekten başka çaremiz yok

Tünaydın arkadaşlar, ben geldim kontrolden :)))

Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))

ya kızlar size bir şey sorcam, hep aklıma takılıyor..Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben progestan fitil günde 3 kez, folik asit 3 kez ve estrofem 2 tane alıyorum, ama estrofem kafama çok takılıyor, siz ne zamana kadar kullandınız? yada hiç kullandınız mı? normalde hamilelikte kategorisi X, yani alınmaması gerek, ama doktor 3. aya kadar devam dedi bana..Bişi olmaz inşAllah..

Meliselacım,demek fasülye olmuş senin mercimek,maşallah,kocaman bebek olacak daha o annesi :)) Ben de hergün sabah crinone jel,sabah akşam cyloprognova,coraspin,folikasit ve gün aşırı progestan iğne oluyorum.Doktor tamam diyene kadar devam dedi.Tüp bebek süreci farklı işte...

canım valla öle olmuş :))) ya bak sizde estrofem yok, bu ilaç hamilelikte X, ben ne yapcam ya coraspini falanda bıraktırdı bana doktor hemde ağustos 23 de teyyyy :)) hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diim..sen de baya bişi kullanıyormuşsun valla..Allah yardımcımız olsun..

Meliscim,zaten cyloprognova estrofem canım.Sadece adı farklı rahat ol...

merhaba kızlar, allah nasip ederse 23 mayıs doğum tarihimiz. 2. deneme de şükür bebişimiz geldi. bugün kesemizi gördük 5+2 yiz. haftaya inşallah kalp atışını duyacağız.
doktorum estrofem ve progestanı bıraktırdı. Sadece coraspin, folbiol ve crinone jel kullanacağım bundan sonra... herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Meliscim,zaten cyloprognova estrofem canım.Sadece adı farklı rahat ol...

Ölemi canım bilmiyom ki, o kadar uçmuşumki sadece estrofeme kilitlenmişim :78:

canım hadi hayırlı uğurlu olsun canım, bak sana bıraktırmış ne güzel, bende devam Artık rabbime emanetiz..

Merhaba arkadaslar, benim doktorum 12. Gun estrofemi biraktirdi. Hcg de yuksekti, belki onunla alakalidir, biemiyorum. Onun disinda crinone jel (sabah-aksam), coraspirin, folbiol ve daha once dusuk yapip heterozigot pihtilasma oldugu icin onlem amacli kan sulandirici igne kullaniyorum.

canım maşallah fasulyene
benim fasulyemde büyümüş kocaman minnoş olmuş...
kollar bacaklar durmuo fır fır dönüo...
dündü benim kontrolüm güzel geçti..
10 ekime 2li test için çağırdı doktor..
ilaçlar konusuna gelince..
ben sadece folik asid çinko ve coraspin kullanıyorum..
estrofem i ilk keseyi görünce kestik..
zaten progestan alerji yaptığı için iğne oluyordum haftalık onuda kestik..
canım doktoruna güven her doktorun farklı tedavi yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…