ay benim icimden erkek gibi geliyor ama saglikli olsunda insallah cumlemizin hic farketmez... sizin icinizden ne geciyor hanimlar....
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bu yazdığımız tarihlerde sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Benimde içimden kız gibi geçiyorbakalım öğrendiğimizde karşılaştırırız kimler doğru tahminde bulundu diye.Hadi herkesten bekliyoruz cevapları
hamdolsun iyilik liefdecim ..selam kizlar nasilsiniz,
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, melisela sende hosgeldin canim benim sat 25 tem,30nisan dogum hesaplaniyor ama ultr. 29nisan cikmisti, 30unda tekrar gidicem bakalim:)
passifloraa senden naber canim? ben giremiyorum pek nete hic halim yok bulantilar cok yemek yiyemiyorum acaba zarari olurmu bebigime :26:
diger topigide okudum cinsiyetlerini ogrenenler var cok heyecanli ya cumlemiz sag salim kucagimiza aliriz insallah
hoşgeldin canım aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....slm kızlar benim de salt 16 temmuz beklenen doğum tarihi 21 nisan ilk tüp bebek denememizdi önce çift kese gördük ikiz diye çok sevindik sonraki kontrolde bebeğimizin birinin yaşamadığını öğrendik çok üzüldük diğeri şimdilik sağlıklı Rabbim onu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım inşallah iki keseciğinde pıt ptı kalp atışıyla dolar....Merhaba arkadaşlar, ben de beş haftalık hamileyim. 4 eylulde 5. Gun dondurulan 2 embriyo transferim oldu. Daha once de iki kere dondurulmus embriyo ile hamile kaldim ama ikisi de 5. Haftada kanamayla düştüler. O yüzden oldukça tedirginim. Gectigimiz pazartesi doktoruma gittik ve keseyi gorduk. Biri çok minik olan iki kese var :) doktor minik icin gelisebilir de, gelismeyebilir de dedi. Haftaya pazartesi tekrar gel kalp atisina bakalim dedi. Calisiyorum, doktorum dinlenmem icin 10 gun rapor verdi. Dun aksilik soguk alginligi belirtileri basladi. Bol sivi alip yatiyorum. Genzim akiyor, burnum akiyor, bas agrisiumarim bir sorun cikmaz. Muhtemel dogum tarihi 22 mayis cikiyor webdeki hesaplayicilara gore. Hepimize saglikli gebelik dilerim. Sevgiler...
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.İnşallah hepimiz bu yazdığımız tarihlerde sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Benimde içimden kız gibi geçiyorbakalım öğrendiğimizde karşılaştırırız kimler doğru tahminde bulundu diye.Hadi herkesten bekliyoruz cevapları
hamdolsun iyilik liefdecim ..
benim bulantılarım bazen geçiyor bazen çok yoğunlaşıyor..
canım ilk 3 ay zaten bebek vücudumuzdaki depolardan kullanıyor sen kalbini ferah tut..
hoşgeldin canım aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
canım inşallah iki keseciğinde pıt ptı kalp atışıyla dolar....
sağlıkla gelir bebeklerin....
benimde tabiki ilk önce sağlıkla kucağıma almak geçiyor ama...
sanki hep erkek gibi hissediyorum:78::78::78:
melisa sen nasılsın canım
bende yarın doktora gidiyorum kontrolümüz var..
dualrınızı esirgemeyin güzel haberler getireyim size....
Tuanay tebriklet. Ben de 5+2 gunluk gebeyim. Daha cok yeni ve daha once iki dusuk yasadigim icin endiseliyim. Kendimi cok dinliyorum. Arada regl agrisi gibi hafif agrilar oluyor. On dakikada bir wc ye gidip, peceteyle kontrol ediyorumsimdilik bir sorun yok, umarim boyle devam eder.
Aylincim,teşekkür ederim canım.Hepimiz sağlıkla ve hayırlsıyla kucağımıza alalım inşallah.Bence ağrıların için korkma.Bebeğin büyüyor ve karın kasların geriliyor sanıyorum.Ama yinede doktorunu arayıp sor çok ağrın olursa tatlım,yorma kendini...
Meliselacım,demek fasülye olmuş senin mercimek,maşallah,kocaman bebek olacak daha o annesi :)) Ben de hergün sabah crinone jel,sabah akşam cyloprognova,coraspin,folikasit ve gün aşırı progestan iğne oluyorum.Doktor tamam diyene kadar devam dedi.Tüp bebek süreci farklı işte...
Meliscim,zaten cyloprognova estrofem canım.Sadece adı farklı rahat ol...
merhaba kızlar, allah nasip ederse 23 mayıs doğum tarihimiz. 2. deneme de şükür bebişimiz geldi. bugün kesemizi gördük 5+2 yiz. haftaya inşallah kalp atışını duyacağız.
doktorum estrofem ve progestanı bıraktırdı. Sadece coraspin, folbiol ve crinone jel kullanacağım bundan sonra... herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
ya kızlar size bir şey sorcam, hep aklıma takılıyor..Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben progestan fitil günde 3 kez, folik asit 3 kez ve estrofem 2 tane alıyorum, ama estrofem kafama çok takılıyor, siz ne zamana kadar kullandınız? yada hiç kullandınız mı? normalde hamilelikte kategorisi X, yani alınmaması gerek, ama doktor 3. aya kadar devam dedi bana..Bişi olmaz inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?