Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

merhaba, ben de kismetse nisan ayinda tüp bebek yaptiricam... hangi merkezde yaptiracaaginizi yazar misiniz? fikir olsun banada..

ilk iğnemi yaptırdım bile :)

Benimle aynı durumda olanlar burada buluşalım, sonuçları ve süreci paylaşalım.

Malum böyle şeyler yakın çevreyle paylaşılmıyor.

merhaba, ben de kismetse nisan ayinda tüp bebek yaptiricam... hangi merkezde yaptiracaaginizi yazar misiniz? fikir olsun banada..

çok iyi bir doktor, gizli kalmış bir cevher bence

Bugün 2 saat gecikmeyle muayene oldum, o kadar çok gelen var ki yemek yemeğe bile gidemiyor.

Sonuçlarda çok iyi gözüküyor, hamileler çok, kesinlikle tavsiye ederim

ben de alman hastanesine muayene oldum ama orda yaptirip yaptirmamaya karar veremiyorum. umut tüp bebegide cok iyi diye söylüyorlar. ikisi arasinda kalmistim... senin söyledigin yer nerede??

bu arada, tedaviye baslamissin hayirlisi olsun simdiden... insallah hayirli ve güzel haberlerini aliriz

ben de alman hastanesine muayene oldum ama orda yaptirip yaptirmamaya karar veremiyorum. umut tüp bebegide cok iyi diye söylüyorlar. ikisi arasinda kalmistim... senin söyledigin yer nerede??

Sedat Kadanalı çok iyi bir doktor. İlk muayene ücretsiz, sana tavsiyem internetten videolarını dinle ben bu şekilde karar verdim. Şifa Niyetine diye bir programa katılmış, kendi sayfasında da videoları var. Başka bir doktor aramadım ilk tercihimdi, inan çok mutluyum allah çıkarttı karşıma diyorum. Prof olması ve şifa, memorial, acıbadem gibi hastaneler olması önemli bence (pahalı ve işini kaliteli yapan hastaneler)
Diğerlerine çok güvenemedim açıkçası, umarım biran önce kucağına alırsın. Birde şunu söyleyeyim sana bu hastaneler içinde en uygunu medical park diye düşünüyorum. Amerikan 4400 tl(ilaç dahil değil) ve ilaçlar yaklaşık 1000-2000 tl arası, bu fiyatı duyunca diğerlerine sormadım bile, medical park 3900 tl (ilaç dahil değil) En azından dondurulmuş embriyoların parası çıkar, 500 tl kardayız yani :)

Sedat Kadanalı çok iyi bir doktor. İlk muayene ücretsiz, sana tavsiyem internetten videolarını dinle ben bu şekilde karar verdim. Şifa Niyetine diye bir programa katılmış, kendi sayfasında da videoları var. Başka bir doktor aramadım ilk tercihimdi, inan çok mutluyum allah çıkarttı karşıma diyorum. Prof olması ve şifa, memorial, acıbadem gibi hastaneler olması önemli bence (pahalı ve işini kaliteli yapan hastaneler)

Diğerlerine çok güvenemedim açıkçası, umarım biran önce kucağına alırsın. Birde şunu söyleyeyim sana bu hastaneler içinde en uygunu medical park diye düşünüyorum. Amerikan 4400 tl(ilaç dahil değil) ve ilaçlar yaklaşık 1000-2000 tl arası, bu fiyatı duyunca diğerlerine sormadım bile, medical park 3900 tl (ilaç dahil değil) En azından dondurulmuş embriyoların parası çıkar, 500 tl kardayız yani :)

selam bu fiyatlar sgk içinde olan fiyatlar mı yoksa sgk indirim de armı

Sgk indirimi için rapor alınırsa, ilaç ve tüp bebek parası yarı yarıya düşüyor

ben 36 yaşındayım yeni evlendim sayılır. 2010 temmuzda eşimde varikosel vardı. ameliyattan 3 ay sonra bir düşükle sonuçlanan hamileliğim oldu. üzerinden 3 ay geçti. şimdi bekliyorum. belki doğal yoldan olur diye. bir tarfatan da yaş gidiyor. bir yıl daha beklmeyi düşünüyorum. şimdi zeynep kamilde rapor çıkartılıyor. orda yaptırmak istemiyorum. işi çok zorlaştırıyorlar. başka yerde yaptıracağım diye rapor çıkartabilrmiyiz acaba

amerikan hastanesi bana 5500 dedi ilac haric.. ne yapmaya calisiyor bunlar anlamiyorum.. alman hastanesi 3800+ilaclar+testler, umut 5500 tedavi ilaclar beraber..

teşekkür ederim canım, sen ne karar verdin peki?
ben de bugün telefon ettim. 5500ü duyunca ve telefondaki bayanin tüp bebek hakkinda bilgi almak istiyorum soruma, ne ögrenmek istiyorsunuz gibi sacma bir sorusunu dyunca direkt eledim.. almanla umut arasinda kaldim. az evvel esimle de konustuk.

yaşın 36 ise bence biran önce dışarıda bir yerde yaptırın fsh amh hormonları önemli yumurtalık rezervi nasıl, tüpler açık mı, kist var mı, sperm yeterli mi bunların birinde sıkıntı varsa her gün zarardasın demektir ama yoksa bekleyebilirsin tabi

raporu çıkartıp özelde yaptıranlar var diye duydum bugün ama net değil çok araştırmadım çünkü biz uğraşmak istemedik. Ayrıca bize verirler mi bilemiyorum sorun yok çünkü sebepsiz infertilite diyebiliriz sanırım, ben de bir kez hamile kaldım kalp atışları 8.haftada durdu. Kürtaj oldum ve 6 ay oldu olmadı tabi öncesinde uzun süre beklemiştik

amerikan hastanesi bana 5500 dedi ilac haric.. Ne yapmaya calisiyor bunlar anlamiyorum.. Alman hastanesi 3800+ilaclar+testler, umut 5500 tedavi ilaclar beraber..

bülent tıraş prof, kendisine mail attım. Aynen öyle yazmış. Yani 4400 tl ilaç hariç yazmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…