ben de bugün telefon ettim. 5500ü duyunca ve telefondaki bayanin tüp bebek hakkinda bilgi almak istiyorum soruma, ne ögrenmek istiyorsunuz gibi sacma bir sorusunu dyunca direkt eledim.. almanla umut arasinda kaldim. az evvel esimle de konustuk.
yaşın 36 ise bence biran önce dışarıda bir yerde yaptırın fsh amh hormonları önemli yumurtalık rezervi nasıl, tüpler açık mı, kist var mı, sperm yeterli mi bunların birinde sıkıntı varsa her gün zarardasın demektir ama yoksa bekleyebilirsin tabi
raporu çıkartıp özelde yaptıranlar var diye duydum bugün ama net değil çok araştırmadım çünkü biz uğraşmak istemedik. Ayrıca bize verirler mi bilemiyorum sorun yok çünkü sebepsiz infertilite diyebiliriz sanırım, ben de bir kez hamile kaldım kalp atışları 8.haftada durdu. Kürtaj oldum ve 6 ay oldu olmadı tabi öncesinde uzun süre beklemiştik
bence mutlaka en azından karar vermeden sedat kadanalının bir videosunu izle, özellikle şifa niyetine programını, hakkımızda hayırlısı olsun.
ahm baktırmadım ama fsh hormonları yaklaşık 9 ay önce yaptırdım. iyiydi. kürtaj olalı 3 ay oluyor. geçen ay gittim doktora bir şey demedi. eşime sayım yaptırmadık ama arı sütü polen bal kullanıyoruz ikimizde. ben öğretmenim. eğer yaptıracaksam şimdi başlamam lazım. okul döneminde zor oluyor. zaten ilk gebeliğimde kasım da olmuştu öğrenciler başıboş kalmasın dersler boş geçmesin idare zor durumda kalmasın diye zorlaya zorlaya okula gittim. başıma da çok olay geldi uzun anlatmayayaım. eğer tedaviye başlayacaksam bu aylar en azından mayıs gibi rapor alıp sene sonuna kadar okula gitmem. şuan tüp bebek yaptıracak param da yok.
bi bakiyim canim..bence mutlaka en azından karar vermeden sedat kadanalının bir videosunu izle, özellikle şifa niyetine programını, hakkımızda hayırlısı olsun.
bi bakiyim canim..
canım sen kaç yaşındasın, nerede oturuyorsun ?
29a giricem kismetse yakinda, almanyadacanım sen kaç yaşındasın, nerede oturuyorsun ?
bülent tıraş prof, kendisine mail attım. Aynen öyle yazmış. Yani 4400 tl ilaç hariç yazmış
Bu arada herkese merhabalar;
Bende haftaya başlamyı düşünüorum ama kime gidicem bilemedim.
Demin de yazdığım gibi maslak acıbademe bi mail attım telefon üstüne telefon bizzat Bülent Tıraş kendisi aradı halbuki ben sadece muhasebeden fiyat sormuştum.
Hocanın bizzat aramsına şaşırıdm sonra iğneleri bizden mi alıcaksınız die sordu( pardon ben fiyat illaki istedim) bende işyerimden raporum çıkcak anlaşmalı eczaneden alırsam yüzde yirmi ödicem dedim yok biz zaten indirimli yerden alıyoruz filan dedi gerçi orda yatarken hani sürecide bilmiyorum anlaşmalı ezanemi arıcan bide o da karışık da neyse ama kafam karıştı sabah yine aradılar
ben miyom ve tiroid ameliyatımı ve radyoiyotu da orda aldım ama bi kez bile naptınız ne zaman gelceksiniz die aramadılar konu tüp bebek olunca bu kadar üstüne düşmeleri açıkcası kafamda soru işarretleri yarattı neyse ama tabiki olumsuz birşey de demiş olmim.
ayrıca ataşehir memorial cem bey;
acıbadem kadıköy tayfun bey;
umut tüp bebek süleyman bey
aklımdaki isimler.bu kişilerin hepsini netten ben araştırırken not ettim.bugünde müdürüm bişekilde duydu demekki. onunda arkadaşının arkadaşı Prof.Ümit özekici tavsiye ederim git bi dedi.
Yani anlıcanız tam mikser kıvamındayım. Haftaya adet olcam daha dr a karar veremedim.Hani ilk muayeneye gittim diyelim sonuçta para ödicem nie havaya gitsinki param onu düşünüyorum.Fikri olan var mı???
ayni durumdayiz canim, benim de kafam cok karisik. benimde 2 haftadan az kaldi regl'me ama daha karar veremedim hangi emrkezde yaptiracagimaBu arada herkese merhabalar;
Bende haftaya başlamyı düşünüorum ama kime gidicem bilemedim.
Demin de yazdığım gibi maslak acıbademe bi mail attım telefon üstüne telefon bizzat Bülent Tıraş kendisi aradı halbuki ben sadece muhasebeden fiyat sormuştum.
Hocanın bizzat aramsına şaşırıdm sonra iğneleri bizden mi alıcaksınız die sordu( pardon ben fiyat illaki istedim) bende işyerimden raporum çıkcak anlaşmalı eczaneden alırsam yüzde yirmi ödicem dedim yok biz zaten indirimli yerden alıyoruz filan dedi gerçi orda yatarken hani sürecide bilmiyorum anlaşmalı ezanemi arıcan bide o da karışık da neyse ama kafam karıştı sabah yine aradılar
ben miyom ve tiroid ameliyatımı ve radyoiyotu da orda aldım ama bi kez bile naptınız ne zaman gelceksiniz die aramadılar konu tüp bebek olunca bu kadar üstüne düşmeleri açıkcası kafamda soru işarretleri yarattı neyse ama tabiki olumsuz birşey de demiş olmim.
ayrıca ataşehir memorial cem bey;
acıbadem kadıköy tayfun bey;
umut tüp bebek süleyman bey
aklımdaki isimler.bu kişilerin hepsini netten ben araştırırken not ettim.bugünde müdürüm bişekilde duydu demekki. onunda arkadaşının arkadaşı Prof.Ümit özekici tavsiye ederim git bi dedi.
Yani anlıcanız tam mikser kıvamındayım. Haftaya adet olcam daha dr a karar veremedim.Hani ilk muayeneye gittim diyelim sonuçta para ödicem nie havaya gitsinki param onu düşünüyorum.Fikri olan var mı???
ilk muayene ücretsiz genelde, ben para vermedim.
acaba ben de telefon etsem ücretsiz muayene icin randevu alabilir myim yoksa sen seminerine falan katildigin icin mi ücretsiz muayene oldun canim? bir de ben 9 nisan da istanbula ucucam kismetse o güne alirim insallah randevuyu:44:
acaba ben de telefon etsem ücretsiz muayene icin randevu alabilir myim yoksa sen seminerine falan katildigin icin mi ücretsiz muayene oldun canim? bir de ben 9 nisan da istanbula ucucam kismetse o güne alirim insallah randevuyu:44:
kismetse p.tesi ariycam randevu icin.medical parkta muayene ücretsiz, yaklaşık 45 dk görüşme yapılıyor. Sedat bey tüpçü :ama inanın hemen tüp bebek yapalım demiyor, yapılacak birşey varsa öncesinde söylüyor zaten yine de siz bilirsiniz
selam arkadaşlar yorumları okudum herkes istanbul'da mı yaptırıyo tüp bebeği,Ankara!da yaptıracak olan yok mu?varsa lütfen hastane,doktor hakkında yardımcı olabilir mi?ben internetten araştırdım güven hastanesi iyi gibi orada doktor sarp bey varmış ekip falan da iyi deniyo ama karar veremedim....5 kez aşılama yaptırdım tutmadı geçen hafta laparoskopi ameliyatı oldum iyi ki de olmuşum çok da gecikmeden tüp bebeği yaptırmam lazımmış rahim yapışıkmış,kistim vardı zaten falan filan....ankara 'da iyi,başarılı tüp bebek merkezi var mı?lütfen yardımcı olun;rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzüne gülsün,kimsenin kucağını boş bırakmasın kusursuz ayıpsız hayırlı evlat nasip etsin inşallah aminnnnnnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?