Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

valla maili aynen ekliyeyim buraya

Amerikanda tup bebegin fiyati 4500 TL dir. Buna ilaclar dahil degildir. Sizi gormem lazim. Ona gore nasil bir yok izlememeiz lazim karsilikli konsuruz. Lutfen 444 3 777 den randevu alin.

Saygilarimla

Prof. Dr. Bulent Urman
VKV Amerikan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı
Koç Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Öğretim Üyesi

Son düzenleme:

ahm baktırmadım ama fsh hormonları yaklaşık 9 ay önce yaptırdım. iyiydi. kürtaj olalı 3 ay oluyor. geçen ay gittim doktora bir şey demedi. eşime sayım yaptırmadık ama arı sütü polen bal kullanıyoruz ikimizde. ben öğretmenim. eğer yaptıracaksam şimdi başlamam lazım. okul döneminde zor oluyor. zaten ilk gebeliğimde kasım da olmuştu öğrenciler başıboş kalmasın dersler boş geçmesin idare zor durumda kalmasın diye zorlaya zorlaya okula gittim. başıma da çok olay geldi uzun anlatmayayaım. eğer tedaviye başlayacaksam bu aylar en azından mayıs gibi rapor alıp sene sonuna kadar okula gitmem. şuan tüp bebek yaptıracak param da yok.

anladım canım ya allah gönlüne göre versin, fsh iyi ise sorun yoktur. sperm' e baktırın mutlaka ama
o zaman düş peşine biran evvel raporu al bence

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin bir an önce göbişlerinize bebek nasip etsin inşallah

Bu arada herkese merhabalar;
Bende haftaya başlamyı düşünüorum ama kime gidicem bilemedim.
Demin de yazdığım gibi maslak acıbademe bi mail attım telefon üstüne telefon bizzat Bülent Tıraş kendisi aradı halbuki ben sadece muhasebeden fiyat sormuştum.
Hocanın bizzat aramsına şaşırıdm sonra iğneleri bizden mi alıcaksınız die sordu( pardon ben fiyat illaki istedim) bende işyerimden raporum çıkcak anlaşmalı eczaneden alırsam yüzde yirmi ödicem dedim yok biz zaten indirimli yerden alıyoruz filan dedi gerçi orda yatarken hani sürecide bilmiyorum anlaşmalı ezanemi arıcan bide o da karışık da neyse ama kafam karıştı sabah yine aradılar
ben miyom ve tiroid ameliyatımı ve radyoiyotu da orda aldım ama bi kez bile naptınız ne zaman gelceksiniz die aramadılar konu tüp bebek olunca bu kadar üstüne düşmeleri açıkcası kafamda soru işarretleri yarattı neyse ama tabiki olumsuz birşey de demiş olmim.
ayrıca ataşehir memorial cem bey;
acıbadem kadıköy tayfun bey;
umut tüp bebek süleyman bey
aklımdaki isimler.bu kişilerin hepsini netten ben araştırırken not ettim.bugünde müdürüm bişekilde duydu demekki. onunda arkadaşının arkadaşı Prof.Ümit özekici tavsiye ederim git bi dedi.
Yani anlıcanız tam mikser kıvamındayım. Haftaya adet olcam daha dr a karar veremedim.Hani ilk muayeneye gittim diyelim sonuçta para ödicem nie havaya gitsinki param onu düşünüyorum.Fikri olan var mı???

ilk muayene ücretsiz genelde, ben para vermedim.

ayni durumdayiz canim, benim de kafam cok karisik. benimde 2 haftadan az kaldi regl'me ama daha karar veremedim hangi emrkezde yaptiracagima( alman ahstanesinde ücretsiz muayene oldum(seminerine katilmistim o yüzden) indirimde yaptilar ama bilmiyorum bi yanim oraya git diyor ama bir yanimda baska biryere git diyor. doktor muayene ederken cok acele etti, hemen nezamN YAPIYORUZ T:BEBEGI DEDI;bu da benim hosuma gitmedi, tam dinlemedi bile beni. sonra ben müdahele etmek zorunda kaldim, müsade ederseniz ben devam edeyim, cünkü bitmedi dedim yani isin icinde para olunca degisiyor doktorlar bile((
bir de umut tüp bebegi cok iyi diye duydum burda. dr serdar oc ta iyiymis ama o da cerrahi hastanesinde, son olarakta aklimda medical park var, yani günler azaldikca alternatifim cogaliyor(((((((

ilk muayene ücretsiz genelde, ben para vermedim.

acaba ben de telefon etsem ücretsiz muayene icin randevu alabilir myim yoksa sen seminerine falan katildigin icin mi ücretsiz muayene oldun canim? bir de ben 9 nisan da istanbula ucucam kismetse o güne alirim insallah randevuyu:44:

acaba ben de telefon etsem ücretsiz muayene icin randevu alabilir myim yoksa sen seminerine falan katildigin icin mi ücretsiz muayene oldun canim? bir de ben 9 nisan da istanbula ucucam kismetse o güne alirim insallah randevuyu:44:

medical parkta muayene ücretsiz, yaklaşık 45 dk görüşme yapılıyor. Sedat bey tüpçü :) ama inanın hemen tüp bebek yapalım demiyor, yapılacak birşey varsa öncesinde söylüyor zaten yine de siz bilirsiniz

medical parkta muayene ücretsiz, yaklaşık 45 dk görüşme yapılıyor. Sedat bey tüpçü : ama inanın hemen tüp bebek yapalım demiyor, yapılacak birşey varsa öncesinde söylüyor zaten yine de siz bilirsiniz

kismetse p.tesi ariycam randevu icin.

arkadaşlar;
bugün izin günüm diye(yarın çalışıyorum malesef) bi atılımla hadi aklımdaki yerleri arıyım ön görüşme yada muayene için dedim memorial ataşehiri aradım.cem beyi bırak asistanı bile salıdan önce görüşemez asistanı görüşme yapar ancak cem bey öngörüşme yapmaz muayene ücreti de 300 tl diyince teldeki kadın peki sağolun diyip kapadım hemen sonra umut tüp bebekte ön görüşme diye bir kavram yokmuş 150 tl ilk muayene ücretiyle hastalarımıza bakıyoruz dendi.En son acıbadem tayfun beyi aradım öğlene kadar çalışıyor deyince yetişemedim tabi yani umutlarım suya düştü.bide çevre hastanesi ümit özekici aynı şekilde haftaya çarş kadar boşluğu yok dendi.
reglime 1 hafta kaldı ve hala karar veremedim imdat diyorum sinirim bozuldu bu aya yetişmezse bi ay beklemek zorunda kalcam.
bilmiyorum belkide hayırlısı budur bilemedim

selam arkadaşlar yorumları okudum herkes istanbul'da mı yaptırıyo tüp bebeği,Ankara!da yaptıracak olan yok mu?varsa lütfen hastane,doktor hakkında yardımcı olabilir mi?ben internetten araştırdım güven hastanesi iyi gibi orada doktor sarp bey varmış ekip falan da iyi deniyo ama karar veremedim....5 kez aşılama yaptırdım tutmadı geçen hafta laparoskopi ameliyatı oldum iyi ki de olmuşum çok da gecikmeden tüp bebeği yaptırmam lazımmış rahim yapışıkmış,kistim vardı zaten falan filan.... ankara 'da iyi,başarılı tüp bebek merkezi var mı?lütfen yardımcı olun;rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzüne gülsün,kimsenin kucağını boş bırakmasın kusursuz ayıpsız hayırlı evlat nasip etsin inşallah aminnnnnnnn.......

ankara gataya gitme ihtimalin var mi canim? yoksa gidebilsen bile prosedür uzun mu sürer acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…