arkadaşlar;
bugün izin günüm diye(yarın çalışıyorum malesef) bi atılımla hadi aklımdaki yerleri arıyım ön görüşme yada muayene için dedim memorial ataşehiri aradım.cem beyi bırak asistanı bile salıdan önce görüşemez asistanı görüşme yapar ancak cem bey öngörüşme yapmaz muayene ücreti de 300 tl diyince teldeki kadın peki sağolun diyip kapadım hemen sonra umut tüp bebekte ön görüşme diye bir kavram yokmuş 150 tl ilk muayene ücretiyle hastalarımıza bakıyoruz dendi.En son acıbadem tayfun beyi aradım öğlene kadar çalışıyor deyince yetişemedim tabi yani umutlarım suya düştü.bide çevre hastanesi ümit özekici aynı şekilde haftaya çarş kadar boşluğu yok dendi.
reglime 1 hafta kaldı ve hala karar veremedim imdat diyorum sinirim bozuldu bu aya yetişmezse bi ay beklemek zorunda kalcam.
bilmiyorum belkide hayırlısı budur bilemedim
medical parkta muayene ücretsiz, yaklaşık 45 dk görüşme yapılıyor. Sedat bey tüpçü :ama inanın hemen tüp bebek yapalım demiyor, yapılacak birşey varsa öncesinde söylüyor zaten yine de siz bilirsiniz
kismetse p.tesi ariycam randevu icin.
arkadaşlar;
bugün izin günüm diye(yarın çalışıyorum malesef) bi atılımla hadi aklımdaki yerleri arıyım ön görüşme yada muayene için dedim memorial ataşehiri aradım.cem beyi bırak asistanı bile salıdan önce görüşemez asistanı görüşme yapar ancak cem bey öngörüşme yapmaz muayene ücreti de 300 tl diyince teldeki kadın peki sağolun diyip kapadım hemen sonra umut tüp bebekte ön görüşme diye bir kavram yokmuş 150 tl ilk muayene ücretiyle hastalarımıza bakıyoruz dendi.En son acıbadem tayfun beyi aradım öğlene kadar çalışıyor deyince yetişemedim tabi yani umutlarım suya düştü.bide çevre hastanesi ümit özekici aynı şekilde haftaya çarş kadar boşluğu yok dendi.
reglime 1 hafta kaldı ve hala karar veremedim imdat diyorum sinirim bozuldu bu aya yetişmezse bi ay beklemek zorunda kalcam.
bilmiyorum belkide hayırlısı budur bilemedim
ben de tedaviye beraber baslamak isterdim canim ama ben haftaya pazar gecesi ucuyorum türkiyeye, ancak 9 nisandan itibaren randevu alabilirim. sen sedat kadanali'yi sectin di mi? secerken söyleyebiliryor musun ben bu doktoru istiyorum diye ve o doktor sonuna kadar herseyiyle kendi mi ilgileniyor? ben cünkü yumurtalik takibini baska doktor, toplamayi baska doktor, transferi baska doktor yapsin istemiyorumSalı günü 11 de medical park' ta olucam. Randevum var. Randevu alırsan salı görüşebiliriz. Paylaşım da bulunma fırsatımız olur. Benimle aynı gün tüp bebek için çalışmalara başlayanlar var grup olduk, seni de aramızda görmek isterim. 1 AY SONRA HEP BİRLİKTE MUTLULUĞUMUZUDA PAYLAŞMAK NASİP OLUR BİZE İNŞALLAH. Bu işi yapanların çoğu PROF DEĞİL, CEM BEY MEMORİAL OPERATÖR DOKTOR MESELA TABİ Kİ BAŞARILIDIR AMA BEN YİNE DE EN DENEYİMLİSİ VE EN UZMA
NINI TERCİH ETTİM. İYİ BİR TERCİH YAPTIĞIMA İNANIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK HAMİLE GELDİ BEN RANDEVUYU BEKLERKEN HEPSİYLE KONUŞTUK, HEPSİ ÇOK METETTİLER.
kismetse p.tesi ariycam randevu icin.
siz hangi merkezde yaptıracaksınız tüp bebeği?inşallah sizin ki tutar da emekleriniz boşa gitmez dediğiniz gibi gata'ya gidebilirim zaten eşim askeri personel ama orada işlemler vs.uzun sürüyomuş 3 ay gibi benim o kadar bekleyecek vaktim yok ameliyat olduğum doktor öyle dedi.onun için özel merkez arıyorum...umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.....
siz hangi merkezde yaptıracaksınız tüp bebeği?inşallah sizin ki tutar da emekleriniz boşa gitmez dediğiniz gibi gata'ya gidebilirim zaten eşim askeri personel ama orada işlemler vs.uzun sürüyomuş 3 ay gibi benim o kadar bekleyecek vaktim yok ameliyat olduğum doktor öyle dedi.onun için özel merkez arıyorum...umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.....
ben bundan 6 ay önce izmir alsancakta tedavime başladım 5buçuk yıllık evliyim sorunumuz (erkek inferitesi)
neyse size bir dost tavsiyesi sakın derim özele gitmeyin bakın normal hastaneler bu konuda çok iyi ve bn çok teçrubeli oldum bu konuda neyse ilk denemem olmadı kalan enbiyoları dondurduk iki ay önce tekrar başladık tedaviye ve sonunda tıranferim 28.mart'ta yapıldı rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım ki yavrum tutunmuştur annesine 11.nisanda sonuç alıcaz zaten o zamana kadar regli olmazsam kesin ama bekliyorum sabırsızlıkla Nazar
merhaba, dogru söylüyorsun belki ama devlet hastanelerinde prosedür cok uzun sürüyor, hele ki benim gibi yurtdisindan gelecek olanlar icin cok zor oben bundan 6 ay önce izmir alsancakta tedavime başladım 5buçuk yıllık evliyim sorunumuz (erkek inferitesi)
neyse size bir dost tavsiyesi sakın derim özele gitmeyin bakın normal hastaneler bu konuda çok iyi ve bn çok teçrubeli oldum bu konuda neyse ilk denemem olmadı kalan enbiyoları dondurduk iki ay önce tekrar başladık tedaviye ve sonunda tıranferim 28.mart'ta yapıldı rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım ki yavrum tutunmuştur annesine 11.nisanda sonuç alıcaz zaten o zamana kadar regli olmazsam kesin ama bekliyorum sabırsızlıkla Nazar
ben bundan 6 ay önce izmir alsancakta tedavime başladım 5buçuk yıllık evliyim sorunumuz (erkek inferitesi)
kizlar bu arada seizinle birsey paylasmak istiyorum; dün bir yakinimiza kizi geldi ziyaret icin 2,5 aylik bebegiyle. ben de kacirir miyim bebegi sevmek icin gittim. 1-1,30 saat bebegi kucagimdan indirmedim, sevdim, oynadim, gittim aynaya baktim bebekle nasil gözüküyorum diye, onu kokladim ellerini öptüm. sonra eve gelirken ''aa... bizim bir sorunumuz vardi di mi?'' dedim kendi kendime . resmen 1 saatligine de olsa unutmustum, huzurluydum. meger huzur icinde olmak nekadar güzel bir duyguymus
Amin canim, cümlemize insallah... Rabbim sesimizi, dualarimizi duyuyordur insallah...Rabbim kendi bebeginide kucagina almayi nasip etsin isallah canim...
kizlaaarrr, az evvel umut tüp bebekten ve medical parktan randevu aldim 9 nisana. ikisini ayni gün yapmaz zor olacak ama olsun raziyim herseye.. insallah hayirlisi olurr:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?