Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

umjudunu yitirme canim, 1 haftan var, bana kalirsa muayene ücretini gözden cikarip durumunu belirtip randevu almanaya calis bir merkezden(tabii icine sinen bir merkezden) ama eger acelen yoksa yani illa bu ay ki reglinde yaptirmak zorunda degilsen, biraz daha arastir derim ben.

Aslında sanırım yavaş yavas elemeye başladım Maslak Acıbadem ve atasehir mem arasında kaldım Ata.mem. İsime çok yakın hayırlısı Allah'tan hepimiz için arkadaslar

Seminere falan katılmadım, aradım direkt ön görüşme yapmak istiyorum dedim. Daha karar verme aşamasındayım dedim.
Gelin dediler, ücret ödeyecek miyim dedim. Öngörüşme ücretsiz dediler. Gittim tek kuruş ödemedim. Benim gibi gelenlerde ödemediler.

kismetse p.tesi ariycam randevu icin.

Salı günü 11 de medical park' ta olucam. Randevum var. Randevu alırsan salı görüşebiliriz. Paylaşım da bulunma fırsatımız olur. Benimle aynı gün tüp bebek için çalışmalara başlayanlar var grup olduk, seni de aramızda görmek isterim. 1 AY SONRA HEP BİRLİKTE MUTLULUĞUMUZUDA PAYLAŞMAK NASİP OLUR BİZE İNŞALLAH. Bu işi yapanların çoğu PROF DEĞİL, CEM BEY MEMORİAL OPERATÖR DOKTOR MESELA TABİ Kİ BAŞARILIDIR AMA BEN YİNE DE EN DENEYİMLİSİ VE EN UZMANINI TERCİH ETTİM. İYİ BİR TERCİH YAPTIĞIMA İNANIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK HAMİLE GELDİ BEN RANDEVUYU BEKLERKEN HEPSİYLE KONUŞTUK, HEPSİ ÇOK METETTİLER.

Ya canım lütfen sen de bir ara medical parkı, para vermeden git görüş. içine sinmezse yine başka yerlere bak. Ben çok memnun kaldığım için aynı durumda olanlarında benim şuanda hissettiğim güven duygusunu yaşamasını çok istiyorum. Sinirlerini de bozma, bu sayfadaki herkes için her şeyin hayırlısını diliyorum, her şey istediğimiz gibi güzel sonuçlansın insallah, görüşürüz

ben de tedaviye beraber baslamak isterdim canim ama ben haftaya pazar gecesi ucuyorum türkiyeye, ancak 9 nisandan itibaren randevu alabilirim. sen sedat kadanali'yi sectin di mi? secerken söyleyebiliryor musun ben bu doktoru istiyorum diye ve o doktor sonuna kadar herseyiyle kendi mi ilgileniyor? ben cünkü yumurtalik takibini baska doktor, toplamayi baska doktor, transferi baska doktor yapsin istemiyorum

evet söyleyebiliyorsun, tercih senin

Kime gelmek istersen ona geliyorsun

Sedat bey tüp bebek yapıyor ama devamında istersen takibini de o yapıyor. Fark etmez mutlaka telefonla da olsa yada fikir olsun diye
bile olsa aç mutlaka görüş bana da güzel haberlerini ver mutlaka görüşürüz

kismetse p.tesi ariycam randevu icin.

siz hangi merkezde yaptıracaksınız tüp bebeği?inşallah sizin ki tutar da emekleriniz boşa gitmez dediğiniz gibi gata'ya gidebilirim zaten eşim askeri personel ama orada işlemler vs.uzun sürüyomuş 3 ay gibi benim o kadar bekleyecek vaktim yok ameliyat olduğum doktor öyle dedi.onun için özel merkez arıyorum...umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur.....

ben de karar veremiyorum, alman hastanesi-umut tüp bebek ve medicak parkta kararsiz kaldim. almanda muayene oldum, onlar benden adet dönemimde haber vermem icin bekliyorlar ama orasi icime sinmiyor. sanki parayi maneviyattan daha önemli tutuyorlar gibi geldi, bilmiyorum icimden bir ses gotmememi söylüyor. diger ikisinide bugün ariycam kismetse. benimde acele etmem lazim, ocakta laparoskopi oldum ve endometriozis cikti sonrasinda, hizlada büyüyüor(
ankarada özel hastanelerde basarili sanirim, bircok kisi hamile kaldi mart ayinda ordan. bi arastir istersen formlarda.

ayrica güzel dualarin icin cok tesekkür ederim.. insallah hepimiz o mutlu haberi burda paylasiriz, en kisa zamanda

ben bundan 6 ay önce izmir alsancakta tedavime başladım 5buçuk yıllık evliyim sorunumuz (erkek inferitesi)
neyse size bir dost tavsiyesi sakın derim özele gitmeyin bakın normal hastaneler bu konuda çok iyi ve bn çok teçrubeli oldum bu konuda neyse ilk denemem olmadı kalan enbiyoları dondurduk iki ay önce tekrar başladık tedaviye ve sonunda tıranferim 28.mart'ta yapıldı rabbim hepimizin gönlüne göre versin umarım ki yavrum tutunmuştur annesine 11.nisanda sonuç alıcaz zaten o zamana kadar regli olmazsam kesin ama bekliyorum sabırsızlıkla Nazar

selam kızlar bu tüp bebek olayına karar verdiğiniz ay doktorlar hemen yapıyorlar mı?. önce bir ay bekleme test falan rahim filmi gibi işlemler olmuyormu?

inşallah bebeişin seninledir. Allah yar ve yardımcımız olsun. eşinizde ki sorun ne idi. bizde varikosel vardı. sayı azdı. benim ameliyattan sonra düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. kürtaj olalı da 4. ayıma girdim. yaş 36 bu arada

merhaba, dogru söylüyorsun belki ama devlet hastanelerinde prosedür cok uzun sürüyor, hele ki benim gibi yurtdisindan gelecek olanlar icin cok zor o

Merhaba,

Ben 2.5 ylsir evliyim ve hic korunmadim simdiye kadar zekai tahir hastanesine gittim 3 catlatma islemi yapildi 1 yil ara verdik asilama yaptirdik gene tutmadi doktorum her seferinde hayal kirikligina ugratiyosun beni diyordu. Bilinemeyen interfilite sebebd e.
Simdi maya tup bebekde tedavi goruyorum ve ordaki testlerde esimde problem cikti devlette yapildigini ve sorun olmadigini soledigimd hib bir devlet hastanesinde biizim yaptigimiz test yapilmaz dediler. 8 embriyo toplandi 6 si dollendi 3 u saglam ve ben biri transfer edildin digerleri dondurulsun dedim para vermeye raziydim fakat uzun surede dondurmada olumlu sonuc alamayacqgim icin dondurmadilar para tuagi diyor bi cok kisi ama ben razi iken dondurmadilar isteseler dondurup paramida alabilrlerdi.
Aslinda bende hep devlet hastanesi diyordum ama basima gelen bu olayla ozelitercih ettigime pisman dgilim sonucum 13 UNDEbelli olcak
İSALLAH İYİ HABERLER VERİRİZ birbirimize

kizlaaarrr, az evvel umut tüp bebekten ve medical parktan randevu aldim 9 nisana. ikisini ayni gün yapmaz zor olacak ama olsun raziyim herseye.. insallah hayirlisi olurr:)))))

kizlar bu arada seizinle birsey paylasmak istiyorum; dün bir yakinimiza kizi geldi ziyaret icin 2,5 aylik bebegiyle. ben de kacirir miyim bebegi sevmek icin gittim. 1-1,30 saat bebegi kucagimdan indirmedim, sevdim, oynadim, gittim aynaya baktim bebekle nasil gözüküyorum diye, onu kokladim ellerini öptüm. sonra eve gelirken ''aa... bizim bir sorunumuz vardi di mi?'' dedim kendi kendime. resmen 1 saatligine de olsa unutmustum, huzurluydum. meger huzur icinde olmak nekadar güzel bir duyguymus

Rabbim kendi bebeginide kucagina almayi nasip etsin isallah canim...

kizlaaarrr, az evvel umut tüp bebekten ve medical parktan randevu aldim 9 nisana. ikisini ayni gün yapmaz zor olacak ama olsun raziyim herseye.. insallah hayirlisi olurr:)))))

hayırlı olur inş hakkınızda olumlu sonuçlar alırsınız....sizden öğrenmek isteğim hangi şehirdeki medical parka gittiniz ve ücretini öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…