benim transferim olmadı aksilik çıktı bi dahaki ay histerografi çekilecek rahim ağzı çok darmış mahvoldum ağlamaktan içim dşıma çıktı.çok canım sıkkın doktorada biraz kızdım ama bilmiyom kafam çok karışık inşallah diğer arkadaşlar sizin transferler sorunsuz yapılır madem dardı transfer gününe niye kaldı
aslında iyi bir hastane özellikle laboratuarı çok iyi hocaya ilk gittiğimizde hsg nin tam çekilemediğini söyledik. ama gerek yok ona dedi herşey yapıldı yumurtalar toplandı transferde bi türlü katateri doğru yere geçiremedim dedim bide zaten beni çok beklettiler aşırı sıkışıktım beni 45 dk filan beklettiler o masada o gün ölüyorum sandım doktorum bana bağırdı çağırdı işimi zorlaştırıyorsun diye 2 kez kaldırdılar ameliyathaneye bütün koridora heryere kustum hani gerçekten o günü hatırlamak istemiyorum çok kötüydü neyse zaten çıkarken doktoru hiç görmedim görmek istemedim apar topar çıktım çünkü o halde sanırım meslek hayatındaki en ağır hakaretleri benden işitirdi neyse sonra beni aradılar noldı die bende doktorunuz bana böle yaptı başka merkezinizde yaptırım dedim çünkü ödemeyi de yapmıştım sonr beni doktorum aradı çağırdı bizzat özür diledi işlemin neden aksadığını açıkladı ve embrolarımı donduracağını işlemi 2 ay sonra yapzcağını söyledi ondan öncede histerografi çekip rahim ağzını genişleticeğini söyledi.bende durumu uzatmanın faydalı olmayacağını düşündüm tamam dedim napim.Demekki böylesi hayırlı imiş.Ben hep Allah a hayırlı evlat için dua ediyorum hayırsızsa olmasın diyorum.Şüphesiz Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.Allah hepimize hayırlar kolaylıklar versin.Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin?
aslında iyi bir hastane özellikle laboratuarı çok iyi hocaya ilk gittiğimizde hsg nin tam çekilemediğini söyledik. ama gerek yok ona dedi herşey yapıldı yumurtalar toplandı transferde bi türlü katateri doğru yere geçiremedim dedim bide zaten beni çok beklettiler aşırı sıkışıktım beni 45 dk filan beklettiler o masada o gün ölüyorum sandım doktorum bana bağırdı çağırdı işimi zorlaştırıyorsun diye 2 kez kaldırdılar ameliyathaneye bütün koridora heryere kustum hani gerçekten o günü hatırlamak istemiyorum çok kötüydü neyse zaten çıkarken doktoru hiç görmedim görmek istemedim apar topar çıktım çünkü o halde sanırım meslek hayatındaki en ağır hakaretleri benden işitirdi neyse sonra beni aradılar noldı die bende doktorunuz bana böle yaptı başka merkezinizde yaptırım dedim çünkü ödemeyi de yapmıştım sonr beni doktorum aradı çağırdı bizzat özür diledi işlemin neden aksadığını açıkladı ve embrolarımı donduracağını işlemi 2 ay sonra yapzcağını söyledi ondan öncede histerografi çekip rahim ağzını genişleticeğini söyledi.bende durumu uzatmanın faydalı olmayacağını düşündüm tamam dedim napim.Demekki böylesi hayırlı imiş.Ben hep Allah a hayırlı evlat için dua ediyorum hayırsızsa olmasın diyorum.Şüphesiz Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.Allah hepimize hayırlar kolaylıklar versin.Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin?
canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca inşallah hamileliğin sorunsuz geçer de bunları unutursun inanamıyorum ve artık bütün doktorlardan nefret ediyorum
gerçekten hepsi seni işleri içindeki bir adet(kelle) gibi görüyorlar senin ne düşünüp ne hissettiğini umursamıyorlar yazmıştım geçen malum benimde transferimde sorun çıktı ertelendi transfer için yatmışım oraya adam transfer yapıcak bide ozamana kadar bişi demiyo bana kaç tane yerleştireceksiniz dedim 2 diyor ama ben iki istemedimki olsun olsun 2 iyidir
zaten 2.nin yüzde 20 şans diyo sonuçta benim ilk denemem yalnızım annem yok kaynanam hasta çalışıyorum bakıcak destek olucak bi kişi bile yok bana sormadan vucut kendi vucudu
hayat kendi hayatı gibi davranıyor.Böyle umursamazlar yani.Allah hepimizi vicdan sahibi doktorlar ve insanlarla karşılaştırsın.Amin.
Çok teşekkür ederim canım, çok saol. Ama şikayet etmek istesem de edemem her şeyi kılıfına uydurmuşlar. Yumurta toplama günü tam ameliyathaneye alınacakken bir form getirip imzalattılar, hiç okumadım, okusam orada yazarmış bu tarz riskler olabileceği ama okusam da çok geçti çünkü vazgeçemezdim, iğneleri çoktan yemiştim bile çünkü, Şimdi hamileyim yine o dokora mecburum transferimi o yaptı bütün süreci bildiği için ona gitmek zorundayım, ama sadece ona bırakmıyacağım iyi bir doktor daha araştırıyorum şuan[/QUOTE ,
Öncelikle geçmiş olsun .Yaşadıklarınız bir çok hastanın başına gelebilen şeyler ve bu yaşadıklarınız sayesinde gebe kalma şansınız arttı.Tedavi aşamasında yaşananları tahmin edebiliyoruz.Bahsettiginiz form ilk tedaviye başladıgınızda size imzalatılmıştır muhakkak.Ameliyathanede imzalatılan form anestezi alacagınız içindir.Keşke daha dikkatli okuyup imzalasaydınız. Dr. Sedat beyin bu riskleri size anlattıgında eminim.Olmasın diye önlemlerde alınmıştır muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?