hosgeldin kuzumm:))
iyiym canim sen nasilsin? randevularimi aldim, kismetse pazar gecesi ucuyorum ve doktorlarla görüsüyorum ama kafamda netlestirmye basladim. e.. netlestireyim artik di mi ne kaldi sunun surasinda..hoşbulduk canım nasılsın??hastane durumunu ne yaptın kesinleştirdinmi??
iyiym canim sen nasilsin? randevularimi aldim, kismetse pazar gecesi ucuyorum ve doktorlarla görüsüyorum ama kafamda netlestirmye basladim. e.. netlestireyim artik di mi ne kaldi sunun surasinda..
Bortwen nasılsın? neler yaptın, son durum ne çok merak ediyorum
olsun canim ne uzatmasi, dök icini. ancak burda bizi anlayan insalari bulabiliyoruz
endometriozis konusunda dogru söylüyorsun; ben ocagin sonunda laparoskopi oldum kist icin ameliyat sirasinda 0,5 cm endometriozis gömüsler ama almamislar. yaklasik 3 hafta sonra kontrole gittigimde 3 cm olmustu, düsün yani ne kadar cabuk büyüyor ve o büyürken benim agridan gece uykularim kacti soguk soguk terler döktüm. o yüzden daha fazla beklemeden yaptirmak istiyorum:/
ben de sürekli dua ediyorum, Rabbim dualarimizi isitiyordur ve kabul eder insallah...
Doğru söylüyosun bizi biz gibiler anlar ancak...Allah'ım ya niye almamışlar ki,doktorlar bunun büyüdüğünü gebeliğe engel olduğunu bilmiyolar mı?ahhh o ağrıları bilmez miyim beni resmen diri diri öldürüyodu benimkini almışlar ben zaten rica ettim ameliyata girmeden gebeliğe engel ne varsa küçük büyük sorun ne varsa lütfen alın dedim...sağolsunlar çok güzel bi ameliyat yapmışlar zaten çok ilgililerdi doktorlar...perşembe de kontrolüm var hatta patoloji sonucunu falan da alıcam inşallah temiz çıkar.sen ameliyatını nerede oldun?aminnnnnn canım bu arada rabbim sesimizi inşallah duyar da bizi fazla bekletmez
Gittim yumurtalar büyüyor, cumartesi günü yada pazartesi günü belli olacak toplama işlemi işte, sonra da transferiyiyim canim nolsun, zamanin gelmesini ve hayirlisiyla türkiye'ye gitmeyi bekliyorum
sen ne yaptin, hatirladigim kadariyla bugün doktora gidecektin?
ne sen sor ne ben söyliyim almadiklarini... benim ilk laparoskopide tüplerin acik olup olmadigina baktilar, o sirada yumurtalikta sorun oldugunu gördükleri(hatta fotografini cektikleri halde) müdahele etmemisler. biz sonra soruncada(görmemis olabilirler) dediler!!!!! ne sacma :/ görmediysen fotografini nasil cekiyorsun???? ikinci laparoskopidede 5cmlik baska bir kist alirken 0,5 cmlik endometriozis görmüsler, onu da almamislar!!!! bunu yapan da almanyada bir hastane.. ben hep diyorum ne varsa bizim memleketimizde var, avrupa falan hepsi yalan.. ben belkide bastan beri türkiyede tedavi görseydim, coktan bebegim olmustu ama bu da kadermis demek ki.. bunu yasamaliymisim( Rabbim belkide sabrimi deniyor, diyecek birsey yok..
insallah hayirli haberlerini aliriz canim..bne de tutmama ihtimalini merak ediyorum ama bildigim bazen vücut bebegi istemiyormus, hani nasil bazi seyler dogaya aykiri oluyor ya, inun gibi vücuda aykiri geliyormus ve emriyoyu atiyormusGittim yumurtalar büyüyor, cumartesi günü yada pazartesi günü belli olacak toplama işlemi işte, sonra da transfer
allahım bu sefer olsun ne olur diye dua ediyorum. Her şeyin normal olduğu birinde tutmama ihtimali ne çok merak ediyorum. Olmazsa çok büyük hayal kırıklığı ve moral bozukluğu çünkü ama doktorum çok iyi ona çok güveniyorum. Girdik bir yola işte bakalım sonu hayırlı olsun insallah. Gelince nerede kalacaksın bir de hangi doktor hangi hastane haber ver, denk gelirse hastanede falan görüşürüz, kimseyle konuşamıyorum, herkes anlamıyor, anlayamıyor valla şiştim ben yaa içimde yaşaya yaşaya bıktım ne olacaksa olsun bitsin artık gelsin meleğim biran önce
Hepimizin yüzü gülsün artık
insallah hayirli haberlerini aliriz canim..bne de tutmama ihtimalini merak ediyorum ama bildigim bazen vücut bebegi istemiyormus, hani nasil bazi seyler dogaya aykiri oluyor ya, inun gibi vücuda aykiri geliyormus ve emriyoyu atiyormusGittim yumurtalar büyüyor, cumartesi günü yada pazartesi günü belli olacak toplama işlemi işte, sonra da transfer
allahım bu sefer olsun ne olur diye dua ediyorum. Her şeyin normal olduğu birinde tutmama ihtimali ne çok merak ediyorum. Olmazsa çok büyük hayal kırıklığı ve moral bozukluğu çünkü ama doktorum çok iyi ona çok güveniyorum. Girdik bir yola işte bakalım sonu hayırlı olsun insallah. Gelince nerede kalacaksın bir de hangi doktor hangi hastane haber ver, denk gelirse hastanede falan görüşürüz, kimseyle konuşamıyorum, herkes anlamıyor, anlayamıyor valla şiştim ben yaa içimde yaşaya yaşaya bıktım ne olacaksa olsun bitsin artık gelsin meleğim biran önce
Gittim yumurtalar büyüyor, cumartesi günü yada pazartesi günü belli olacak toplama işlemi işte, sonra da transfer
Bugün aklımdaki 2 yere gittim birincisinde adı için gittğimiz doktor yüzümüze bile bakmadı başka biri ilgilendi baya bir vakit ayırdı ama muayene yok ücretsiz bilgi verdi kadından olumlu bir elekrtirik aldım miyom ameliyatı olduğum için tekrar hsg çektirmemi rahimde yapışıklık olup olmadığını anlamak için yani bir sonraki aya tüp bebek dedi
sonra izinli olduğum içi birde karşıdaki diğer doktoro prof. gittim o da bizzat kendisi ilgilendi yapışıklık tüp bebekte önemli değil hemen gel adetin ikinci güni tedaviye başalyalım dedi bide cylo-progynovadiye bi ilaç verdi bügün dahil 2 tane iç dedi burda muayene oldum 300 tl de ücret ödedim.
bundan önce laporoskopi die ameliyata girip açık çıkınca üstüne işlem sırasında çekilicek hsg çekilmiş gibi yapılıp aptal yerine kondum o sıra tiroid nodülüm kanserli çıkınca tüb bebeği askıya aldım 2 yıl sonra tedaviye geri dönüp ameliyat raporumu ve de çekilen hsg filmini isteyince ameliyat rap. düzenlemediklerini doktrumun da arsızca hsg çekmeyi unuttuğunu duyunca çıldırdım vede tüm doktorlara özelliklede kadın doğumcuların hangisine gittiyysem hüzran adlarını maalesef yazamyırum siteyi zor durumda bırakamamak için yani hala kafam karışık anlamıyorum birinin dediği ötekini tutmuyo siz doktora nasıl karar verdiniz yardım lütfen
inşallah bebeişin seninledir. Allah yar ve yardımcımız olsun. eşinizde ki sorun ne idi. bizde varikosel vardı. sayı azdı. benim ameliyattan sonra düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. kürtaj olalı da 4. ayıma girdim. yaş 36 bu arada
yaazdiklarini okuyunca soka girdim resmen. nasil istir bu anlamadim.. Allahim yardimcin olsun arkdasim, gercekten hem güvenilir ve isinin ehli bir doktor bulmak ve tedavim olmak gercekten cok zor.. ben de cok zorlandim hangisine karar vericem diye. bakalim kismetse pazartesi ilk muayene icin gidicem. aslinda bir yandan hsg cektirmen iyi olur, daha bir garantiye alirsin ama o da pahali bisey(( peki ikinci doktora güvendin mi, ona mi yaptirAcaksin? ilk doktoru merak ettim bu arada, adi icin gittik demissin ya..onlar genelde tv'de cok güler yüzlü olup, muayenede soguk soguk konusurlar..[/QUOTE
Aynen öle muayenesinde iğne atsan yere düşmez öğle bir adam hatta ben bi mankeni görmüştüm orda neyse Allaha havale ettim onu hsgyi bana ilk acıbadem hast. de çektiler narkozsuz denediler katateri geçiremiyoruz narkozlu olmalı dediler narkozludan çıktım doktor tam düzgün netice alamadım dedi rahmi zorlamak istemedim felan dedi.Sonrada işte miyemokti yapan çekmemiş bu kadar basit bi şi için 50 kez narkoz da almak saçma geliyo sonuçta risk herseferinde bendeki şans ortada bi dahakine de denyo anestesizde denk gelirsem ayvayı yediğimin resmidir.Bu ay erteleyebilirim zaten reglime az kaldı 8inde olmam lazım.Bu kadar soru işaretiyle yapıcağıma bi ay daha beklerim o arada da hsg nin gerekliliğini araştırırım dedim
Sen ilk muayene derken bi kişiye karar mı verdin yoksa benim gibi bi kaç kişi gezicekmisin
İşin şakası inşallah doktorundan o doğru elektiriği alıp koşulsuz güvenirsin tedavini de iç huzurla olup bi an önce çift çizgiyi görürsün
sevg.
insallah hayirli haberlerini aliriz canim..bne de tutmama ihtimalini merak ediyorum ama bildigim bazen vücut bebegi istemiyormus, hani nasil bazi seyler dogaya aykiri oluyor ya, inun gibi vücuda aykiri geliyormus ve emriyoyu atiyormus(( ne üzücü ( insallah bizim öyle degildir, vücudumuz kabul de eder bebegide büyütür insallah:)) ben ailemin yaninda kaliccam canim istanbula yakin oturuyorlar, ben sürekli istanbula gidip gelmeye aliskinim kursa falan gitmistim, yollarda ders calisiyordum
aynen yaa yarama tuz bastin.. ben de daha yeni gelmistim türkiye'den, simdi yine gidicem deyince herkes merak ediyor ''neden?'' diye, ben de kistim icin tedVI OLUCAM DIYORUM ama inan zaten yalan söylemekten nefret ediyorum, böyle birseyi söylemekte beni en az tedavi kadar yoruyor. bazen düsünüyorum, Allahim bebegime kavusayimda böyle söylemek zorunda kalmayim diye. ama napiimm, simdi bebegimiz olmuyor desem ohoooo dedikodularla ugrasmak zorunda kalicam bide, insanlarin aban aciyarak bakmasini istemiyorum
Amin canim insallah cümlemize.. ben aslinda bir doktora muayene oldum ve o da acele etmelisin tüp bebkte dedi ama benim icime sinmedi o(o da ünlü bir doktor) o yüzden baska doktora gidicem kismetse pazartesi günü. aslinda yaptiricam deyip duruyorum ama bakalim bu doktor ne diyecek. gerci durumumz belli ama yine belli olmaz doktor belki baska birsey söyler tedavi icin veya öncesinde. ama ben biran önce t.bebege gecmek istiyorum cünkü yurtdisindan gelicem, sürekli gidip gelmek hem cok masrafli hem de yorucu oluyoryaazdiklarini okuyunca soka girdim resmen. nasil istir bu anlamadim.. Allahim yardimcin olsun arkdasim, gercekten hem güvenilir ve isinin ehli bir doktor bulmak ve tedavim olmak gercekten cok zor.. ben de cok zorlandim hangisine karar vericem diye. bakalim kismetse pazartesi ilk muayene icin gidicem. aslinda bir yandan hsg cektirmen iyi olur, daha bir garantiye alirsin ama o da pahali bisey(( peki ikinci doktora güvendin mi, ona mi yaptirAcaksin? ilk doktoru merak ettim bu arada, adi icin gittik demissin ya..onlar genelde tv'de cok güler yüzlü olup, muayenede soguk soguk konusurlar..[/QUOTE
Aynen öle muayenesinde iğne atsan yere düşmez öğle bir adam hatta ben bi mankeni görmüştüm orda neyse Allaha havale ettim onu hsgyi bana ilk acıbadem hast. de çektiler narkozsuz denediler katateri geçiremiyoruz narkozlu olmalı dediler narkozludan çıktım doktor tam düzgün netice alamadım dedi rahmi zorlamak istemedim felan dedi.Sonrada işte miyemokti yapan çekmemiş bu kadar basit bi şi için 50 kez narkoz da almak saçma geliyo sonuçta risk herseferinde bendeki şans ortada bi dahakine de denyo anestesizde denk gelirsem ayvayı yediğimin resmidir.Bu ay erteleyebilirim zaten reglime az kaldı 8inde olmam lazım.Bu kadar soru işaretiyle yapıcağıma bi ay daha beklerim o arada da hsg nin gerekliliğini araştırırım dedim
Sen ilk muayene derken bi kişiye karar mı verdin yoksa benim gibi bi kaç kişi gezicekmisin
İşin şakası inşallah doktorundan o doğru elektiriği alıp koşulsuz güvenirsin tedavini de iç huzurla olup bi an önce çift çizgiyi görürsün
sevg.((
ben de öyleyim, biryere gitsem de hemen eve geri dönmek istiyorum. aslinda iyi yapmiyoruz böyle, cünkü daha cok üzüyoruz kendimizi ama insallah bunlar gecicidir. ben kendimi Allahim abiraktim, her buldugum firsatta dua okuyorum, namaz kiliyorum, Kuran_i Kerim okuyorum, inan Rabbime siginmak beni cok rahalatiyor.aynen ben de öyle düşünüyorum, ve ne fark ettim biliyor musun. Bu psikolojiden acayip bıkmışım artık, kendimden sıkıldım, Kimseyle konuşmak, sohbet etmek istemiyorum, kendimin farkındayım neden böyle olduğumu anlamaya çalışıyorum sebebi sadece ''bebek olmayışı'' inan bu üzüntüyü ve sıkıntıyı paylaşsam da kimse anlamıyor,kendi içime çekildim yani insallah bu ay bitsin artık allah bununla sınamasın kimseyi
canım sende durumunla ilğili beni bilgilendir, ben inan aynı durumda olanların mutluluklarını duyunca kendim olmuş kadar mutlu oluyorum. Konuşmak istediğinde de ben buradayım, dinlerim seni birbirimize destek oluruz bu şekilde insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?