2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını gider zamanla.Emzirdikçe gidecektir zaten...

Ya ben sütüm var diye düşünüyorum.Çünkü oğluşum ağzından süt gelene kadar emiyor.Bilemiyorum ben var diye düşünüyorum.Siz olmadığını yetmediğini nasıl anlıyorsunuz.Benim de mi yetmiyor acaba?:44::44

Canım çok tşkr bilgiler için. ben sütüm var diye düşünüyorum ama kayınvalidem arada bebek emerken senin sütün yok mu yoksa diyor ben de inatlaa yo var diyorum.Ne amaçla diyorsa bilmiyorum.Tam o dediğpi sırada oğluşumu da beni kayırırcasına memişimi cokur cokur emmeye başlıyor nefes nefese kalıyor bak var diyorum ben de o zaman...Hakikaten kayınvalide mi sevmeme rağmen bazen dediklerine kızmıyor değilim yanii

süpersin canım çok sağol bilgiler için

kızlar süt demişiniz.allaha şükür sütüm var iyiceama sanki ogluşuma pek yaramıyo kilo almıyo sanki.12gün sonra kontrol var inşallahalmıştır kilo.sütün yaglı kilo aldırıcı olmsı neye baglı bilen varmı?

humana yı bana da tavsiye ettiler henüz almadım gerçi ama bana annem hergün 5 tane hurma ve 5 tane cevizin içini yediriyor...hurma çok süt artırıyormuş..cevizde yağlı yapıyor..

evet su bebişlerin kakasını bnde anlayamadm bır türlü sarı oluo yesıl oluo bazen tanelı oluo içi uff allahım bı gün gelıp b.k muhabbetı yapacagımı hiç düşünmemıstm

dünyanın en zor mesleği annelikmiş bazen anlamıyorum yersiz ıkınıp ağlıyo bugün süpürge yapim dedim öldüm kızımda akşam hiç durmadı bende onunla ağlıyorum .bu bebek hiçmi rahat uykuya dalamaz cin gibi uyanıyo çok seviyorum uyuyuncada özlüyorum . bu pk işini bendde anlamadım dr sorduk yeşil oluyo die oda probiyotik verdi bazen katı bazen bol köpüklü bazende yeşil bazen kesik kesik pürtülü yapyo .benim kızın burnu çok üşüyo aldını açınca hapşuruyo sizdede ölemi?

benim oğlumunda burnu üşüyor ve hapşırıyor aynı ...bazende hapşırmakta zorlanıp ayy diyor çok tatlı oluyor o zaman canım yaa

kızlar benim bebeğimde 44 günlük oldu bende çok çekiyrm bu gazdan bebeğim mahvoluyo bi türlü uykuya dalamıyo uyuduğunda bile ıkınıyo şimdi kimyona başladık bakalım iyi gelecekmi sabaha kadar uyku yok zaten sabah beşe doğru anca uyuyo 1 saat sonra uyanıyo gerçentende annelik zormuş çok sabır gerekiyo...bi yandanda bebeğimin gülümsemesi hergün biraz daha farklılaşması çok güzel bi duygu rabbim her isteyene nasip etsin...

marmelattee emzirme eğitimini bizimle paylaştığın için sağol. aklıma gelmişti ama emin olamamıştım, evet emzirdikten kısa süre sonra yine emzirince çok daha fazla gazı oluyor. emiyor biraz kusuyor sonra yine ee ağlayınca bende emziriyorum sonra felaket karnı şişiyor sonra ıkınırken yine kusuyor. bu böylece saatler sürüyor. ama ilginç olan bunu hep aynı saatlerde yapıyor sanırım koliğiz. sadece gaz sancısı olsa gündüz de olur heralde. gündüz ufak kısa ağlamalarımız oluyor ama geceki bağırmaları insanı çok zorluyor. gece 11-12 gibi başlıyor ağlamaya, hem de ne ağlama elim ayağıma dolaşıyor nefesi kesilinceye kadar bağırıyor. 3-4 gibi yorgunluktan uyuyor.

şimdi başladık ((((

altını açınca bizim de oluyo hatta bazen hıçkırıkta tutuyo bez değiştirirken.

canım sen bu mesajı yazdığında ben bebeğimi kucağıma alalı 23 dk. olmuştu..
senin mesaj saatin 17:33
geçmişe bir bakayım dedimde 1-2 arkadaş dışında merak eden olmamış beni,üzüldüm

kimse tekrar dönmedi foruma..

büyük ihtimal doğum yaptı...

çok tşk ederim.bu arada benim bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor biraz böyle sorun yaşayan var mı?yaptığı zamanda ishal gibi geliyor.

benim bebeğimde aynı..doktor hametan isminde bir krem vermişti günde 2 kere popo deliğine yedirerek sürmemi söylemişti.delikte olabilecek çatlaklar için.onu her sürmemde fışkırtırcasına geliyo kakası.yardım almadan yapamıyor kakasını(bu arada sulu sarı renkte yapıyor)krem tahriş etti bebeğimin poposunu,tabi her alt değiştirmede kullanınca böyle oldu!artık kullanmayacağım ama nasıl yapacak kakasını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…