- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.921
Bugün 2. ay aşılarımızı olduk. Oğlum 5250 gr, 57,5 cm olmuş. Yani günde ortalama 50 gr alıyor, reflüsüne rağmen.
Sabah da babasına kahkaha attı, ben göremedim ama sesini duydum :)
Bugün 2. ay aşılarımızı olduk. Oğlum 5250 gr, 57,5 cm olmuş. Yani günde ortalama 50 gr alıyor, reflüsüne rağmen.
Sabah da babasına kahkaha attı, ben göremedim ama sesini duydum :)[
maşallah canım oğluşuna.. ne kadar güzel ya biz daha 45 günlüğüz gülücük atmaya başladık ama kahkaha yok henüz..
2. ay aşısı olmadan önce ateş düşürücü içirin diyolar.. ateşi çıkabilirmiş? siz böyle birşey yaptınızmı?
Sabah da babasına kahkaha attı, ben göremedim ama sesini duydum :)
Anne sütünün saklanması
-Sağdığınız sütü dondurmadan 72 saat ve dondurulmuş sütü erittikten sonra 24 saat buzdolabında (+1 ile +4 oC arasında) saklayabilirsiniz.
-Buzlukta (-7 ile -2 oC arasında) 3 haftaya kadar saklanabilir.
-Derin dondurucuda (-18 oC’nin altında) 6 aya kadar saklanabilir.
Donmuş sütü eritme
-Buzdolabında yavaş olarak eritiniz (100 cc sütün erimesi birkaç saat sürebilir).
-Sıcak suyun altında bir kap içinde daha hızlı olarak eritme de yapılabilir.
-Donmuş sütü oda sıcaklığında bekleterek eritmeyin.
Sütün ısıtılması
-Soğuk süt, akan ılık su altında veya bir biberon ısıtıcısında ısıtılabilir.
-Sütü fazla ısıtmayın. Sütün kesilmesine ve bazı proteinlerin hasar görmesine neden olabilir.
-Sütü eritmek veya ısıtmak için mikrodalga fırınların kullanılması önerilmemektedir.
bu bilgiler doru mu kızlar herkes bu şekilde mi yapıyor?
Benim oğlum arada bir kabız oluyor, zeytinyağıyla poposunu ovuyorum.kızlar aranızda kaka yapmada problemi olan varmı..?
biz hala sorun yaşıyoruz doktorumuz alışıyo diyor ama poposunun kenarında şişlik var normal desede doktor yinede korkuyorum..
Aslında cumartesi tam 2 aylık olacağız. Ama sağlık ocağında aşı günleri perşembeymiş.Tam 2 aylik oldunuz mu canimm.. Masalah ya cook tatli bunlar ... Bizde 53 gunliguz nerdeyse kahkaha atiyoruz... Dun gece emzirirken sipam acmis gozlerini bakiyor hadi ye diyorum durup durup guluyor.. alip icime koyasim geliyor... bu sabahta emzigini veriyorum, diliyle itiyor kizdim bende yine guluyo... bikacdefa tekrarlandi:)))
süt sağma makinası kullanan arkadaşlar kullandıkları markaların modellerinii ,fiyatlarını ve memnuyetlerini yazabilirler mi ?
bide almalımıyım nasıl karar vermeliyim öyle her daim bol bol sütüm yok bebeğim uzun uyursa çok oluyo ama diğer türlü anca yetiyor,almalımıyım sizce?
Illede sagmak gerekiyor mu sutumuzu??? Yani dahami iyi olur... Bakiyorumda genelde herkes sagiyor..
süt sağma makinası kullanan arkadaşlar kullandıkları markaların modellerinii ,fiyatlarını ve memnuyetlerini yazabilirler mi ?
bide almalımıyım nasıl karar vermeliyim öyle her daim bol bol sütüm yok bebeğim uzun uyursa çok oluyo ama diğer türlü anca yetiyor,almalımıyım sizce?
bu arada ben çok hastayım kızlar ne olur dua edin bebeğime bulaşmasın, ben de bi an önce iyileşip kızıma bakayım. maskeyle emziriyorum, yüzümü görmüyor, konuşunca öksürmeye başlıyorum sesimi duymuyor. kokusunu da alamıyorum kızımıninşallah hiç birinizin başına gelmez
bu arada ben çok hastayım kızlar ne olur dua edin bebeğime bulaşmasın, ben de bi an önce iyileşip kızıma bakayım. maskeyle emziriyorum, yüzümü görmüyor, konuşunca öksürmeye başlıyorum sesimi duymuyor. kokusunu da alamıyorum kızımıninşallah hiç birinizin başına gelmez
geçmiş olsun canım bende de hafif hafif boğaz yanması burun akıntısı başladı =( süt korur diyorlar ama inşallah bulaşmaz bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?