- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.101
bu arada kızlar önerebileceğiniz sıkılaştırıcı krem var mı? karnım harita gibi kaldı(( hamileliğimde sürdüklerim işe yaramadı.. ve çatlaklar çok derin geliyor gözüme.. eşimden utanıyorum (
teselli etmeye çalışıyor adamcağız beni.. "ben o göbişi öyle de seviyorum oğlumu taşıdı " diyor.. ama gerçekler ortada
Benimki 10 dakikasonra uyandı, mızmız huysuz ağlamaklıydı. Mememden düşmedi, en son memede süt kalmadı, buzluktakilerden verdim, sonra baktım ki benimkinin derdi sütten ziyade damağının kaşınması. Abovvv, damakta beyaz bir çıkıntı!!! Aile hekimliğindeki hemşireyi aradım, diş de olabilir olmayadabilir dedi. Pazartesi doktora gideceğiz zaten, bakalım doktor amcamız ne diyecek. Şimdi uyuyoruz ama inleye inleye, hiii diye ses çıkarıyor arada.canım benim oğluş da 6da uyandı. bu sabah erkenci galiba bu oğlanlar:))
Canım ben öyle hamileler gördüm ki doğumunun kapısında kuaförü ve makyözü bekleyen:) Şimdi ben doğum fotoğraflarına bakıyorum da ay saçım başım dağılmış, ağzım bir yanda burnum bir yanda, saç desen sarı siyah karışık:)
sezeryan olan arkadaşlar kot pantalon falan giydiğinizde dikiş yerleriniz rahatsızlık veriyor mu? ben rahat edemiyorum hala ya pantalonun beli orayı kesiyormuş gibi oluyor canım acıyor. normalde bişey yok ağrı sızı falan ama hala rahat rahat pantalonlarımı giyemiyorum sizin de öyle mi yoksa benimki normal değil mi?
benim bebiş gibi 1,5 saatte olan varmı ben yanmışımmm sizlerin nasıl
Kizlar rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz..yaotrcakmisniz???
Kizlar rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz..yaotrcakmisniz???
biz perşembe günü yaptırdık.dr umuz kesinlikle yaptırmamızı tavsiye etti.rota ağır bir ishal çünkü dedi..bizde olduk..mayıs ta bir doz daha var
iki marka varmış o aşıdan.. birini domuz dna sından üretiyorlarmış ama hangisi o bilmiyorum..sizin aşını markası neydi canım ?
hamileyken son hafta bi kabız olmuştum ki sorma çok zor ya inşallahh geçer ide incir yiyip üztüne süt iç cnmende epey işe yarıyodusağolun kızlar cevaplar için.Onları da deniyeyim bakalımhiç yaşamamıştım çok kötü bi şeymiş.
Günaydın canım.ben de artık sıkıldım şu göbekten 5 kilom kaldı ama onlar da kalakaldı sanırım bir türlü yazıflayamıyorum artık.Abur cubur canım çok çekiyor hamileyken yiyemdim diye şimdi acısını öçıkarıyorum ama artık bırakmam lazım.% kiloyu vermeliyim artı 3 kiloda doğum öncesi almıştım yani 8 kilooooo offf nasıl etsek de versek limonata acnım yaaa :44::44: göbeğim küçük ama çatlak olmasa çok gıcık görünüyoooor
bebeğin nasıl canım uykuları düzene girdimi benim oğlum berbat uyku düzeni gündüz hiç uyku yok gece 11 e kadar bizimle oturuyor.Göğsümde uyuyor yerine bırakıyorum 10 dk sonra uyanıyor sinir oluyorum.Ne yapsam da alışltırsam gündüz uykusuna bilemiyorum :26::26:
emzik alıyosa yarım saat daha oyalamaya çalış cnm daha güzel emer, süt yapmak çok zor yahu bende hep uğraş içindeyimcnm ben artık çok sıvı içiyorummm ehhh işteee süreklide sağma yapıyorum oda biraz arttırdı.ya cnm bizimki 1,5 saatte istiyo çok da az içiyo işgüç yapamıyoruzzzz çünkü yedi gazını al derken küçük bir iş den sonra yine zaman geliyoo bizim kız yine ıhhh diyooo tekrar anne sütüü şöyle seninki gibi 2 2,5 saat olsaa vallahii ne yapacağımı şaşırdım hiçbirşey yapamıyorummm evdeeee.zaten 20 daikada sağıp süt çıkıyooo tahmin et hayatımıı
benim kotum orta bel tam göbek deliğinin altında kalıyo rahatça giyiyorum eski kotumu benim sorun bacaklarda bacakları çok sarıyo yaasezeryan olan arkadaşlar kot pantalon falan giydiğinizde dikiş yerleriniz rahatsızlık veriyor mu? ben rahat edemiyorum hala ya pantalonun beli orayı kesiyormuş gibi oluyor canım acıyor. normalde bişey yok ağrı sızı falan ama hala rahat rahat pantalonlarımı giyemiyorum sizin de öyle mi yoksa benimki normal değil mi?
hemen hemen aynı kiloda hamile kalıp aynı kiloda doğuma girmişiz bende şuan 82 yim taktım ama vericem ,allahtan çatlağım yokcanım 3 buçuk ay olacak doğum yapalı.. daha yeni yeni rahat olabiliyorum pantolonlarımda.. yoksa sürekli bir hafif sızlama olurdu, yada o uyuşukluğu daha çok hissederim pantolonun beli dikiş üstüne gelince.. 2 hamile pantolonum vardı biri kot biri kumaş onları giyiyorum hala..
78kilo ile hamile kaldım 91ile doğuma girdim... 1 buçuk aylıkken tartıldım 83e inmiştim.. dün tartıldım 85 olmuşum.. kafayı yiyeceğim.. havalar az daha ısınsa da uzun yürüyüşler yapabilsem bebişimi arabasına koyup.. güneşli olduğu zaman çıkıyoruz yine de 10-15 dakika ile kısıtlanıyoruz.. mahallemiz diğer yerlere göre az daha serin oluyor.. esiyor falan..
bol bol su sebze ve yürüyüşle hedefim önce 70kg.. nasip olursa da evlendiğim kiloya (58kg) ulaşırım inşallah.. kendimden nefret ediyorum ayna önünden geçmek istemiyorum..
çok bırakmışım kendimi...
çatlağa çare yok galiba canımbu arada kızlar önerebileceğiniz sıkılaştırıcı krem var mı? karnım harita gibi kaldı(( hamileliğimde sürdüklerim işe yaramadı.. ve çatlaklar çok derin geliyor gözüme.. eşimden utanıyorum (
teselli etmeye çalışıyor adamcağız beni.. "ben o göbişi öyle de seviyorum oğlumu taşıdı " diyor.. ama gerçekler ortada
keşke mastit olcak kdr süt olsa bendedeahh 1.5 saatmi nerdee benim kızım sürekli istiyor15 20 dk yetmiyoda değil kilo alımı güzel sık emiyo ama az emiyor bu yüzden iki gögüsümde hem mastit hemde yara çok acıyor
dr yapır derse yaptırıcamKizlar rotavirus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz..yaotrcakmisniz???
ahh 1.5 saatmi nerdee benim kızım sürekli istiyor15 20 dk yetmiyoda değil kilo alımı güzel sık emiyo ama az emiyor bu yüzden iki gögüsümde hem mastit hemde yara çok acıyor
cnm allah yardımcın olsun nasıl işlerini yapıyosunnn. bizim manığın iştahı çok yok kilo alımı var ama öyle herkesin dediği gibi değilll.minnacıkkk benim kuzummm teyzesii
ben özledimslm kızlar nasılosınız beni hiç özlemedinizmi:)(
gece uzun uyuduğu için aç kalkıyo uzun emiyo işte daha aralıklı emse daha uzun boşaltır bence göğsünü:44:iştahı yok diye sanırım sık emiyolar düzgün emseler tok dururlar ben kızımın hiç tok olduğunu görmedim memeyi reddetme huyu yok ama çok kısa emiyo bırakıyo helede uykusu varsa oturmama izin vermiyo gezerek emiyor 1 haftadırda gündüzleri az geceleri uzun emiyor benim kızımda çok fazla kilo almıyor ilk ay 1200 gr almıştı geçen ay 1000gr bu ayda 800 gr civarı almış doktor ii diyor ama bu kadar sık emen çocuk çok alır diyorum resmen memeyle oynuyor alıyo bırakıyo etrafı izliyo sonra mırıldanıp tekrar alıyo şöyle tutayıp yarım saat emeyim yok o yüzdenden gögüslerim hep mastit oluyo emzirirken havluyu ısırıyorum sızıdan Allahtan uyku düzeni var akşam 10 11 gibi yatıyor taki sabah 10.30 a kadar kendisi çok kalkmıyor ben ilk uyudugunda 4 saat hiç uyandırmıyorum uykulu ii emdiği için sonrada 2 saatte bi emziriyorum uykusu almış bi şekilde durduğu için pusette işlerimi yapıyorum bi odayı temziliyorum emziriyorum sonra siliyorum bitince azcık oynatıyorum sonra devam zaten işlerimi günlere bölüyorum çamaşır ütü makina boşaltmalarımı gece minik uyurken yapıyorum yatmadanda her yeri toplayıp öyle uyuyorum zaten dağınıklığımız olmuyor düzene girdik
ben özledim
gece uzun uyuduğu için aç kalkıyo uzun emiyo işte daha aralıklı emse daha uzun boşaltır bence göğsünü:44:
iştahı yok diye sanırım sık emiyolar düzgün emseler tok dururlar ben kızımın hiç tok olduğunu görmedim memeyi reddetme huyu yok ama çok kısa emiyo bırakıyo helede uykusu varsa oturmama izin vermiyo gezerek emiyor 1 haftadırda gündüzleri az geceleri uzun emiyor benim kızımda çok fazla kilo almıyor ilk ay 1200 gr almıştı geçen ay 1000gr bu ayda 800 gr civarı almış doktor ii diyor ama bu kadar sık emen çocuk çok alır diyorum resmen memeyle oynuyor alıyo bırakıyo etrafı izliyo sonra mırıldanıp tekrar alıyo şöyle tutayıp yarım saat emeyim yok o yüzdenden gögüslerim hep mastit oluyo emzirirken havluyu ısırıyorum sızıdan Allahtan uyku düzeni var akşam 10 11 gibi yatıyor taki sabah 10.30 a kadar kendisi çok kalkmıyor ben ilk uyudugunda 4 saat hiç uyandırmıyorum uykulu ii emdiği için sonrada 2 saatte bi emziriyorum uykusu almış bi şekilde durduğu için pusette işlerimi yapıyorum bi odayı temziliyorum emziriyorum sonra siliyorum bitince azcık oynatıyorum sonra devam zaten işlerimi günlere bölüyorum çamaşır ütü makina boşaltmalarımı gece minik uyurken yapıyorum yatmadanda her yeri toplayıp öyle uyuyorum zaten dağınıklığımız olmuyor düzene girdik
Benimki 10 dakikasonra uyandı, mızmız huysuz ağlamaklıydı. Mememden düşmedi, en son memede süt kalmadı, buzluktakilerden verdim, sonra baktım ki benimkinin derdi sütten ziyade damağının kaşınması. Abovvv, damakta beyaz bir çıkıntı!!! Aile hekimliğindeki hemşireyi aradım, diş de olabilir olmayadabilir dedi. Pazartesi doktora gideceğiz zaten, bakalım doktor amcamız ne diyecek. Şimdi uyuyoruz ama inleye inleye, hiii diye ses çıkarıyor arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?