- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.721
ay çok güldüm ya.yerim onu..oda öle dedi ben sana dedim beni dinlemezsinki dedi
çamaşır astım hazırlandım hadi gidelim diye içeri bi gittim benim astıgım çamaşırları toplamış yagmur yagıyo ıslanır diyo balkona yagmur gelmiyoki oğlum niye topladınn dedim sanada iyilik yaramıyo ya yorulma diye dedi. Ayy aynı çamaşırları geri astım şimdi
gözleri mavi.kardeşiminde bu aylarında maviydi şimdi yeşil oldu.sanırım bununda yeşile döner.ama eşimin gözleri mavi babasına benzeyebilir.kızzz gözleride renkli maşşallah sen bol bol bak bu bebişede seninkide ona benzesin geçmiş olsun nesi var ?
canım maşallah yiğenineçok sevimli ve benziyor da resme hakikaten....geçmiş olsun bu arada
bornoz, iki tane de önlük, bir de 6 aylık tulum aldım..çeki görünce dayanamadım. şimdi bir de kargonuz bizden diye çek verdi ama daha almıcam artıkbu arada arkadaşıma aktar diye b ir buton var alışveriş yapacak olan varsa kargosu benden olsun
pasta falan hikaye oldu kızlar .
enes iş yapıcana çiş yaptı
çamaşır makinesine siyahları dolduruyorduk ,yardım edimmi anne dedi gel et oğlum dedim .
ben çamaşır sepetinden önüne koydum o makineye doldurduhangi ara tuvalet kağıdını koydu içine bilmem.daha yeni tüm kocaman yani
çamaşırları çıkartmaya gidiyordum sonra buda koştu geldi ,anaaaa bembeyaz olmuş benim çamaşırlar
kudurdum ayyy bana diyo ki ben yaptım diyor pis olmuş bu yine yıka diyo :44:
çabuk geç yatağına yat geldiğimde uyanık görmücem valla pataklarım ha dedim ,çişini yaptı gitti yattı
ben zavallıda suda tek tek elimle duruladım ,tuvalet kağıtları yapışmış bazen topaklanmış ,
geri makineye attım yıkanıyor şimdi ,pasta isteğim falan akşamdan sonra dışarı çıkıp alacağım ,güya çamaşırları makineye koyduktan sonra markete gidelim bisküvi alalım dedim ya bana yardıma geldi ki erken bitsin gidelim diyegüzellik uykusunda şimdi
ay çok güldüm ya.yerim onu..
gözleri mavi.kardeşiminde bu aylarında maviydi şimdi yeşil oldu.sanırım bununda yeşile döner.ama eşimin gözleri mavi babasına benzeyebilir.
sünnet oldu bi kaç ay önce.diş çıkarttı ve bademcikleri şişti bunun üztüne hava değişikliğide eklenince çocuk dayanamadı artık.10 gündür buradaydılar.salı günü yolcu ettim.çok zor ayrılmak insan hemen alışıyor.9 aylık.
cnm sen hep internetten alıyosun gördüğüm kadarıyla ama böyle dokunaraaaaaak almak daha güzel değil mi :) Benim aldığım şeye dokunmam ,yakından görmem lazım :)
bnm de pantolonlarım fln olmuyo,2 tane elbisem var bi de oxxodan almıştım beli lastikli pantolon hep onları giyiyorumtabi canım dokunarak almak daha güzel de ne bilim görünce de dayanamıyorum işte. dışardan da alıyorum ama.. ama artık bebişe alışveriş yapmıcam.. yeter şimdilik artık kendime alıcam hamiş kıyafetleri.. dışarı çıkıcam zaman giycek doğru düzgün kıyafetim kalmadı. geçen bi pantolonum düğmesini kapamayadım, minik çengelli iğne taktım , üstünü de tişörtümle kapadım. eşime gösteriyorum ay kıyamam çok üzüldüm şimdi diyor..
o çekler cazip görünüp insanları alışverişe sevkediyo canım ya .güle güle giysin minnoşun bornozu havlu tipi mi aldın 1 yaş sonrası için mi aldın ,bir tane kahverengi gibi var ondan aldıysan güzel beğendim onu .bu arada ben sana yolllarım çek çok oluyor ama kargo çeki .
bnm de pantolonlarım fln olmuyo,2 tane elbisem var bi de oxxodan almıştım beli lastikli pantolon hep onları giyiyorumben de bişeyler alıcam kendime.Belimizz omuz hizasına kdr kalınlaşıyomuş
evet canım işte bana çıkan ilk çek olunca tuzağa düştüm herhalde...kahverengi köpekli bir bornoz var onu aldım.. 1-2 yaş erkek bornozu diyor..
cnm karnın kocaman olunca farkedilmio ,herkesin öyleymiş dün biyerde okudum ya internette gezinirkenyok daha neler kız düşünsene ne biçim bir görüntü olur
cnm karnın kocaman olunca farkedilmio ,herkesin öyleymiş dün biyerde okudum ya internette gezinirken
cnm karnın kocaman olunca farkedilmio ,herkesin öyleymiş dün biyerde okudum ya internette gezinirken
ayy öle olması iyidir belki nasıl doğurcaz sonra..dün okudum biraz hikayelerden de sonra başım dönmeye başladı..aslında güzelde doğurmuşlar ama ben nedense böle şeyleri kaldıramıyorum..hemen bayılıyorumm..ayyy ben nasıl doğurcam..
ayy öle olması iyidir belki nasıl doğurcaz sonra..dün okudum biraz hikayelerden de sonra başım dönmeye başladı..aslında güzelde doğurmuşlar ama ben nedense böle şeyleri kaldıramıyorum..hemen bayılıyorumm..ayyy ben nasıl doğurcam..
Ayyyy bn de bilmem nasssiii dogurcemmmm..aman allahim
ben geçen hafta normal doğum ve sezeryan izledim :) daha önce de izlemiştim zaten.Ben doğurmaya doğururum da umarım sezeryan olmak zorunda kalmam
Belki epidural alabilirim ama o anki ağrı durumumla ilgili baktım fazla bişey yok bağıra bağıra doğururum artık kendime güveniyorum:82:
ben geçen hafta normal doğum ve sezeryan izledim :) daha önce de izlemiştim zaten.Ben doğurmaya doğururum da umarım sezeryan olmak zorunda kalmam
Belki epidural alabilirim ama o anki ağrı durumumla ilgili baktım fazla bişey yok bağıra bağıra doğururum artık kendime güveniyorum:82:
Ahhh cnm is cikmaya glsin cikar o kdr sancidan snra o neki..ama ben su hani ellemelri acilmayi kntrol etmelri korkutuoo ..bi de bebek zorlanir ve cekme esnasinda bisey olursa die korkuorum..tabiki allahim korusun cnm hepimizi ve bebklerimizidoktora dedim ama nasıl olcek diyeee..daha erken bunları konuşmak için dediii..
bazı hikayelerde ne güzel doğurmuşlar..sanırım tek zorlayan sancısı oluyor..çıkarken hissedilmiyormuş bile..pıırrtt diye çıkıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?