2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızz insan eşinin ailesi için böyle dermi eşin duymasın. kırılır adamcağız. benim kinin ne zararı var ne yararı. ama iyi bi kadın ya. başta pek istememişti beni. şimdi de canım kızım, tatlı kızım, oy oy şeker kızım deyip duruyor..

benım emektar bi muhallebı tarifim var br hep onu yapıyorum. bazen kakao katıyorum bazen sade bazen muzlu. . bazen kuplara koyuyorum bazen tepsiye döküyorum bazen arasına bisküvi koyuyorum. oynuyorum işte kafama göre. e malum elınım lezzeti de henüz yerleşmedi oyuzden her seferınde farklı bi tat çıkıyo. dolayısıyla kocişim de yaa yıne mı aynı tatlı demiyo. bide tde yalancı tavuk gögsü tarifi var üzerine çıkolata sosu döktüm mu kocamdan mutlusu yok benım kocamı mutlu etmek çokk klay ya tipik bir maraşlı. daya önüne bi tencere bulgur pilavıyla cacığı dünyalar onun olur

Bende yapmıyorum tatlı fln zaten mutfağa girmek işkence..
Benim eşim almadı daha kilo hatta bnm yazlığa gittiğim dönemde vermiş bile sanırım..

Evet cnm bravo yapmışsın işte..
Şimdi tek tek bizi eklemek kaldı ben sna söyliyim hemen kendimi
Başlangıç kilom 68 güncel kilom 69 bebeğin kilosu 224.67g bide hastane bilgisi eklersen pendik bölge hastanesi bnmki cnm..

evet dememem lazım keşke bu kadar canımı acıtmasalrdı da demeseydim.ama daha 10 aylık evlıyız yaram taze yani canım. birkaç yıl sonra kabuk bağlar unutulur. zaten unutmuştum bayadır dün gece arayıp şov yapınca dellendim. eşime sesimi çıkartmıyorum canım üzülüyo çünkü. sonuçta onun sucu değil olanlar. allah var onlara da saygısızlık yapmıyorum hiç. sonuçta kocamı doğurmuş. ama sevmıyorum günahım kadar. oda benı sevmıyo oğlunun korkusuna sesini çıkaramıyo. böyle teker yuvarlak gidiyoruz işte. allahtan uzağız.

doğrudur canım ya valla bazıları çok acaip fena oluyor. benim şimdi görümcem evlendi, bir kayınvalide var. düşman başına. uzak olmak çok iyi ama. benim de uzak, ben istanbuldayım, onlar antepte

kızlar lütfen kilolarını gizlemeyin biz listede nurrose ile 6 kilo almış olarak göze batıyoruz....lütfen arttırın.........

Söyledim bende kilomu aaaaaaa
Ama doktorun tarsına göre değil kendi tartıma göre..
Külüstür eski bi tartısı var yanlış tartıyo bnm tartım doğrusunu söylüyo daha bu sabah tartıldım 68.2 çıktım da düz hesap 69 yaptım onu hahahahah

benım başlangoç kılom doktordakı kayıtlara göre : 58 şimdiki kılo: 63 gebelık haftam:17 bebeğimin kılosunu malesef bilmıyorum
doğrudur canım ya valla bazıları çok acaip fena oluyor. benim şimdi görümcem evlendi, bir kayınvalide var. düşman başına. uzak olmak çok iyi ama. benim de uzak, ben istanbuldayım, onlar antepte
benımkı de maraşta. bayramda gidecez 3 günlüğüne. onda da kalabalık curcuna oluyo zaten muhattap olmuyoruz hiç. geçen bayram öyle olmuştu

bende sabah aç karnına tartıldım 61,2 çıktım. doktor nasıl 63 çıkartıyo anlamadım. onunkıde dıjıtal. ve ona da hep sabah aç karnına gidiyorum

afferrin şöyle.........

ay dünkü uyuz doktorun tartısında bende 68.9 çıktım yuuuh dedim sizin tartı bozuk,eve geldim 66.4 çıktım ama bende 67yim diyorum nasılsa 1 yada 2 güne o kiloya gelicem

benim doktorun tartısı da çok gösterdi. ben gitmeden evde ölçüldüm son gittiğimde aç karnına 61 çıktım, doktorun tartısı 62.9 gösterdi. güldü filan ama dedi ki önemli olan hep aynı tartıda takip etmen dedi..onun için doktorun tartısında kaç çıktığımı önemsemiyorum ben..

bende sabah aç karnına tartıldım 61,2 çıktım. doktor nasıl 63 çıkartıyo anlamadım. onunkıde dıjıtal. ve ona da hep sabah aç karnına gidiyorum

Kıyafetlerden dolayıdır belki ayakabı flnda oluyo ya bide..
Ama bana 71 dedi doktorun asistanı yaa ki 71 gözükmüyodu tartıda hyr 71 değil dedim eksik tartıyo dedi..
Ama o kadar külüstürki çıkarken kırılcak diye korktm düşün
O yüzden takmıyorum onun tartısını bnm tartım doğru..

afferrin şöyle.........

ay dünkü uyuz doktorun tartısında bende 68.9 çıktım yuuuh dedim sizin tartı bozuk,eve geldim 66.4 çıktım ama bende 67yim diyorum nasılsa 1 yada 2 güne o kiloya gelicem

Doktorların tartılarındamı bişey var acaba :44:
Bende ddm sizin tartı bozuk diye doktoruma oda seninki bozuk dedi görmüyo eski püskü tartısının halini

afferrin şöyle.........

ben de kendi tartıma göre hesaplıyorum kızlar, bi kere doktora gittiğimizde aç olmuyoruz+giyinik oluyoruz
ben kilo almadım fazla ama bi beden büyük şort almıştım iki tane, sadece onlara girebiliyorum:26: diğer kıyafetler kesinlikle olmuyor

Kıyafetlerden ayakabıdan fln heralde aradaki fark ya..
Bencede sürekli takip ettiiğimiz tartı önemli bende kendi tartımı dikkate alıyorum onunkini değil

seremcim aşık oldum ben bu profilindekı yakışıklıya ya ...... bakıp bakıp duruyorum. büyüyünce nasıl olur kı bu çocuk. yapma bebek gibi maşallah. böyle diyince de aklıma okudum bi jhıkaye geldi.
kadının biri hamıleyken dergide bi kız çocuk resmi görmüş. okadar güzel bi kızmış ki resimdeki allahım demiş nolur bana da resimdekı gibi bi kız çocuğu ver.
sonra kadın doğum yapmış evet aynı resimdekıne benzeyen bir kız olmuş. çok sevinmiş tabi. ama braz zaman geçtikten sonr a farketmiş kı kızı konuşmuyor. sonra ağlayarak allaha yalvarmış. allahım demiş ben senden resimdekı gibi bi kız çocuğu istedim sende bana resimdekı gibi güzel ve sessiz bir kız çocuğu verdim. keşke hayırlısını isteseydım de işine hiç karışmasaydım.

fatma avcının kıtabında okumuştum. allahım hayorlısını versin herkeze.

ben söylemiştim bir daha söyleyeyim başlangıç kilom 55 şimdiiki kilom 60 ...18.haftamdayım

Aaaaaaaaaaaaaa ürktüm şimdiiiiiiii :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…