arkadaşlar meraba ben bişey sorcam lütfen cvp yazın gebe kalmadan önceki aylarınızda hiç adet gecikmesi yaşadınızmı benim çok düzenli olan reglim ilk kez geçen ay 4 gün gecktide şimdiden saolun iyi akşamlaaarrr.....
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ve hayırlı olsun
Ben de dün keseyi gördüm, doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarını görelim dedi, 15 gün beklicem şimdi ama hiç sıkıntı yapmıyorum. Siz de çok acele etip strese sokmayın kendinizi, geç olsun güç olmasın
benimde aynen adet sancisi gibi agri ve kasiklarimda batmalar oluyor.
Benim adet sancilarim daha kötüydü ben baya bir cektim dogm kontrl hapi kullandim 1.5 sene ve ondan sonra unutmustum sancilarimi ama simdide ayakta durunca is cok yapinca agriyor karnim uazniyorum geciyor agrim.
benimde gazdan dolayı kasıklarımda ağrı oluyo..
Bazen nedensizde oluyo ama uzanıyorum uyumaya çalışıyorum biras geçiyo sonra çok şükür..
sat ne zaman?
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler..
cnm benımde duzenlıdır ama evlendıgımız ılk ay yanı ilk ilişkiden sonra gecıkmıstı ama o stresten olsa gerek test yapmıstım negatıf cıkmıstı sonrada aynen devam ettı zaten bı kere oldu yanı o da stresten..
saol canım allah razı olsun çok teşekkür ederim
kızlar aranızda elevit kullanan var mı. Ben 4 gündür elevit kullanıyorum .kullandığım günden bu yana hep ishalim. Yarın doktorumu arıcam artık.
cnmmm cımm doktorunmuu önerdiiiii.sana birşey söyleyeceğimdeeeeeeeeeee
evet doktorum önerdi
kayyumcum nasılsın benimkide gitti
maçı izlemeye..bende hemen dedim bakıyım arkaadaşlar napıor? Içimi ferah tutmaya çalışıorum ama bi taraftan yarın kan değerimi çok merak ediorum herşey yarın belli olcak doktor keseyi göremeince dış gebelikten şüphelendi
cnmm seliincimm sen nekadarlıktın kuzummm
bugün 6+1 olduk cnm
iyi akşamlar anlaşılan herkesin eşi maça gitmiş bizde buraya atmıkşız kendimizi
senin dr un ne zaman keseyi görmedi cnmmm sen ne zaman lıkken gittin doktoruna kuzummm
kızlar aranızda elevit kullanan var mı. Ben 4 gündür elevit kullanıyorum .Kullandığım günden bu yana hep ishalim. Yarın doktorumu arıcam artık.
cnmm bnm dr um nulti tab ı önerdi. Tamam dedim arkadaşım sordu sana ne önerdi diyeee onunda dr u eleviti önermişş.sonra doktoruma döndümmm bunumu illa istiyorsunuz dedim evet cnmm şuan piyasanın en sağlıklısı hiç yan tesiri yokkk. Sonraaa pimpirikli benn cnm eczacımaaa bak arkadaşa elevit bana da bunu sen olsan bana hangisini kullan derdin dedimm dokotuna güvennn. Içeriğinde daha kapsamlıı şeyler var dediii..
Sizler bnm mercimeğimiin arkadaşlarının annelerisinizzz. Mercimeğimde arkadaşlarıda sağlıklı olsun isterimmmm.
Ondan yanlış anlama cnmm cım istersen dokroruna sorrrr arkadaşımm..
Ama ltfn bilmişlik olarak anlama bu sağlıkkk bide bebiş oluncaaa ben çok hassaslaştım cnmm yaaa ..
Hattaaa bazen düşünüyorumm piskopat gibiii yoğurt veya türevlerini bugün tükettim mii hiç meyve yemedimm gibi fazla abartmıyorum ama bazenn yoğun çalıştığımdan suçluluk duygusu geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?