2012 Ocak Anneleri

cnm benımde duzenlıdır ama evlendıgımız ılk ay yanı ilk ilişkiden sonra gecıkmıstı ama o stresten olsa gerek test yapmıstım negatıf cıkmıstı sonrada aynen devam ettı zaten bı kere oldu yanı o da stresten..

hayırlı uğurlu olsun cnmmmm sağlıcaklaaaaaaaaaaaaa. Mercimeğiniii

teşekkürler cnmm demek minnoşlarımız anneciklerinin dinlenmesini istiyorlarrr

teşekkürler cnmmmmmm demek ki yorulmayacağızzzzzzzzzz

saol canım allah razı olsun çok teşekkür ederim

Evettt şimdiii çok kişi için kader anııı bnm eşimm fnrliiiiiii yazıkkk sessiz tv nin başında cnmm bnmm diğer erkekler gibi gürültülüde değiillll .

kızlar aranızda elevit kullanan var mı. Ben 4 gündür elevit kullanıyorum .Kullandığım günden bu yana hep ishalim. Yarın doktorumu arıcam artık.

kayyumcum nasılsın benimkide gitti
maçı izlemeye..bende hemen dedim bakıyım arkaadaşlar napıor? içimi ferah tutmaya çalışıorum ama bi taraftan yarın kan değerimi çok merak ediorum herşey yarın belli olcak doktor keseyi göremeince dış gebelikten şüphelendi

evet doktorum önerdi

cnmm bnm dr um nulti tab ı önerdi. Tamam dedim arkadaşım sordu sana ne önerdi diyeee onunda dr u eleviti önermişş.sonra doktoruma döndümmm bunumu illa istiyorsunuz dedim evet cnmm şuan piyasanın en sağlıklısı hiç yan tesiri yokkk. Sonraaa pimpirikli benn cnm eczacımaaa bak arkadaşa elevit bana da bunu sen olsan bana hangisini kullan derdin dedimm dokotuna güvennn. Içeriğinde daha kapsamlıı şeyler var dediii..

Sizler bnm mercimeğimiin arkadaşlarının annelerisinizzz. Mercimeğimde arkadaşlarıda sağlıklı olsun isterimmmm.

Ondan yanlış anlama cnmm cım istersen dokroruna sorrrr arkadaşımm..
Ama ltfn bilmişlik olarak anlama bu sağlıkkk bide bebiş oluncaaa ben çok hassaslaştım cnmm yaaa ..

Hattaaa bazen düşünüyorumm piskopat gibiii yoğurt veya türevlerini bugün tükettim mii hiç meyve yemedimm gibi fazla abartmıyorum ama bazenn yoğun çalıştığımdan suçluluk duygusu geliyoo

cnmm seliincimm sen nekadarlıktın kuzummm

verdiğin bigi için teşekkür edirm canım kesinlikle bilmişlik olarak düşünmedim sayende farklı birşey öğrendim Kullandığın ilacı hiç duymamıştım. Yarın doktorumu arıcam. Çünkü elevit çok kötü etkiledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…