2012 Ocak Anneleri

Yok canım benim de hiçbir şey istemiyor, hatta kocam kızıyor bana bişeyler iste nolur diyor, hep hayal etmiş ben gece yarısı bişey istemeliymişim, o da gidip almalymış, hayale bak

canım eşin kendi kaşınmış bu gece 3 sıralarında uyandır onu zor bulunan bişey iste maksat kocanın hayali gerçek olsun :)))

korkma canım bende hiç adet gecikmesi yaşamamıştım ve hamile kalmadanki önceki ay 5 gün geciktim doktor yumurtlamamışsın demişti..veee ertesi ayy hamile kaldım..bu iyi de olabiliyor yani endişeye gerek yok..

çok geç geliyormuşun Allah yardımcın olsun benimde seçimden sonraya ertelendi atamalar acaba tercih yapmasammı bile diye düşünüyorum hiç gözüm yemiyor ama bebeklerimize daha iyi bir gelecek için çalışmakta gerek kararsızım

bende yarın gidicem inşallah doktora bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye....

cnm en doğrusu ne ise araştır hemen uygulamaya geçççç. Benim doktorum sağolsunnn biliyooo durumumu istermisin rapor yazayımmı dediii. Ben yok dedimm ilkkezz hemenn tatil olsun istiyorummmmmmmmmmmmmm....

Cnmmm yaaa asiyi gördünmüüü bebişlerine cici almışşşşş dün gösterdi bu topikteeeee bizeee oda buraya takılıyo ilkönce bana hımmm ne geziyosun dediiii. Bendeee hamilelik duygusunu orda fazla yazarken kendimi düşünüp arkadaşları belki kırarımmm bencillik yapmak istemediğimi yazdımm oda takılıyooo artık burayaaaa.

Ama çok cicişşş şeyler almışşşş. Bizde alalımmm tatilll gel artıık gellllllllllll

canım eşin kendi kaşınmış bu gece 3 sıralarında uyandır onu zor bulunan bişey iste maksat kocanın hayali gerçek olsun :)))

İstesem çok mutlu olacak da ben kıyamıyorum hem daha erken belki ilerleyen aylarda şöyle yaz ortasında, gerçekten gecenin üçünde mandalina falan yiyesim gelir

yyaa kayyum sen kaç haftalıksın..doktorun sana vitamin hapı vermiş galiba..saolsun benim doktor ilgisizliğinden hiç bişi vermedi..ayrıca folic asitte kullanıyormusun..ben 9.haftaya girdim ya kendim alsam dediğin hapı olmaz mı.

aaa görmedim cicilerini ay negüzel bizde alalım dimi
zaten kimse olmuyorki orda ben gidiyom deli gibi kendi kendime konuşuyom

canım senin 2.kontrolün mü doktor mu çağırdı.

yok cnm 2.degıl 6+2 iken baska bı doktora gıtmıstım ıkıncı kez yanı kalp atısını dınletmıstı tam net dınleyemedım haftaya tekrar gelın dedı bende doktoru degıstırmeyı düsündügm ıcın yarın kontrol ıcın kendı ıstegımle yenı bı doktora gıtcem ınş severım gercı daha once gıtmıstım sevmıstım ama bılemıcem sımdı bişi degısecekmibıde dedıgın gıbı 9.haftaya gırdık ya onun ıcın folık asıt ıcmedım bugun daha baska ılaclar verılmesı gerekıyo sanırım..oyle yanı aslında benımkı uydurmaca bebegımı ozledımdee:90:

Son düzenleme:

cnmm vallahi ne diyeyimm kuzummm. Aynı süreçteyizz seninle cnmccımm nasıl vermemişşş. Bence senn doktoruna gittiğindeee doktorunaaa şöyle deee çok yakın arkadaşım da aynı benim gibi aynı süreçteee hamile kaldııı doktoru onaa multi tabs vermiş ne dersiniz doktorum deee. Eğer böyle senin dediğin gibi ilgi az devam ederse canım doktorunu değiştir ama hemen değill çünkü bazı doktorlar 7. Hafta bittiğinde de başlatıyooo.

Ama gülüm benim doktoruma ben sormadan evet cnmm şimdi artık başlıyoruzzz bu ilaca dedii hatta ben dedimkii hocacımm yarınmıı dedim evete eevet cnmm cımm hatta çıkarken hemen karşıdaki unutma eczaneden al yarından başla dedi..

progestan kullandım canım bı kutu bıttı doktor devam et demıstı sonra zaten o gunde 3 tane kalmıstı doktordan geldıkten sonra onuda ıcıp bıtırmıstım sonrada aldırmadım esıme gercı dun cok az lekelenmem oldu ama ılacı bıraktım ondan mı oldu nedır bı korktum anlatamam allahtan arkası gelmedı sımdı yarınkı doktora progesteron degerıme baktırırım ona gore ıcım rahat eder sorun yokolmazsa yazar bı daha ıcerım napalım

Iyı aksamlar kızlar maşallah topik yine kalabalık tam halaylık

Amma uzun sohbetlesmıssınız vallahı yetısmek zor oluyor ama detayları baya baya okudum.mpb,sekerrcık ve sanırım selın7 de yarın doktor kontrolune gıdıyor hepınıze bol sanslar kızlarr.mujdelı haberlerınızı beklıyoruz.

Bende anca sabah gırebıldım topıke sonrada cıktık acıkhavada kahvaltı yaptık.Adana da hava cok guzel kızlar ama kavurucu sıcaklar baslıyor gıbı:86:Ayrıca bugun sınemaya da gıttık esımle.Eger adrenalını sevıyorsanız Hızlı ve Ofkelı 5 e gıttık guzel fılmdı tavsıye ederım.

bende hiiç memnun değilim doktordan gitmiycem hatta telefonu açıp kızıcam..ne bir tahlil yaptı ne hap verdi..o yüzdende hiç rahat değilim..haftamda geçiyor vitamin almak lazım..kendim mi alsam acaba..

bende kullanıyroum progestan benim dr 14 haftaya kadar devam edeceksin demişti

sagol canım ıyı dıleklerın ıcın..aman dur gözünü sevıyım bu hamılelık benı kötü etkıledı bıde sımdı o filmde manken gıbı kızlar vardır durduk yere kriz gecırmeyımm sınemasızda olur :90::90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…