2012 Ocak Anneleri

salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
değer çokmu düşük ne dersiniz benim içinde dua edin olur mu
2 düşük yaptım
bu üçüncü olucak ve çok korkuyorum

ç ok sevindim cnnmm benim biraz kasıklarım ağrıyooo arkadaşlarrrr sizlerin nasıl sizinde ağrıyormuuuuuuuuuuu

Benimde gazdan dolayı kasıklarımda ağrı oluyo..
Bazen nedensizde oluyo ama uzanıyorum uyumaya çalışıyorum biras geçiyo sonra çok şükür..

salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım

SAT ne zaman?
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler..

evet nette deöyle hesapliyor
#
dr. 6. haftan dedi 26 mayisda gel

drlarin hesabi baska

ç ok sevindim cnnmm benim biraz kasıklarım ağrıyooo arkadaşlarrrr sizlerin nasıl sizinde ağrıyormuuuuuuuuuuu

benimde aynen adet sancisi gibi agri ve kasiklarimda batmalar oluyor.

benim adet sancilarim daha kötüydü ben baya bir cektim dogm kontrl hapi kullandim 1.5 sene ve ondan sonra unutmustum sancilarimi ama simdide ayakta durunca is cok yapinca agriyor karnim uazniyorum geciyor agrim.

sat 24 nisan canım sagolasın inşallah yükselir

canım sat nezaman yükseliş gayet güzel

sat 24 nisan canım inşallah hayırlı olur sonucu

benimde çalışmam lazım ya işletme son sınıfıma ama aklım bebeğimdee
bende maliye son sınıfım hatta gecen yıl bıtırmem gerektı ama 4dersten fire verdim şimdş bu 4 dersi gecmek için ugrasıyorum
salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım
degerlerin hakkında bısey dıyemecegım cunku bılmıyorum ama dusuklerıne uzuldumm..insallah bu bebısın sıkıca tutunur bırakmaz seni canım..
evet nette deöyle hesapliyor
#
dr. 6. haftan dedi 26 mayisda gel

drlarin hesabi baska

haa sen ilk doktor kontrolune gıttın yanı onu desene güzelim.. bende kafandan hesaplıyosun sanıyorum..
bu arada benım ablamda almanyada oda hamıle suan 6aylık türkiyede hesaplar tutuyor drda oyle demıs..sana sasırdım acıkcası..yoksa senın bebıs hormonlumu olacakkk

türk vergi sistemını bıtırdım geldım ohh beee şimdi sıra finansal ekonomide :18::18::18:
insallah sınavlardanda iyi not alırım.. :18::18:

salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım

yükselişe geçmiş bu güzel işte inşallah devamıda gelir bende ilk yapttığımda 14 küsürdü adetten 3-4 gün önce yaptırmıştım sonrada yükselecekmi diye ne kadar taktım kafama anlatamam ama sonra yükseldi hiç korkma degerler kişiden kişiye değişiyor hiç kafana takma yarın bidaha yaptır
ben bu forumda adet günü 30 olupta şuan sağlıklı hamilelik geçiren bir arkadaşı biliyorum.

bide okurken dikkatimi çekmişti kan sonuçlarını yorumlayan topiğin birinde kendini dr zanneden biri düşük olanlara kimyasal demiş peşindende yüksek olana molar gebelik demiş sonradan ikiside gayet güzel devam etmişler. tabiki birbirimizden fikir alıyoruz ki bunun için burdayız ama dr gibi teşhis koymak çok yanlış zaten insan ilk öğrenince kendi heyecanı korkusu kendine yetiyor

sat 24 nisan canım sagolasın inşallah yükselir

sat 24 nisan canım inşallah hayırlı olur sonucu

Kişiden kişiye değişebilir değerler..
Geç döllenme olabilir..
Şimdi değerlerini yorumlamak bize düşmez ne söylesek yalan olur..
En iyi cevabı doktor verir sana..
Beklenen adet tarihinin üstünden 1 hafta geçtikden sonra doktora git istersen..
Kaç gün geciktin?
Ben 1 hafta geciktikden sonra gittim kese görünmedi..
2 hafta geciktiğinde gittiğimde gözüktü kese..
Yani 1 hafta gecikmeyle gittiğinde gözükmezse de bozma moralini hemen umutsuzluğa kapılma..
Kanda değerimde hastalanmam gereken günden 3. gün yaptırdığımda 133 küsür çıktı 1 hafta gecikmemde yaptırdığım kan değerinde de 998.29 çıktı..
Umarım bu sefer iyi haberler alırsın.. Allah yardımcın olsun..

seyda sen keseyi gördüğünde değerin kaçtı biliyomusun?bu hafta sonu gidicem benimde 2. haftam olucak adet geciktikten sonra.gecikmeden 1 hafta sonra gittim görülmedi kee. benimde.

seyda sen keseyi gördüğünde değerin kaçtı biliyomusun?bu hafta sonu gidicem benimde 2. haftam olucak adet geciktikten sonra.gecikmeden 1 hafta sonra gittim görülmedi kee. benimde.

Yok cnm bilmiyorum kese göründü diye bir daha kan testi yaptırmadık..
Ama benim SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu doktora gittiğimde ultrasonda 5+4 olarak çıktı..
Bide değer 1500den yukarıdaysa vajinadan ultrasonla 6000den yukarıdaysa karından görünür demişti doktrm benim vajinadan da görünmemişti o zaman..
Senin bakıldı mı vajinadan ultrsnla?

yok vajinadan bakmadı.hiç ğraşmayalım daha çok yeni göremeyiz dedi ultrasondan bakarken haftaya gel ozaman görürüzz dedi okdar

yok vajinadan bakmadı.hiç ğraşmayalım daha çok yeni göremeyiz dedi ultrasondan bakarken haftaya gel ozaman görürüzz dedi okdar

Kan değerin kaçtı ultrsonla bakıldığında biliyomusun?
Benim adetim 31günde 1 oluyo..
O yüzden SAT'a göre gittiğimde 5+3 oluyodu hesaplamama göre.. 1 hafta gecikmem..
Ultrasonla görünmeyince dış gebelikten korktuğum için betahcg istedi doktorda yükseldiğini görünce sevindim ama keseyi görmeden içim rahat edemedi.
Şimdi de kalp atışlarını duymadan rahat edemem diyorum..
Doktor sordu bana vajinadan bakalım mı diye ben hemen atladım evet bakın diye çnkü içimin rahat etmesini istiyodum..
Gözükmeyince çok küçük gözükmemesi normal dedi..
Doktorun öyle dediyse doğrudur.
1 hafta sonra gittiğinde görürsünüz inşallah keseyi..

değerim 660.10du.doktor bu değer görebilmek için küçük daha dedi.bakalım inş görebilriz bebişimin keseciğini teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…