merhaba cnm hoşgeldin..
Ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın?
ç ok sevindim cnnmm benim biraz kasıklarım ağrıyooo arkadaşlarrrr sizlerin nasıl sizinde ağrıyormuuuuuuuuuuu
benim çok nadir oluo yatıorum hemen geçio
selincim bu aralarda evdeni geçiriyosun cnmmmm cım . Acaba diyorum ben çok ayakta kalıoyorum ondanmııı. Senin dediğin gibi uzanınca yarım saat geçiyooo cnm cı m yaaa
ç ok sevindim cnnmm benim biraz kasıklarım ağrıyooo arkadaşlarrrr sizlerin nasıl sizinde ağrıyormuuuuuuuuuuu
salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
değer çokmu düşük ne dersiniz benim içinde dua edin olur mu
2 düşük yaptım
bu üçüncü olucak ve çok korkuyorum
salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım
anladım canım da bide sık sordunya oyuzden dedım bendesonucta gizli saklı yapmadım işlemleri sende gordun hatta yanlısım oldugu zaman duzelttın :):) Allah gonlune gore versın canım.. benım için herseyden önce saglıklı olması baska bişey istemıyorum.. son olarak benımd esım tarafı tektuk mavı gozlü var neysekı beyaz tenlı esmer olsa napardım bılmıyorum benım tarafım sarısın tektuk kahve var aslında kahvede denemz ela desek daha doğru.. yegenlerım kuzenlerım teyze ve neneler hepımız sarısın renklıyız bakalım benım bebısım hangi tarafa benzeyecek
hatta bak aklım ageldi.. dayımın kızının kocası acayıp esmer yaa öyle boyle değil yaa zencı resmen ama bı cocukları oldu 3 cocugu var sarısın mavi gozlu enısteden hiçbişey almamış yani :)) oyuzden senınde ihtimalin var
heheheheh demek kadersıne yaptırcan ayy ne guldum bende eşime yaptırcambi gelsın gorevden hamiş olalı hiç supurge yapmadım sılmedımde.. sadece hafif işler yapıyorum bulasıgı makınaya tıkmak gibi :)) bugunde ütü yapim dedim ama belim agrıdı yaaa bidaha onuda eşime yuklucem yapmam bananee
ayyyy bende yarınnn gidiyorummmmmm çok heyecanlıyımmmbakalım umarım hersey yolundadır
canım senın sat 17 nısansa nası 6hafatlık oluyosuynkı??
benım sat 8 nısan ve ben 6+2yim yenı.. sen olsan anca 5 yada 5+4 gibi bişeysındır yani..
sat 24 nisan canım sagolasın inşallah yükselir
Benimde gazdan dolayı kasıklarımda ağrı oluyo..
Bazen nedensizde oluyo ama uzanıyorum uyumaya çalışıyorum biras geçiyo sonra çok şükür..
SAT ne zaman?
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler..
canım sat nezaman yükseliş gayet güzel
bende maliye son sınıfım hatta gecen yıl bıtırmem gerektı ama 4dersten fire verdimbenimde çalışmam lazım ya işletme son sınıfıma ama aklım bebeğimdee
degerlerin hakkında bısey dıyemecegım cunku bılmıyorum ama dusuklerıne uzuldumm..insallah bu bebısın sıkıca tutunur bırakmaz seni canım..salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım
evet nette deöyle hesapliyor
#
dr. 6. haftan dedi 26 mayisda gel
drlarin hesabi baska
salı bhcg 4.1 çıktı
cumartesi 25.7
2 düşük yaptım
sat 24 nisan canım sagolasın inşallah yükselir
sat 24 nisan canım inşallah hayırlı olur sonucu
Kişiden kişiye değişebilir değerler..
Geç döllenme olabilir..
Şimdi değerlerini yorumlamak bize düşmez ne söylesek yalan olur..
En iyi cevabı doktor verir sana..
Beklenen adet tarihinin üstünden 1 hafta geçtikden sonra doktora git istersen..
Kaç gün geciktin?
Ben 1 hafta geciktikden sonra gittim kese görünmedi..
2 hafta geciktiğinde gittiğimde gözüktü kese..
Yani 1 hafta gecikmeyle gittiğinde gözükmezse de bozma moralini hemen umutsuzluğa kapılma..
Kanda değerimde hastalanmam gereken günden 3. gün yaptırdığımda 133 küsür çıktı 1 hafta gecikmemde yaptırdığım kan değerinde de 998.29 çıktı..
Umarım bu sefer iyi haberler alırsın.. Allah yardımcın olsun..
seyda sen keseyi gördüğünde değerin kaçtı biliyomusun?bu hafta sonu gidicem benimde 2. haftam olucak adet geciktikten sonra.gecikmeden 1 hafta sonra gittim görülmedi kee. benimde.
Yok cnm bilmiyorum kese göründü diye bir daha kan testi yaptırmadık..
Ama benim SAT'a göre 6+3 olması gerekiyodu doktora gittiğimde ultrasonda 5+4 olarak çıktı..
Bide değer 1500den yukarıdaysa vajinadan ultrasonla 6000den yukarıdaysa karından görünür demişti doktrm benim vajinadan da görünmemişti o zaman..
Senin bakıldı mı vajinadan ultrsnla?
yok vajinadan bakmadı.hiç ğraşmayalım daha çok yeni göremeyiz dedi ultrasondan bakarken haftaya gel ozaman görürüzz dedi okdar
Kan değerin kaçtı ultrsonla bakıldığında biliyomusun?
Benim adetim 31günde 1 oluyo..
O yüzden SAT'a göre gittiğimde 5+3 oluyodu hesaplamama göre.. 1 hafta gecikmem..
Ultrasonla görünmeyince dış gebelikten korktuğum için betahcg istedi doktorda yükseldiğini görünce sevindim ama keseyi görmeden içim rahat edemedi.
Şimdi de kalp atışlarını duymadan rahat edemem diyorum..
Doktor sordu bana vajinadan bakalım mı diye ben hemen atladım evet bakın diye çnkü içimin rahat etmesini istiyodum..
Gözükmeyince çok küçük gözükmemesi normal dedi..
Doktorun öyle dediyse doğrudur.
1 hafta sonra gittiğinde görürsünüz inşallah keseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?