sağol canım zaten şu anda hamileyim ama bu şartlarda ona da bişey olacak diye korkuyorum..........Allahım korusun bebişlerimizi.........
slmlarr.Ben de varımm.Hatta biz dee.
6+2 deyiz bugün.Rabbim hepimize yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.
Kızlar bişey sorucam size. Ben ilk doktora 4+6 dayken gittim.Kesemiz göründü 4mm. Ama doktor hiçbir tahlilimi yapmadı. 10-15 gün sonra tekrar gel, kalp atışlarını duyalım, tahlillerini o zaman yapalım dedi. Sizin de tahlilleriniz kalp atışlarından sonra mı yapıldı, yoksa bu doktorda bir tuhaflık mı var sezemedim. Allah korusun bir enfeksiyonum bişeyim olsa, 10-15 gün daha niye geçsin ki.Çok stres yapmıştım o gün doktordan gelince. Şimdi şimdi kendimi teselli ediyorum, belki de uygulama bu şekildedir diye.Sizlerin ne zaman yapıldı kan ve idrar tahlilleriniz. Cevaplarsanız çok sevinirim.
6+2 deyiz bugün.Rabbim hepimize yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.
Kızlar bişey sorucam size. Ben ilk doktora 4+6 dayken gittim.Kesemiz göründü 4mm. Ama doktor hiçbir tahlilimi yapmadı. 10-15 gün sonra tekrar gel, kalp atışlarını duyalım, tahlillerini o zaman yapalım dedi. Sizin de tahlilleriniz kalp atışlarından sonra mı yapıldı, yoksa bu doktorda bir tuhaflık mı var sezemedim. Allah korusun bir enfeksiyonum bişeyim olsa, 10-15 gün daha niye geçsin ki.Çok stres yapmıştım o gün doktordan gelince. Şimdi şimdi kendimi teselli ediyorum, belki de uygulama bu şekildedir diye.Sizlerin ne zaman yapıldı kan ve idrar tahlilleriniz. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yaş kaç cnm? :44:
Hoşgeldin cnm Allah sağlıkla kucağınıza alıcağınız günleride göstersin inşallah..
Ben ilk gittiğimde kese görünmedi tahlil fln yapılmadı..
2. gittiğimde kesemiz göründü ultrsona göre 5+4 dük 4mm kesem ve tahlillerimi yaptı o zmn sadece açlık kan şekerime bakılamadı aç değilim diye diğerlerini yaptı..
Bende de idrar yollarımda ilthap çıktı suya karıştırılp içilen bi ilaç verdi 1 doz..
Bol bol su içmek lazımmış idrar yolları için.. Bidahaki gittiğinde sorarsın ilk seferde yapsak daha iyi olmazmıydı diye ama bi sorun olucağını zannetmiyorum 10-15 günde..
son adet tarihin kaç arkadaşım keseyi çok erken görmüşsünüz genelde, 5 haftadan önce görünmüyor, mesala ben daha günüm geçmeden gittim doktora ultrasyonda hiç bişey göremeyince tahlil istedi. doktorun sorunsuz bi şekilde ultrasyonda görünce tahlil gereği duymamıştır herhalde
Hoşgeldin ve hayırlı olsun
Ben de ilk kontrole 5+2 de gittim, doktor beni de 15 gün sonrasına yönlendirdi, geldiğinde testleri yaparız dedi, ben de bu yüzden çok huzursuz olmuştum, çünkü burada daha erken yaptıranlar da var ama sanırım bu doktorun tarzına göre değişiyor. Bir de benim rubella, toxoplasma gibi testlerim gebelik öncesinde yapılmıştı, bu yüzden de gerek duymamış olabilir.
34 yaşındayım, 2. çoçuğum, 3 hamileliğim
Çok tesekkür ederim, amin, hepimize inşallah. Çok teşekkür ederim cevabın için.
İdrar yolları iltihabım önceden vardı benim de, 2 senedir falan belirtisi yok şükür.evet bol bol su içiyorum. Ama kızdım yine doktora şimdi, ne diye bekletiyor ki beni. Allahım inşallah bişeyim yoktur. Bu kadın biraz sağlamcı galiba.ilk gittiğimde de ''çok erken gelmişsiniz, daha kese görünmez'' demişti ama yinede baktı ve göründü kesemiz.
Neyse rabbim korusun meleklerimizi.
34 yaşındayım, 2. çoçuğum, 3 hamileliğim
merhaba inşallah bizde yarın kalp atışını duymak için doktoruma gideceğiz umarım herşey yolundadır üç beş gündür hafif bulantılarım oluyor kızımda bir ay kadar böyle olup geçmişti bakalım busefer ne zaman geçecek:18:
merhaba inşallah bizde yarın kalp atışını duymak için doktoruma gideceğiz umarım herşey yolundadır üç beş gündür hafif bulantılarım oluyor kızımda bir ay kadar böyle olup geçmişti bakalım busefer ne zaman geçecek:18:
sağolun arkadaşlar.....ardahandayız en yakın il erzurum orda özele gidip gelcem artık.....daha yeni memurum doğumdan önce izin almam çok zor doğuma ankaraya gideceğiz inşallah....doğuda yaşam çok zor Allah kalıcı olanlara sabır versin....en önemli şey sağlık ama sağlığınız da emin ellerde değil burda........Erzurumda idrar yollarımda enfeksiyon var demişti doktor 2 gün sonra tekrrar test yap dedi doktor burdaki doktora söyledim önemli değil her bayanda olur dedi test yapmadı....zaten buralarda doğum olayı fazla olduğu için doktorlar uğraşmıyor....düşük yapma sebebimde yine aynı doktor.........Neyse hakkımı helal etmiyorum ona Allah sorsun........İnşallah Allah bu bebişimizi bize bağışlar.....
arkadaşlar bende perşembe günü gidecem doktora kalp atışlarını duymak için inşallah duyarız ve bekleyen bütün melek hamişlerimiz duyar pıt pıtları
canım ben de doğudayım erzurumdayım. aynı özel hastaneye gidiyoruz herhalde. Ama çok kalabalık doğudaki tek özel hastane olduğu için diğer illerdende çok gelenler oluyor. Randevu almak için bir hafta önceden aradık ama doluydu. Yine de gidelim dedik. 2,5 saat muayene için bekledik. 1,5 saat tahlilelleri göstermek için. Başım ağrıdı beklemekten. Çok yoruldum. Ama şimdiden haziran için randevu aldık.
buharaya gitmeyi düşünüyorum ben haftaya randevu aldık sen şifaya mı gittin acaba memnun kalmadın mı...peki nenehatun nasıl......ben nenehatuna gittim bi defa buharayı da rakadaş tavsiye etti....
ben hiç buharaya gitmedim. benim bütün arkadaşlarım hep şifa ya gidiyor. Ben de şifaya bir kere gittim. Ama bir daha gitmem dedim önce. Randevusuz gidince çok bekledik. Sonra doktorla tanışınca tekrar gitmeye karar verdim. Mutlaka randevu alıp gitmek gerekiyor. Çok kalabalık. Nene hatunu pek bilmiyorum aslında. Gidenlerden duyduğum kadaraıyla memnun olan da vardı, olmayan da. Sen buharadan memnunmusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?