2012 Ocak Anneleri

canım benım ya .. benım tahlıl kağıdımda da öyle yazıyor. 1000 yazıyr yanında da H yazıyor. bu 1000den büyük demekmiş. ve 1000den büyüksen kesın hamilesin demekmiş. bak boşuna üzmüşşün kendını. ama ordakı görevlinin acıklama yapması gerekmıyormu ya nasıl bi zihnıyet bu

Hazır havuçlu kek al pastanelerde yapılandan götür sende cnm zorlama kendini..

cnm inşallah dediğin gibi olur ama ayın 13nde değerim 232 ydi o yüzden şimdilerde 7000lerde olmam lazımdı

Canım bozma moralini ilk testinide o hastanedemi yaptırmıştın?
Bak burda bi arkadaş dedi onunda 1000 çıkmış ama orda en yüksek değer oymuş..
Elindeki değeri gösteren sonuç kağıdının yan tarafında haftalara göre değerlerin olması lazım yazıyomu senin kağıdında cnm?

kızlar bende 2012 ocak annelerindenim bugün 5+1 hamile olduğumu öğrendim.bana yardım edin ne yiyip ne yememem gerekiyor?daha önce düşük yaptım şimdi neye dikkat etmem lazım lütfen yardım edin...

Hoşgeldin cnm yememen gerekenler kabuklu deniz mahsülleri mideye,karides gibi..
Çiğ ve az pişmiş etten uzak dur. Şarküteri ürünlerinden uzak dur canın istiyosa pişirerek ye.. Salam,sucuk,sosis gibi..
Mayonezden uzak dur ve demli çaydan. Hatta günde içtiğin çay oranı 3 bardağı geçmesin..
Bitki çaylarınıda doktoruna danışmadan içme..
Benim bildiklerim bunlar cnm..

Son düzenleme:

biliyodum böyle olacağını çünkü bende aynı şeyi yaşadım ay nasıl kötü olmuştum neyse geçti sende rahatladın oh be

canım ya inşallah bir sıkıntı yoktur...ultrasyonla falan muayene oldun mu hiç kese falan göründün mü........

cnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE

çokçok hemde çok teşekkür ederim...bunları kesinlikle uygulayacağım..

diğer arkadaşlar da yardımcı olur mutlaka. burdan birçok sey öğrendım örneğın günlük ped kullanmıyorum artık. banyo vajınal duş almıyorum vs. sen topiğimizi takıp et canım en iyisi doktora gittin mı ?

ay evet ya insan birşey söler şu göbüşünde meleği olan kızı üzdüler boşyere neyse geçti

cnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE

Ohh yaa korkuttun bizi cnm valla..
Ama bunu söylemesi lazım ordakilerinde..
Neyse çok şükür iyi haberlerle geldin yarında bebişini görürsün için dahada rahat eder..
Artık yarınki iyi haberlerinide bekliyoruz..

Biliyodum böyle olacağını çünkü bende aynı şeyi yaşadım ay nasıl kötü olmuştum neyse geçti sende rahatladın oh be

ayy yanımda olsan sana sarılmak isterdim şuan nasıl dikkat etmedim ben yaa hiç bişeyde demediler 1000 dediler sadece onu zaten bende görüodum ben özle hastaneye gidiorum normalde doktorum orda ama testimi bana yakın diye devlette yaptırdımmm ayyy allahımmmmmm inşallah hayırlısı olur yaa

aa mayonezı de ben ilk defa duydum. salatalarda falan kullnıyorum da ben azıcık. kullanmıyayım mı kızlar? gerçi sonuçta yağ deposu sağlıklı bi tarafı yok.

Allah hepimizden razı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın
bugün cd kaset falan satan bir dükkanın önünden geçerken bir şarkı çalıyodu en sonundaki cümleyle benim sokağın ortasında hüngür hüngür ağlamam bir oldu BENİM GÜZEL BEBEĞİM diyodu eşime dedim git sor hangi şarkıysa cd sini al gel dedim kimse görmeden eve geldim

aa mayonezı de ben ilk defa duydum. salatalarda falan kullnıyorum da ben azıcık. kullanmıyayım mı kızlar? gerçi sonuçta yağ deposu sağlıklı bi tarafı yok.

Valla bende bayılırım mayoneze ve yedimde bilmeden..
İçinde çiğ yumurta var diye yenmemesi gerekiyomuş.
Ben yemiyorum artık riske atmak istemiyorum kendimi ama daha sormadım doktora..
Karideste yemiştim hamile olduğumu bilmeden
Ama artık yok hiç biri..

AYY SORMA BENDE BUGÜN KAN VERDİM SONUCU BEKLERKEN Bİ KÜÇÜK KIZDAN KAN ALDILAR BEŞ ALTI YAŞINDA HİÇ AĞLAMADI BENDE AFERİN SANA NASIL AĞLAMDIN DERKEN KENDİM AĞLADIM ACAİP DUYGUSALIM

ben doktorumu kesin değiştiricem zaten canım..folikimi 5 aydır içiyorum zaten..günde bir tane folic plus alıyorum..doktor bişi demedi ama..folic alıyomusun dedi evet dedim o kadar..şimdi 9.haftadayım ama ek bir vitamin almıyorum...sadece multi tabs varmış onu aldık bugün..kendmiz tabi..kullansam mı bilemiyorum..nede olsa 9dayım bişi olmaz sonuçta vitamin..
ben tahlilleri kendim yaptırdım artık ama tam teşekküllü olmamış..bende kansızlık hiç yoktur zayıfım ama yok yani..zaten pekmez içiyorum..haftaya gidicez doktora bakalım.ense kalınlığı 10 ve 12 hafta arasıymış..
neden söylemesin canım anlamadım benimde çok acık sarı akıntılarım oluyor
canımcım benim de açık sarı akıntım var problem olmaz heralde ya...doktora da demedim..

ne için kullanıyorsun bu ilacı..

güzelim bana da tahlil mahlil yapmadı..kimi doktor da böyle işte..10..haftayı bekliyorum..

sarılmış kadar oldun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.
bide ben bu hcg ölçen cihazları biliyorum mesleğimden dolayı bazıları 1000 kadar hassasiyeti var ona rağmen bende çok korkmuştum hamilelikten beynim duruyor yemin ederim sonra hemşire deyince içim rahatladı seninde doğal olarak aklına gelmemiştir bide tam 1000.00 olması bukadar tesadüf olamaz dedim

bence hazır mayonezin zararı yok.çünkü içindekiler kısmında yumurta değil yumurta tozu yazıyor genelde.

bu arada kızlar 10..haftaya gelmeden elevit veya başka bir vitamin hapı kullanan var mı aranızda..

bence hazır mayonezin zararı yok.çünkü içindekiler kısmında yumurta değil yumurta tozu yazıyor genelde.

Sen öyle söyleyince kalktım baktım calveninkinde yumurta sarısı yazıyor..
Yumurta tozu değil..
Yumurta tozu yazılanda yenirmi yenmezmi bilemicem doktora sormak lazım..
Ama ben yemiyorum..

Son düzenleme:
kızlar bende 2012 ocak annelerindenim bugün 5+1 hamile olduğumu öğrendim.bana yardım edin ne yiyip ne yememem gerekiyor?daha önce düşük yaptım şimdi neye dikkat etmem lazım lütfen yardım edin...

aramıza hoşgeldin tatlım, daha önce düşük yaptıysan hareketlerini kısıtlaman iyi olur tabi, ilk üç ay önemli dikkatli hareket etmemiz gerek...

bildiğim kadarıyla yemememiz gereken şeyler sosis salam, pastorize edilmemiş sütten yapılmış yumşak peynirler

yememiz gerekenler ise sağlıklı ve dengeli beslenme, ben sabahları 3-4 badem 3-4 ceviz yiyorum süt mulaka içmeliyiz. aklıma gelenler bunlar

Sen öyle söyleyince kalktım baktım calveninkinde yumurta sarısı yazıyor..
Yumurta tozu değil..
Yumurta tozu yazılanda yenirmi yenmezmi bilemicem doktora sormak lazım..
Ama ben yemiyorum..

bizde tat vardı sanırım eşim bakmıştı..ama tabiki yine de çok tüketmemk lazım..canım çekti bak..rus salatası olsa da yisemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…