- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
allah senden razı olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi kağıda tekrar baktım beta hcg > 1000,00 yazıo yani 1000den büyükkk ayyy inanmıorummmm yaaa belkide bu makinada öyleeee ayy alllah razıı olsun sendennnnn alllahımm yaaa
Normalde olsa döktürürdüm ama şu an mutfağın yakınından bile geçemiyorum
Ofistekilerin de çoğu bilmiyor, tutturdular havuçlu kek yap diye (meşhurdur benimki) ama yapamam heralde, hamurun görüntüsü falan düşüncesi bile içimi kaldırıyor
Yahu bu iştahsızlık bende daha önce olsaymış ya, böyle dobişko olmazdım29 yıldır bir kez bile iştahsızlık yaşamamıştım alışık değilim
cnm inşallah dediğin gibi olur ama ayın 13nde değerim 232 ydi o yüzden şimdilerde 7000lerde olmam lazımdı
kızlar bende 2012 ocak annelerindenim bugün 5+1 hamile olduğumu öğrendim.bana yardım edin ne yiyip ne yememem gerekiyor?daha önce düşük yaptım şimdi neye dikkat etmem lazım lütfen yardım edin...
allah senden razı olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi kağıda tekrar baktım beta hcg > 1000,00 yazıo yani 1000den büyükkk ayyy inanmıorummmm yaaa belkide bu makinada öyleeee ayy alllah razıı olsun sendennnnn alllahımm yaaa
canım ya inşallah bir sıkıntı yoktur...ultrasyonla falan muayene oldun mu hiç kese falan göründün mü........
çokçok hemde çok teşekkür ederim...bunları kesinlikle uygulayacağım..
canım benım ya .. benım tahlıl kağıdımda da öyle yazıyor. 1000 yazıyr yanında da H yazıyor. bu 1000den büyük demekmiş. ve 1000den büyüksen kesın hamilesin demekmiş. bak boşuna üzmüşşün kendını. ama ordakı görevlinin acıklama yapması gerekmıyormu ya nasıl bi zihnıyet bu
cnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE
Biliyodum böyle olacağını çünkü bende aynı şeyi yaşadım ay nasıl kötü olmuştum neyse geçti sende rahatladın oh be
Hoşgeldin cnm yememen gerekenler kabuklu deniz mahsülleri mideye,karides gibi..
Çiğ ve az pişmiş etten uzak dur. Şarküteri ürünlerinden uzak dur canın istiyosa pişirerek ye.. Salam,sucuk,sosis gibi..
Mayonezden uzak dur ve demli çaydan. Hatta günde içtiğin çay oranı 3 bardağı geçmesin..
Bitki çaylarınıda doktoruna danışmadan içme..
Benim bildiklerim bunlar cnm..
cnm cumA GÜNÜ GİTMİŞTİM GÖRÜLMEMİŞTİ KIZLARRRR YAAA HASTANEYİ ARADIM MAKİNA 1000 E KADAR ÖLÇÜYO DEDİ SENINKİ 1000DEN BÜYÜK DEDİ ALLAHIM ADAESILA ALLAH SENDEN RAZI OLSN NNN BİN KEREREEE
aa mayonezı de ben ilk defa duydum. salatalarda falan kullnıyorum da ben azıcık. kullanmıyayım mı kızlar? gerçi sonuçta yağ deposu sağlıklı bi tarafı yok.
Allah hepimizden razı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın
bugün cd kaset falan satan bir dükkanın önünden geçerken bir şarkı çalıyodu en sonundaki cümleyle benim sokağın ortasında hüngür hüngür ağlamam bir oldu BENİM GÜZEL BEBEĞİM diyodu eşime dedim git sor hangi şarkıysa cd sini al gel dedim kimse görmeden eve geldim
ben doktorumu kesin değiştiricem zaten canım..folikimi 5 aydır içiyorum zaten..günde bir tane folic plus alıyorum..doktor bişi demedi ama..folic alıyomusun dedi evet dedim o kadar..şimdi 9.haftadayım ama ek bir vitamin almıyorum...sadece multi tabs varmış onu aldık bugün..kendmiz tabi..kullansam mı bilemiyorum..nede olsa 9dayım bişi olmaz sonuçta vitamin..canım sen en kısa zamanda doktorunu değiştir.folik asit verdimi sana bilmiyorum sağlıklı bir gebelik için 10.hafta folik asit kullanmak lazım.nöral tüpler için 7. haftaya kadar folik asit sonrası içinde d vitamini şart.yani elevitede 10. haftadan sonra geçiliyor.günlük 400-800 gr arası folik asit şart.ben 3 ay önceden başlatıldım ve 10 .haftamda elevite geçicem .bu arada tahlilleri sana yapması lazım dı kansızlık olabilir ki bu gebelikte anemi sayılıyor ve çok kan değerin düşükse bebeğe kadar etkiliyor.ben şuanda demir ilacıda kulllanıyorum eğer folik asit alıyorsan şuan ek vitamine gerek yok 10.haftadan sonra elevite geçiçeksin aklında bulunsun .kendi başına alma mutlak doktora git.zaten senin haftanda ilerlemiş ense kalınlığı ölcümü vs yapılcak ihmal etme.
canımcım benim de açık sarı akıntım var problem olmaz heralde ya...doktora da demedim..neden söylemesin canım anlamadımbenimde çok acık sarı akıntılarım oluyor
progynex 100 mg vermişti.dün bitti sanırım devam etirir bide vitamin hapı ben hamile kalmadan folik asite başalmıştım zaten
çok az konuşan bi doktora sahibim ve sırf bu yüzden değiştiriceğim doktorumu
slmlarr.Ben de varımm.Hatta biz dee.
6+2 deyiz bugün.Rabbim hepimize yavrularımıza hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin.
Kızlar bişey sorucam size. Ben ilk doktora 4+6 dayken gittim.Kesemiz göründü 4mm. Ama doktor hiçbir tahlilimi yapmadı. 10-15 gün sonra tekrar gel, kalp atışlarını duyalım, tahlillerini o zaman yapalım dedi. Sizin de tahlilleriniz kalp atışlarından sonra mı yapıldı, yoksa bu doktorda bir tuhaflık mı var sezemedim. Allah korusun bir enfeksiyonum bişeyim olsa, 10-15 gün daha niye geçsin ki.Çok stres yapmıştım o gün doktordan gelince. Şimdi şimdi kendimi teselli ediyorum, belki de uygulama bu şekildedir diye.Sizlerin ne zaman yapıldı kan ve idrar tahlilleriniz. Cevaplarsanız çok sevinirim.
ayy yanımda olsan sana sarılmak isterdim şuan nasıl dikkat etmedim ben yaa hiç bişeyde demediler 1000 dediler sadece onu zaten bende görüodum ben özle hastaneye gidiorum normalde doktorum orda ama testimi bana yakın diye devlette yaptırdımmm ayyy allahımmmmmm inşallah hayırlısı olur yaa
Valla bende bayılırım mayoneze ve yedimde bilmeden..
İçinde çiğ yumurta var diye yenmemesi gerekiyomuş.
Ben yemiyorum artık riske atmak istemiyorum kendimi ama daha sormadım doktora..
Karideste yemiştim hamile olduğumu bilmeden
Ama artık yok hiç biri..
bence hazır mayonezin zararı yok.çünkü içindekiler kısmında yumurta değil yumurta tozu yazıyor genelde.
kızlar bende 2012 ocak annelerindenim bugün 5+1 hamile olduğumu öğrendim.bana yardım edin ne yiyip ne yememem gerekiyor?daha önce düşük yaptım şimdi neye dikkat etmem lazım lütfen yardım edin...
Sen öyle söyleyince kalktım baktım calveninkinde yumurta sarısı yazıyor..
Yumurta tozu değil..
Yumurta tozu yazılanda yenirmi yenmezmi bilemicem doktora sormak lazım..
Ama ben yemiyorum..
bu arada kızlar 10..haftaya gelmeden elevit veya başka bir vitamin hapı kullanan var mı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?