hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış. zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
merhaba inşallah bizde yarın kalp atışını duymak için doktoruma gideceğiz umarım herşey yolundadır üç beş gündür hafif bulantılarım oluyor kızımda bir ay kadar böyle olup geçmişti bakalım busefer ne zaman geçecek:18:
kızlar ben bugun iç iyi değilim midem sürekli bulanma halinde. yorgunluk uykusuzluk halsizlik hat safhada. masaya kafayı vurmuşum uyuklarken patrona yakalandım allahtan bişey demedi güldü geçti. bide taşınma işi çıktı. büro taşınacak. çarşamba günü de eşim ameliyat olacak aklım hep onda. biranönce atlasak şu telaşı da. ayy yani soldn soldan geliyorlar bana. yarın sabah olsa da miniğimi görsem geçer bütün stresim. hem babaya da iyi gelecek hastaneye yatmadan bebeğimizi görmek . tabi görebilirsek :97:
kızlar ben bugun iç iyi değilim midem sürekli bulanma halinde. yorgunluk uykusuzluk halsizlik hat safhada. masaya kafayı vurmuşum uyuklarken patrona yakalandım allahtan bişey demedi güldü geçti. bide taşınma işi çıktı. büro taşınacak. çarşamba günü de eşim ameliyat olacak aklım hep onda. biranönce atlasak şu telaşı da. ayy yani soldn soldan geliyorlar bana. yarın sabah olsa da miniğimi görsem geçer bütün stresim. hem babaya da iyi gelecek hastaneye yatmadan bebeğimizi görmek . tabi görebilirsek :97:
kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
ben daha ilk defa haftaya gideceğim ama arkadaşım gitmişti doktoru baya tecrubeliymiş bi gideyim eğer memnun kalırsam burdan haber veririm....ne kadar muayene ücretleri şifada buhara 30 liraymış...bide haftasonu da muayene oluyormu buhara da oluyormuş izin almama gerek kalmadan gidebileceğim inş....
kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
canım senınkı talıhsızlık olmuş. doktor bugun izinli olacağını söylememişmıydı? ama sağlık ocağındakı ebe bana aynen şöyle demişti. değerin 1000 in üstünde 1000in üstündeyse kesın hamilelik var dıyoruz biz demişti. sabret canım yarın değerın de yükselir biraz daha. vardır bı hayır. istersen başka bi doktora da git aynı anda.kızlar ben geldim değerim 1000 çıktı yani sata göre düşük ama doktorum izinli olduğu için herşey yarın belli olcak çok üzgünüm
ahh şu hamilelikGörürsünüz cnm inşallah, eşine de şimdiden geçmiş olsun
Ben de sabahtan beri bulantıdan mahvoldum, yarın da kahvaltı organizasyonu var bizde, herkes evden pasta börek ypıp getiriyor hep birlikte yiyoruz gün gibihep iple çekerdim ama şimdi güşününce bile midem ağzıma geliyor, offff her yer börek kısır köfte kokucak, iğrenççççç
Geçmiş olsun cnm..
Halsizlik bende de var.. Acaba sırf hamileliktenmi yoksa havalardan da olabilirmi?
İnşallah görürsün yarın bebeğini..
muayene ücreti 32 lira ayrıca ultrason için 15 lira ödeniyor. Geçen hafta tahlilde yapılmıştı. Onun için de 10 lira ödedik. Ama tahlil için ödenen ücret değişebiliyor. Şifa da hafta sonu muayene olmuyor malesef.
ahh şu hamilelikaslında harıka bir organizasyonmuş sen ne yapacasın peki? yapabilecekmısın yada?
cnm inşallah dediğin gibi olur ama ayın 13nde değerim 232 ydi o yüzden şimdilerde 7000lerde olmam lazımdı
Hoşgeldin cnm bozma moralini geç döllenme olabilir..
Yarın dktora gittiğinde inşallah iyi haberlerle gelirsin..
Ve herkesin değeri farklı olabiliyo belli olmuyo yani..
direk 1000 çıktı cnm devlet hastanesinde yaptırdım yarın doktorum özel hastanede orda tekrar yapılcakcanım tam olarak 1000 mi küsüratı falan varmı birde nerde yaptırdın neden soruyorum bunu ben en son sağlık ocağında yaptırmıştım tam 1000.0 yazıyordu ben daha yüksek bekliyordum deyince hemşire en yüksek deger bu dedi yani orda 1000 e kadar bakıyorlarmış cihaz duyarlılığı okadarmış.ondan sordum
canım senınkı talıhsızlık olmuş. doktor bugun izinli olacağını söylememişmıydı? ama sağlık ocağındakı ebe bana aynen şöyle demişti. değerin 1000 in üstünde 1000in üstündeyse kesın hamilelik var dıyoruz biz demişti. sabret canım yarın değerın de yükselir biraz daha. vardır bı hayır. istersen başka bi doktora da git aynı anda.
söylemedi cnm rahatsızlanmış doktorum
Normalde olsa döktürürdüm ama şu an mutfağın yakınından bile geçemiyorum
Ofistekilerin de çoğu bilmiyor, tutturdular havuçlu kek yap diye (meşhurdur benimki) ama yapamam heralde, hamurun görüntüsü falan düşüncesi bile içimi kaldırıyor
Yahu bu iştahsızlık bende daha önce olsaymış ya, böyle dobişko olmazdım29 yıldır bir kez bile iştahsızlık yaşamamıştım alışık değilim
cnm inşallah dediğin gibi olur ama ayın 13nde değerim 232 ydi o yüzden şimdilerde 7000lerde olmam lazımdı
direk 1000 çıktı cnm devlet hastanesinde yaptırdım yarın doktorum özel hastanede orda tekrar yapılcak
canım senınkı talıhsızlık olmuş. doktor bugun izinli olacağını söylememişmıydı? ama sağlık ocağındakı ebe bana aynen şöyle demişti. değerin 1000 in üstünde 1000in üstündeyse kesın hamilelik var dıyoruz biz demişti. sabret canım yarın değerın de yükselir biraz daha. vardır bı hayır. istersen başka bi doktora da git aynı anda.
söylemedi cnm rahatsızlanmış doktorum
bence bir yanlışlık var bunda inşallah yarın için rahatlar bişey olsa 1000 de düşük bir değer değil ki
yarına kadar boşyere canınım sıkma bebeğinide üzme rahat ol biliyorum demesi kolay ben sana diyorum bende herşeyi takıyorum kafama
kızlar bende 2012 ocak annelerindenim bugün 5+1 hamile olduğumu öğrendim.bana yardım edin ne yiyip ne yememem gerekiyor?daha önce düşük yaptım şimdi neye dikkat etmem lazım lütfen yardım edin...
canım tam olarak 1000 mi küsüratı falan varmı birde nerde yaptırdın neden soruyorum bunu ben en son sağlık ocağında yaptırmıştım tam 1000.0 yazıyordu ben daha yüksek bekliyordum deyince hemşire en yüksek deger bu dedi yani orda 1000 e kadar bakıyorlarmış cihaz duyarlılığı okadarmış.ondan sordum
allah senden razı olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi kağıda tekrar baktım beta hcg > 1000,00 yazıo yani 1000den büyükkk ayyy inanmıorummmm yaaa belkide bu makinada öyleeee ayy alllah razıı olsun sendennnnn alllahımm yaaa
öncelikle sakın oluyorsun ve asla kendını yormuyorsun. evde temizlik yapmaya falan çalışmıyorsun. öyle benım gibi elektırk süpürgesini kaldırma dolu çamaşır sepetını falan kaldırma.
bol bol kalsıyum al hergun en az 2 bardak süt iç. peynir yoğurt yumurta tüket. ben ekstra her gun 1 hurma yıyorum 2 ceviz 3er 5er tane de badem ve fındık. kuru üzüm ye kan yapar. kabızlık problemin varsa kuru kayısı ye. ol su iç ki idrar yollarında enfeksıyon olmasın. bide her gun bir öğün tavuk balık yada et yemeğe çalış. eğer evınde yokda onların vitamınlerını karşılayan başka yıyecekler ye. internetten araştırabılırsın bunları örneğın et yerıne yeşil mercımek gibi.
benım yaptıklarım bunlar canım genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?