amin canim zaten turkiyeden gelirken gorevliler soruyo kac aylik hamilesin diye bisureden sonra almiyolar galiba
tabi canim senin icin tek gitmek cok zor olur iki bebekle baya zor rabbim kolaylik versin sana
Ya sevmek tabi güzel canim esin kizlarini alsin babasidir nihayetinde ama annelerinin o saatte rahatsiz etmesi normalmi yanibenim esiminki almandi zaten hani formalite amacli ama sonucta bi evlilik yasanmis görüsmüyolar zaten cocuk yok ama suara kadin sanirim kansermi ne olmus arayimmi dedi bende ara bi gecmis olsun de dedim yani sonucta hastalik ALLAH kimsenin basina vermesin
sagol canim dikkat edicem artik suan 17 haftalik olduk sanirim 23 haftalik olarak geri gelicem acaba bi mahsuru olurmu ?
amin canim tabi alcak onlar kizlari ben kadinin yaptigina sinir oluyorum ama belli etmemeye calisiyorum bizimkiler baya gorusuyolar mecburen ama kizlari almaya bende gidiyorum zaten bazi hareketlerine sinir oluyorum ama yapcak bisey olmuyo
bosver canim sen sikma canini bebisinde üzülür sonra dedigin mecburen görüsüyolar iste sen görme yaptiklarini sonucta artik esin senine evli arada bisey yok kizlardan baska sen yinede esine bisey deme araniz bozulmasin canim
yok canim zaten esime bisey demiyorum bu kanuda canim gorusuruz ben cikiyorum esimin bi kagidini kaybetmisim simdi onu ariycam bebislere iyi bak
slm kızlar birsey soracagim ya aklım cok karısık 12 mayıs ta dr gittim kan tahlilinde degerim 66.96 idi dr iki üc günlük dedi bir de buğün kan tahlili yaptırdım 7522.88 cıkmıs degerim simdi ben kac haftalık hamileyim bu arada adetlerim düzensizdir en son adet tarihim 23 mart
Maşallah cnm değerin baya yükselmiş..
SAT'a göre 8+5 olarak görünüyor yanlış hesaplamadıysam ama doktora gidip ultrasondan bakılarak kaç haftalık olduğunu öğrenebilrsin ancak..
ama canım ben 1 mayıs da kan tahlili yaptırdım 1.20 idi 12 sinde 66,96 oldu 23 mayıs da 7522.88 oldu ben anlamadım kafam cok karısık ya netten baktım bu degere göre 6 haftalık yazıyor dr un dedigine göre 4 haftalık olması gerek sat a göre 8 haftalık olmalı cok karısık degil mi
Canım doktor neye göre dedi 4 haftalık diye?
Ultrasondan bakıpmı söyledi?
Kese göründümü?
kan tahliline göre dedi alttan baktı göremedi daha cok küçük dedi bu degere göre iki üç günlük dedi bilmiyor mu ne dr ben anlamadım
Yok cnm biliyodur fakat kese görünmediği için net bişey söyleyemez..
Kese göründükden sonra ancak net bişey söyliyebilir..
Bi kaç hafta sonra tekrar git doktor güven vermediyse başka doktora git..
yok canım dr u sevdim ama kan tahlilinin sonucu böyle gelince sasırdım yarın gidecegim insallah hersey yolundadır sen kacıncı haftadasın
Yok cnm biliyodur fakat kese görünmediği için net bişey söyleyemez..
Kese göründükden sonra ancak net bişey söyliyebilir..
Bi kaç hafta sonra tekrar git doktor güven vermediyse başka doktora git..
Aslında değerine göre gözükmesi lazım karından..
Benim doktorumun dediğine göre 1500 ve yukarısında vajinadan 6000 ve yukarısında karından görünür dedi..
Seninki neden görünmedi acaba..
onda 66.96 idi ya ondan gözükmedi herhalde bir de ben sökturucü almaya gitmistim adet düzensizligimden dolayı dr ondan da dikkatli bakmadı galiba sonra kanda cıkınca tam gebesin diyemiyorum simdilik kimseye söyleme dedi ayın 23 de tekrar kan tahlili yaptır dedi belki kan degerlerin yükselmistir dedi gebelik olmayabilir dedi ck sükür yükslmis simdi
kızlar ya sizin doktorlar neden sürekli tahlil yapıyor benimkisi gerek duymadı 6haftalık bitince gel dedi o zaman gerek gördü keseyi gördü 4.5 haftalıkken o yüzden galiba
Ben bugün 6+1deyim cnm 5+4de göründü benim kese..
Ama üstte de yazdım görmemişsindir belki benim doktorumun dediğine göre 1500 ve yukarısında vajinadan 6000 ve yukarısında karından gözükür dedi seninki neden gözükmedi ki o zmn?
Bugün gittiysen ve gözükmediyse yarın gitsende gözüküceni zannetmiyorum bi kaç hafta beklemeni tavsiye ederim en azından 1 hafta..
Benimde vajinadan bakıldığı halde gözükmediği zaman 1 hafta bekleyip gittim o zmn göründü..
ben bugün randevu alamadıgim için saglık ocagina gittim kan tahlilimi orda yaptırdım yarın elimde hazır olsun diye dr a yarına randevu aldım
ben bugün randevu alamadıgim için saglık ocagina gittim kan tahlilimi orda yaptırdım yarın elimde hazır olsun diye dr a yarına randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?