2012 Ocak Anneleri

galiba kesın olsun dıye 6 dedi ... eger haftasonu randevu alma durumumuz oluyorsa 4 yada5.de gideriz yok alınmıyorsa 3.de cuma gunu mecburen gideriz.. cunku eşim 1-6 hazıran arası gemi liman yapacak gölcükte olcak,6ından sonra ukrayna sansın bukadarııı .. benım kontrolelrıme hiç denk gelemıyoryaaa kıyıdan koseden erken gidersek filan ancak denk gelıyor ozamanda insallah duyarız kalp atısını
gölcüktemisin tatlım,inşallah duyarsınız kalp atışlarını

benimde düşük tehdidi var arkadaşım bu akşam doktor randevum vardı. verdiği ilacın beni sersem gibi yaptığını söylediğimde hazneden kullanabilirsin daha az yan tesir verir dedi.

merhaba arkadaşlar yaa bu hamilelik şikayetleri ne zaman geçecek ne zaman tadını çıkarcaz bunun:44:

slm canlar=)hastaneye gıttım bugun kocişimlee yenı doktorumu cook sevdım zaten oncede gıtmıstım sevmıstım gebe degılken sımdıde cok ılgılıydı..bebegim 1,1 cm olmus teyzelerı ama satla uyumlu degıl 1 hafta gerıden gıdıyomusuz olsun gec dollenmeden kaynaklı o da zaten sorun degıl doktor kalp atıslarını gosterdı bak nefes alısını goruyo musun dedı, dınletmedı dıger salak doktor gıbı!bende zararlıymıs sanıırm dedıgımdede evet o alet ısı yaptıgı ıcın zarar verebılıyo ben boyle tercıh edıyorum gorunce duymaya gerek yok dedıakıntım ıcın fitil verdi ama bn tereddutte kaldım ılk uc ay sakıncalıymıs fitil ama :18:lekelenmeme de bısı demedı o olabılır sıkıntı etme bebek yerlestıgındende olabılır dedi..folık asıte devam etmemı soledı decavit dıye bişi yazdı evlımdekı folık asıt bıttgnde kullanmam ıcın..bide progestan yazdııı bu kadaartekrar 12.haftada gıdıcem ense kalınlıgına bakıcak o da hazıranın sonuna denk gelıyo ayy nası beklıcm bee:90::86:

Son düzenleme:

Hoşgeldin canımm..
Ohh güzel haberlerle gelmişsin
Neyse görmüşsün sonuçta bebişinin kalbi atıyo ya çok şükür..
Ovvv haziran sonunamı denk geliyo gerçekten nasıl bekliceksin..
Onu geçtim doktor banada o kadar geç gel derse ben nası beklicem

valla bılmıyorum canım yaa sımdıden sayıyorum son 5 haftaaama o zaman ıyıce bebek gorunumunu alıcak miniğim yaa yerım ben onuu sabredıcez artık napalm:18::44:

valla bılmıyorum canım yaa sımdıden sayıyorum son 5 haftaaama o zaman ıyıce bebek gorunumunu alıcak miniğim yaa yerım ben onuu sabredıcez artık napalm:18::44:

Ehh öyle sabredicez artık yapcak bişey yok..
Belki arada bi kaçamak yapar bebişini görmeye gidersin
Aman sağlıklı olsunlarda..

Ehh öyle sabredicez artık yapcak bişey yok..
Belki arada bi kaçamak yapar bebişini görmeye gidersin
Aman sağlıklı olsunlarda..

yok ya ama ben sabretmeyı planlıyorum sımdı cok mınık ya gıttıgımde cok sasırcam kesın o yuzden o heycanı yasamk ıstıyorum sızınle vakıt gecıyo nası olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…