sagol canım raatladım biraz ins yarın karnımdan görünür esim de gülüyor degerler birden bire böyle yükselmis ikiz olmasın diyor
Olabilir canım eşin doğru söylüyo
kızlar ya sizin doktorlar neden sürekli tahlil yapıyor benimkisi gerek duymadı 6haftalık bitince gel dedi o zaman gerek gördü keseyi gördü 4.5 haftalıkken o yüzden galiba
kısmet artık yarın tekrar gelirim neler oldugunu yazarım hoscakal canım
kısmet artık yarın tekrar gelirim neler oldugunu yazarım hoscakal canım
Kızlar ya ben kafamı kaldıramıyorum miğde bulantısı falan değil de 12 de bir yattım 4 e doğru zor açtım gözlerimi :)
Bir de ilaç kullanıyorum düşük tehtidi için 3 aylık olana kadar kullanıcam o da bana uyku yapıyor.
Normalde de akşam hemencik uykum geliyor o ilacı içince yatıyorum sonra gece 2 de bitiyo uykumbir de polen alerjim var bu mevsimde hep tıkanıyorum burnum tıkalı olduğu için o da uyandırıyo beni.sonra hep sabaha kadar uyur uyanık.galiba ben gece yatmaz gündüz kalkmaz olucam bundan sonra
merhaba arkadaşlar yaa bu hamilelik şikayetleri ne zaman geçecek ne zaman tadını çıkarcaz bunun:44:
mrb canım..12.haftadan sonra sanırım cunku mide o zamn alısıyo bebikee
slm canlar=)hastaneye gıttım bugun kocişimlee yenı doktorumu cook sevdım zaten oncede gıtmıstım sevmıstım gebe degılken sımdıde cok ılgılıydı..bebegim 1,1 cm olmus teyzelerı ama satla uyumlu degıl 1 hafta gerıden gısıyomusuz olsun gec dollenmeden kaynaklı o da zaten sorun degıl doktor kalp atıslarını gosterdı bak nefes alısını goruyo musun dedı, dınletmedı dıger salak doktor gıbı!bende zararlıymıs sanıırm dedıgımdede evet o alet ısı yaptıgı ıcın zarar verebılıyo ben boyle tercıh edıyorum gorunce duymaya gerek yok dedı akıntım ıcın fitil vardi ama bn tereddutte kaldım ılk uc ay sakıncalıymıs fitil ama :18:lekelenmeme de bısı demedı o olabılır sıkıntı etme bebek yerlestıgındende olabılır dedi..folık asıte devam etmemı soledı decavit dıye bişi yazdı evlımdekı folık asıt bıttgnde kullanmam ıcın..bide progestan yazdııı bu kadaar tekrar 12.haftada gıdıcem ense kalınlıgına bakıcak o da hazıranın sonuna denk gelıyo ayy nası beklıcm bee:90::86:
Hoşgeldin canımm..
Ohh güzel haberlerle gelmişsin
Neyse görmüşsün sonuçta bebişinin kalbi atıyo ya çok şükür..
Ovvv haziran sonunamı denk geliyo gerçekten nasıl bekliceksin..
Onu geçtim doktor banada o kadar geç gel derse ben nası beklicem
valla bılmıyorum canım yaa sımdıden sayıyorum son 5 haftaaama o zaman ıyıce bebek gorunumunu alıcak miniğim yaa yerım ben onuu sabredıcez artık napalm:18::44:
Ehh öyle sabredicez artık yapcak bişey yok..
Belki arada bi kaçamak yapar bebişini görmeye gidersin
Aman sağlıklı olsunlarda..
yok ya ama ben sabretmeyı planlıyorum sımdı cok mınık ya gıttıgımde cok sasırcam kesın o yuzden o heycanı yasamk ıstıyorum sızınle vakıt gecıyo nası olsa
Hadii bakalım sabredebilcekmisin..
Hangi burçsun cnm?
başak cnm sen??
Aaa eşimin burcu..
Benim burcum koç canım..
Bu arada yarından itibaren http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/436956-2012-i-ocak-anneleri-gelsin-bakalim-d-64.html
Bu topicte olucaz haberin olsun..
aaaaaaa benımde kocişim koçtmm canım yarın orda olurum ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?