slm kızlar birsey soracagim ya aklım cok karısık 12 mayıs ta dr gittim kan tahlilinde degerim 66.96 idi dr iki üc günlük dedi bir de buğün kan tahlili yaptırdım 7522.88 cıkmıs degerim simdi ben kac haftalık hamileyim bu arada adetlerim düzensizdir en son adet tarihim 23 mart
yok ya ama ben sabretmeyı planlıyorum sımdı cok mınık ya gıttıgımde cok sasırcam kesın o yuzden o heycanı yasamk ıstıyorum sızınle vakıt gecıyo nası olsa
Hadi yaa tesadüfe bak
Tamam cnm bekleriz
hcg ye göre hafta pek belli olmuyor galiba arkadaşım, ben kendimi adet günüme göre 5 haftalık sanıyordum bugün doktorda ultrasyonda keseyi görebildik şükür ve doktorum keseye göre 4 haftalık dedi
gözün aydın canım görmüşün bebeğini bugün bir arkadaşım gitmiş 12 haftalık ay anlat anlat bitiremiyor kaşı gözü kulağı herbişeyi çok belliymiş bidaha sende gittiğinde öyle olacak mucize değilmi hızla nasılda gelişiyor
Ben çıkıyorumm kızlar kasıklarım ağrıyo oturdukca uzanıcam biraz..
Yine girerim büyük ihtimalle iyi bakın kendinize ve bebişlerinize öpüyorum sizi görüşmek üzere..
Selam taze anneler bizim topigimizde kimse yok size misafir olayim dedim
Selamlar... biz bugun esimle alisverise gittik... sebepse sistigim icin.. abartma 5 haftasin diyebilirsiniz ama karnim okadar siski hicbi pantolonum yada esofmanim olmuyor ustume... Hele gogusler masalahi var disari cikinca bi takiyorum camasirimi oda mecburiyettensiz nasilsiniz sizde benim gibimisiniz.
SELAMLAR... Burada ''PCO'' olup hamile kalan varmı??
wauuwww maşallah tosuncuk :) yani tosuncuk da değil de tam ideal:)
ben meyve yemeği çok severim nerdeyse bütün bir günü meyve yiyerek ve su içerek geçirebiliyorum.su içmeyi de çok severim zaten sık idrara çıkıyorum şimdi bir de bebişten dolayı habire tuvaletteyim.
ben de erik e taktım bu aralar yeni de çıktı bol bol yeriz artık sonra da kiraz geliyor ona da bayılırım kanı sulandırıyor ama bişey yaparmı acaba çak kanı sulandırıp:)
şu sıralar erik yediğim için ye ekşiyi çıkar ayşeyi psikolojisindeyim.canım hiç tatlı istemiyor hep ekşi istiyor
evet canım progestan 100mg sabah 1 akşam 1 sabah da alıyorum 1 saat sonra bayılıyorum uykusuzluktan gözlerim kapanıyo işte işlerimi toparlıyorum sonra da yatıyorum.zaten sabah da en geç 7 de uyanıyorum gece uykum yok pek burnum tıkalı diye.artık bu bahar durumu geçsin havalar ısınsın diye bekliyorum.şimdi kavak ağaçlarının pamucukları çıkar onlarda beni mahvediyo.ilaç da kullanamıyorum.acaba doktora söylesem güvenli ilaç verirmi ana ama ne derse desin benim içime kurt düşer yine de içemem ki hele bebek 3 aylık olana kadar.ama bi yandan da ya müzminleşir de astım a falan çevirirse diye korkuyorum bi yandan.seneye bu zamanlarda da Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alırsam emziriyo olucam yine ilaç kullanamam :)
Artık bebeğim için herşey feda olsun.
yok cnm nıey abartasın benımde oyle su an cok şiş..gazdan sanırım bıde mıde sertlestıgı ıcın oluyobenım goguslerde cok sızlıyo yaw ama bn camasırımı cıkarmıyorum cnm ya bence sende cıkarma sonradan sarkmasın
SELAMLAR... Burada ''PCO'' olup hamile kalan varmı??
sessizlik yokmu demek oluyor :)
benim olabilirmiş ama kesin değil demişti dr um ben yumurtlama takibiyle hamile kaldım çünkü galiba sende var bu pco acayip bişeymiş
belki olan arkadaslar vardır cnm ama bnm ole bı sorunum yok
Selamlar... biz bugun esimle alisverise gittik... sebepse sistigim icin.. abartma 5 haftasin diyebilirsiniz ama karnim okadar siski hicbi pantolonum yada esofmanim olmuyor ustume... Hele gogusler masalahi var disari cikinca bi takiyorum camasirimi oda mecburiyettensiz nasilsiniz sizde benim gibimisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?