2012 Ocak Anneleri

Ben çıkıyorumm kızlar kasıklarım ağrıyo oturdukca uzanıcam biraz..
Yine girerim büyük ihtimalle iyi bakın kendinize ve bebişlerinize öpüyorum sizi görüşmek üzere..

hcg ye göre hafta pek belli olmuyor galiba arkadaşım, ben kendimi adet günüme göre 5 haftalık sanıyordum bugün doktorda ultrasyonda keseyi görebildik şükür ve doktorum keseye göre 4 haftalık dedi

yok ya ama ben sabretmeyı planlıyorum sımdı cok mınık ya gıttıgımde cok sasırcam kesın o yuzden o heycanı yasamk ıstıyorum sızınle vakıt gecıyo nası olsa

gözün aydın canım görmüşün bebeğini bugün bir arkadaşım gitmiş 12 haftalık ay anlat anlat bitiremiyor kaşı gözü kulağı herbişeyi çok belliymiş bidaha sende gittiğinde öyle olacak mucize değilmi hızla nasılda gelişiyor

Hadi yaa tesadüfe bak
Tamam cnm bekleriz

valla öldürüyo benı yaa bı gorsen sevıyo ama bunu fazla dıle getırmıyo mesela guzel bıyemek yapsam cok begenır hızlıca yer ordan anlarım begendıgını sonra sorarım askım guzel olmus demı bende cok begndım dıye ıdare eder der onun ıdare ederı begendım demektır sevmeyınce zaten yuzunu kırstırı gıcıkdun msj attım işteyken ben senın yanında bıle kendımı cok yalnız hıssedıyorum bıraz daha ılgılı davranmanı ıstıyorum fln dedım sabah konustuk bu konu uzerınde bugun bı pesımde dolanıyo gorsencok mıç mıç olmamak gerekıyo yanı gormezlıkten gelınce kendı gelıyo opuyo yoksa yok tobe yapmıo koc kadınıda bole mı bılmem

hcg ye göre hafta pek belli olmuyor galiba arkadaşım, ben kendimi adet günüme göre 5 haftalık sanıyordum bugün doktorda ultrasyonda keseyi görebildik şükür ve doktorum keseye göre 4 haftalık dedi

bende ulrasyonda farkli ciktigini bir kac kisiden duymusdum ya fazla cikiyor yada eksik cikiyor.

Selamlar... biz bugun esimle alisverise gittik... sebepse sistigim icin.. abartma 5 haftasin diyebilirsiniz ama karnim okadar siski hicbi pantolonum yada esofmanim olmuyor ustume... Hele gogusler masalahi var disari cikinca bi takiyorum camasirimi oda mecburiyetten siz nasilsiniz sizde benim gibimisiniz.

cok tsk adacım darısı butun anne adaylarına sımdılık hersey yolunda bakalımayy valla aynen oyle olucak yaa yerım ben o miniği yaa onu gordukten sonra hemn dogurmak ıstemezsem ıyıdır

yok cnm nıey abartasın benımde oyle su an cok şiş..gazdan sanırım bıde mıde sertlestıgı ıcın oluyobenım goguslerde cok sızlıyo yaw ama bn camasırımı cıkarmıyorum cnm ya bence sende cıkarma sonradan sarkmasın

demek ye ekişiyi çıkar ayşeyi
çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmamaya çalış zaten zorunlu durumlarda gebelik kategorileri var ilaçların yoksa dr larda kolay kolay vermez zaten.
bende ekşi yiyiorum hep
ben progestanı 3 tane içiyorum ama bana ilk başalardaki gibi yan etkileri yapmıyor artık

Sigsa cikarmiyacamda... cok siklyor ya camasir almadim daha ama biraz daha zaman gecsin gidip olcumu aldirayim ona gore alayim dedim.. uzanikken ayaga kalkyigimda sanki goguslerimden bise asagi akiyor ole feci yani

benim olabilirmiş ama kesin değil demişti dr um ben yumurtlama takibiyle hamile kaldım çünkü galiba sende var bu pco acayip bişeymiş

Benimkide bugün kesinleşti.Şimdi klomen kullanmaya başladım.Hamile kalanların topigini görünce yazmak istedim.Duyup moral vermek istedim kendime =) Teşekkürler cvp verdigin için.

Hiç farkımız yok cnm. bi tane bol pantolonum vardı, yıkayıp kurutup onu giyiyorum, hafta sonu çıkıp bi tane daha alıcam, kilom değişmedi ama belim kalınlaştı, göbek zaten 4 aylık gibi, popo da aldı başını gidiyor, Allah sonumu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…