canım günaydın hoşgeldin benımle aynısın ben cum artesı gunu gıttım keseme baktım ama kalp atısları gorulmesı daha erken dedı doktor bırde bızım netten hesapladıklarımız doğru değilmiş bana oyle soyledı doktorum 5 hafta 3 gunluk flnsın dedı bakalım sana ne dıycek ınsallah sen gorursun kalp atıslarını kesenı Allah işini rast götürsün bizide merakta bırakma
ayy cok heyecanlıyım yaa benı eklıcekmısın lısteye:82:
canım günaydın hoşgeldin benımle aynısın ben cum artesı gunu gıttım keseme baktım ama kalp atısları gorulmesı daha erken dedı doktor bırde bızım netten hesapladıklarımız doğru değilmiş bana oyle soyledı doktorum 5 hafta 3 gunluk flnsın dedı bakalım sana ne dıycek ınsallah sen gorursun kalp atıslarını kesenı Allah işini rast götürsün bizide merakta bırakma
kızlar merhaba bende geldim sat 4 nisan şuan 5+2 ve inşallah doğum 9 ocak görünüyo.iki gün önce doktora gittim kese göründü sadece ama çok geriliyorum bi sorun olur diye.ayrıca hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
kızlar merhaba bende geldim sat 4 nisan şuan 5+2 ve inşallah doğum 9 ocak görünüyo.iki gün önce doktora gittim kese göründü sadece ama çok geriliyorum bi sorun olur diye.ayrıca hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
hos geldin canımm,, doktora git bakalım beklenen dogum tarihin neymis bi ogren,, ekliyelim seni de listeyeeee
hosgeldinnn canımm,, hepimiz de var canım o gerginlik ,, rahat olmaya calısmaktan başka çaremiz yok,,işte burada moral destek vermeyte calısıyozzz birbirimizeee ,, ne güzel görmüssün keseyii,,
Seni de ekledim canım listeyeee 1. sayfadan bakabilirsinnn
ayyy merhaba bende katılmak istiyorum aranıza iki kişilik yeriniz varmı minik bebeğimle benide alın lütfen:) benimde sat 27marttı 3 mayısta bebeğimin içinde biryerlerde oldugunu öğrendim dün keseyi gördüm cnmmmmmmm aynı babası cok seker allah nasip ederse dogum 1 ocak gibi gözüküyor ayyy adı bile belli bebeğimin rabbim her isteyene nasip etsin ucuyorum havalarda
ayyy merhaba bende katılmak istiyorum aranıza iki kişilik yeriniz varmı minik bebeğimle benide alın lütfen:) benimde sat 27marttı 3 mayısta bebeğimin içinde biryerlerde oldugunu öğrendim dün keseyi gördüm cnmmmmmmm aynı babası cok seker allah nasip ederse dogum 1 ocak gibi gözüküyor ayyy adı bile belli bebeğimin rabbim her isteyene nasip etsin ucuyorum havalarda
canım ben geçen sene 9 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum o yüzden doktoru beklerken elim ayağım titredi.şimdi 2yada 3 hafta sonra gitcem kalr atışlarını duymak için .sonuçlarıda paylaşcam sizlerle.burda insan gerçekten moral buluyor.hepimiz için hayırlı geçer inşallah
Bence de hepimizin icinde kız veya erkek diye biseyler geciyordur,,, tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi mühim degill ama tahmini benimki erkek olcak gibi geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?