2012 Ocak Anneleri

Selam kızlarr nasılsınız?
Konu taşınmış konu sahibi iyiymiş çok şükür..
Ee nasıl gidiyo bakalım?

kıskanıyor şekerim söyleme herkese mesela bende işyerine bildirme zorunluluğu olduğu için yalnızca müdürüme ve ofisteki yardımcılarıma söyledim herkesin gözü de üzerimde zaten hamile kalmaya çalışan tüp bebek diye uğraşan bir sürü insan var burda nazardan da çok korkarım Allah fırsat vermesin kötülük için kimseye

tebrikler şekerim Allah sağ salim miniklerine kavuştursun benim kuzenim üçüz doğurdu hiç korkma...

Ya canım bu da benim 6 yıldır birlikte çalıştığım yanyana oturduğum insan, sonuçta daha geç duysa ayıp olur diye düşündüm. Bir de kendisi sordu, sen sigarayı falan da bıraktın hayırdır bebek mi düşünüyorsun falan demişti, ben de hamileyim dedim, doğuracak mısın diyor, hay aklı eksik, doğurmayacaksam niye bırakayım sigarayı
Bir de iki çocuk annesi, niye kıskansın ki anlamıyorum, ay bu 3 oldu böyle tuhaf tepkiler, insanın mutluluğunu hevesini kursağında bırakıyorlar

Son düzenleme:

Hamilelikte en güzeli kulağını kapılı tutup duymazdan gelmektir. boşuna takma kafana

Son düzenleme:

canım ya maşallah ne güzel bir defada iki bebiş Allah kolaylık versin ama süper bişey benimde eşim ikiz istiyor bizdede tek kese gözüktü geçen hafta bakalım...........:13::13::13:

aaa çok güzel bir sürpriz bence :)
canım senin kalp atışların normaldır oyuzden söylememiştir. ölçmememsi mümkün değil ekranın köşeinde belirdi zaten hızı. ben sakarya hastanesıne ramazan bayırlıya gidiyorum canım. hazıranın 11inde tekrar gıdecez bakalım hayırlısı. 8. haftadan mnce normaldir dedi ama ben taktım yınede işte.
[

Hoşgeldin cnm inşallah bebişinin kalp atışlrı normal çıkıcak dualarım seninle..

[/FONT]

teşekkür ederim inşallah canım ya sağlıklı olsun bütün bbeklerimiz.

nasıl kalp bu tanrım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Allah allah

tıka tatlım kulaklarını hiçbirinizi takmıyorum de canını sıkan olursa bize haber ver ben bizzat ilgilenebilirim kendisiylen uzun süredir stres atmaya ihtiyacım var

Son düzenleme:
benım doktorum inanıllmarahat bi adam. örneğin şey diyo gebelıkte hoplamak zıplamak iş yapmak ağır kaldırmak düşüye sebeb olurmuş dıye bişey yok bunlar tamamen hurafe diyo. sadace koltuk silmek halı yıkamak boya badana yapmak gibi ağır saydığımız şeyler vardır bunlardan kaçın dıyo. bebek düşecekse bu annenın hareketlerı yuzunden değil bebek gelişimini tamamlayamadığındandır sen noröal hayatına dikkat et dıyo. yürü spor yap plate syap vs. diyo.

sonra şikayetlerın varmı dedi bana. bende halıyle mıde bulantım kusmam baş ağrı kasık ağrım vs. sıralamaya başladım. hayır dedi onları bız şıkayetten saymıyoruz bunlar olası şeyler eğer bu bulantılar senin kılo vermene neden oluyorsa beslenemıyorsan ancak ozman sorun olabılr diyo. kasık ağrılarımın fazla olmasının nedenı de rahım şeklımın farklı oluşuymuş. bu gibi durumlarda kasık ağrıları çok olurmuş.

en çok üzerine bastığı nokta sigara oldu. sigara içme ve içilen ortamlarda durma dedi. bide telefon epilasyon aletı radyo vs. gibi aletler bebeğe ne yapıyor tıbben kanıtlanamadı ama sen yınede çok haşır neşir olma dedi.

Son düzenleme:
Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,

canım sende hoşgeldin seni merak ettik iyi olduğuna sevindim çok konumuz taşınmış sanırım ama herkes buraya yazmaya devam ediyor öyle olucak sanırım dimi?

evet kızım 5 yaşında büyüdü o çok şükür bana yardım bile edecek öyle diyor valla çıkar mı çıkar biz 5 haftalıkken tek kese görmüştük doktorumda ailenizde var mı ikiz diye sordu belli mi olur bir sürprizde senden gelir belki

konu ocak ayına tasınmıs haberım yok habıre diğer tarafa yazıyorum bende :)))

sağol seydacım haber verdııgn içinnn

slm anne adayları ne var ne yok??

benim sat ım 7 nisan
muhtemel doğum tarihi 12 ocak olarak görünüyor.

aralık annesinden sonra bide ocak annesi oluyorum.
bakalım bu cuma doktorumdan randevu aldım beni görünce bayağı şaşırıcak :)

Arkadaşlar bu ne hız yaa 2-3 saatlik bir güzellik uykusuna yatayım dedim topik almış başını gitmiş okuyamıyorum geçmişi:) Şuan 1 saat önce yemek yemiş olmama rağmen karnım kazınıyo biliyomusunuz miğde bulantım çok yok sabahları azcık ama bu miğde kazınması beni öldürüyo habire bişeyler yemek istiyorum içimi bastırmak için.Miğde bulantılarım yok diye ben de panik oldum şimdi bir de bir arkadaş bebeğin kalp atışının 120 olması gerekiyo demiş doktorum bana hiç öyle bilgi vermedi meraklandım şimdi.Kontrolüm pazartesi hala kimselere söyleyemiyorum.Zaten gebeliğim riskli çok korkuyorum insanlarla paylaşmaya ya bişey olursa sonradan diye
Allahım bebeğimi bana bağışlasın.Çok fazla şikayetim olmayınca ben de tedirgin oldum şimdi umarım gebeliğim sağlıklı ilerliyodur.Ben de uyku oluyo çok.Ara sıra öksürükle birlikte bi öğürtü geliyo ama o hep olurdu bende eskiden de Alerjik nezleden dolayı.Gİdeyim de bişeyler yiyeim bari ne yesem tutmuyo beni gibi oluyo :)

sağol arkadaşım hiç aklıma gelmezdi çok şaşırdım kısmet işte iki yumurtam oluşmuş bu ay ve ikiside döllenmiş rabbim isteyince herşey mümkün

konu ocak ayına tasınmıs haberım yok habıre diğer tarafa yazıyorum bende :)))

sağol seydacım haber verdııgn içinnn

slm anne adayları ne var ne yok??

Rica ederim cnm ne demek..
Benim belim ağrıyoo biraz.. Çamaşırları astım bide bulaşık makinasını boşalttım..
Allahım yarabbim yaa azcık işten bile belim ağrır oldu
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…