merhaba kızlar benide alın aranıza bende allah kısmet ederse ocak annesi olucam son sat 4 nisan tahmin doğum tarihi 9 ocak yaş:24 kilo: 79 19 aylık kızım var 21 mayıs bebek göründü 6mm kalp atışlarınıda duyduk
ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim kızlar.
18.05.2011 b-hcg:355.41
22.05.2011 b-hcg:2659
klomen kullanmıştım yumurtamın çatlamasını baz alırsam da 3 haftalık gebelik gözüküyor.
sonuçlarda 2600 lü değerler 2-3 haftalık gebeliğe de denk geliyor.
beni düşündüren değerimin 4 günde 4 kat artması gerekirken 8 kat artması.
hakkımızda hayırlısı.Rabb'im sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inş.
dualarınızı eksik etmeyin.
KIZLAR KONU SORUMLUSUNA, BASLIGIMIZIN OCAK ANNELERINE TASINMASI İCİN MESAJ ATTIMMMM, BAKAKLIM DEGISTIRECEKLER MI????
canım bu olasılık çok düşük yani birçok hamile bayandan çok azı bulantısız geçirir.benim eltimde hiç bulantı vs olmadı hiç ama ben onun yanında midem bulanıyodu abla ne kadar kötüymüş ya diyordu aslında seninkide normal .ama işte seninde kasık agrıların varmış bu şekilde hissediyorsun gebeliği.Selamlar gunaydınlar arkadaşlar bugun aksam doktor kontrolumuz var ama canım cok sıkkın benım sadece belirti olarak kasıklarımda agrı oluo arada bı okadar onun harıcınde mığdem fln bulanmıyo hıcde bulanmadı zaten benımkı saglıklı bır gebelık degılmı kı bebegımın kalp atıslarıını fln gorduk cok sukur ama bakıyorum herkesın mığdesı bulanıyo bende yok varmı benım gıbı olan
Selamlar gunaydınlar arkadaşlar bugun aksam doktor kontrolumuz var ama canım cok sıkkın benım sadece belirti olarak kasıklarımda agrı oluo arada bı okadar onun harıcınde mığdem fln bulanmıyo hıcde bulanmadı zaten benımkı saglıklı bır gebelık degılmı kı bebegımın kalp atıslarıını fln gorduk cok sukur ama bakıyorum herkesın mığdesı bulanıyo bende yok varmı benım gıbı olan
canım benim gözün aydın bebişi görmüşsün .bencede kalp atışları güzel 6+3 için .zencefil çay benim doktor içme dedi her ihtimal de risk vardır dedi.nane de rahmi inceltiyor diye içme demişti napıcaz bilmiyorum düşük yapabilir diye sen yinede tüketme.azda olsa tüketme canım sabret geçiçek bulantılarımız.merhaba kılzar ben geldim. bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum. 6+3 günlük gebeyım :) birdünya test yaptılar sonuçları cuma çıkacak. tek terslık şu ki bebeğimin kalp atışları 107. normalde 120 olmalıymış. ama 6-7 . haftalarda 107 de normal dedi. ama 8. haftada 120 nin üzerine çıkmazsa ozaman anormal olur dedi. şimdi eğer120 olsaydı senı 1 ay sonra çağıracaktım ama sen 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. inşallah yükselir
bide rahmımın şekli farklıymış tersmiş. ama başka bi terim kullandı. sorun olurmu dedim. hayr bu sadece şekil farklılığı kepçe kulaklı olmamız nasıl sorun teşkıl etmıyorsa bu da böyle dedi. hemşre arkadaşımın yorumu ise sezeryan doğuma kayış emareleridir bunlar oldu
böyle işte. umarım sizlerde iyisinizdir şimdi çıkmam gerek yıne gelırım. öptüm hepinizi. dua edin hızlansın bebeğimin kalp atışları.
doktorumu sevdım bana soru sormaya fırsat bırakmadan hepsını cevapladı bu çok iyiyidi. mide bulantısı için zencefıl cayı ve nane önerdi. salatalığın üzerine nane serp ye normal salatalarında nane kullan dedi. aklınızda bulunsun sizinde.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri-f315/ canım olduğu yerden devam sadece konuyu taşıdılar buraya .kızlar bu topık aynen burdan devam edıyor degıl mı?ocak annelerı topıkının alt kollarından bırı olarak grunuyor dogru degıl mı?ocak annelerıne bakıyorum da bombos oras
kızlar bu topık aynen burdan devam edıyor degıl mı?ocak annelerı topıkının alt kollarından bırı olarak grunuyor dogru degıl mı?ocak annelerıne bakıyorum da bombos oras
merhaba arkadaşlar dün kalp atışını duymak için doktora gideceğimizi yazmıştım gittik ve çok şükür kalp atışlarını duyduk evet atışını değil atışlarını çok büyük bir sürpriz oldu bebeklerimizin olacağını öğrendik evet arkadaşlar ikiz annesi olacağım inşallah ayın 11nde sadece bir kese görünmüştü ama şimdi iki tane ve ikisininde kalp atışını duyduk kızım ve eşimle çok şaşkınım endişeliyim doktorum zor olur ikiz hamileleik allah yardımcın olsun dedi inşallah herşey yolunda gider ve ocak ayında kucağıma alırım kuzularımı
tebrik ederim canım kalp atışlarını görmüşsün.. yalnız benim doktorum dakikada kaç attığına falan bakmadı , hiç oyle bişi demedi. bidaha gittiğimde sorayım.. eskişehir'deydin değil mi sen? hangi hastaneye , kime gidiyorsun? ben eskişehirdeyken ümit hastanesine giderdim..merhaba kılzar ben geldim. bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum. 6+3 günlük gebeyım :) birdünya test yaptılar sonuçları cuma çıkacak. tek terslık şu ki bebeğimin kalp atışları 107. normalde 120 olmalıymış. ama 6-7 . haftalarda 107 de normal dedi. ama 8. haftada 120 nin üzerine çıkmazsa ozaman anormal olur dedi. şimdi eğer120 olsaydı senı 1 ay sonra çağıracaktım ama sen 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. inşallah yükselir
bide rahmımın şekli farklıymış tersmiş. ama başka bi terim kullandı. sorun olurmu dedim. hayr bu sadece şekil farklılığı kepçe kulaklı olmamız nasıl sorun teşkıl etmıyorsa bu da böyle dedi. hemşre arkadaşımın yorumu ise sezeryan doğuma kayış emareleridir bunlar oldu
böyle işte. umarım sizlerde iyisinizdir şimdi çıkmam gerek yıne gelırım. öptüm hepinizi. dua edin hızlansın bebeğimin kalp atışları.
doktorumu sevdım bana soru sormaya fırsat bırakmadan hepsını cevapladı bu çok iyiyidi. mide bulantısı için zencefıl cayı ve nane önerdi. salatalığın üzerine nane serp ye normal salatalarında nane kullan dedi. aklınızda bulunsun sizinde.
benim görümcem de hamile olduğumu söyleyince kaza mı planlımıydı diye sormuştu.. töbe yarabbim.. kaza olsa nolacak , gebeliği sonlandırmamızı mı bekliyordu acaba? patavatsızYa kızlar, ben artık karnım büyüyene kadar kimseye hamile olduğumu söylemicem
Şirketten birine daha söyledim bugün, ben hamileyim dedim, ilk söylediği neydi biliyor musunuz “doğuracak mısın?”
Ay sinir oldum yine ya
Bi de bunu söyleyen 40 yaşında 2 çocuk annesi bir kadın
Sanki ben çocuk doğuramam, sanki doğurmamalıymışım gibi, denir mi öyle ya, ay millet hasta valla, sinir oluyorum
merhaba arkadaşlar dün kalp atışını duymak için doktora gideceğimizi yazmıştım gittik ve çok şükür kalp atışlarını duyduk evet atışını değil atışlarını çok büyük bir sürpriz oldu bebeklerimizin olacağını öğrendik evet arkadaşlar ikiz annesi olacağım inşallah ayın 11nde sadece bir kese görünmüştü ama şimdi iki tane ve ikisininde kalp atışını duyduk kızım ve eşimle çok şaşkınım endişeliyim doktorum zor olur ikiz hamileleik allah yardımcın olsun dedi inşallah herşey yolunda gider ve ocak ayında kucağıma alırım kuzularımı
valla öldürüyo benı yaa bı gorsen sevıyo ama bunu fazla dıle getırmıyo mesela guzel bıyemek yapsam cok begenır hızlıca yer ordan anlarım begendıgını sonra sorarım askım guzel olmus demı bende cok begndım dıye ıdare eder deronun ıdare ederı begendım demektır sevmeyınce zaten yuzunu kırstırı gıcık dun msj attım işteyken ben senın yanında bıle kendımı cok yalnız hıssedıyorum bıraz daha ılgılı davranmanı ıstıyorum fln dedım sabah konustuk bu konu uzerınde bugun bı pesımde dolanıyo gorsen cok mıç mıç olmamak gerekıyo yanı gormezlıkten gelınce kendı gelıyo opuyo yoksa yok tobe yapmıo koc kadınıda bole mı bılmem
Selamlar... biz bugun esimle alisverise gittik... sebepse sistigim icin.. abartma 5 haftasin diyebilirsiniz ama karnim okadar siski hicbi pantolonum yada esofmanim olmuyor ustume... Hele gogusler masalahi var disari cikinca bi takiyorum camasirimi oda mecburiyettensiz nasilsiniz sizde benim gibimisiniz.
bende bugün gittim kızlar 6+6yım bebeğimi ve kalp atışlarını gördük benimde doktorum dinletmedi gerek yok dedi bebeğim çok sağlıklıymış boyu 8mm daha çok mu küçük acaba daha cmlere geçemedik biz henüz belki de geç döllenmeden öyledir diyorum
selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....
Selamlar gunaydınlar arkadaşlar bugun aksam doktor kontrolumuz var ama canım cok sıkkın benım sadece belirti olarak kasıklarımda agrı oluo arada bı okadar onun harıcınde mığdem fln bulanmıyo hıcde bulanmadı zaten benımkı saglıklı bır gebelık degılmı kı bebegımın kalp atıslarıını fln gorduk cok sukur ama bakıyorum herkesın mığdesı bulanıyo bende yok varmı benım gıbı olan
merhaba kılzar ben geldim. bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum. 6+3 günlük gebeyım :) birdünya test yaptılar sonuçları cuma çıkacak. tek terslık şu ki bebeğimin kalp atışları 107. normalde 120 olmalıymış. ama 6-7 . haftalarda 107 de normal dedi. ama 8. haftada 120 nin üzerine çıkmazsa ozaman anormal olur dedi. şimdi eğer120 olsaydı senı 1 ay sonra çağıracaktım ama sen 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. inşallah yükselir
Ya kızlar, ben artık karnım büyüyene kadar kimseye hamile olduğumu söylemicem
Şirketten birine daha söyledim bugün, ben hamileyim dedim, ilk söylediği neydi biliyor musunuz “doğuracak mısın?”
Ay sinir oldum yine ya
Bi de bunu söyleyen 40 yaşında 2 çocuk annesi bir kadın
Sanki ben çocuk doğuramam, sanki doğurmamalıymışım gibi, denir mi öyle ya, ay millet hasta valla, sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?