2012 Ocak Anneleri

hmmm aslında dogru diyosunuz.. olabilir,, ama eski yazılar gidecekkkk,, bide orada da zaten var bi tane ocak anneleleri ,, hatta iki topikte de toplanılıyor sanırım,, eger tasıyalım ocak annelerine diyosanız tasıyalımmm ,,

Son düzenleme:
hmmm aslında dogru diyosunuz.. olabilir,, ama eski yazılar gidecekkkk

yoooo gitmiyor sanırım, yani gitmesin başlığı ve topiği direk o bölüme taşıtıcaz, yanlış bölüme açılmış konuları taşıdıklarında yazdıklarımız silinmiyor, bu şekilde taşıttığımızda da silinmez bence.

çok üzüldüm ama inşallah dr yanlış grmüştür . eğer imkanın varsa başka dr a görün derim. ama yinede allah senın için hayırlısı ne ise onu versin morelini bozma

O başığın sahibi artık girmiyormuş, dolayısıyla orayı pek kullanan yok.

o zaman oraya tasıyacak birini bulalımmm, en iyisi,, ben bi bakayımmmm

benim sat 30 mart tahmini doğum tarihi 4 ocak bebek durum keseyi gördük kalp atışlarını da gördük 1 haziran da kontrolümüz var

teşekkür ederim canım
ana aynıymıs benimle,, benim dogum tarihini 7 ocak dedi doktor ama, ekledim canımm

Son düzenleme:
ana aynıymıs benimle,, benim dogum tarihini 7 ocak dedi doktor ama, ekledim canımm

bana 4 ocak dedi internetten de hesaplayan yerlere de baktım 4 ocak görünüyor canımm zaman mühim değil inşallah vakti geldiğinde sağlık ve sıhhatle doğururuz bebelerimizi

Son düzenleme:

canım başka doktora git belki de kese geç görünür hamileliklerde türlü türlü şeyler oluyor üzme kendini ama lütfen

birde bişi buldum netten
"Normalde bu dönemde günaşırı bakılan beta hCG değerleri sağlıklı bir gebelikte 2 kat artar. Gebelik sağlıklı bir gebelik değilse veya dış gebelik söz konusuysa bu artış daha yavaş olur" sen ne zaman bakmıştın değerlerine bi daha bak mesela dün 2659 ise bugün 5300 civarında olması lazım bu şekilde ise korkma gebeliğin normaldir...

Son düzenleme:
KIZLAR KONU SORUMLUSUNA, BASLIGIMIZIN OCAK ANNELERINE TASINMASI İCİN MESAJ ATTIMMMM, BAKAKLIM DEGISTIRECEKLER MI????

merhaba kızlar benide alın aranıza bende allah kısmet ederse ocak annesi olucam son sat 4 nisan tahmin doğum tarihi 9 ocak yaş:24 kilo: 79 19 aylık kızım var 21 mayıs bebek göründü 6mm kalp atışlarınıda duyduk

İnşallah canım ya Allah bebişinizi korusun sana ve eşine bağışlasın.......Allah yüzünü güldürsün:87::87:

canım herşey gönlünce olur inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış. güzel haberlerini bekliyoruz..

çok üzüldüm ama inşallah dr yanlış grmüştür . eğer imkanın varsa başka dr a görün derim. ama yinede allah senın için hayırlısı ne ise onu versin morelini bozma

ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim kızlar.
18.05.2011 b-hcg:355.41
22.05.2011 b-hcg:2659

klomen kullanmıştım yumurtamın çatlamasını baz alırsam da 3 haftalık gebelik gözüküyor.
sonuçlarda 2600 lü değerler 2-3 haftalık gebeliğe de denk geliyor.
beni düşündüren değerimin 4 günde 4 kat artması gerekirken 8 kat artması.

hakkımızda hayırlısı.Rabb'im sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inş.

dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…