Cnm nerdesin ya, hepimiz seni merak ettik,
Bu arada yeni arkadaşlar ilk geldiklerinde ocak anneleri bölümüne bakıyorlarmış, o yüzden bu topiği bulmakta zorlanıyorlar, biz de bu başlığı Gebelikten alıp Ocak annelerine taşıtırsan iyi olacağını düşündük ne dersin? Zaten artık olmamız gereken bölüm de orası gibi görünüyor.
saol tatlım yaaa ,, sikayet bolumum var mı kk'da,, acıbadem hastanesinde para ile rezil olduk diyebilriz.hoşgeldin canım.. kötü bişi olmamasına sevindim. geçmiş olsun ananeye de..
tabi tatlım ben gecmisi okumak cok zor olacak oyuzden ,, eminim bir cok arkadas merak etmistir.
hmmm aslında dogru diyosunuz.. olabilir,, ama eski yazılar gidecekkkk
selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....
Merhabalar,,,
kızlar cok yogundum, 1 haftadır, ekliyemedim kimseyii,, yeni gelen arkadaslar hos geldinizzzzz,,,
bilgilerinizi ozel mesaj olarak gondeririseniz,, ekliyeyim listeyeee,,
hmmm aslında dogru diyosunuz.. olabilir,, ama eski yazılar gidecekkkk,, bide orada da zaten var bi tane ocak anneleleri ,, hatta iki topikte de toplanılıyor sanırım,, eger tasıyalım ocak annelerine diyosanız tasıyalımmm ,,
o zaman oraya tasıyacak birini bulalımmm, en iyisi,, ben bi bakayımmmmyoooo gitmiyor sanırım, yani gitmesinbaşlığı ve topiği direk o bölüme taşıtıcaz, yanlış bölüme açılmış konuları taşıdıklarında yazdıklarımız silinmiyor, bu şekilde taşıttığımızda da silinmez bence.
ana aynıymıs benimlebenim sat 30 mart tahmini doğum tarihi 4 ocak bebek durum keseyi gördük kalp atışlarını da gördük 1 haziran da kontrolümüz var
teşekkür ederim canım
ana aynıymıs benimle,, benim dogum tarihini 7 ocak dedi doktor ama, ekledim canımm
ana aynıymıs benimle,, benim dogum tarihini 7 ocak dedi doktor ama, ekledim canımm
selam kızlar.
pazar günü lekelenmem yüzünden acile gittim.doktor vajinal ult. a koydu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.kan testi istedi.o da 2659 çıktı.normalde gözükmesi lazımdı kesenin ama gözükmedi.
pazartesi günü doktora gittim.tahlil sonucunu gösterdim.ult.a koydu o da bişey göremedi.sonra su içtim,sıkışarak baktı yine bişey göremedi.
dış gebelikten şüpheleniliyor.moralim çok kötü.
8 ay önce kürtaj olmuştum.
dış gebeliğin sonuçlarına baktığımda bebek sahibi olma ihtimalim düşüyor.benim sadece sağ tüpümde yumurta oluşuyor.yumurtalara da zarar veriyormuş.
kızlar lütfen dua edin.haftaya pazartesi tekrar gideceğim.
dua edin kızlar.....
hadi yaaa cok uzuldumm,, insallah yeniden hamile kalır da alır bebegini kucagınaaacanım bi de mbp maalesef hamiş değil artık testi sıfırlanmıştı
hadi yaaa cok uzuldumm,, insallah yeniden hamile kalır da alır bebegini kucagınaaa
KIZLAR KONU SORUMLUSUNA, BASLIGIMIZIN OCAK ANNELERINE TASINMASI İCİN MESAJ ATTIMMMM, BAKAKLIM DEGISTIRECEKLER MI????
KIZLAR KONU SORUMLUSUNA, BASLIGIMIZIN OCAK ANNELERINE TASINMASI İCİN MESAJ ATTIMMMM, BAKAKLIM DEGISTIRECEKLER MI????
İnşallah canım ya Allah bebişinizi korusun sana ve eşine bağışlasın.......Allah yüzünü güldürsün:87::87:
canım herşey gönlünce olur inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış. güzel haberlerini bekliyoruz..
canım dua edicem senin için hemde bol booolll.. ama canını sıkıp bebişide üzme olur mu? geç döllenme olabilirmiş arkadaşım keseyi 7. haftanın içinde görebildiler o yüzden moralini bozma he dua et meleğin için
çok üzüldümama inşallah dr yanlış grmüştür . eğer imkanın varsa başka dr a görün derim. ama yinede allah senın için hayırlısı ne ise onu versin morelini bozma
canım başka doktora git belki de kese geç görünür hamileliklerde türlü türlü şeyler oluyor üzme kendini ama lütfen
birde bişi buldum netten
"Normalde bu dönemde günaşırı bakılan beta hCG değerleri sağlıklı bir gebelikte 2 kat artar. Gebelik sağlıklı bir gebelik değilse veya dış gebelik söz konusuysa bu artış daha yavaş olur" sen ne zaman bakmıştın değerlerine bi daha bak mesela dün 2659 ise bugün 5300 civarında olması lazım bu şekilde ise korkma gebeliğin normaldir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?