öerhaba canımm,, ben de de oluyor batmalar, sag tarata oluyor, benim sag taraftaki yumurtam ile olustu bebegim,, ben dotora sordum olabilir, rahim kaslarından oluyordur, ama kendini yorma dedi.slm kızlar...nasılsınız..yeni annişler de hoş gelmişler.
ben bugün çok fenayım..bulantılarım arttı..artık çıkartıyorum sabahları...hiç bişi de yiyemiyorum..vitamin alıyım mı hala bilemedim zaten..bu gidişlede alırım..ayrıca sağ yumurtalığa doğru ani batmalar oluyor..acaba normal mi sizde de oluyor mu..
bu arada muayene olan anneler 2.kontroller ne zamana?
Doktoruna danışmadan bişey alma bence cnm..
O batmalardan bende de var malesef..
haftaya doktora gidicem canım o zamana kadar idare edeyim diyorum ama bişi yiyemiyorum ki..
batmalar bugün biraz korkuttu beni zaten..bıçak gibi..tam sağ yumurtalıkta inan..bebiş oynuyo mu ne
mrb canım hoşgeldin...öerhaba canımm,, ben de de oluyor batmalar, sag tarata oluyor, benim sag taraftaki yumurtam ile olustu bebegim,, ben dotora sordum olabilir, rahim kaslarından oluyordur, ama kendini yorma dedi.
ben 2. muayene için bu hafta gidecem, ani batmalar bende de oluyor bazen...uzanmak gerekiyormuş o anda ben dra sormuştum 2 hafta önce gittiğimde öyle dedi...
herkese merhaba kızlar çok şükür kesemizi gördük ama malesef bebeği göremedik kAn değer,m 17344 normalde olması lazım fakat benim kanamam olmadığı için doktorum cuma gününe kadar bekleyelim dedi eğer bebek görünmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam
ilkinde degörünmemişti dimi canım yaa..inşallah vardır..herkese merhaba kızlar çok şükür kesemizi gördük ama malesef bebeği göremedik kAn değer,m 17344 normalde olması lazım fakat benim kanamam olmadığı için doktorum cuma gününe kadar bekleyelim dedi eğer bebek görünmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam
mrb canım hoşgeldin...
ben ilk kontrolde solda gördüm bebeği doktor o tarafa doğru bakmıştı..belki yer değiştirdi beğenmedi yerini..anasına çekmiş dar geliyor hemen sıkılıyor yerinden
canım sen kalp atışını falan gördünmü..ben ilkinde gördüm..zaten geç gitmişti,m görmek için..şimdi sanırım ikili test yapılıcak doktor demedi ama ben öyle zannediyorum..aslında bir hafta daha beklemem lazım ama sarı akıntı beni rahatsız ediyor..erken gidicem..10.haftamda yani..
yok canım kalp atışı için bu hafta gidecem, bu 2. muayenem olacak ilkinde 4 haftalıktı keseyi gördü ...
4+5 gözüktü cnm normalde 6 haftalıkım sata göre...
Hoşgeldin cnm ultrsonda kaç haftalık gözüktü?
ewet ilk muaynede gözükmemeişti şimdi, gözüktü kese ama bebek yokilkinde degörünmemişti dimi canım yaa..inşallah vardır..
ewet ilk muaynede gözükmemeişti şimdi, gözüktü kese ama bebek yok
selıncıgım pekı kesenın ıcınde yolk kesesını gordumu o konuda bısey dedımı?eger sende ekrana bakarsan anlıyorsun zaten mercımek kadar beyaz bırsey var kesenın ıcınde.eger onu en azından gorebıldıysenız buda ıyı bısey dıyolar.bende de aynı sey soz konusu oldu da onun ıcın soyluyorum.
yok cnm gözükmedi öle bişey kese var sadece 7.5 mm başka bişey yokselıncıgım pekı kesenın ıcınde yolk kesesını gordumu o konuda bısey dedımı?eger sende ekrana bakarsan anlıyorsun zaten mercımek kadar beyaz bırsey var kesenın ıcınde.eger onu en azından gorebıldıysenız buda ıyı bısey dıyolar.bende de aynı sey soz konusu oldu da onun ıcın soyluyorum.
Ah canım benim yaa takma kafana ben gittiğimde 5+4dü gözükmedi kesenin içinde bebek ve özellikle sordum doktora..
Bebişin karnında bozma moralini bol bol dua et..
Ben inanıyorum güzel haberler alıcaksın sen..
yok cnm gözükmedi öle bişey kese var sadece 7.5 mm başka bişey yok
bilmiorum cnm ii gitmeyen bişeyler var allah razı olsun desteğiniz için
seydaferat canım resımlerde sıyah kesenın ıcınde beyaz bır olusum var gorebılıyormusun o yolk sacı ıste yanı yolk kesesı.resımlerın cok net degıl ama ben gorebılıyorum.google da yolk kesesı dıye arat resımlerınle karsılastır ok mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?