2012 Ocak Anneleri

öerhaba canımm,, ben de de oluyor batmalar, sag tarata oluyor, benim sag taraftaki yumurtam ile olustu bebegim,, ben dotora sordum olabilir, rahim kaslarından oluyordur, ama kendini yorma dedi.

ben 2. muayene için bu hafta gidecem, ani batmalar bende de oluyor bazen...uzanmak gerekiyormuş o anda ben dra sormuştum 2 hafta önce gittiğimde öyle dedi...

Doktoruna danışmadan bişey alma bence cnm..
O batmalardan bende de var malesef..

haftaya doktora gidicem canım o zamana kadar idare edeyim diyorum ama bişi yiyemiyorum ki..
batmalar bugün biraz korkuttu beni zaten..bıçak gibi..tam sağ yumurtalıkta inan..bebiş oynuyo mu ne

haftaya doktora gidicem canım o zamana kadar idare edeyim diyorum ama bişi yiyemiyorum ki..
batmalar bugün biraz korkuttu beni zaten..bıçak gibi..tam sağ yumurtalıkta inan..bebiş oynuyo mu ne

Ay çok güldüm cnm yaa belkide oynuyodur he ne dersin..
Annesine hissettiriyodur kendini
Benim bazen sağ tarafımda oluyo bazende sol tarafımda belli olmuyo ama yanlış hatırlamıyosam sağ tarafımda daha fazla batmalar oluyo..
Bence sabret cnm haftaya nasılsa doktora gidicekmişsin doktora sormadan ilaç alma bence..

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar çok şükür kesemizi gördük ama malesef bebeği göremedik kAn değer,m 17344 normalde olması lazım fakat benim kanamam olmadığı için doktorum cuma gününe kadar bekleyelim dedi eğer bebek görünmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam

öerhaba canımm,, ben de de oluyor batmalar, sag tarata oluyor, benim sag taraftaki yumurtam ile olustu bebegim,, ben dotora sordum olabilir, rahim kaslarından oluyordur, ama kendini yorma dedi.
mrb canım hoşgeldin...
ben ilk kontrolde solda gördüm bebeği doktor o tarafa doğru bakmıştı..belki yer değiştirdi beğenmedi yerini..anasına çekmiş dar geliyor hemen sıkılıyor yerinden
ben 2. muayene için bu hafta gidecem, ani batmalar bende de oluyor bazen...uzanmak gerekiyormuş o anda ben dra sormuştum 2 hafta önce gittiğimde öyle dedi...

canım sen kalp atışını falan gördünmü..ben ilkinde gördüm..zaten geç gitmişti,m görmek için..şimdi sanırım ikili test yapılıcak doktor demedi ama ben öyle zannediyorum..aslında bir hafta daha beklemem lazım ama sarı akıntı beni rahatsız ediyor..erken gidicem..10.haftamda yani..

Hoşgeldin cnm ultrsonda kaç haftalık gözüktü?

ilkinde degörünmemişti dimi canım yaa..inşallah vardır..

yok canım kalp atışı için bu hafta gidecem, bu 2. muayenem olacak ilkinde 4 haftalıktı keseyi gördü ...

4+5 gözüktü cnm normalde 6 haftalıkım sata göre...

Ah canım benim yaa takma kafana ben gittiğimde 5+4dü gözükmedi kesenin içinde bebek ve özellikle sordum doktora..
Bebişin karnında bozma moralini bol bol dua et..
Ben inanıyorum güzel haberler alıcaksın sen..

4+5 gözüktü cnm normalde 6 haftalıkım sata göre...

ewet ilk muaynede gözükmemeişti şimdi, gözüktü kese ama bebek yok

selıncıgım pekı kesenın ıcınde yolk kesesını gordumu o konuda bısey dedımı?eger sende ekrana bakarsan anlıyorsun zaten mercımek kadar beyaz bırsey var kesenın ıcınde.eger onu en azından gorebıldıysenız buda ıyı bısey dıyolar.bende de aynı sey soz konusu oldu da onun ıcın soyluyorum.

Yukarıdaki benim ultrson görüntüm cnm dediğin gibi bişey göremiyorum ben.. :26:

yok cnm gözükmedi öle bişey kese var sadece 7.5 mm başka bişey yok

bilmiorum cnm ii gitmeyen bişeyler var allah razı olsun desteğiniz için

yok cnm gözükmedi öle bişey kese var sadece 7.5 mm başka bişey yok

bilmiorum cnm ii gitmeyen bişeyler var allah razı olsun desteğiniz için

Canım benim kesem 4mm.
Senin kesen benimkinden büyük..
Dikkatli bak ultrson görüntüsüne belki görürsün benimkinde çook silik gibi bişey görünüyo sanki..
Takma kafana güzelim ya neden iyi gitmeyen bişeyler olsun..
Bak bende şimdi kafaya takmaya başlıcam hee..
Daha cumartesiyede çok var.. :44:

selıncıgım canımızı sıkmamamız lazım bak bende cuma gunu gıdecegım ve doktor bana da aynı seylerı soyledı.en kotusunu soyluyorlarkı belkı de basımıza gelırse doktorları sıkıntıya sokmayalım dıye.bol bol dua edelım.Allah yazdıysa bıze bizimle kalacaklardır.moralımızı yuksek tutmaya calısalım.

seydaferat canım resımlerde sıyah kesenın ıcınde beyaz bır olusum var gorebılıyormusun o yolk sacı ıste yanı yolk kesesı.resımlerın cok net degıl ama ben gorebılıyorum.google da yolk kesesı dıye arat resımlerınle karsılastır ok mı?

Canım sağ alt taraftaki beyazlıklardan bahsediyorsan onları anladığım kadarıyla doktor işaretledi kesenin etrafındaki beyazlıklar gibi..
Ama dikkatli baktım ışığa doğru sol alt tarafta hafif gözüküyo bişiyler..
Netten bakıp baktım zaten cnm teşekkrler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…