Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???
Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???
canım doktoruna git hemen ihmal etme lütfen.Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???
günaydın kızlaaarr artık gecelerim pek iyi geçmiyor nedendir bilmem sürekli yatak yastık her şey batıyor bi üşüyorum bi terliyorum nereye dönsem göğüslerim karnımda bi ağrı sizde ne var ne yok nasılsınız
selincim ne olur üzülme belki geç döllenmeden dolayı bebek geç görünecektir içini ferah tut bol bol dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımm
giordani41 canım sende hemen doktorunu ara bence eğer alınacak bir önlem varsa hemen alınsın inşallah bi problem yoktur
öpüyorum hepinizi güzel bi gün geçirin güzel hamişleeeeerrrr
canım bendede oluyor sağ yatıyorum olmuyor bir de üşüyorum ilginç kısmı.buz gibi oluyor ayağımı dışına çıkarınca yorgandandoktor sola yat dedi .sağ yatsam da sol yatsamda sabah kalkıyorum ben sırtüstü kalkıyorum
yok canım onlar pek önleyici değil .ama en güzel çözüm 1 ay daha bekliceksin bebiş iyice yerini edicek kese genişlicek .sırt üstü yatırmıcak gerilicek karnımız ancak o zaman yanlarda rahat uyuruz.bir de tavsiye ederim alt açma takımları oluyor yastık ve minderi ,,,, ay şekilde yastıkları var ben onu kullandım tam göbeğimin altına koyuyordum çok rahat geliyordu.eğer dışarı çkarsan al eve koy .göbeğin tam altına koyarsan rahat edersin ben bazen elimle tutuyorum psikolojik sanırım .1 ay sonra kulllanmaya başlayacağım.aynen canım yaaa bi de ilginç olan ben normalde uyurken yattığım gibi kalkardım şimdi yatağın her köşesine dönüyorum sağ yat yok sol yat yok olmuyor walla hamile yastıkları gördüm netten ondan mı alsak faydası var mı acaba :44:
inşallah geç döllenmedir herşey cuma belli olcak o mubarek günde allahım inşallah mucizem gelir beni bırakmaz...normalde sat a göre 6 haftalığım ama ultrasonda 4+6 çıktım
inşallah canım peki doktorun bu konuda hiçbir açıklama yapmadımı canım,kan değerlerin nasıl?
günaydın kızlaaarr artık gecelerim pek iyi geçmiyor nedendir bilmem sürekli yatak yastık her şey batıyor bi üşüyorum bi terliyorum nereye dönsem göğüslerim karnımda bi ağrı sizde ne var ne yok nasılsınız
selincim ne olur üzülme belki geç döllenmeden dolayı bebek geç görünecektir içini ferah tut bol bol dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımm
giordani41 canım sende hemen doktorunu ara bence eğer alınacak bir önlem varsa hemen alınsın inşallah bi problem yoktur
öpüyorum hepinizi güzel bi gün geçirin güzel hamişleeeeerrrr
anladım canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve boş gebelik değildir.4+6 olmasına ragmen kese göründü bebek görünmedi değil mi canım.vajinal muayeneyle baktımı peki= yoksa göbekten mi baktı.cünkü 5+1 de benim göbekten bebek görünmemişti .ewet cnm kan değerim çok ii çıktı ona rağmen gözükmediği için boş gebelik olabilir dedi o üzden ben yinede bu bebeğe bi şanş vermek istiyorum dedi cuma gününe kadar...
anladım canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve boş gebelik değildir.4+6 olmasına ragmen kese göründü bebek görünmedi değil mi canım.vajinal muayeneyle baktımı peki= yoksa göbekten mi baktı.cünkü 5+1 de benim göbekten bebek görünmemişti .
inşallah geç döllenmedir herşey cuma belli olcak o mubarek günde allahım inşallah mucizem gelir beni bırakmaz...normalde sat a göre 6 haftalığım ama ultrasonda 4+6 çıktım
yok canım onlar pek önleyici değil .ama en güzel çözüm 1 ay daha bekliceksin bebiş iyice yerini edicek kese genişlicek .sırt üstü yatırmıcak gerilicek karnımız ancak o zaman yanlarda rahat uyuruz.bir de tavsiye ederim alt açma takımları oluyor yastık ve minderi ,,,, ay şekilde yastıkları var ben onu kullandım tam göbeğimin altına koyuyordum çok rahat geliyordu.eğer dışarı çkarsan al eve koy .göbeğin tam altına koyarsan rahat edersin ben bazen elimle tutuyorum psikolojik sanırım .1 ay sonra kulllanmaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?