Canım sağ alt taraftaki beyazlıklardan bahsediyorsan onları anladığım kadarıyla doktor işaretledi kesenin etrafındaki beyazlıklar gibi..
Ama dikkatli baktım ışığa doğru sol alt tarafta hafif gözüküyo bişiyler..
Netten bakıp baktım zaten cnm teşekkrler..
tatlım bak senın kağıdında gözüküo yolk ben farkettim bende hiç bişey yok
Canım benim kesem 4mm.
Senin kesen benimkinden büyük..
Dikkatli bak ultrson görüntüsüne belki görürsün benimkinde çook silik gibi bişey görünüyo sanki..
Takma kafana güzelim ya neden iyi gitmeyen bişeyler olsun..
Bak bende şimdi kafaya takmaya başlıcam hee..
Daha cumartesiyede çok var.. :44:
selıncıgım canımızı sıkmamamız lazım bak bende cuma gunu gıdecegım ve doktor bana da aynı seylerı soyledı.en kotusunu soyluyorlarkı belkı de basımıza gelırse doktorları sıkıntıya sokmayalım dıye.bol bol dua edelım.Allah yazdıysa bıze bizimle kalacaklardır.moralımızı yuksek tutmaya calısalım.
evet canım sag alt taraftakı beyazlıktan bahsedıyorum.ultrason goruntusu oldugu ıcın ve taratıp yukledıgın ıcın cok net gorunmuyor.doktorunun ısaretlemıs olması belkı de yolk kesesının yerını bellı etmek amaclıdır dıye dusunuyorum.kese bos oldugu zaman ıcınde hıcbır olusum gozlenmıyor sanırım.bende bıldıgım ve gordugum kadarı ıle yardımcı olmaya calısıyorum tabıkı doktor degılım kı enınde sonunda
tatlım bak senın kağıdında gözüküo yolk ben farkettim bende hiç bişey yok
ilk önce dış gebelik dediler sonra kese gözüktü tamam değil normal ama bebek yok dediler bende doktorumu değiştirdim şuanda emin ellerdeyim çok şükür inşallah cuma günü bebeğim aban gelir dua ed,n kızlar neolurr
hımm o vakıtler ben sanırım adalarda arkadaslarımla bi cafede oturmus cene calıo oluruzzben de bu pazar gidicemmmm.. kırım börekçisinde çiğbörek yiycemmmmmmmmmmmm
boza varsa hala boza yiycem 2-3 bardak
sen nerde yaşıyorsun canım?
ağdada sakınca yok ama son atlara dogru canım acılma yapıyormus kımısınde yanı dıkkatlı olmak gerekıyor..pat diye daldım ama merak ediyorum gebelik süresince napıcaz?
ağda sakıncalı mı acaba?
benımde allerjım var evden dısarı cıkmıyorum öğlen vakıtlerı evı havalandırıyorum sabahın körunde değil yani. mecbur kalmadıkca dısarı cıkmıyorum desem daha dogru .. uzerımede ince yazlık penyeden hırka türü seyler gıyıyorum ama çok ince penyelerden işte.benim bahar alerjim var çok fazla hapşuruyorum
bebeiğime zararı oluyor mudur diye de çok korkuyorum
alerjisi olan var mı başka?
canım benımde sat 8 nısan ama benımde gerıden geliyormus gec dollenme olmus .. ben kalp atısını duymak için gıttım ama keseyı görüp dondum ole dıyım 2hafta sopnra tekrar gidicem bakalım..selam kızlar, bu hafta hesaplamları sat a göre yapılıyor yaa şunu sormak istiyorum geç döllenme olduysa nasıl bilecez bunu ?? benim sat 8 nisan bu hafta kalp atışı için çağırdı dr um kafam karıştı , 2 hafta önce keseyi görmek için gitmiştim üstten ultrasonla baktı göremeyince alttan bakacam dedi öyle gördü ... :44:
ayy canımm çok sevındım keseni görmeneeeherkese merhaba kızlar çok şükür kesemizi gördük ama malesef bebeği göremedik kAn değer,m 17344 normalde olması lazım fakat benim kanamam olmadığı için doktorum cuma gününe kadar bekleyelim dedi eğer bebek görünmezse boş gebelikten dolayı kürtaj olucam
bendemı değiştirsem acaba doktorumu yaaa uff bana yolk kesen var dıye bısey demediii sadece ebbek için erken oldguunu soyledi keseyı gosterı okadar uffff...tatlım bak senın kağıdında gözüküo yolk ben farkettim bende hiç bişey yok
ilk önce dış gebelik dediler sonra kese gözüktü tamam değil normal ama bebek yok dediler bende doktorumu değiştirdim şuanda emin ellerdeyim çok şükür inşallah cuma günü bebeğim aban gelir dua ed,n kızlar neolurr
ohh hadi gozunaydın bak demıstım sana ama ınsan rahat etmıyor demi haklısın sende.kızlar içim rahat etmedi ben dün doktora gittim tekrar bi sorun yok dedi karından bakılınca yolk sac nokta gibi gözüktü zaten 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi içim rahatladı baya
kızlar ya kafama dış gebelik takıldı.4. haftada doktora gittim görünmedi kese oyüzden öyle baktım dış gebeliğe.bide bende yerleşme kanaması olmuştu dış gebelikte yerleşme kanaması olur mu ??ne bilim düşün düşün aklıma bir sürü kötü şey geliyor.bir de yerleşme kanaması olunca dış gebelik olma olasılığı yoktur diyorum bi yandan da etrafta çok dış gebelik yaşayan insan görünce acaba diyo insan.cuma doktor randevum var.Allah herşey normal olsun nolursun.
canım kimseye söyleme bundan sonra iş yerindekilere en azından.Ya kızlar, ben artık karnım büyüyene kadar kimseye hamile olduğumu söylemicem
Şirketten birine daha söyledim bugün, ben hamileyim dedim, ilk söylediği neydi biliyor musunuz “doğuracak mısın?”
Ay sinir oldum yine ya
Bi de bunu söyleyen 40 yaşında 2 çocuk annesi bir kadın
Sanki ben çocuk doğuramam, sanki doğurmamalıymışım gibi, denir mi öyle ya, ay millet hasta valla, sinir oluyorum
canım senle haftalarımız bir .ben cumartesi doktora gideceğim vitamin konusunda fikrini söylücektir.eğer kullanıcak olursakda belirtir ki sende aynı haftamdasın bilgi veririm gelince.slm kızlar...nasılsınız..yeni annişler de hoş gelmişler.
ben bugün çok fenayım..bulantılarım arttı..artık çıkartıyorum sabahları...hiç bişi de yiyemiyorum..vitamin alıyım mı hala bilemedim zaten..bu gidişlede alırım..ayrıca sağ yumurtalığa doğru ani batmalar oluyor..acaba normal mi sizde de oluyor mu..
bu arada muayene olan anneler 2.kontroller ne zamana?
aynen canım.aslında bilmekten ziyade burdaki arkadaşlar hep birbirimizi etkliyoruz.mesela yol kesesi uzunluğu ya da bebeğin boyu ya da kesenin çapı bunları doktorumuz kontrol edicek ve bizler allaha dua edip sağlıklı bir gebelik diliyeceğiz.evhamlanarak bu tarz sorunları gideremeyiz.ben burda okuyorum evham üstüne evham oluyor ,hamileliğimiz stresli ve huzursuz geçiyor.en azından mide bulantısından bile şikayet etmemiz doğru olmuyor olması gereken şeyler oluyor.ben 2. cocuğuma hamileyim daha ilerleyen günlerde nelerkle karşılaşacaksınız.suyum azalmış aha bitti bitiyor falna diye paniklikler yaşayacağız.ne kadar sakin ve huzurlu olursanız karnınızdaki bebekte o kadar sakin ve huzurlu doğar ve gelişir.siz evham yaptıkça kötüyü çağırırsınız başka birşey olmaz.tabiki herkesin gebeği ayn şekilde ilerlemicek ama doktorların bildiğini bizler daha iyi bilemeyiz.paylaşmakta güzel ama aşırı abartı yapıp lütfen miniklerinizi üzmeyin.:44:keşke bukadar çok şey bilmesek araştırmasak şu güzelim hamileliği kendimize zehir ettik araştıra araştıra artık bakmıycam diyorum dayanamıyorum mesela kan değerim 1700 dü nkese yoktu gözükmedi nette araştırdım bi kız kese kan değeri 1000 ken karından gözükür yazmış yuhh yani tabi bunuda taktım kafaya ama öyledeğilmiş ilk hamileliğim 1400 ken gözükmüştü buda 2000 de gözüktü dr 3000 i geçip gözükmezse ozaman endişelen demişti ama yorumları okuya okuya taktım sonrada boşmudur dedim şimdide kalbi atarmı diyorum ama artık rahatım takmıycam keşke az cahil kalsaymışım şu konuda
günaydınnlarrrr
evet arkadaşımız çok güzel söylemiş moralimizi bozucak düşüncelerden uzak durmamızda fayda var, ben bugün yine güne az bi miktar kanamayla başladım ama olumsuzlukları aklıma getirmemeye çalışıyorum.rabbim neylerse güzel eyler demekten başka elimizden gelen bişi yok,
bence şu an yediklerimize dikkat etmeğe yoğunlaşmamız gerek, dün eşime iyi bi alışveriş yaptırdım hurma badem, sabahları güne bulantımı kesin diye 2 galetayla başlıyorum sonrasında kabızlık sorunum oluşmasın diye kuru kayısıyla devam ediyorum. sonrasında kahvaltı geliyor.
zaten şu 2 ayı atlattıkmı yavaş yavaş hazırlıklarımıza başlar burdada hazırlıklarımızı paylaşırız, ben şimdiden göz atıyorum şu bebek şekerlerine falan)rabbim inşallah bizi ve bebişlerimizi sağlıkla o günlere erdirsin
Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???
Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?