2012 Ocak Anneleri

evet canım sag alt taraftakı beyazlıktan bahsedıyorum.ultrason goruntusu oldugu ıcın ve taratıp yukledıgın ıcın cok net gorunmuyor.doktorunun ısaretlemıs olması belkı de yolk kesesının yerını bellı etmek amaclıdır dıye dusunuyorum.kese bos oldugu zaman ıcınde hıcbır olusum gozlenmıyor sanırım.bende bıldıgım ve gordugum kadarı ıle yardımcı olmaya calısıyorum tabıkı doktor degılım kı enınde sonunda

tatlım bak senın kağıdında gözüküo yolk ben farkettim bende hiç bişey yok

ilk önce dış gebelik dediler sonra kese gözüktü tamam değil normal ama bebek yok dediler bende doktorumu değiştirdim şuanda emin ellerdeyim çok şükür inşallah cuma günü bebeğim aban gelir dua ed,n kızlar neolurr

Bende baktım yakından sol alt tarafta bişiler varmış gibi..
Söylemedi doktor valla bişey kese burda dedi bebek dedim yok o daha gözükmez dedi bişey demedi..
Zaten değiştircem doktorumu bende..
Bakalım hepimiz iyi haberlerle geliriz inşallah..

Canım benim belki sen göremiyosundur..
İçini lütfen karartma şurda bi kaç gün var öğrenmene..
Üzülme olumlu şeyler düşün..
Dualarımız seninle cnm.. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.......

Son düzenleme:
selıncıgım hepımız bu korkuları tek tek yasıyoruz ama bırcok ornek var bebegını gec gorebılen beklemek ve dua etmekten baska caremız yok canım.ben hepımız ıcın edıyorum dualarımı Allah kabul etsın İnşallah...

kızlar içim rahat etmedi ben dün doktora gittim tekrar bi sorun yok dedi karından bakılınca yolk sac nokta gibi gözüktü zaten 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi içim rahatladı baya

bu arada hiçbişeyim yok diyodum ya 2 gündür ara ara hep kasık ağrım oluyo sol tarafım özellikle bebekte solda gözüküyo ve solda yapışıklık var sanırım oyüzden ağrıyo baya

kızlar ya kafama dış gebelik takıldı.4. haftada doktora gittim görünmedi kese oyüzden öyle baktım dış gebeliğe.bide bende yerleşme kanaması olmuştu dış gebelikte yerleşme kanaması olur mu ??ne bilim düşün düşün aklıma bir sürü kötü şey geliyor.bir de yerleşme kanaması olunca dış gebelik olma olasılığı yoktur diyorum bi yandan da etrafta çok dış gebelik yaşayan insan görünce acaba diyo insan.cuma doktor randevum var.Allah herşey normal olsun nolursun.

ben de bu pazar gidicemmmm.. kırım börekçisinde çiğbörek yiycemmmmmmmmmmmm
boza varsa hala boza yiycem 2-3 bardak
sen nerde yaşıyorsun canım?
hımm o vakıtler ben sanırım adalarda arkadaslarımla bi cafede oturmus cene calıo oluruzz
akrabalarımın geneli esnaf oldugu için hepsı hamamyolunda oturuyorlar bizim evimiz uzak carsıya yanıa nnemlerin belkı bılırsın univ.evl diye gecıyor..ordayız bız kent ormanının dibi
pat diye daldım ama merak ediyorum gebelik süresince napıcaz?
ağda sakıncalı mı acaba?
ağdada sakınca yok ama son atlara dogru canım acılma yapıyormus kımısınde yanı dıkkatlı olmak gerekıyor..
benim bahar alerjim var çok fazla hapşuruyorum
bebeiğime zararı oluyor mudur diye de çok korkuyorum
alerjisi olan var mı başka?
benımde allerjım var evden dısarı cıkmıyorum öğlen vakıtlerı evı havalandırıyorum sabahın körunde değil yani. mecbur kalmadıkca dısarı cıkmıyorum desem daha dogru .. uzerımede ince yazlık penyeden hırka türü seyler gıyıyorum ama çok ince penyelerden işte.
canım benımde sat 8 nısan ama benımde gerıden geliyormus gec dollenme olmus .. ben kalp atısını duymak için gıttım ama keseyı görüp dondum ole dıyım 2hafta sopnra tekrar gidicem bakalım..
ayy canımm çok sevındım keseni görmeneee aklına kötü şeyler getırme dicem ama sımdı bende panık oldum (( benımde bebek gorunmedi hatta ben kalp atısı gormek için gittim ama keseyı gorduk sadece ve sata göre 1hafta gerıden ilerliyormus yolk kesesi filanda goremedim dahası bunu doktora sormayı unuttum (( yaa bendede bos gebelık varsa simdi ne olacak??
bendemı değiştirsem acaba doktorumu yaaa uff bana yolk kesen var dıye bısey demediii sadece ebbek için erken oldguunu soyledi keseyı gosterı okadar uffff...
kızlar içim rahat etmedi ben dün doktora gittim tekrar bi sorun yok dedi karından bakılınca yolk sac nokta gibi gözüktü zaten 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi içim rahatladı baya
ohh hadi gozunaydın bak demıstım sana ama ınsan rahat etmıyor demi haklısın sende.

selin diyince benımde aynı sekılde acaba bendedemı var dıyorum moralım bozuldu..

insallah hiçbirimizde yoktur boyle bişi..

canım 4haftalıkken görunmuyo zaten kese yanı benım bıldıgım bu..

ben ilk gitiiğimde kan tahlılıne gore 5haftalıktım ama ultaronda kese gorunmedi-gorunmemıs daha dogrusu ben hep keseyı gordum sanıyordum..
şimdide kalp atısı dinlemek için gittimde anca keseyı gordum geldım kalp atısı için 2hafta dedi ama sımdı benım içim içimi yiyooo yaa dıs gebelıkse yaa kesemın içi boşssa diyee yolk kesesinide doktora soracaktım güyaa unutmusum yaa üfff

keşke bukadar çok şey bilmesek araştırmasak şu güzelim hamileliği kendimize zehir ettik araştıra araştıra artık bakmıycam diyorum dayanamıyorum mesela kan değerim 1700 dü nkese yoktu gözükmedi nette araştırdım bi kız kese kan değeri 1000 ken karından gözükür yazmış yuhh yani tabi bunuda taktım kafaya ama öyledeğilmiş ilk hamileliğim 1400 ken gözükmüştü buda 2000 de gözüktü dr 3000 i geçip gözükmezse ozaman endişelen demişti ama yorumları okuya okuya taktım sonrada boşmudur dedim şimdide kalbi atarmı diyorum ama artık rahatım takmıycam keşke az cahil kalsaymışım şu konuda

canım kimseye söyleme bundan sonra iş yerindekilere en azından.

canım senle haftalarımız bir .ben cumartesi doktora gideceğim vitamin konusunda fikrini söylücektir.eğer kullanıcak olursakda belirtir ki sende aynı haftamdasın bilgi veririm gelince.

aynen canım.aslında bilmekten ziyade burdaki arkadaşlar hep birbirimizi etkliyoruz.mesela yol kesesi uzunluğu ya da bebeğin boyu ya da kesenin çapı bunları doktorumuz kontrol edicek ve bizler allaha dua edip sağlıklı bir gebelik diliyeceğiz.evhamlanarak bu tarz sorunları gideremeyiz.ben burda okuyorum evham üstüne evham oluyor ,hamileliğimiz stresli ve huzursuz geçiyor.en azından mide bulantısından bile şikayet etmemiz doğru olmuyor olması gereken şeyler oluyor.ben 2. cocuğuma hamileyim daha ilerleyen günlerde nelerkle karşılaşacaksınız.suyum azalmış aha bitti bitiyor falna diye paniklikler yaşayacağız.ne kadar sakin ve huzurlu olursanız karnınızdaki bebekte o kadar sakin ve huzurlu doğar ve gelişir.siz evham yaptıkça kötüyü çağırırsınız başka birşey olmaz.tabiki herkesin gebeği ayn şekilde ilerlemicek ama doktorların bildiğini bizler daha iyi bilemeyiz.paylaşmakta güzel ama aşırı abartı yapıp lütfen miniklerinizi üzmeyin.:44:

bu arada ben oğlumda ik hamle kaldığım günden doğuma kadar hep epilatörle temizleniyordum çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım şimdide epilatörle alıyorum genital bölge ,bacaklar vs.ama internette az araştırınca bu çıktı
Epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlayan epilasyon yönteminin bitkisel ve lazer uygulamalı olmak üzere iki çözümü var. Epilasyonun 10. haftaya kadar kozmetik kullanımından kaçınmak gereklidir. Lazer uygulamasının hamilelikte yan etkisi henüz saptanmamıştır, ama yine de ilk 10 hafta kaçınılmalıdır.

burdaki bitkisel ne oluyor
bende cumartesi doktora gidicektim şimdi agdayla uğraşmak çok zor gelicek ki asla beceremiyorum kuaföre gidemem ,bacaklarımı en azından kablolu epilatörle alayımda genital için veet agdalar var yaprak yaprak kullandınız mı genital bölgeyi rahat kullanımı olur mu acaba?

Son düzenleme:
ay kızlar gercekden haklısınız
ne gelse bıldıgımızden gelıyor
ben cocuk ıstemeden once sanırdım hamıle kalınca tamam kı etrafımdakılerde bır gebelık testı yaptırırdı pozıtıfı gorunce 3.ay hastaneye gıderdı
süperde bır bebıslerı olurdu
bız taktıkca dahada fena oldugunu bılıyorum :)
Artık bırakmaya calısıyorum bende
hersey ıyı olsun artık ne dıyım :)

günaydınnlarrrr

evet arkadaşımız çok güzel söylemiş moralimizi bozucak düşüncelerden uzak durmamızda fayda var, ben bugün yine güne az bi miktar kanamayla başladım ama olumsuzlukları aklıma getirmemeye çalışıyorum.rabbim neylerse güzel eyler demekten başka elimizden gelen bişi yok,

bence şu an yediklerimize dikkat etmeğe yoğunlaşmamız gerek, dün eşime iyi bi alışveriş yaptırdım hurma badem, sabahları güne bulantımı kesin diye 2 galetayla başlıyorum sonrasında kabızlık sorunum oluşmasın diye kuru kayısıyla devam ediyorum. sonrasında kahvaltı geliyor.

zaten şu 2 ayı atlattıkmı yavaş yavaş hazırlıklarımıza başlar burdada hazırlıklarımızı paylaşırız, ben şimdiden göz atıyorum şu bebek şekerlerine falan)rabbim inşallah bizi ve bebişlerimizi sağlıkla o günlere erdirsin

hiç kafana takma hayırlısı olsun ınsallah
evet soyle bır dort bes aylık olsam ohhh gelsın alısverısss :)

Kızlar günaydın

Ne doğru söylemişsiniz, ben de önceki sayfalarda diyip duruyordum,
İnternette her okuduğunuza inanmayın, bebeğinize en çok zarar verecek şey stres bunu da hiç unutmayın.
Kendinizi dinledikçe, bir aksilik bulursunuz zaten, rahat olun, bebişinizle geçireceğiniz güzelliklerin hayallerini kurun

Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???

benim doktorum bir damla da olsa kanama olursa hemen beni ara demişti, bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de doktorunu ara istersen.

günaydın canım aklına kötü bişey getirme ama hemen doktorunu ara ve söyle bu arada yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…