Hoşgeldin cnm gözünaydın duymuşsunuz bebişinin kalp atışlarını..
Bugün kaç haftalık oldunuz?
Dayanamıycan kadar çok olursa al bence ilacı..
Valla bende kalkalı yarım saat 1 saat oluyo ama cnm hiç bişey yemek istemediği için daha kahvaltı etmedim.
Üff artık yemek yemek işkence haline geldi..
Ağzımın tadı hiç yok yediğimde tatsız geliyo zaten..
olsun canım ya işe gelmek daha büyük eziyet sen çalışmıyorsun galiba bi de benim işyerim baya uzak servisle gelip gidiyorum ama ömrümden ömür gidiyor her gün 3 saat yollarda bulantı sıkıntıayrıca çok ilginç dün eve gittim hayatımda ilk defa ayaklarım ve ayak bileklerimin şiştiğini gördüm walla kısa zamanda biter sıkıntılarımız inşallah
Ultrasonda 7+2 göründü canım.
Ya tüm gün devam edio bulantı ve heryer kokuyo sanki yatak odasına bile gitmiorum kokuyo diye :)
Araştırdım ilacın gebelerde bi yan etkisi yok herkes kullanmış ama eczacı da içmemeye çalış dedi anlamadım
Ben çalışıyo olsaydım napardım bilemiyorum allah kolaylık versin ,yardım etsin canım
olsun canım ya işe gelmek daha büyük eziyet sen çalışmıyorsun galiba bi de benim işyerim baya uzak servisle gelip gidiyorum ama ömrümden ömür gidiyor her gün 3 saat yollarda bulantı sıkıntıayrıca çok ilginç dün eve gittim hayatımda ilk defa ayaklarım ve ayak bileklerimin şiştiğini gördüm walla kısa zamanda biter sıkıntılarımız inşallah
Benimde bulantım var ama daha çıkarıcak hale gelmedim..
Zaten ben çok kötü oluyorum kustuğumda da ateşim fln çıkıyo kokuyorm o yzden kusmaya
Hamileyken çok fazla ilaç tavsiye etmedikleri için eczacı öyle söylemiştir bence..
Bana sorarsanda çook mecbur kalmadıkca içme..
Elinden geldiğince uzanmaya çalış belki bulantına iyi gelir..
Walla iğrenç iğrenç konuşmak istemiorum ama :)Ben çıkardıktan sonra kendime geldim hiç kalmadı bulantı fln anında kendime geldim.Şuan da hafif hafif var, bana yeşil erik ve limon iyi gelio bulanınca.
Bilmiorum walla ama mideme iyi geliyo,tatlı hiç yemiorum ki ben bayılırım abur cubura dolapta çokonatlar çikolatalar dondurma fln herşey var hiçç yemiorum ekşi yiyip de hakkıyı çıkarırsam bu söz de yalanmış deriz artık:)
Bizim için iğrençliği kalmadı durumun gayet normal şeyler haline geldi
Hmm demek ekşi durduruyo kızmı olcak acaba seninki o zmn..
Derler ya ye tatlıyı çıkar Hakkıyı ye ekşiyi çıkar Ayşeyi diye
Bilmiorum walla ama mideme iyi geliyo,tatlı hiç yemiorum ki ben bayılırım abur cubura dolapta çokonatlar çikolatalar dondurma fln herşey var hiçç yemiorum ekşi yiyip de hakkıyı çıkarırsam bu söz de yalanmış deriz artık:)
Kızlar doktora nereye gidiosunuz kime gidiosunuz?İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane var mı ?Anadolu yakasında çok ama burda bulamıorum yaa
Kızlar doktora nereye gidiosunuz kime gidiosunuz?İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane var mı ?Anadolu yakasında çok ama burda bulamıorum yaa
kızlar gerçekten aranızda cinsiyeti hisseden var mı bakalım tutturabilecek miyiz
Kızlar ben de normalde çikolata pasta tatlı hastasıyım ama bu gebeliğin başından beri tatlı lafı bile midemi kaldırıyor, şu ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi de tutmuyor ya, annem 3 gebeliğinde de tatlıdan tiksinmiş, hep ekşi yemiş, iki kızı bir oğlu var, kankam da öyle, gebelik boyunca ekşi yedi ama oğlu oldu
Ben ilk iki muayneme medicine hosptla gittim eski adıyla nene hatun..
Ama doktoru pek gözüm tutmamıştı burdaki arkadaşlarda pek iyi şeyler duymadıklarını söyledikleri için (ki eşimin arkadaşının karısı oraya ve o doktora gittiği için oraya gitmiştim) şimdi tuzlada gisbir hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum bidahaki kontrle..
Onuda burdaki bitane arkadaş önerdi ve gittiği doktoruda eşimin bitane arkdşı biliyo onun bebişinide o doktor doğurtmuş..
Ay bilmiyorum benimde kafam bu hastane ve doktor konusunda fazlasıyla karışık inşallah şimdi gidiceğimden memnun kalırım..
Sen neden sordun memnun değilmisn gittiğin doktordan?
Sen nereye gidiyosun?
Ve nerde oturuyosun?
Öğrenmemize de çok zaman yok aslında şunun şurasında ama merak işte tutamıyo insan kendini.
Öğrenene kadar böyle idare edicizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?