Ben Şişli de oturuyorum canım.İlk gebeliği öğrendğimde kardeşimin doktoruna gittim Anadolu yakasında ,ama bana uzak olduğu için gidemiorum .Bugun 29 mayıs hastanesine gittim Fatih'e ,orası da pek yakın değil,doktor gereğinden fazla ilgiliydi bana biraz müşteri çekio gibi geldi,bi de daha ortada bebek şeklinde bişey bile yok fasulye var:) biz 40. haftaya kdr beklioruz daha sonra riske atmıyoruz ,normal doğum taraftarıyız ama o zamana kadare doğmazsa bebek sağlığı için sezeryana alıoruz dedi.Çok gereksiz bi konuşma oldu en baştan böle sölemesi de sezeryan eğilimli olduğunu gösterdi bana sanki.Bana Türkiye Hastanesi çook yakın ama bazı gidenler begenmio,bazısı çok begenio ,sanrım bi dahakinde orayı deneyecem.Memorial da çok yakın ama çoook pahalı oraya gidemem.6000miş normal doğum.Sanırım Amerikaya yollayıp orda doğum yaptırıolar yuhhh:))))
Kızlar doktora nereye gidiosunuz kime gidiosunuz?İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane var mı ?Anadolu yakasında çok ama burda bulamıorum yaa
kızlar gerçekten aranızda cinsiyeti hisseden var mı bakalım tutturabilecek miyiz
Aslında sadece alış-verişi, en azından alacaklarıma bakabilmek için istiyorum cinsiyet öğrenmeyi, yoksa gerçekten hiç farketmez, zaten ilk bebiş
Herkes soruyor ne hissediyorsun diye, inanın hiç bir his yok bu konuda, sadece çevremde kızın olacak diyenler çoğunlukta olduğu için etkileniyor olabilirim, rüyamda kız bebek gördüm, çok güzeldi
Normal doğum 6000 mi
Yok artık yaa..
Şaşırmış bu insanlar gerçekten.. Neye göre bu fiyatı vermiş çok merak ettim şimdi..
Messertn söylediği gibi benmde hastanede ilk baktığım şey çocuk yoğun bakım ünitesinin olup olmadığı..
Gisbirde var zaten gisbiri tersaneciler yaptırmış ve 2009da açılmış bi hastane..
Herşey mevcut bakalım inşallah memnun kalırım..
Sende istediğin gibi bi doktor bulursun inşallah..
Ama doktorun söyledikleri bence gereksiz değil ilk gittiğinde seni bilgilendirmiş..
Banada pek sezeryan yanlısı gibi gelmedi.. Sanırım demek istediği elimizden geldiğince normal doğum olsun diye bekliyoruz eğer bebek kendiliğinden gelmezse sezeryana alıyoruz demek istemiş..
Ben öyle anladım en azından..
doğum 12 ocak gibi görünüo,o tarihe kadar doğmazsa sezeryan yapıoruz dedi,Ben,m kardeşimin doğumu 24 marttı ,doktor 2 nisana kdr bekletti normal doğsun diye.Doğmayınca mecburen sezeryan oldu.Yani 40+5te 41+3te normal doğum yapan var.Üstelik daha doğuma aylaaaar varken böle bi konuşma olması gereksiz.39. haftaya gelirsin der ki bi tehlike bişey var en fazla bu kdr bekleriz doğmazsa sezeryan olur ok.ama daha fasulye kdr bebeğin doğumunu konuşmak saçma geldi.
doğum 12 ocak gibi görünüo,o tarihe kadar doğmazsa sezeryan yapıoruz dedi,Ben,m kardeşimin doğumu 24 marttı ,doktor 2 nisana kdr bekletti normal doğsun diye.Doğmayınca mecburen sezeryan oldu.Yani 40+5te 41+3te normal doğum yapan var.Üstelik daha doğuma aylaaaar varken böle bi konuşma olması gereksiz.39. haftaya gelirsin der ki bi tehlike bişey var en fazla bu kdr bekleriz doğmazsa sezeryan olur ok.ama daha fasulye kdr bebeğin doğumunu konuşmak saçma geldi.
nurrose balat sana yakın aslında 2009 aralıkta ki doğumumda aldıkları ücret 1500TL ydi.
Balat or Ahayim 'i diosun dimi? Daha yakın biyer bulamazsam orası da aklımda
Ben ilk iki muayneme medicine hosptla gittim eski adıyla nene hatun..
Ama doktoru pek gözüm tutmamıştı burdaki arkadaşlarda pek iyi şeyler duymadıklarını söyledikleri için (ki eşimin arkadaşının karısı oraya ve o doktora gittiği için oraya gitmiştim) şimdi tuzlada gisbir hastanesi var oraya gitmeyi düşünüyorum bidahaki kontrle..
Onuda burdaki bitane arkadaş önerdi ve gittiği doktoruda eşimin bitane arkdşı biliyo onun bebişinide o doktor doğurtmuş..
Ay bilmiyorum benimde kafam bu hastane ve doktor konusunda fazlasıyla karışık inşallah şimdi gidiceğimden memnun kalırım..
Sen neden sordun memnun değilmisn gittiğin doktordan?
Sen nereye gidiyosun?
Ve nerde oturuyosun?
Valla bişey hissetmiyorum..
Bugün rüyamda erkek gördüm ve çok belirgindi..
Ama içimden ne geçiyo diye sorarsan hiç bi fikrim yok..
Takvimlerde kız çıkıyo.. Etrafımızdakilerden bazıları kız bazıları erkek diyo..
Eşiminde içine doğanlar ara ara değişiyo..
Senin içinden ne geçiyo?
evet ben varımm asırı derecede erkek hıssedıyorum
benim içimden erkek geçiyor ama erkek istediğimden değil içime öyle doğdu ablamda rüyasında görmüştü erkek bebekle bakalım bakalım ne olacak
Ooo senin 8 haftalık sen daha da erken öğrenceksin..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Sağlıcakla alalımda kucaklarımıza cinsiyeti önemli değil..
evet benim 9. haftamın ilk günü bugün yani (8+0) ne zaman öğreniliyor bilmiyorum ama
evet benim 9. haftamın ilk günü bugün yani (8+0) ne zaman öğreniliyor bilmiyorum ama
4. ayda öğreniliyo tabi bebiş gösterirse..
Bazıları 3.5 ayda da öğrenebiliyo..
eğer bebek uygun durumda ise 11.hafta da görebiliyorlar. ama doğuma kadar göstermeyen de var :)
eğer bebek uygun durumda ise 11.hafta da görebiliyorlar. ama doğuma kadar göstermeyen de var :)
daha çok varmışş yawww heveslendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?