2012 Ocak Anneleri

Normal doğum 6000 mi
Yok artık yaa..
Şaşırmış bu insanlar gerçekten.. Neye göre bu fiyatı vermiş çok merak ettim şimdi..
Messertn söylediği gibi benmde hastanede ilk baktığım şey çocuk yoğun bakım ünitesinin olup olmadığı..
Gisbirde var zaten gisbiri tersaneciler yaptırmış ve 2009da açılmış bi hastane..
Herşey mevcut bakalım inşallah memnun kalırım..
Sende istediğin gibi bi doktor bulursun inşallah..
Ama doktorun söyledikleri bence gereksiz değil ilk gittiğinde seni bilgilendirmiş..
Banada pek sezeryan yanlısı gibi gelmedi.. Sanırım demek istediği elimizden geldiğince normal doğum olsun diye bekliyoruz eğer bebek kendiliğinden gelmezse sezeryana alıyoruz demek istemiş..
Ben öyle anladım en azından..

Kızlar doktora nereye gidiosunuz kime gidiosunuz?İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane var mı ?Anadolu yakasında çok ama burda bulamıorum yaa

Avrupa yakasında nerdesin. eğer sana yakınsa balat or-ahayim hastanesini ve dr. nevin hanım ı tavsiye edebilirim harika bir doktor ve çok iyi bir hastane

Aynen bizim içinde hiç farketmiyo sağlıklı olsun önemli olan o..
Bizimde ilk bebişimiz..
Evet alışveriş konusunda herşey ikiye ayrılmış durumda orta karar şeyler çok nadir ancak alttan çıtçıtlı badiler alınabilir bu durumda heralde.
Çok fazla alışveriş yapmak istemiyorum zaten cinsiyetini öğrenmeden..
İlk almak istediğim donuydu donansın diye
Onuda aradım aradım bulamadım sağolsun kayınvalidem bulmuş almış
Bazılarıda ilk şapka al kafasından gelsin doğum sırasında diyolar.
Oyy oyy hurafe çok
Bakalım rüyalrımız çıkcakmı o zmn..

doğum 12 ocak gibi görünüo,o tarihe kadar doğmazsa sezeryan yapıoruz dedi,Ben,m kardeşimin doğumu 24 marttı ,doktor 2 nisana kdr bekletti normal doğsun diye.Doğmayınca mecburen sezeryan oldu.Yani 40+5te 41+3te normal doğum yapan var.Üstelik daha doğuma aylaaaar varken böle bi konuşma olması gereksiz.39. haftaya gelirsin der ki bi tehlike bişey var en fazla bu kdr bekleriz doğmazsa sezeryan olur ok.ama daha fasulye kdr bebeğin doğumunu konuşmak saçma geldi.

selam kızlar nasılsınız çook işim var daha yemek yapmadım ne yapacağımıda bilmiyorum valla
kızlar beylikdüzü tarafında olan varmı aranızda ben daha kendi içime sinen doktor bulamadım açıkçası sanırım elektrik alamıyorum drlardan soğuk geliyorlar benim duygularımı paylaşamıyorlar

Valla bilmiyorum ne kadara kadar bekletiyolar ne zmn doğurtuyolar hiç bi bilgim yok bu konularda
Belkide doktora sürekli bu konularda sorular geliyosa oda baştan söylüyodur.
Bilemicem..
Eğer elektrik almadıysan güven vermdiyse gitme.
Doktor bu en önemli konu..

nurrose balat sana yakın aslında 2009 aralıkta ki doğumumda aldıkları ücret 1500TL ydi.

Balat or Ahayim 'i diosun dimi? Daha yakın biyer bulamazsam orası da aklımda

Evet aynen orası :) üstelik benim doktorum Nevin Şençoban çok tatlı ve ilgili bir doktor zorunlu olmadıkça sezeryanda yapma taraftarı değil. Doğum için gittiğim zaman Nevin Hanım a haber verdiler sağolsun yarım saatte geldi. Bu arada doğuma giren ebeleri ve yardımcıları da çok alakadar.

benim içimden erkek geçiyor ama erkek istediğimden değil içime öyle doğdu ablamda rüyasında görmüştü erkek bebekle bakalım bakalım ne olacak

benim içimden erkek geçiyor ama erkek istediğimden değil içime öyle doğdu ablamda rüyasında görmüştü erkek bebekle bakalım bakalım ne olacak

Ooo senin 8 haftalık sen daha da erken öğrenceksin..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
Sağlıcakla alalımda kucaklarımıza cinsiyeti önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…