günaydınnnn hamişlerrrrr
çok mutluyummm kızlar biraz önce geldim doktordan ve deeee kalp atışlarımızı gördükkshınıng canım güncellermisin biziiiii
allahım çok korkuyodum bugün 7+2 ydik ama ölçüm 8+1 çıktı bebeğim 1.6mm olmuşşş
oleyyy oleyy
arkadaşlarsizlere bir şeyler söylemekistiyorum .
aranızda çoğunuz yeni anne olacak sanırım.sizlerin bilmeniz gereken bebeklerin boyları kiloları gelişimi hareketleri her bebekte aynı olma.birbirinizinkiyle karşılaştırıp aaaa niye o kadar benimki niye küçük yada daha fazla demeyin
sizin ve eşinizin fiziksel özelliklerine göre gelişecek bebeğiniz
ayrıcaher hamile o çok bilindik kusma bulantı iştahsızlık yadaaşırı yemeye düşkün olmaz.
kimisinde hiç belirti vermez sessizce büyür bebek ama bazı kadınlardada aşırı bulantı ve kusma olur.
yani meraklanmayın durumunuzda anormallik yok.
eğer diğer arkadaşlarla karşılaştırma yaparsanız mutsuz olursunuz hep şüpheye düşersiniz.arkadaşlar.
ayy benımde gece 2kez geldım zar zor yuttum ıyyyyy aklıma geldı sımdı
hayırlı olsun mu diyimm yoksa gecmıs olsun mu diyim bılemedım evt cnm 6.haftada baslıo ben bı kac kere daha solemıstım bulantım olmuyo dıyen 5 haftalık annıslere aynen canım dun bende salcayı gorunce solugu lavaboda aldım sabah da gordum öğüre öğüre bi kaldım yanii
gözün aydın canımçok sevindim
nasılsın canım
canım her annede bulantı olacak diye bir kural yok hiç belirti vermesede onun keyfi yerindedir merak etme
ne güzel haberler bunlar böyle darısı bizim başımıza, bekleyiş çok zor yaa bide riskli olduğu için iple çekiyorum 2 haftayı
canım bak ben ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim.yani bu günü nasıl heyecanla beklediğimi tahmin edemezsin.birde benim 2 hafta önce lekelenmem oldu ama yok denecek kadar azdı ama hemen doktoruma gittim iğne vuruldum ve vajinal jel verdi onu kullandım bugüne kadar .bugün gittim kalp atışlarını kendi kalp atışlarım yüzünden zor gördüm.yani çok zor geçiyo gerçekten ama napalım allah hepimizin yardımcısı olsun
aranızda çoğunuz yeni anne olacak sanırım.sizlerin bilmeniz gereken bebeklerin boyları kiloları gelişimi hareketleri her bebekte aynı olma.birbirinizinkiyle karşılaştırıp aaaa niye o kadar benimki niye küçük yada daha fazla demeyin
ayrıcaher hamile o çok bilindik kusma bulantı iştahsızlık yadaaşırı yemeye düşkün olmaz.
kimisinde hiç belirti vermez sessizce büyür bebek ama bazı kadınlardada aşırı bulantı ve kusma olur.
eğer diğer arkadaşlarla karşılaştırma yaparsanız mutsuz olursunuz hep şüpheye düşersiniz.arkadaşlar.
canım bak ben ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim.yani bu günü nasıl heyecanla beklediğimi tahmin edemezsin.birde benim 2 hafta önce lekelenmem oldu ama yok denecek kadar azdı ama hemen doktoruma gittim iğne vuruldum ve vajinal jel verdi onu kullandım bugüne kadar .bugün gittim kalp atışlarını kendi kalp atışlarım yüzünden zor gördüm.yani çok zor geçiyo gerçekten ama napalım allah hepimizin yardımcısı olsun
öncelıkle gecmıs olsun.sana dıyecegım evındekı supurgen su filtreli olsun eger oyleyse hergun evını supurmen..birde bi kaba su koykı evdekı nemi tutsun senınde ne agzın kurur ne burnun.. ben oyle yaparak uyuyorum cunku.
oyyyy masallahhh canım benım cok sevındımmmm :):):) darısı ban bana bana
acaba bu ne kadar guvelınırkı acep?
kızlar ya kafama dış gebelik takıldı.4. haftada doktora gittim görünmedi kese oyüzden öyle baktım dış gebeliğe.bide bende yerleşme kanaması olmuştu dış gebelikte yerleşme kanaması olur mu ??ne bilim düşün düşün aklıma bir sürü kötü şey geliyor.bir de yerleşme kanaması olunca dış gebelik olma olasılığı yoktur diyorum bi yandan da etrafta çok dış gebelik yaşayan insan görünce acaba diyo insan.cuma doktor randevum var.Allah herşey normal olsun nolursun.
Kızlar günaydın herkese benim için gün çok erken başladı diyebilirim gece 2 den beri ayaktayım uyuyamıyorum.Benim gibi alerjik nezle olup da burun tıkanıklığı yaşayanınız varmı?Geceleri yatınca daha çok nüksediyo tıkanıyo burnum hiç nefes alamıyorum ağız solunumu yapınca da boğazıma kadar kuruyor ağzım daha içim geçmeden uyanıyorum.Boğazlarımda bi kaşıntı var burnumda kaşıntı gözlerimde kaşıntı burnumda tıkanıklık ve ard arda 5-6 kere hapşırma şeffaf rekli bir burun akıntısı.Bütün gece ağladım uyuyamamak çok sinir bozucu progestan da uyku yapıyor deliricem şuan heran elime geçen ilk kişiyi dövebilirim:)Zombi gibiyim anliyacağınız uykusuzluktan.Doktora gitmek istiyorum ama ne yapabilir ki hamileliğin ilk 3 ayında ilaç kullanmak çok sakıncalı güvenli bile deseler ben bebeğime kıyamam kullanamam.Çekmeye razıyım ama geçmiyor anlıyomusunuz 1 aydır böyleyim haziran ayında da gider.Ya mizminleşir de bebeğimin de genlerine geçerse.Sadece burun damlası öneriyormuş doktorlar sağlık ocağına gidip yazdırsammı diye düşünüyorum ama ayakta durucak halim de yok((var mı bitkisel bir tavsiyeniz..?
günaydınnnn hamişlerrrrr
çok mutluyummm kızlar biraz önce geldim doktordan ve deeee kalp atışlarımızı gördükkshınıng canım güncellermisin biziiiii
allahım çok korkuyodum bugün 7+2 ydik ama ölçüm 8+1 çıktı bebeğim 1.6mm olmuşşş
oleyyy oleyy
Selam herkesee bugün nasılsınız bakalım kızlar?
selam canım biraz mide bulantısı biraz uyku hali biraz kasık ağrısı :)) sende ne var ne yok
Merhaba kızlar,
Ben de bugun doktora gittim kalp atışlarını dinledik bebeğin.Ama çok fazla bulantım olmaya başladı ve ilk kez bugun çıkardım yediklerimi.:18::18:
Folic asit de bulantı yapıomuş onu günde 1 defa gece yatarken iç bulantın çok olursa dedi doktor.Yine de olursa elevit diye bi ilaç verdi bunu iç dedi ama o da sanırım kabızlık yapıomuş.Bulantı için de ilaç verdi ama kullansam mı bilemedim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?