2012 Ocak Anneleri

arkadaşlarsizlere bir şeyler söylemekistiyorum .
aranızda çoğunuz yeni anne olacak sanırım.sizlerin bilmeniz gereken bebeklerin boyları kiloları gelişimi hareketleri her bebekte aynı olma.birbirinizinkiyle karşılaştırıp aaaa niye o kadar benimki niye küçük yada daha fazla demeyin
sizin ve eşinizin fiziksel özelliklerine göre gelişecek bebeğiniz
ayrıcaher hamile o çok bilindik kusma bulantı iştahsızlık yadaaşırı yemeye düşkün olmaz.
kimisinde hiç belirti vermez sessizce büyür bebek ama bazı kadınlardada aşırı bulantı ve kusma olur.
yani meraklanmayın durumunuzda anormallik yok.
eğer diğer arkadaşlarla karşılaştırma yaparsanız mutsuz olursunuz hep şüpheye düşersiniz.arkadaşlar.

ne güzel haberler bunlar böyle darısı bizim başımıza, bekleyiş çok zor yaa bide riskli olduğu için iple çekiyorum 2 haftayı

eevt cnm dogru soyluyosun

ayy benımde gece 2kez geldım zar zor yuttum ıyyyyy aklıma geldı sımdı 3.ye tekrar gelseydı çıkartacaktım kesın..gecede uyumusum Allahtan..
artık dıslerımıde fırcalayamıyorum bir ögürtü gelıyor sormaaa ben bu diş temızlıgını nasıl halledıcem ınan hiç bılmıyorum
gözün aydın canımçok sevindim

nasılsın canım

canım her annede bulantı olacak diye bir kural yok hiç belirti vermesede onun keyfi yerindedir merak etme

gerci orasıda oyle annem bıze hamıleyken çok rahatmıs ablamnda oyle hiç bulantı kusma bişeyi olmamıstır şimdi 2.ye 6aylık hamıle yine çok rahat gecırdı..bende oyle olurum dıye tahmöın edıyordum ama fenalardayım..

nazarboncugundan haber varmı kızlar lekelenmesı varmıs sanırım ıns hersey yolundadır

ne güzel haberler bunlar böyle darısı bizim başımıza, bekleyiş çok zor yaa bide riskli olduğu için iple çekiyorum 2 haftayı

canım bak ben ilk bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim.yani bu günü nasıl heyecanla beklediğimi tahmin edemezsin.birde benim 2 hafta önce lekelenmem oldu ama yok denecek kadar azdı ama hemen doktoruma gittim iğne vuruldum ve vajinal jel verdi onu kullandım bugüne kadar .bugün gittim kalp atışlarını kendi kalp atışlarım yüzünden zor gördüm.yani çok zor geçiyo gerçekten ama napalım allah hepimizin yardımcısı olsun

gözünaydın cnmmmmm çok sevindimmmmmm darısı başımaaaaaa

aynı anne babayla bile hamilelik ve gelişim o kadar değişik olabiliyorki, kaldıki tamamen farklı genlere sahip, bugün 2 kg civarı bebek dünya geldiğindede sağlıklı oluyor 5 kg geldiğindede benim ilk çoçuğum 3.700gr gelmişti dünyaya( şu anda hayatta değil)normal doğumla, 2. çoçuğum son ayıma girdiğimde 5 kgydi ve mecburen sezeryanla alındı. düşünün aynı anne baba çok farklı 2 gebelik. ve bu 2 gebeliğimde de tek damla kanama görmedim arkadaşlar bahsederdi yerleşme üstüne görme diye hiç birini yaşamamıştım. bu hamileliğimde ise karnıma düştüğü andan itibaren lekelenmelerle uğraşıyorum

çok iyi anlıyorum seni rabbim üzüntü vermesin inşallah.

acaba bu ne kadar guvelınırkı acep?[/QUOTE]

canım güvenilir bi internet satış sitesinde gördüm yorumlar gayet iyiydi baya baya dinleniyormuş ama pilleri değiştirin vs diye tavsiye de vardı bende çok merak ettim

canım güvenilir bi internet satış sitesinde gördüm yorumlar gayet iyiydi baya baya dinleniyormuş ama pilleri değiştirin vs diye tavsiye de vardı bende çok merak ettim

Kesinlikle katılıyorum, benimde ilk gebeliğimde reglim geciktikten 1 hafta sonra doktora gittiğimde hem bebeği hem kalp atışlarını görmüştük (sonra farklı nedenlerle kaybettik) ama bunda 10 gün gecikmede sadece kese göründü, o da zar zor göründü yani. Doktor gayet normal olduğunu söyledi ama bu ikisini kıyaslasam depresyona girerdim heralde...

4 haftalıkken görünmeye bilir cnm benimkide görünmemişti..
Takma kafana iyi haberler alırsın inşallah..

Canım bol bol portakal suyu sıkıp iç doğal vitamnler almaya çalış çok geçmiş olsun..
2 hafta önce bende senin gibiydim felakettim gözümden akan yaşlardan açamıyodum gözümü bile..

Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah..

Merhaba kızlar,

Ben de bugun doktora gittim kalp atışlarını dinledik bebeğin.Ama çok fazla bulantım olmaya başladı ve ilk kez bugun çıkardım yediklerimi.:18::18:

Folic asit de bulantı yapıomuş onu günde 1 defa gece yatarken iç bulantın çok olursa dedi doktor.Yine de olursa elevit diye bi ilaç verdi bunu iç dedi ama o da sanırım kabızlık yapıomuş.Bulantı için de ilaç verdi ama kullansam mı bilemedim:26::26:

selam canım biraz mide bulantısı biraz uyku hali biraz kasık ağrısı :)) sende ne var ne yok

Valla bende kalkalı yarım saat 1 saat oluyo ama cnm hiç bişey yemek istemediği için daha kahvaltı etmedim.
Üff artık yemek yemek işkence haline geldi..
Ağzımın tadı hiç yok yediğimde tatsız geliyo zaten..

Hoşgeldin cnm gözünaydın duymuşsunuz bebişinin kalp atışlarını..
Bugün kaç haftalık oldunuz?
Dayanamıycan kadar çok olursa al bence ilacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…