ben şimdilk sadece folik asit alıyorum, başka vitamine gerek duyulmadı, ben baya besiliyim zaten 9 ay yeter ikimize de
2 li test de 11-12. haftalarda yapılıyor cnm.
verdı yazıyormu allah allah ben goremıyorum ussten muaynede goremedım ama keseyı zor gordu
benım sat11/04 ama benım duzensızlıgım vardı 40 gunde bir oluyordum,
ogrendıgımde14/05 tı -bır hafta bekledım doktora gıttım kese gozukmedı gozukmesı lazm dedi
sonra 22/05 ta gordu keseyı sımdı tekrar gidicem hafta sonu
doktor sat tarıhınde yallnışlık olabilirmi felan dedi ama yok 11/04 emınım
Aynen benimde öyle cnm bişey yemek istemiyo ağzımın tadı yok..
Yemediğimde bulanıyo yediğimde daha fazla bulanıyo bende napcamı şaşırdım..
Ben evdeyim ama süreklide uzanmak olmuyo bazen uzandığımda da bulanıyo..
Sabretcez artık yapcak başka bişey yok sanırım..
Galeta ye kraker ye belki bastırır..
bende sordum folik asiti içeriğinde folik asitte var dedi..
ay benim doktorum bile yok daha yaa devlet hastanesine gidiyorumm
senin yine avantajın evde olmak canım walla çalışırken çok daha beter her şey bir de eve gidiyorum toz al bulaşık ortalığı toparla çamaşır yıka ütüle walla dün 21:30'a kadar iş yaptım bel ağrısından vs ölüyorum sandım bi de kızlar ev süpürmek falan zararlı mı oda ağır işlere girer mi acaba doktoru tarafından geniş bilgilendirilen arkadaşlar var mı :44: :44:
Ay inanmıyorum yaa inşallah bizde öğreniriz..
Gerçi bellide olmuyo..
Çok duydum başta erkek olduğunu öğrenip sonra kızı olucağını duyan..
Kordonu bazen erkek olarak görebiliyolar.. Ama bildiğim kadarıyla kızsa daha erken belli oluyo..
Ay sorma, kuzeniminkini 8. aya kadar erkek sanıyoduk, giysileri, hediyeleri hatta oda takımı bile erkek çocuğuna göre alındı, son ayda kız olduğu anlaşıldı, odayı değiştirmişlerdi ama bir süre erkek giysileri giydi minik prensesimiz
Evet sizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun..
Ama yorma kendini bu kadar cnm..
Ben dün 2 makina boşalltm belim feci ağrıdı..
Bugünde ütü beni bekliyo
Doktor bana hiç bi şekilde onu yapma bunu yapma demedi ama süpürgeyi kaldırmadan süpürebilirsin onun bi sakıncası olucağını zannetmiyorum..
Ama çok uğraşma aman koltukları çekiyimde oydu buydu diye..
haklısın çok da incelememek lazım zaten sakınan göze çöp batar misali kendini çok yormadan bişiler yapılabilir
senin yine avantajın evde olmak canım walla çalışırken çok daha beter her şey bir de eve gidiyorum toz al bulaşık ortalığı toparla çamaşır yıka ütüle walla dün 21:30'a kadar iş yaptım bel ağrısından vs ölüyorum sandım bi de kızlar ev süpürmek falan zararlı mı oda ağır işlere girer mi acaba doktoru tarafından geniş bilgilendirilen arkadaşlar var mı :44: :44:
Elevitte de bir çok folik asit tabletindeki kadar folik asit var diye biliyorum, ayrıca başka vitaminler de var,
Şu aşamada özele de gitsen farklı bir şey söylemeyecekler zaten, önemli olan 10. haftadan sonrası, tarama testleri ve bebek gelişiminin gözlemlendiği dönem, o zmana kadar kendine bir doktor bulsan yeter, acele etmene gerek yok
Evet cnm kendimizi çok yormadan evin temizliği bebişlerimizden önemli değil..
Eşinden de yardım iste biraz mesela yapabiliyosa süpürme işini o halletsin.
ay kıyamam sana 21:30a kadar iş yapmak da ne demek. üstelik çalışıyorsun. ne zaman dinleniyorsun sen? eşin yardım etmiyormu canım benim?
Benim ultrson görüntümde altta yazan rakkamlar fln varya orda 3 tane yan yana bölümler var bişiler yazan..
Bak sende belki yazıyodur..
Altta yazanlar şunlar benimkinde G1 12.1mm altında GS 13.3mm yan tarafında G2 15.4mm altında 5+4 7D yazıyo yani bu kaç haftalık oldğunu gösteryo.. Onun yan tarafında da G3 12.5mm yazıyo..
ya 15 günde bir yardımcı bayan geliyor ama bizim site önü yol arkası ağaçlık camı açtığın anda bütün toz içerde mecburen sık sık süpürmek gerekiyor walla eşim yapıyor elinden geldiğince ama işte erkekler kadınlar gibi temiz yapamıyor ki ama birçok yerde de okuduğum kadarıyla bu tarz durumlar bebeğe bağlıymış bebek sağlıklıysa çok ağır işler (badana vs ...) yapmadığın sürece sıkıntı olmazmış
canım benim tempom çok yoğun yaaahafta içi her gün 05:45 de başlıyor gün benim için akşam 19:30 gibi evdeyim sonra bulaşık ortalığı toparla çamaşır falan anca yatarken dinlenebiliyorum ((
bakıyorum hemen
Benim ultrson görüntümde altta yazan rakkamlar fln varya orda 3 tane yan yana bölümler var bişiler yazan..
Bak sende belki yazıyodur..
Altta yazanlar şunlar benimkinde G1 12.1mm altında GS 13.3mm yan tarafında G2 15.4mm altında 5+4 7D yazıyo yani bu kaç haftalık oldğunu gösteryo.. Onun yan tarafında da G3 12.5mm yazıyo..
nana bence evı supurmek agır ıslerden sayılıyor.doktorum bana tedavı sonrasında sadece gunluk yemegını bulasıgını vs. yap ama agır ıs ev supurme camasır asma(kolların gerıldıgı ıcın)yapma demıstı.bıde calısıyorsunuz canım Allah yardım etsın calısan ıcın gercekten coook zor bende bır donem calıstıgım ıcın bılırım...
ya 15 günde bir yardımcı bayan geliyor ama bizim site önü yol arkası ağaçlık camı açtığın anda bütün toz içerde mecburen sık sık süpürmek gerekiyor walla eşim yapıyor elinden geldiğince ama işte erkekler kadınlar gibi temiz yapamıyor ki ama birçok yerde de okuduğum kadarıyla bu tarz durumlar bebeğe bağlıymış bebek sağlıklıysa çok ağır işler (badana vs ...) yapmadığın sürece sıkıntı olmazmış
canım benim tempom çok yoğun yaaahafta içi her gün 05:45 de başlıyor gün benim için akşam 19:30 gibi evdeyim sonra bulaşık ortalığı toparla çamaşır falan anca yatarken dinlenebiliyorum ((
teşekkür ederim cnm..
senin ikinci bebeğin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?