2012 Ocak Anneleri

inşallah bunda hiç bi problem yaşamazsın hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..

haklısın erkeğe iş yaptır, sonra arkasını topla. ne iş yapıyorsun canım merak ettim. ütüyü de kadına bıraksana, benim de yardımcım 15 günde bir geliyor, dip köşe temizlik ve ütüyü yapıyor. ben haftada bir sadece süpürüp 2 günde bir tuvalet lavabo temizliği yapıyordum, bebekten sonra onu da eşime pasladım, domestos kokusu rahatsız ediyor, bebeğe zarar verebilir kimyasala fazla maruz kalmamak lazım. ev süpürürkende süpürgeyi elimizde taşımayıp yerde sürüklersek sorun olmaz sanırım. tabi koltuk, halı vs çekmemek lazım. birde mutfakta tezgah üstündeki mutfak dolaplarından ağır tabak tencere vs indirmemek lazım diye biliyorum.

Bende seninkilerden bişey anlamadım valla
Neyse cumartesi doktora gidicektin dimi o zmn sorar öğrenirsin artık..
hcg degerıö 1196 cıkmıs pazar gunu
sanırım kuccuk daha 4 haftalık bıle ancak olucak mış pazar günü

ay ıns hepımzı kolay bi hamilelelikgeçiririz
bende şimdilik işimi felan yapıyorum

hcg degerıö 1196 cıkmıs pazar gunu
sanırım kuccuk daha 4 haftalık bıle ancak olucak mış pazar günü

Herkesin değeri farklı olabiliyo cnm..
Bende cumartesi gidicem büyük ihtimalle doktor..
Ama günler geçmiyo sanki :26:

canım ben uluslararası bir holdingin Türkiye fabrikasında Mali İşler Departmanında Yöneticiyim... Evim ve işim arası maalesef baya uzak ve işim çok yoğun (gerçi bir iki gündür uyuklayıp KK da takılmaktan pek bişi yaptığım yok :) ama genel tempom çok yoğundur) işyerinde çok kat inip çıkmak zorunda olduğum durumlar var (denetleme, kontrol ve onay işlemleri gereği...) öyle işte... walla eşim temizliği çok seviyo ama işte bir erkeğin yapabildiği şeyler belli bende 2-3 günde bir banyo wc temizliği yapıyorum sil süpür toz al ütü vs yüzeysel işte ama çok tembelleştim sıkılmadan yapardım ama artık zor walla sallana sallana yapabiliyorum bi de benim huyumda kötü ütümü kimseye yaptıramam ve çoraba kadar ütülerim bu yüzden geçen gün bi makine ütüyü git gel 2 günde anca yaptım napim walla anca bu kadar

Kızlar ben zaten her işini kocasına yaptıran tembel tiplerdendim, şimdi tamamen bıraktım, içtiğim bardağı bile kaldırmıyorum.
Bebek doğunca yeteri kadar yorulucam zaten, şimdiden dinleneyim değil mi

İşin aslı, doktorların da söylediği, ev işinin çok zararı olmaz, eskiden kadınlar 9 ay tarlada çapa yapar oracıkta doğurup işe devam edermiş, eşim karpuz bostanında doğmuş mesela, kayınvalidem 9. Ayında karpuz topluyomuş, eşim de turp gibidir maaşallah, hayatında doktora gitmemiş
Ama bunları boşverin, biz nazımızı yapalım, ayağımı uzatır keyfime bakarım valla, hiç uğraşamam ev işiyle falan

Maşallah kayınvalidene
Hiç halim yokki olsa yaparım belkide kolumu kaldıramıyorum..
2 parça ütü var nasıl gözümde büyüyo anlatamam..

ayy vallaa ben hayatta rahat olamam okadar hergün isimi gücümü yaparim

mesela benim her pazatesi cam silme günümdür ben her hafta camlarimi silerim

silmeden duramam

21 haziranda türkiyeye gelicez evimi temizleyecem gümüslük takimi falan temizleyecem perdelerimi yikayacasm perdeleri esimle beraber yapicam temizliyecm evimi kapatip tatilime gidicem.

sonra kapiyi actigimda mis gibi kokuyor ev.

Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:

Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:

ben daha dolduramadım:89:
senide çyiz topiklernden tanıyorum şeyda..2010 gelinlerinden
ben pek yazmazdım ama takip ederdim topikleri

Son düzenleme:
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam

Şuanda 22 yaşındayım..
22 yaşında da anne olucam Allah nasip kısmet ederse..
Nisan doğumluyum.. Ancak bebiş doğdukdan 2 ay sonra 23 oluyorum.

ben daha dolduramadım:89:
senide çyiz topiklernden tanıyorum şeyda..2010 gelinlerinden

Evet cnm doğrudur çeyiz topiclerinde değilde evlilik hazırlığnda sohbet bölümünde konum vardı 2010 gelinleriyle baya sohbetimiz oldu..
Güzel sohbetler ettik güzel arkadaşlıklar kurduk..
Sende 2010da evlendin o zmn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…