2012 Ocak Anneleri

bugun baya zordu
sabah uc tup kan verdım
sımdı bakdım sonuclarıma hersey cok ıyı cıkmıs gozukuyor sukur
ama glukoz,(sekerım) yıne yuksek
74/118 aralıkları
benımkı 98 cıkmıs
gecen aylarda 96 cıkmısdı gebe degılken doktorlar normal demısdı sadece suankı doktorum dısında o yuksek bır rakam demısdı
98 ı gorunce eyvahlar olsun:)
sanırım yukleme ıstenıcek benden :)
Bugun arkadasımın daha 40 ı cıkmamıs bebısını hastaneye goturduk ayyy cok guzeldı onunla ılgılenmek :)
gunumdekı en guzel sey o :)

evlendiğimde 53 kiloydum 6 kilo aldım her yeni evlide olduğu gibi.. kilo verip hamile kalırım diyodum veremeden kaldım bide üstüne hamilelik kilosu eklenecek
eyvahkii ne eyvahh

Son düzenleme:

Canım merhaba
bende dıyetısyene gıden bırı olarak ınternettekı otomatık hesaplayıcılar kısıye gore degısır :)
Yanı soyle dusun normalde dıyetısyenler senın sınıfını belırlemek ıcını kemık yapını olcerler ıncemı kalınmı
bılegınden bakarlar bu duruma
BEnım dıyetısyenım kılolu baslayıp hamılelıgını 8 kg ıle bıtırıp 4 kg cocugu dogan bayan oldugunu anlatırdı hep doktorum
bvende suan dıyetıme dıkkat edıyorum
dıyet dedıgıme bakmayın normalden fazla yanı :)
boyun kac
ve kac kılosun
ben 165 boyum var
82,4 ıle hamılelıge basladım
suan 81,5 m :)

canım gozunaydın cok sevındım darısı bizlere insallah
Walla iğrenç iğrenç konuşmak istemiorum ama :)Ben çıkardıktan sonra kendime geldim hiç kalmadı bulantı fln anında kendime geldim.Şuan da hafif hafif var, bana yeşil erik ve limon iyi gelio bulanınca.
aynen canım benımde bulantımı sadece yesıl erık lımon ve yesıl elma gecırıo..
kızlar gerçekten aranızda cinsiyeti hisseden var mı bakalım tutturabilecek miyiz
bigın kız bıgun erkek goruyorum daha cok cınsıyet yerıne bebegımın elını ayaklarını goruyorum ufacıklar mınıcıkler ama cok guzeller ve ıkız goruyorum
bencede canım dur bısmıllah hemen sonuca gıtmıs doktorda .. biz daha hiç doktorumla bu dogum mevzularını konusmadık gereksız bencede.. sımdıkı asalar onemlidaha çok.
darısı bızlere ınsallah çok sevındım canım
hmm bide bu ıkılı testı ne diye yapıyorlar??
slm kızlaR sanırım bende ocak annesiyim:)
doktora kac haftalık oldugunu sormayı unutmusum c.tesi gidecegım:)
ve soracagım
paza gunu gıttım keseyı gorduk
hayırlı olsun canım hoşgeldın bu arada
moralını yuksek tut canım benım insallah iyi haberlerle geleceksın ..
merhaba kızlr dün kan verdim..doktor elevit diye bi vitamin yazdı 15 gün sonra ultrasona çağırdı..
siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
bide bu ikli tarama falan kaçıncı haftada yapılıyor?
canım ben folbiol diye folik asit sabah ve aksam olamk uzere günde 2 kez içiyorum birde magnezyum verdı kramp ve uyusukluklarım için oda suda erıtmelı onu ıcıyorum

Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
benben ben :))) canım ben süperr bişi hazırladımmm netten sadece fıkır olarak kopya cektım gerısını herbıseyını el emegı goz nuru kendım yaptım mukemmel oldu sımdıde salonda duvara astım duruo
googleden evlilik takvimi yaz cıkar.. ben laptopun paintinden kendım cızıp sekıllendırıp uzerındekı cumlelerin bi kısmını değitirip usb aldım ordan dogru fotocuya gıdıp 20*30cmlık buyutup kagıda bastırıp cercevelettırdım...
eşimin suprızıde izmitin en lüks resteronunda yemek yemekti keman eşliğinde
son olarak kuyumcudan cok tatlı bi aşkımızı sımgeleyen bi kolye altı beyaz altından ve krat taslardan..
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
bende sen gıbıyım canım.. aralık dogumluyum ve ocak annesı olucam ıçin 27de kucagımda olcak ınsallah bebegım
gözünaydın canım hoşgeldın bu arada

hoşgeldın canım
arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle ve meleğimizin kalp atışlarını duydukk çok mutluyum çok güzel bi duygu anlatılamayacak kadar güzell
hoşgeldınnn ve gozun aydın olsun darısı bana :)

komsuma doktoru onermısdı bu aletten :)
Cunku komsum bebek hafıf kımıldamasa doktora kosardı :)
Doktorda bence bunu al cok mantıklı gıbılerınden konusmus :)
Hem daha ucuza gelır ultrasondan :)
hımm doktorda iyi dıyorsa guvenlı ozaman

Canım doğru söylüyorsun, önceki sayfalarda baya bir kilo konuşuldu da ondan fikir olsun diye ekledim bunu da.
Ben de yıllardır spor yaptığım için düzenli olarak yağ-kas su ölçümlerim yapılıyor, 1.65 boy 72 kiloyum, kas oranım iyi ama buna rağmen sadece göbek bölgemde 9 kilo fazla yağ görünüyor, yağsız vucut ağırlığım 52 kilo, yani kas, su ve kemik ağırlığım oldukça yüksek benim. Spordan dolayı sıkı bir vucudum var, 1 ay öncesine kadar bu boy ve kiloyla 38 beden giyiyordum düşün yani, ama sonuçta ağırlığım yüksek ve ödeme çok yatkınım, sevgili doktorlarım ilk 4 ay kesinlikle kilo almamalısın, sonrasında da 8 i geçmemelisin diye altını çize çize uyardılar beni.

Son düzenleme:
bende bu endeklerı bi turlu anlamıyorum işte kafam mı basmıo ne
şimdi benım boyum 1.83 kilom 73 (sabah wc ihtiyacını gordukten sonrakı kilom gün içinde 75lere yukseldiğim oluyor) ben şimdi şişmanmıyım yoksa orta hallimi oluyorum..
evlendiğimde 53 kiloydum 6 kilo aldım her yeni evlide olduğu gibi.. kilo verip hamile kalırım diyodum veremeden kaldım bide üstüne hamilelik kilosu eklenecek
eyvahkii ne eyvahh

al bendende okadar yaaa zayıflayamadım hamıle kaldım bı ona yanıyorum işte...
2.evlılık yıldonumune kadar (25eylul) 65-62 arası bişi olayım dıyordum olamadım işte...
nişanımda 62 dugunumde 68 kıloydum sımdıyse 73üm

benben ben :))) canım ben süperr bişi hazırladımmm netten sadece fıkır olarak kopya cektım gerısını herbıseyını el emegı goz nuru kendım yaptım mukemmel oldu sımdıde salonda duvara astım duruo
googleden evlilik takvimi yaz cıkar.. ben laptopun paintinden kendım cızıp sekıllendırıp uzerındekı cumlelerin bi kısmını değitirip usb aldım ordan dogru fotocuya gıdıp 20*30cmlık buyutup kagıda bastırıp cercevelettırdım...
eşimin suprızıde izmitin en lüks resteronunda yemek yemekti keman eşliğinde
son olarak kuyumcudan cok tatlı bi aşkımızı sımgeleyen bi kolye altı beyaz altından ve krat taslardan..

kasvetli izmittemisin arkadaşım? hangi doktora gidiyorsun?

sen yine iyisin cnm.. boyunla kilon arasıda 10 fark var.. benim okadar olsa umrumda olmaz..
benim en zayıf halimde bile okadar fark yoktu:89:
53le evlendim tahmini 58 le hamile kaldım şuan 60 kiloyum o kilo birden nerden geldi anlamadım
üstelik boyum 160

Son düzenleme:
hatta 2.evlılık yıldonumu için gebelık testını yada biberon ne bılım mınık patıklerı kurdaleyıp esımın elıne vermeyı dusunuyordum planımıza gore ozamanlar dusunuyorduk cunku ..bende hediye fasından kurtulayım dıyordum
2.evlilik için şimdi benden dusunuyorum ne alsam ne yapsam dıye..

@kasvetli evlenme tarihimiz aynı, hamile kalma ayımız aynı, bebişlerde aynı gün doğarmış bide

Son düzenleme:

izmittemisin arkadaşım hangi doktora gidiyorsun?

kasvetli izmittemisin arkadaşım? hangi doktora gidiyorsun?
aslında gölcükteyım .. aile tıptan veysel besniliye gidiyorum.. sen hangısıne gidiyrsun?

eh işte bende bı kılo alsam varyaa dev anası gibi bişee olurum sanırım boydan dolayı hamılelıkte nasıl dıkaket eıcem bılmıyorum habıre yıyorum ne olacak halım bılmıyorum
haklısın yaa bekarken bukadar kılom yoktu evlendım pat almaya basladım kıloları durduk yere ben suna baglıyorum aksam yemegınden sonra cay faslından kaynanan bi durum sanırım bide evdeyız calısmıyoruz ya ondan.

evet cnm kesinlikle ondan.. bn akşamları yemezdim.. şimdi çaya dadandım eee yanında bişey olmadan çayda gitmiyor..
inşallah seneye kpss iyi geçerde atanırız seneye dersaneye gitmek istiyodum ama bebiş çıkageldi naparım bilmiyorum

Son düzenleme:
olur mu olur canım cinsiyetler farklı olursa dünür olalım

yaa cınsıyetten sonra bide isim telaşına dusucesss ne olsun ne olsun dıyee

ayy evet yaa cinsiyet belli olunca bide o var..
ben çok kararsız bi insanım doğana kadar düşünürüm sanırım

evet canım yaa esım evde oldugu zamanlar krakermıs abur cubura tamah etmez illaki kek olucak pogaca borek kurabıye olacak oyle içer ancak cayı.. bende haliyle hamur işi yapıyordum eşim aksamları yıyodu sadece ben gun boyu usenırdım kendıme yemek yapmaya o hamurları yee dur
aynen canım 2012de kpss dusunuyorum bebekle bi şekılde calısacam artık napayım.. normalde kpss kazandıktan sonra mı yapsak dıyordum ama esım artık istemeye baslamıstı sırf su vurundugum asıdan dolayı mecburen korunuryordu esım yanı.. ee bebekte babasından yana oldu ,olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…