evet canım?? niden ki:=)
bizim tam 2. senemizi doldurtan 2 hafta sonra dogucak ins,
bizde evlenmeden 5 sene birlikteydik..
eşim evlenmeden öncede aynıydı şimdide aynı..
evlilik oturmasına gelince hiç belli olmaz orası 1,3,5 diye bi kıstas yok bence
bazen 20 senelik evlilikler bile bitiyor.. Allah korusun
Rica ederim canımm ,, ben iyiyim,, sadece cok yorgunum surekli ve alerjilerim arttı, doktor ikisinin de normal oldugunu soyledi,, bende mide bulantısı olmadıgı icin kilo aldım, 5 kilo hemde 4 haziranda kontrollerimiz var,, sanırım diyetisyene yonlendirecek,
Rica ederim canımm ,, ben iyiyim,, sadece cok yorgunum surekli ve alerjilerim arttı, doktor ikisinin de normal oldugunu soyledi,, bende mide bulantısı olmadıgı icin kilo aldım, 5 kilo hemde 4 haziranda kontrollerimiz var,, sanırım diyetisyene yonlendirecek,
beko reklamındaki çocuğa biten tek kişi sen değilsin
bende bayılıyorum o çocuğaaaa
ben hala hazır hissetmiyorum :)
hazır olmayı beklersiniz hiç bi zaman olmazsınız diyor tecrübeli anneler..:)
Ben de bu sabah tartılınca şok oldum, 2 kilo almışım hem de hiç bir şey yemememe rağmenabim de böyle devam edersen diyabet riski olur, sen zaten şişman gebesin, ilk 4 ay 1 kilo bile almaman lazım dedi
Senin başlangıç kilon kaçtı canım? aslında başlangıç kilon düşükse ne kadar aldığın çok önemli değil, ama yüksekse tehlike arzediyo :26:
ben hala hazır hissetmiyorum :)
hazır olmayı beklersiniz hiç bi zaman olmazsınız diyor tecrübeli anneler..:)
ben 49 kiloydum ama boyum kısa, yani öle incecik degildimm,, hicbir kıyafetime olmuyom bir tek esofmanım kaldı dısarıya giyecekkk,,Ben de bu sabah tartılınca şok oldum, 2 kilo almışım hem de hiç bir şey yemememe rağmenabim de böyle devam edersen diyabet riski olur, sen zaten şişman gebesin, ilk 4 ay 1 kilo bile almaman lazım dedi
Senin başlangıç kilon kaçtı canım? aslında başlangıç kilon düşükse ne kadar aldığın çok önemli değil, ama yüksekse tehlike arzediyo :26:
bende de alerji var ama hapsuruyorum sureklii,, benim doktor yuruyus te yapma dedii 3 ayy,, offf ne yapacagımı ben de sasırdımm,,Canım ben de aynı durumdayım. 3 kilo aldım ve doktor artık almamam gerektiğini söyledi.Sürekli yürüyüş yap diyor ama halsizlik ve yorgunluktan insan yürüyüş yapamıyor ki.. Bahar alerjisi geniz akıntısı yaptı mide bulantısından yemek yiyemiyorum.
ben 49 kiloydum ama boyum kısa, yani öle incecik degildimm,, hicbir kıyafetime olmuyom bir tek esofmanım kaldı dısarıya giyecekkk,,,, ve de saglıksız, ama calısırken cok hareketliydim, sigara da vardı, simdi hızla kilo alıyorummm,,,
İlk 4 ay 1 kilo bile almamakmı gerekiyormuş
Eh ama bu zor benim için..
gorusuruz bende cıkacamm hoscakalınnnnnnnnben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere..
seni çeyiz topicinden tanıyorum taaa evlenmeden önce
kullanıcı adımı değistirmesem sende tanırdın eminim
aynı anda hamiş olmamıza sevindim
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere..
Ben de bu sabah tartılınca şok oldum, 2 kilo almışım hem de hiç bir şey yemememe rağmenabim de böyle devam edersen diyabet riski olur, sen zaten şişman gebesin, ilk 4 ay 1 kilo bile almaman lazım dedi
Benim beden kitle indexim 24 ün üzerinde olduğu yani kilolu sınıfında olduğum için böyle (26 nin üzerine çıkınca şişman oluyorsun o zman ekstra diyetler falan veriliyor) yoksa normal kilodaki gebelerde ilk 3 ay ayda 1 er kilo normalmiş, zayıflarda daha da fazla alınabiliyor.
Bu gidişle ben de uyamicam bu kurallara, bi taraftan da korkuyorum bebeğimi taşıyamicam diye :26:
gorusuruz bende cıkacamm hoscakalınnnnnnnn
ben 49 kiloydum ama boyum kısa, yani öle incecik degildimm,, hicbir kıyafetime olmuyom bir tek esofmanım kaldı dısarıya giyecekkk,,,, ve de saglıksız, ama calısırken cok hareketliydim, sigara da vardı, simdi hızla kilo alıyorummm,,,
İlk 4 ay 1 kilo bile almamakmı gerekiyormuş
Eh ama bu zor benim için..
49 kilomu..
Bence baya iyi hamile kalmışsın
şimdi 53sün yani..
Eee çok fazla değilki..
Benim kilomda baya bayaaaaaaaaaa az en azından..
Benimde hiç bir kıyafetim olmuyo ama kilo aldığmdan değil şişkinlikten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?