2012 Ocak Anneleri

bizim tam 2. senemizi doldurtan 2 hafta sonra dogucak ins,

Bizim 2 seneye daha oluyo bebiş olduğunda..
Ama bi kaç ay..

Yok kişilerin değişmesinden bahsetmiyorum..
Ama ben evlenmeden önce hatta şimdi bile çook çok iyi tanıyorum o onu yapar bunu yapar diyemem..
Evet tanıyorumdur bilirim napcanı ama diyemem..
İnsanoğlu belki o an düşüncesi değişcek belki farklı karar vericek..
Bide hep der büyüklerimiz aynı eve girmeden bilemezsin diye bence çok doğru..
Evet bencede evliliğin oturmasının senelerle bi alakası yok..
Çook çook uzun yıllar süren evlilikler bile bitebiliyo..
Bunu bilemeyiz bunu düşünüp çocuk yapmayada karar verilmez bence..
O zaman hiç çocuk sahibi olamayız..

Ben de bu sabah tartılınca şok oldum, 2 kilo almışım hem de hiç bir şey yemememe rağmen abim de böyle devam edersen diyabet riski olur, sen zaten şişman gebesin, ilk 4 ay 1 kilo bile almaman lazım dedi
Senin başlangıç kilon kaçtı canım? aslında başlangıç kilon düşükse ne kadar aldığın çok önemli değil, ama yüksekse tehlike arzediyo :26:

Benimde midem bulanmasa kesin bende alırdım çnkü bulanmadan önce feci iştahım açılmıştı..

beko reklamındaki çocuğa biten tek kişi sen değilsin
bende bayılıyorum o çocuğaaaa

Ama bitilmicek gibi değil yaa

ben hala hazır hissetmiyorum :)
hazır olmayı beklersiniz hiç bi zaman olmazsınız diyor tecrübeli anneler..:)

Aynen bencede öyle..
Nasıl hazır olunurki ya.. Neye göre evet hazırım anne olabilirim diycezki hiç yaşamadığımız bi duygu ve sorumluluk için.. :44:

Canım ben de aynı durumdayım. 3 kilo aldım ve doktor artık almamam gerektiğini söyledi.Sürekli yürüyüş yap diyor ama halsizlik ve yorgunluktan insan yürüyüş yapamıyor ki.. Bahar alerjisi geniz akıntısı yaptı mide bulantısından yemek yiyemiyorum.

İlk 4 ay 1 kilo bile almamakmı gerekiyormuş
Eh ama bu zor benim için..

ben hala hazır hissetmiyorum :)
hazır olmayı beklersiniz hiç bi zaman olmazsınız diyor tecrübeli anneler..:)

Evet ya, hatta burda topik bile açmıştım, hepsi geç bile kalmışsın demişti, anneliğe hazır olunmazmış, bakalım görücez
Anneme takılıyorum zaten, bakamazsam sana vericem sen bakıcaksın diye, seve seve bakarım ama senin verme ihtimalin yok diyor, açıkcası çok merak ediyorum evlat sevgisini

ben 49 kiloydum ama boyum kısa, yani öle incecik degildimm,, hicbir kıyafetime olmuyom bir tek esofmanım kaldı dısarıya giyecekkk,, ,, ve de saglıksız, ama calısırken cok hareketliydim, sigara da vardı, simdi hızla kilo alıyorummm,,,

bende de alerji var ama hapsuruyorum sureklii,, benim doktor yuruyus te yapma dedii 3 ayy,, offf ne yapacagımı ben de sasırdımm,,

49 kilomu..
Bence baya iyi hamile kalmışsın
şimdi 53sün yani..
Eee çok fazla değilki..
Benim kilomda baya bayaaaaaaaaaa az en azından..
Benimde hiç bir kıyafetim olmuyo ama kilo aldığmdan değil şişkinlikten..

Benim beden kitle indexim 24 ün üzerinde olduğu yani kilolu sınıfında olduğum için böyle (26 nin üzerine çıkınca şişman oluyorsun o zman ekstra diyetler falan veriliyor) yoksa normal kilodaki gebelerde ilk 3 ay ayda 1 er kilo normalmiş, zayıflarda daha da fazla alınabiliyor.
Bu gidişle ben de uyamicam bu kurallara, bi taraftan da korkuyorum bebeğimi taşıyamicam diye :26:

şişman gebe derken?
kaç kilosun?
ben 63 kiloydum simdi 65 kiloyumm?

Yok cnm daha neler taşırsın bebişini..
Benim eşim dalga geçiyodu iştahım açıldığında doğuramıcaksın az ye diye
Gıcık işi gücü yokmuş gibi benimle uğraşıyo işte..

gorusuruz bende cıkacamm hoscakalınnnnnnnn

Görüşürs cnm çok boş bırakma burayı gel sık sık..

Son düzenleme:

Sana serbest o halde canım, hiç umursama yey yiyebildiğin kadar, emzirirken hepsini verirsin nasıl olsa, doktorlar sağlığını bozacak kiloya çıkmanı engellemeye çalışıyorlar, sen şimdi abartıp toplam 20 kilo alsan benim bu kiloma, yani gebelik başlangıç kiloma ulaşacaksın, benim 8 ay sonra düşün halimi

evet bu çok kötü.. ilk 4 ay 1 kilo bile almamak???????
ben 8 haftada 1 kilo aldım, ama bunun nedeni abur cubur vs değil . hergün iki bardak süt ceviz badem siyah üzüm yumurta peynir. şimdi çok yediğim için değil de eskiden az beslendiğim için 1 kilo aldım.
mide bulantısı kabus gibi.
benim bulantım çok farklı arkadaşlar.
yemek yapıyorum, herşeyi de yiyorum eskisi kadar (salatalık hariç). yemek yaparken vs bulantı yok. ne zaman su içsem bulantı başlıyor. annemin gebeliği de böyle geçmiş, sudan tiksinmiş. bulansa da su içemk zorundayım. gün boyu 2 litre içiyorum,sabah 10 gibi içtiğim ilk bardakla başlıyor bulantı, bulantıdan ölüyorum, ama kusma öğürme yok. uyuyana kadar aralıksız bulantı devam ediyor. var mı ben gibi olanınız?

canım benim boyum 150 zaten,, 53 olunca baya toplu oldum yaniii,, 40 bedenim su an, bundan 5 ay once 47 kiloydum, sigarayı bıraktım, 2 kilo aldım, sonra hamile kaldım 5 kilo daha aldım,, 5 ayda 7 kilo,, yani cok hızlı genisledimmmm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…