şişman gebe derken?
kaç kilosun?
ben 63 kiloydum simdi 65 kiloyumm?
bende de alerji var ama hapsuruyorum sureklii,, benim doktor yuruyus te yapma dedii 3 ayy,, offf ne yapacagımı ben de sasırdımm,,
evet bu çok kötü.. ilk 4 ay 1 kilo bile almamak???????
ben 8 haftada 1 kilo aldım, ama bunun nedeni abur cubur vs değil . hergün iki bardak süt ceviz badem siyah üzüm yumurta peynir. şimdi çok yediğim için değil de eskiden az beslendiğim için 1 kilo aldım.
mide bulantısı kabus gibi.
benim bulantım çok farklı arkadaşlar.
yemek yapıyorum, herşeyi de yiyorum eskisi kadar (salatalık hariç). yemek yaparken vs bulantı yok. ne zaman su içsem bulantı başlıyor. annemin gebeliği de böyle geçmiş, sudan tiksinmiş. bulansa da su içemk zorundayım. gün boyu 2 litre içiyorum,sabah 10 gibi içtiğim ilk bardakla başlıyor bulantı, bulantıdan ölüyorum, ama kusma öğürme yok. uyuyana kadar aralıksız bulantı devam ediyor. var mı ben gibi olanınız?
bende de alerji var ama hapsuruyorum sureklii,, benim doktor yuruyus te yapma dedii 3 ayy,, offf ne yapacagımı ben de sasırdımm,,
canım benim boyum 150 zaten,, 53 olunca baya toplu oldum yaniii,, 40 bedenim su an, bundan 5 ay once 47 kiloydum, sigarayı bıraktım, 2 kilo aldım, sonra hamile kaldım 5 kilo daha aldım,, 5 ayda 7 kilo,, yani cok hızlı genisledimmmm :2:
Kızlar şimdi çıkıyorum (ayıptır söylemesi biz 16:45 de çıkıyoruz) birazdan eve gidince yine girerim, görüşmek üzere
Merhaba cici anne adayları... :)
ben hiç ummadığım bi anda korunmamıza rağmen hamile kaldım (ama iyi ki kalmışım diyorum düşündükçe) şu an 7. haftadayım yanılmıyorsam. Son adet tarihim 5 Nisandı.
ama malesef biraz kilolu kaldım, aslında tam da diyet yapıyordum ama miniğim aceleci çıktı
bundan sonra miniğimle bizi de aranıza alırsanız çok mutlu oluruz
Oooo oohh ben günde 2 litre su iççem..
İmkansız gibi bişey epi topu içtiğim 3 bardakdır onunda 1 tanesi ilaçla zaten
Benimde bulanıyo ama kusma olmadı daha.
Senin gibi değilim rahat yiyip rahat yemek yapamıyorum herşey kokuyo herşey kötü sanki.
Oooo oohh ben günde 2 litre su iççem..
İmkansız gibi bişey epi topu içtiğim 3 bardakdır onunda 1 tanesi ilaçla zaten
Benimde bulanıyo ama kusma olmadı daha.
Senin gibi değilim rahat yiyip rahat yemek yapamıyorum herşey kokuyo herşey kötü sanki.
ama 2 litre su içmemiz lazım. hem bebek için hem de çatlamamak için. ben su içmesem hiç bulanmayacak, bulantıyı göze alıp içiyorum. sen de biraz artırmaya çalış bence suyu.
3 bardak mııı
ayy olur muu günle 2-3 litre arası su içmemiz lazım
zorla sen kendini biraz bu konuda
teşekkür ederim canım :)
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun..
Doktora gittinmi?
Doğrudur içmemiz gereklidir ama napim zaten bulanıyo midem zorlarsam daha da fazla bulanıcak biliyorum
Napim en iyisi yanıma bitane sürahi alıyım aklıma geldikce içmeyi deniyim..
hayırlı olsun cnm sen kac haftalıksınseni çeyiz topicinden tanıyorum taaa evlenmeden önce
kullanıcı adımı değistirmesem sende tanırdın eminim
aynı anda hamiş olmamıza sevindim
Merhaba cici anne adayları... :)
ben hiç ummadığım bi anda korunmamıza rağmen hamile kaldım (ama iyi ki kalmışım diyorum düşündükçe) şu an 7. haftadayım yanılmıyorsam. Son adet tarihim 5 Nisandı.
ama malesef biraz kilolu kaldım, aslında tam da diyet yapıyordum ama miniğim aceleci çıktı
bundan sonra miniğimle bizi de aranıza alırsanız çok mutlu oluruz
ben kızlar 65 kg ıdım nisan ayınd spora başladım 61.5 a dustum mayısta hamıle kadlıgımı ogrendım sporu bıraktım 61,5 kg ıle hamıle kalmıs oldum doktor randevusunda 61,6 cıktıkşişman gebe derken?
kaç kilosun?
ben 63 kiloydum simdi 65 kiloyumm?
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
hayırlısı olsun canım inşallah aklına gelen değildir ve bebişin seninledir.ewet cnm kese var bebek yok vajinadan baktı
kullanma canım bulantı ilacı fetusa direk geçiyor.Merhaba kızlar,
Ben de bugun doktora gittim kalp atışlarını dinledik bebeğin.Ama çok fazla bulantım olmaya başladı ve ilk kez bugun çıkardım yediklerimi.:18::18:
Folic asit de bulantı yapıomuş onu günde 1 defa gece yatarken iç bulantın çok olursa dedi doktor.Yine de olursa elevit diye bi ilaç verdi bunu iç dedi ama o da sanırım kabızlık yapıomuş.Bulantı için de ilaç verdi ama kullansam mı bilemedim:26::26:
Eki Görüntüle 199148 Eki Görüntüle 199149
kızlar bakın ne buldummmm
Angel Sound - Dopler
FETAL EL DOPLERİ
EKG JEL HEDİYELİ
Kalp Atışlarını Dinleme ve Kaydetme Dedektörü
Bebeğin, anne karnındaki kalp atışlarını, hıçkırıklarını ve tekmelemelerini dinleyebilirsiniz.
Angel Sounds ile ayrıca anne adayının kendi kalp seslerini de kaydedebilir.
Angel sounds’la henüz doğmamış bebeğinizin, hamileliğinizin 10.haftasından itibaren ilk
hareketlerini, kalp atışlarını, hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonunda
geçen besinlerin sesini
hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde dinleyebilirsiniz.
Angel sounds Yüksek kalite ve mükemmel servis hizmetlerinden dolayı TUV tarafından ISO9001:2000,EN ISO13485:2003,CE belgeleri almıştır .
Ses Kayıt İçin Ara Bağlantı kablosu mevcuttur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?