2012 Ocak Anneleri

zor olmsutur canım yaa senin için,, ama bu yeni bir gebelik o yuzden umutlu olmak ŞART :)) EEe sence kız mı erkek miii

Bence de hepimizin icinde kız veya erkek diye biseyler geciyordur,,, tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi mühim degill ama tahmini benimki erkek olcak gibi geliyorr

deniz listeye eklermisin lütfen kese göründü diye

canım sen o zaman ''bebek mi gelıyor ne '' yerıne kocaman bebek gelıyorr yazz

OHHH beeee hadi bakalımmm,,, korkutmustun bak hepimizi

gözün aydın arkadaşım çok sevindim:))

ayy alalhım kimseye yaşatmasın yaaa günler geçmedi ama allaha şükür yaaa

kızlar bide dr kistlerin var dedi şüpheli baktı sonra yok yok iyi tutunmuş bebek dedii o zaman çok sevındım 3-4 defa sordum sorun yok olmaz dimi falan diyeee

çin takvimi doğrumu kızlar bılıyomusunuz ona göre erkek çıkıyo ama ben kız istiyorum güzel tokalar takıyım kırmızı rugan ayakkabılar , elbiseler etekler ........ ama erkek olcakmış gibi geliyo

canım ilk basta tutunması zor olabiliyor ama bak ne güzel tutunmus isteee,, keyfini cıkar ,,,, ,

ben moral bozan doktorlara cok kızıyorummm

arkadaşlar ne güzel bu sabah kalabalığız, çok hareketli topiğimiz..güzel haberlerle yeni arkadaşlarla başladık bugune :))
ben suçluyu buldum arkadaşlar.. SALATALIK
her akşam salata yapıyorum bol limonlu domates salatalık soğan aysberg mısır ne bulursam katıyorum. annemde bir dönem hazımsızlık olmuştu salatalık yemeyince düzelmişti. dün akşam salatadan yemedim, söğüş domates yedim. hiç bi sorun yaşamadım

çin takvimi doğrumu kızlar bılıyomusunuz ona göre erkek çıkıyo ama ben kız istiyorum güzel tokalar takıyım kırmızı rugan ayakkabılar , elbiseler etekler ........ ama erkek olcakmış gibi geliyo
Al benden de ol kadar ,, kız bebekler icin daha cok cesit var,,,

günaydın canımmmmm,,, hos geldinn,,, benim aklıma hic gelmezdi bak salatalıgın hazımsızlık yapacagi,, neyse sucluyu bumussun yaaaaa

canım ilk basta tutunması zor olabiliyor ama bak ne güzel tutunmus isteee,, keyfini cıkar ,,,, ,

ben moral bozan doktorlara cok kızıyorummm

ama onlarda tedbirli davranmak istiyorlar herhalde yani herks bılıyo riskli olduğunu o dönemin dr larda bişey yok gibi davranırda ve tutunmadan düşerse bebek ozaman dr a demezzmiyiz hani herşey yolundaydı diye o yüzden dr lara hak veriyorum ben dr öle demeseydı ben hafta sonu deli gibi temizlik yaparak geçirirdim........

Al benden de ol kadar ,, kız bebekler icin daha cok cesit var,,,

aynen bide ailede küçük yeğenler erkek hep ,,,,,kız olsun istiyorummmm

deniz cim yaa dr doğum tarıhını 10 ocak 2012 dedi onuda düzeltirsennnn gerçi 2 gün farketmez ama yanı zor uğraşmıcan bişeyse değiştirirmisin ama yok uğraştıran bişeyse boşver gerçekten önemli değil...

ben de kız istiyorum, çin takvimi, rus takvimi, kesenin durumu vs hep kız alameti ama içimde bir ses o saçmalıklara inanma erkek olacak diyor ..
teyzesi gibi hayırsız bir kız evlattansa, babası gibi dayısı gibi hayırlı erkek evlat olsun diyorum ben de napayım

evet öyle ne kız evlatlar var hayırsız ama ne erkek evlatlar var kızları aratmıyo allah hayırlı evlat nasip etsinn

cnm eşime aşığım doktora aynı babası deyince kadın kahkahayı bastı ne kadar pozitifsin yaa dedi esimde tepemde gülüyordu o esnada ben aynı babası gibi güçlü efendi bi oğlum olsun istiyorum rabbim gönlüme göre versin ne diyim miniğim cok seker ama naaapiiimm:) adıda samet eren olacak nasipse kızsada ayşe ceren düşünüyoruz eşime göre cinsiyeti farketmez ilk bebek diyo ama ben erkek istiyorum naapim:) kaynanam şimdiden göğüslerime bakıyo kirpiklerime bakıyo kesin oglun olacak ebrucum diyo bende ina nıyorum:)

allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle göğüsten ve kirpikten nasıl anlaşılıyor kiii

tatlım oncelikle degistirdim,,, yani ne bileyim dinlenmen sart diyebilir ama daha moral bozucu konusuyorlarrr,,, o canımı sıkıyor,,
onun dısında bencede kız bebek daha tatlı ama bana da hep erkek olacak gibi geiyo cin takvimine gore de erkek, ama tabi oncelik iyi insan olması, saglıklı olması ,cinsiyet biraz isin geyik kısmı,,, elbiseler tokalarr,,,
Dogru diyorsun tatlımm teyzesine kızgınsın heraldeeee ne yaptı kardesin, ablan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…