2012 Ocak Anneleri

merhaba canım ya iyiyim ne olsunnnn,,, ,, okumaya calıstım gecmisi ama cok uzunmus ilk 10 sayfayı okudum anca simdiden uykum geldi vallaa,,, 1 ay sonra bu belirtiler azalacak mı gececek mi acaba?

Valla bilmiyorum ama sabahları bende yataktan çıkmak istemiyorum sonra gece yatamıycam diye zarla zorla kaldırıyorum kendimi.
Bulantı desen beni mahfetti

tmm cnm ii olur=)bu arada nemlendırıcı dedıgınız kremler ne gıbı mesela arko falanmı
canım excipal hydro (adını yanlıs yazmıs olabilrim) diye bi krem, eczanede satılıyor, buyuk bir sisede fiyatı da makul, 2 tipi var biri de yaglı, ben bunu kullanıyordum normalde ama catlak icin degil nemlerndirme icin,, catlaklara da iyi geliyormus super

bende bugun farabıye gıttım gıderken meshur konya tramvayıyla gıttımgelırken baktım hava guzel orda marketten bı sıse su aldım yuruyerek geldım valla ii oldu hem hava almıs oldumsuyuda ıctım bı guzel

merhaba canım ya iyiyim ne olsunnnn,,, ,, okumaya calıstım gecmisi ama cok uzunmus ilk 10 sayfayı okudum anca simdiden uykum geldi vallaa,,, 1 ay sonra bu belirtiler azalacak mı gececek mi acaba?

bende bıraktım vallahi..:) 1 ay sonra tek temennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiim kaybolması bu belirtilerin..ama ablam 7 ay çekkti. belli olmuyor yani:97:

hm tmm cnm sagol bılgı ıcın alıcam bnde=)genc yasta catlamayım zaten bı sürü kilo alcam :26:

Son düzenleme:

EXCİPİAL LİPO diye yazmıştı bitane arkadaş dün ondan mı bahsediyorsun cnm?
Nasıl yani yağlı olanımı alıcaz eczaneden?

Valla bilmiyorum ama sabahları bende yataktan çıkmak istemiyorum sonra gece yatamıycam diye zarla zorla kaldırıyorum kendimi.
Bulantı desen beni mahfetti
yatılıyo merak etme ,, yani ben her an devrimeye hazırımbo buldugum bi koltugaaa , eskiden kıpır kıpır biseydim,, simdi hiic bir sey icin halim yokkk,,

yatılıyo merak etme ,, yani ben her an devrimeye hazırımbo buldugum bi koltugaaa , eskiden kıpır kıpır biseydim,, simdi hiic bir sey icin halim yokkk,,

Yarın doktora gidicez Allahın izniyle..
Sabah çoook erken kalkmam lazım ve akşam belirli bi saatten sonrada bişey yememem lazım..
O yüzden bugün zorla kaldırdım kendimi ama anca 12.30da kalktım düşün..
Sonra yatakta tribe bağlıyorum uyuyamıyorum ertesi gün erken kalkmam gerekiyosa..
İnşallah bu gecede öyle olmaz..

yaaa bende öyleydim valla, durduğum yerde durmazdım.. sümsük bişey oldum çıktım. eşim eski haline geri gel artık dioo..

Ya kızlar selin naptı acaba..
Bide bi arkadaş daha vardı bugün gidicek kesenin içinde bebek varmı yokmu öğrenicekti nickni hatırlayamadım..
Ay inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler merak ettim..

bende bıraktım vallahi..:) 1 ay sonra tek temennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiim kaybolması bu belirtilerin..ama ablam 7 ay çekkti. belli olmuyor yani:97:
hadi yaaaa 7 ay mııı,, ,, onun ne belirtisi vardı canımmm,,
EXCİPİAL LİPO diye yazmıştı bitane arkadaş dün ondan mı bahsediyorsun cnm?
Nasıl yani yağlı olanımı alıcaz eczaneden?
hıh o isteee,,

hm tmm cnm sagol bılgı ıcın alıcam bnde=)genc yasta catlamayım zaten bı sürü kilo alcam :26:
valla surmek lazım sanırım,, bunyeden bunyeye degisir gerci ama hamilelik catlagı az olacagına hiç olmaz yada cok olacagına az olur,,

benim için çoooooooookkk önemli bişey sorucam??????? kokmuyo dimi!!! eve gardenya almıştık ev güzel koksun die çiçeği attım dışarı.. onun kokusu bile mahvetti beni

basın sagolsun canım, hic birimiz anlayamayız duygunu elbet,

benim için çoooooooookkk önemli bişey sorucam??????? kokmuyo dimi!!! eve gardenya almıştık ev güzel koksun die çiçeği attım dışarı.. onun kokusu bile mahvetti beni
kokmuyo canım ama sen daha hassasındır alırsın kokusunu eczacıya sor bi kokla,, zaten oyle makyaj urunu degil,, guvenle kullanabilrisin,, ben de parfumlerimin hic birini kullanamıyorum,, tiksinç geliyo kokusu,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…