2012 Ocak Anneleri

valla 12.haftadan sonra doktoruma danışıp bende baslıcam yürüyüşe aynen bende cok sıkılıyorum barı yemeklerden sonra cıkarsam yedıklerımı erıtmıs olurum hem dogum daha kolay olur

sormuşmuydun ki ay hıc gormedım k bakma basım dönüyoda haptan dolayıcnm bunun ıcın ıdrar verıyosun ordan bakıyolar umarım sorunu dogru anladım

Canım benim biliyorum idrar verildiğini ama bişey işaretleyip bunları tekrar yaptır demedimi sana..
Hmm şimdi ilk doktorun bana işaretlediğine baktımda idrarda tamidrar tahlili ve idrar mikroskopisi demiş heralde tekrar onları yapıcam.
Ay tekrar iltihap çıkmaz inşallah yaa

Canım senden önce işten çıkarttıkları insanların tazminatlarını vermedikleri olmuşmuydu ki?
Vermek zorundalar ya sen 6 yıl orda çalışmışsın sonuçta seni işten çıkartıyolarsa onu ödemeleri gerek.
Eğer öyle bişey yaparlarsa üzerine düş..
Bebişin doğdukdan sonra çalışmayı düşünmüyomusun cnm?

sen gönlünü ferap tut ve aklına kötü şeyler getirme. inşallah bebişini gürür ve kalp atışlarını duyarsın. bizim dr umuz ultrason çıktısı almadı çok küçük çarşamba günü geldiğinde daha detaylı bakmış oluruz ayla dedi.

neredeyse hiç kokmuyo, alkolsüz ve parfümsüz zaten.

çok teşekkür canım bi deneyelim çatlak çatlak gezmeyelim dimi

ya sorma bende 1 haftadır raporluydum. p.tesi iş başı nasıl olacak bilmiyorum.. çalışamaıyorum ki!! yöneticin anlayışsız mıdır? bide şey önemli yerine bakabilecek bi ortağın varmı??bi süre idare edebilecek varsa problem yaşamazsın..
kötü şeyleri de aklından çıkar lütfen söylemeden tepkiyi bilmezsin.. bebişe yazık

ha evet evet cnm tam idrar tetkiki yazıodu uzerınde

Hmm sen SAT'a göre hesaplayıp 7+1 diyorsun o zaman dimi cnm..
Benimde SAT'a göre hesaplandığında bugün 7+4 olması gerekiyo aslında ama 6+5deyiz..
İnşallah çarşamba bebişini görürsün..
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum valla elimden geldiğince ama bana yarın dakikalar hiç geçmiycek biliyorum..
İlk gidicem erkenden tahlilleri yaptırcam sonra eşimle kahvaltı fln ederiz zaman geçsin diye sahile ineriz..
Sonra en erken randevulardan birini aldım zaten bakalım inşallah yarın üzülmem.. :18:

ha evet evet cnm tam idrar tetkiki yazıodu uzerınde

Buldum ben cnm yinede teşekkür ederim..
İnşallah yarın ilthap sonuçlar iyi çıkar..
İlthap konusunda pek sanmıyorum ama hadi hayırlısı..

bnde oyle dusunuyorum ama ıstee her yedıgımde ıcıme kurt düşüyo

Daha dün söyledim bu kadar pimpiriklenmeyelim diye..
Sakınan göze çöp batarmış..
Biraz rahat bırakmak en mantıklısı gibi geliyo bana..

Daha 2 ay önce 3000 TL maaş alan, kıdemli uzman pozisyonundaki insanları, 100 tl lik bir cep telefonunu çalmakla suçladılar, e insanlar da sicillerine işlememesi için çok da üstüne gidemiyorlar, ne kadar alçalabildiklerini buradan hesap et.
Yaptıkları genelde tazminatsız atmak değil, işten ayrılmaya zorlamak, psikolojik baskı yapmak oluyor, pozisyon değişikliği v.s. gibi, of ben de çok hassasım bu dönemde, dayanabilir miyim bilmiyorum.

Doğumdan sonra, bebiş kreş çağına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum canım, yani en az 3-4 yıl evde çocuğumla ilgilenmeyi planlıyorum

tmm tmm kızmainşallah cnm ılacın faydası olmustur ya sıkma canını olmazsa bnm antıbıyotıgı sole doktora onu yazsın sana fixef..bebege bı zararı yok demıstı doktor aslında sakıncalı ama dedi antıbıyotıkler yanı ..

Son düzenleme:

2 tane hamilelik geçirdim ve üstelik aşırı büyük karnım olur düşünün 2.çoçuğum 5 kg. geldi dünyaya, ama nerdeyse hiç çatlağım yok, ciltlemi alakalı bilmiyorum, üstelik de kiloluyum, yanlız kendimi bildim bileli duş sonrası vücuduma nemelndirici bişiler sürerim hamileliklerimdede oriflame in ballı sütlü bi nemlendiricisi vardı onu kullanmıştım, bide bebek yağı

canım ya bırakma calısmayı her yerde var oyle cins tiplerden ozel sektor sonuctaa,,

Ya kızlar selin naptı acaba..
Bide bi arkadaş daha vardı bugün gidicek kesenin içinde bebek varmı yokmu öğrenicekti nickni hatırlayamadım..
Ay inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler merak ettim..
valla bende merak ediyorummm ,,

insallah canımmm,, ben mecburen esimi ugurluyom ise sonra tekar uzanıyorumm

kizlar benden dün 3 tüp kan aldilar sizden de aldilar mi ilk gittiginizde ?
canım 2 tup almıslardı benden

evt ya bende hareket etmek istiyorummm

ya sen kosullandırma kendini,, calıstırır zaten normalde de cinsmis,, belki o da annedir anlar,,

kızlar acı yemek zararlı mı bebişe ?
ayyy ben cok seviyorum vallaaa acıyı insallah degildir.

Kızlar ben dayanamıyorum kacıyorum yineee,, gorusuruzzz

Hmm anladım cnm..
İnsanların haklarına giriyolar o zaman ya.. Kimsenin ahı kimsede kalmazmış ama çıkar elbet onlardan da bi şekilde..
Sen elinden geldiğince çıkmamak için diren..
Bu zamanlarda senin duygusallığını kullanmak istiyebilirler onlara papuç bırakma

Kızmam kızmam..

Haklısın canım da, kendisi karşımda oturuyo, her gün bugün söylesem mi diyorum ama neyse bir gün daha bekle günü kurtar diyorum düşün yani, kendisi de 2 çocuk annesi ama işkolik bir tip, geçenlerde oğlunun kolu kırıldı, toplantım var diye gitmedi çocuğun yanına düşün yani
Beni de hiç sevmez, çok dobrayım diye, zaten başıma ne geldiyse dilimden geldi ama tutamıyorum işte, aka kara karaya ak diyemiyorum

hm bılmıyorm cnm belkide catlamam daha ılk oldugu ıcın sadece tahmınde bulunuyorum sana da masallah yanı bende denıcem nemlendırıcı

Eşimin alarmı sabahları zır zır zır zır öttüğü için uyanıyorum onunla birlikte ama kalkmıyorum kahvaltı etmez hayatta evde zaten beni öper gider
Görüşürs cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…