herkeseee merhabalarrr
ayyy ne güzel, hamile kaldım kalalı ilk defa bişeye aşeriyorum yürümek, daha şimdiden çok sıkıldım hareketsizlikten nasıl geçiricem bu üç ayı bilmiyorum. dün çok az bi lekelenme olmuştu, bugünde henüz hiç yok allahım biran önce geçerde bende rahat ederim inşallah.
sormuşmuydun ki ay hıc gormedım k bakma basım dönüyoda haptan dolayıcnm bunun ıcın ıdrar verıyosun ordan bakıyolar umarım sorunu dogru anladım
6 yıldır çalışıyorum canım, çok çok zor durumda kalmayız ama artık kendimle birlikte bebeğimin geleceğini de düşünüyorumtazminatımı alsam süper olur zaten, olmasa da doğum iznimi, süt iznimi kullanmak istiyorum, bu süreçte bebeğime bakarak çalışmayacağım yıllar için birikim yapmış olurum, şurda 6 ay sonra izne çıkıcam, 6 ay izin sonra 6 ay da ücretsiz izin alsam süper olur. Ama inan rahat vermez bu kadın bana, yapmadığını bırakmaz, of of özel sektörden nefret ediyorum
Oda olabilir tabi canım belkide erkekler nazlıdır
Ultasonda da mı 7+1 olarak çıktı cnm?
Benimki 6 gün geriden geliyodu gittiğimde de 5+4 olarak göründü o yzden bebiş görünmedi.
Bakalım yarın gidicem 6+6 oluyoruz inşallah bebişi görürüm ve kalp atışlarını duyarım umuduyla gidiyorum eğer duyamaz ve göremezsem çok büyük hayal kırıklığı olucak benim için biliyorum..
neredeyse hiç kokmuyo, alkolsüz ve parfümsüz zaten.
Ya kızlar, ben çalışamıyorum, akşama kadar bulantıdan ölüyorum, uykum geliyor, başımı kaldıramıyorum, napıcam ben ya, zaten yöneticim duysa ki hamileyim, işten ayrılayım diye burnumdan getirir, hala söylemedim o yüzden, ama öyle ya da böyle duyaca :18:
Offffff offfffff parayla huzur arasında kararsız kaldım, napıcam ben ya :44:
İnanın hamileliğime doğru düzgün sevinemedim alacağım tepkileri düşünmekten
kızlar acı yemek zararlı mı bebişe ?
tüm anne ve meleklerine merhaba.
şimdi doktor randvumuzdan geldik. keseyi gördük ama bebişi göremedik maalesefçarşamba günü tekrar gidicez bakalım. yine göremezsek bu defa alttan kontrol
Canım benim biliyorum idrar verildiğini ama bişey işaretleyip bunları tekrar yaptır demedimi sana..
Hmm şimdi ilk doktorun bana işaretlediğine baktımda idrarda tamidrar tahlili ve idrar mikroskopisi demiş heralde tekrar onları yapıcam.
Ay tekrar iltihap çıkmaz inşallah yaa
Canım senden önce işten çıkarttıkları insanların tazminatlarını vermedikleri olmuşmuydu ki?
Vermek zorundalar ya sen 6 yıl orda çalışmışsın sonuçta seni işten çıkartıyolarsa onu ödemeleri gerek.
Eğer öyle bişey yaparlarsa üzerine düş..
Bebişin doğdukdan sonra çalışmayı düşünmüyomusun cnm?
Çoooooook abartılmadığı sürece bi zararı olucağını zannetmiyorum acının yahu..
sen gönlünü ferap tut ve aklına kötü şeyler getirme. inşallah bebişini gürür ve kalp atışlarını duyarsın. bizim dr umuz ultrason çıktısı almadı çok küçük çarşamba günü geldiğinde daha detaylı bakmış oluruz ayla dedi.
bnde oyle dusunuyorum ama ıstee her yedıgımde ıcıme kurt düşüyo
ha evet evet cnm tam idrar tetkiki yazıodu uzerınde
bnde oyle dusunuyorum ama ıstee her yedıgımde ıcıme kurt düşüyo
Canım benim biliyorum idrar verildiğini ama bişey işaretleyip bunları tekrar yaptır demedimi sana..
Hmm şimdi ilk doktorun bana işaretlediğine baktımda idrarda tamidrar tahlili ve idrar mikroskopisi demiş heralde tekrar onları yapıcam.
Ay tekrar iltihap çıkmaz inşallah yaa
Canım senden önce işten çıkarttıkları insanların tazminatlarını vermedikleri olmuşmuydu ki?
Vermek zorundalar ya sen 6 yıl orda çalışmışsın sonuçta seni işten çıkartıyolarsa onu ödemeleri gerek.
Eğer öyle bişey yaparlarsa üzerine düş..
Bebişin doğdukdan sonra çalışmayı düşünmüyomusun cnm?
Buldum ben cnm yinede teşekkür ederim..
İnşallah yarın ilthap sonuçlar iyi çıkar..
İlthap konusunda pek sanmıyorum ama hadi hayırlısı..
Daha dün söyledim bu kadar pimpiriklenmeyelim diye..
Sakınan göze çöp batarmış..
Biraz rahat bırakmak en mantıklısı gibi geliyo bana..
evt cnm sanırm benım eğilimim var catlamaya..ben cok zayıftım ergenlıkte asırıkılo aldım yanı onceye gore su an 67 yım ve bacaklarımda hızlı kılo almamdan dolayı catlaklarım var bıde karnım catlamasın sımdı
canım ya bırakma calısmayı her yerde var oyle cins tiplerden ozel sektor sonuctaa,,Ya kızlar, ben çalışamıyorum, akşama kadar bulantıdan ölüyorum, uykum geliyor, başımı kaldıramıyorum, napıcam ben ya, zaten yöneticim duysa ki hamileyim, işten ayrılayım diye burnumdan getirir, hala söylemedim o yüzden, ama öyle ya da böyle duyaca :18:
Offffff offfffff parayla huzur arasında kararsız kaldım, napıcam ben ya :44:
İnanın hamileliğime doğru düzgün sevinemedim alacağım tepkileri düşünmekten
valla bende merak ediyorummm ,,Ya kızlar selin naptı acaba..
Bide bi arkadaş daha vardı bugün gidicek kesenin içinde bebek varmı yokmu öğrenicekti nickni hatırlayamadım..
Ay inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler merak ettim..
insallah canımmm,, ben mecburen esimi ugurluyom ise sonra tekar uzanıyorummYarın doktora gidicez Allahın izniyle..
Sabah çoook erken kalkmam lazım ve akşam belirli bi saatten sonrada bişey yememem lazım..
O yüzden bugün zorla kaldırdım kendimi ama anca 12.30da kalktım düşün..
Sonra yatakta tribe bağlıyorum uyuyamıyorum ertesi gün erken kalkmam gerekiyosa..
İnşallah bu gecede öyle olmaz..
canım 2 tup almıslardı bendenkizlar benden dün 3 tüp kan aldilar sizden de aldilar mi ilk gittiginizde ?
evt ya bende hareket etmek istiyorummmherkeseee merhabalarrr
ayyy ne güzel, hamile kaldım kalalı ilk defa bişeye aşeriyorum yürümek, daha şimdiden çok sıkıldım hareketsizlikten nasıl geçiricem bu üç ayı bilmiyorum. dün çok az bi lekelenme olmuştu, bugünde henüz hiç yok allahım biran önce geçerde bende rahat ederim inşallah.
ya sen kosullandırma kendini,, calıstırır zaten normalde de cinsmis,, belki o da annedir anlar,,6 yıldır çalışıyorum canım, çok çok zor durumda kalmayız ama artık kendimle birlikte bebeğimin geleceğini de düşünüyorumtazminatımı alsam süper olur zaten, olmasa da doğum iznimi, süt iznimi kullanmak istiyorum, bu süreçte bebeğime bakarak çalışmayacağım yıllar için birikim yapmış olurum, şurda 6 ay sonra izne çıkıcam, 6 ay izin sonra 6 ay da ücretsiz izin alsam süper olur. Ama inan rahat vermez bu kadın bana, yapmadığını bırakmaz, of of özel sektörden nefret ediyorum
ayyy ben cok seviyorum vallaaa acıyı insallah degildir.kızlar acı yemek zararlı mı bebişe ?
Daha 2 ay önce 3000 TL maaş alan, kıdemli uzman pozisyonundaki insanları, 100 tl lik bir cep telefonunu çalmakla suçladılar, e insanlar da sicillerine işlememesi için çok da üstüne gidemiyorlar, ne kadar alçalabildiklerini buradan hesap et.
Yaptıkları genelde tazminatsız atmak değil, işten ayrılmaya zorlamak, psikolojik baskı yapmak oluyor, pozisyon değişikliği v.s. gibi, of ben de çok hassasım bu dönemde, dayanabilir miyim bilmiyorum.
Doğumdan sonra, bebiş kreş çağına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum canım, yani en az 3-4 yıl evde çocuğumla ilgilenmeyi planlıyorum
tmm tmm kızma
çok teşekkür canım bi deneyelim çatlak çatlak gezmeyelim dimi
ya sorma bende 1 haftadır raporluydum. p.tesi iş başı nasıl olacak bilmiyorum.. çalışamaıyorum ki!! yöneticin anlayışsız mıdır? bide şey önemli yerine bakabilecek bi ortağın varmı??bi süre idare edebilecek varsa problem yaşamazsın..
kötü şeyleri de aklından çıkar lütfen söylemeden tepkiyi bilmezsin.. bebişe yazık
2 tane hamilelik geçirdim ve üstelik aşırı büyük karnım olur düşünün 2.çoçuğum 5 kg. geldi dünyaya, ama nerdeyse hiç çatlağım yok, ciltlemi alakalı bilmiyorum, üstelik de kiloluyum, yanlız kendimi bildim bileli duş sonrası vücuduma nemelndirici bişiler sürerim hamileliklerimdede oriflame in ballı sütlü bi nemlendiricisi vardı onu kullanmıştım, bide bebek yağı
canım ya bırakma calısmayı her yerde var oyle cins tiplerden ozel sektor sonuctaa,,
valla bende merak ediyorummm ,,
insallah canımmm,, ben mecburen esimi ugurluyom ise sonra tekar uzanıyorumm
canım 2 tup almıslardı benden
evt ya bende hareket etmek istiyorummm
ya sen kosullandırma kendini,, calıstırır zaten normalde de cinsmis,, belki o da annedir anlar,,
ayyy ben cok seviyorum vallaaa acıyı insallah degildir.
Kızlar ben dayanamıyorum kacıyorum yineee,, gorusuruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?