bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
canım ben olumda lierac phytolastil jel kullanmıştım özellikle göbeğimde ve yanlarımda çok hafif var.ırsi sanırım ama acemilik kimse bana şurana burana sür dememişti doktorum sen ne kadar çatlamışsın diyordu bacağımın üst kısmında çok çatlak var yani orayı ihmal etmişim bir göbekle iş biter sanmışımama ablamda susam yağı,kakao yağı,badem yağı hepsinden sürdü ektradan ondada oldu yani vücut ile alakalı ama en aza indirmek lazım.bir kere denedim kokusunda ne ben yatabildim ne eşim sanki çikolata içinde uyuyormuşum gibi o eziyete değmez kakao yağı hiç denemeyin .cumartesi dr gitcem bebek yağı ve çatlak kremi sorucam alacağım beterin beteri var dahada çatlamak istemiyorum.
bu arada kızlar bugun doktora gıttım dun 4 tup kan ve ıdrar vermıstm..sonuclrını bugun alıp doktora gosterdım cok ii dedi bende ıdrardakı ıltıhap nası dedım o da gecmıs dedı ıctıgım suların ve duzenlı kullandıgım 5 tablet antıbıyotıgın yararı olmus demekkı
Canım bencede bekle..
Ne zararını görürsünki beklemenin prof.'da öyle söylemiş sonuçta..
Doktorunun alma konusundaki acelesinide anlamış değilim açıkcası.
Bence iyi haberler alıcaksın üzme kendini..
Ay çok güldüm cnm yaa çikolata içinde uyuyormuş gibi hissetmene
Ben güneşlenirken bile yağ sürdüğümde rahatsız olurum dayanamaz denize girerim napcam bilmiyorum bu yağlanma konusunda..
Doktora sorduğumuzda da daha erken bunları kafana takman için demesin..
Bende ne sürceğimi bilmiyorum ama çatlamakta istemiyorum zaten kalçalarım yeterince çatlak kilo alıp vermekten..
Gözünaydın cnm bende elimden geldiğince su içmeye başladım valla kendimi çok zorlamadan ama 1litreyi geçemiyorum günde malesef..
nabersiniz güzel hamileler... nası gidio hamilelik?
arkadaşlar doktordan geliyorum.
öncelikle tekrar idrar verdim, temiz çıktı..idrar yolu enfeksiyonum düzelmiş..2-2,5 litre suya devam dedi doktor.
sonra ultrasonda bebişimi gördüm. 20,6 mm olmuş kuzucum.
resmi fasulyeye benzemiş ama kafa, kol, bacak vs bişi göremedim ben :26:
14 mayısda gittiğimde 3 ocak olan muhtemel doğum tarihimizde 31 aralık olarak yazıyor ultrason çıktısında. sanırım ben aralık annişi olucam. tüm bebekler beklenenden 10-15 gün erkek doğar derler ya .. hayırlısı bakalım.
15 haziranda geliyorsun ikili test yapıcaz dedi. yani 11+3 de çağırdı.
canım endise etme, insallah bugun gitmissindir doktoraaa,, guzel haberlerini bekliyoz,, bilgileri ver ekliiiiimm seni de listeye canımmm6 hafta 4 günlük hamileyim. bugün ağrı hissettim teşelandım ama geçti. başka bir sorunum yok şimdilik.. doktora henüz gitmedim bu ilk bebeğim olacak inşallah. daha önce 6+4 te düşük yaşamıştım, psikolojik olarak doktora gidemiyorum, bugünü atlatınca yarın giderim inşallah...
Aslıhan tam bilgilerinizi verin ekliyeyimm,,,bende 26marttan ıtıbaren hamıleym ne zman doguo hesaplayamadım walla benıde lısteye eklermısn
ıyım canım benım sen nasılsın..progestan ıctım yıne bas donmesı yaptda o yuzden yazamıyodm senın nası gıdıyo bebısınle durumlar nasıl??kontrol ne zaman tekrar bnm 12.haftada uff gecmez zamann
canım beniiimmm, minik annişim.. benimde bulantım çok ve çıkartıyorum sürekli.. ne halim var ne dermanım anlayacağın. tek yiyebildiğm patates salatası, şöle bol ekşili:) bir haftadır pat.salatası yiom zatenbide kayınvlidemler gelecek temizlik yapmaya mecalim yok:18: benim kontrollerde 12. haftada inşallah. valla bi geleydik 12. 15. haftalara bulantılar azlır inş.
sagol tsk canım umarım sende atlatırsın zaten sanada umut olsun dıye yazdım aslında yanı su iççççç:76: bu arada doktor sana vermedımı ılac falan ben fixef dıe bı antıbıyotık kullanmıstım bıde ıdrarda yanmam vardı oda gectı ama sasırdım gercekten cunku oncekı tahlılde 7-8 lökosit yazıodu sımdıkınde 1-2 zaten normalıde buymuss umarım sende kurtulursun bı an once canım
Merhabalar bi gecmişi okuyup geliyorummmm
nabersiniz güzel hamileler... nası gidio hamilelik?
Bana suya katılıp içilen bitane ilaçtan verdi tek doz antbytik vermedi..
Suyuda günde 1 litre içebiliyorum en fazla işte..
Benim idrarda yanma fln yoktu cnm..
Bende şimdi baktım tahlil sonuçlarımada lökosit 10-12 diyo bende
Bu durumda ben günde 5 litre su içsem anca
Merhaba cnm hoşgeldin nasılsın?
Merhaba hoşgeldin..
Benim biraz bulantım var sen nasılsın?
Merhaba hoşgeldin..
bunu benim de ogrendigim iyi oldu ben de severim o kremii,,, ben de bebe yagı var ama yag kullanmayı sevmedim ben,,Aaaaa ben yıllardır vucuduma o kremi kullanırım, demek çatlaklara iyiymiş bilmiyordum
Nemlendirmede süperdir ama, benim güneş alerjim var, güneşten sonra sürüyorum, evde bi şişe var, hemen başlarım sürmeye
ben de aynı vazıyetteyim canım yaaaoff bnm canım hamur işi ıstıyo nolcak benım bu halimm
guncelliyeyim canıımmmdenızcm bende 27 martta gıdıcem ense kalınlıgı ıcınbenım bebıs su anda 10.1 mm fasulyem benımm minikimm
selamlarr,,, valla benim esneyerek gidiyor,, sen nasılsın tatlımmmnabersiniz güzel hamileler... nası gidio hamilelik?
hoş bulduk cnım.. bulantı beni mahvetti,epeydir giremiodum foruma bulantılardan canım.. geçmişi okuyamadım ama herkezde herşey yolundadır inş.
bunu benim de ogrendigim iyi oldu ben de severim o kremii,,, ben de bebe yagı var ama yag kullanmayı sevmedim ben,,
ben de aynı vazıyetteyim canım yaaa
guncelliyeyim canıımmm
selamlarr,,, valla benim esneyerek gidiyor,, sen nasılsın tatlımmm
valla cnm yaa her gun ruya goruyorum zaten bebısım ıyıce buyumus oluyo masallah hareketlerını bıle gordum ruyamda
Bana suya katılıp içilen bitane ilaçtan verdi tek doz antbytik vermedi..
Suyuda günde 1 litre içebiliyorum en fazla işte..
Benim idrarda yanma fln yoktu cnm..
Bende şimdi baktım tahlil sonuçlarımada lökosit 10-12 diyo bende
Bu durumda ben günde 5 litre su içsem anca
Merhaba cnm hoşgeldin nasılsın?
Merhaba hoşgeldin..
evt cnm ya fazlaymıs tühh neyse atlatırsın ınsallah takma kafana tekrar ne zaman yaptırcaksın tahlil??
hoş bulduk cnım.. bulantı beni mahvetti,epeydir giremiodum foruma bulantılardan canım.. geçmişi okuyamadım ama herkezde herşey yolundadır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?