2012 Ocak Anneleri

Canım bencede bekle..
Ne zararını görürsünki beklemenin prof.'da öyle söylemiş sonuçta..
Doktorunun alma konusundaki acelesinide anlamış değilim açıkcası.
Bence iyi haberler alıcaksın üzme kendini..

Ay çok güldüm cnm yaa çikolata içinde uyuyormuş gibi hissetmene
Ben güneşlenirken bile yağ sürdüğümde rahatsız olurum dayanamaz denize girerim napcam bilmiyorum bu yağlanma konusunda..
Doktora sorduğumuzda da daha erken bunları kafana takman için demesin..
Bende ne sürceğimi bilmiyorum ama çatlamakta istemiyorum zaten kalçalarım yeterince çatlak kilo alıp vermekten..

Gözünaydın cnm bende elimden geldiğince su içmeye başladım valla kendimi çok zorlamadan ama 1litreyi geçemiyorum günde malesef..

sagol tsk canım umarım sende atlatırsın zaten sanada umut olsun dıye yazdım aslında yanı su iççççç:76:bu arada doktor sana vermedımı ılac falan ben fixef dıe bı antıbıyotık kullanmıstım bıde ıdrarda yanmam vardı oda gectı ama sasırdım gercekten cunku oncekı tahlılde 7-8 lökosit yazıodu sımdıkınde 1-2zaten normalıde buymussumarım sende kurtulursun bı an once canım

nabersiniz güzel hamileler... nası gidio hamilelik?

ıyım canım benım sen nasılsın..progestan ıctım yıne bas donmesı yaptda o yuzden yazamıyodm senın nası gıdıyo bebısınle durumlar nasıl??kontrol ne zaman tekrar bnm 12.haftada uff gecmez zamann

canım yaptım guncellemelerii,, cok sevindim yaaaa,,, simdi senin mercimek fazulye oldu yaniiiii,,,
canım endise etme, insallah bugun gitmissindir doktoraaa,, guzel haberlerini bekliyoz,, bilgileri ver ekliiiiimm seni de listeye canımmm

bende 26marttan ıtıbaren hamıleym ne zman doguo hesaplayamadım walla benıde lısteye eklermısn
Aslıhan tam bilgilerinizi verin ekliyeyimm,,,

Son düzenleme:
denızcm bende 27 martta gıdıcem ense kalınlıgı ıcınbenım bebıs su anda 10.1 mm fasulyem benımm minikimm

ıyım canım benım sen nasılsın..progestan ıctım yıne bas donmesı yaptda o yuzden yazamıyodm senın nası gıdıyo bebısınle durumlar nasıl??kontrol ne zaman tekrar bnm 12.haftada uff gecmez zamann

canım beniiimmm, minik annişim.. benimde bulantım çok ve çıkartıyorum sürekli.. ne halim var ne dermanım anlayacağın. tek yiyebildiğm patates salatası, şöle bol ekşili:) bir haftadır pat.salatası yiom zaten bide kayınvlidemler gelecek temizlik yapmaya mecalim yok:18: benim kontrollerde 12. haftada inşallah. valla bi geleydik 12. 15. haftalara bulantılar azlır inş.

valla cnm yaa her gun ruya goruyorum zaten bebısım ıyıce buyumus oluyo masallah hareketlerını bıle gordum ruyamda

Bana suya katılıp içilen bitane ilaçtan verdi tek doz antbytik vermedi..
Suyuda günde 1 litre içebiliyorum en fazla işte..
Benim idrarda yanma fln yoktu cnm..
Bende şimdi baktım tahlil sonuçlarımada lökosit 10-12 diyo bende
Bu durumda ben günde 5 litre su içsem anca

Merhabalar bi gecmişi okuyup geliyorummmm

Merhaba cnm hoşgeldin nasılsın?

Merhaba hoşgeldin..
Benim biraz bulantım var sen nasılsın?

evt cnm ya fazlaymıs tühh neyse atlatırsın ınsallah takma kafana tekrar ne zaman yaptırcaksın tahlil??

bunu benim de ogrendigim iyi oldu ben de severim o kremii,,, ben de bebe yagı var ama yag kullanmayı sevmedim ben,,

off bnm canım hamur işi ıstıyo nolcak benım bu halimm
ben de aynı vazıyetteyim canım yaaa

denızcm bende 27 martta gıdıcem ense kalınlıgı ıcınbenım bebıs su anda 10.1 mm fasulyem benımm minikimm
guncelliyeyim canıımmm

selamlarr,,, valla benim esneyerek gidiyor,, sen nasılsın tatlımmm

hoş bulduk cnım.. bulantı beni mahvetti,epeydir giremiodum foruma bulantılardan canım.. geçmişi okuyamadım ama herkezde herşey yolundadır inş.

bende cıkarmaya basladım bu aralar canım fazla degıl ama cıkıyo ıste sonucta ama rahatlıyo ınsan dimi

tmm cnm ii olur=)bu arada nemlendırıcı dedıgınız kremler ne gıbı mesela arko falanmı

valla cnm yaa her gun ruya goruyorum zaten bebısım ıyıce buyumus oluyo masallah hareketlerını bıle gordum ruyamda

sorma ya aynı rüyalardan bende görüom bol bol:)
bide rüyamda doyana kadar yemek yedim, sadece rüyamda görörüm galiba
ya bide sabah 7 de uyanıyorum gün içinde uyukla dur gayri:97:

merhaba canım ya iyiyim ne olsunnnn,,, ,, okumaya calıstım gecmisi ama cok uzunmus ilk 10 sayfayı okudum anca simdiden uykum geldi vallaa,,, 1 ay sonra bu belirtiler azalacak mı gececek mi acaba?

evt cnm ya fazlaymıs tühh neyse atlatırsın ınsallah takma kafana tekrar ne zaman yaptırcaksın tahlil??

Ay valla bilmiyorumki canım şimdi ben cumartesi yani yarın başka bi doktora gidicem.
Açlık kan şekerime bakılmamıştı onu yaptırcam onu yaptırmışken bunuda yaptırıyım o zmn iki kere tahlil sonuçlarını beklemiyim zaten eşimin zamanıda yok..
Sen tekrar idrarda iltihap geçmişmi geçmemişmi diye hangi testleri yaptın cnm bi yazarmısın lütfen..

hoş bulduk cnım.. bulantı beni mahvetti,epeydir giremiodum foruma bulantılardan canım.. geçmişi okuyamadım ama herkezde herşey yolundadır inş.

Bende burda zaman geçirmeye çalışıyorum dün yoktu bulantım bugün yine başladı nolck böyle halimiz bilmiyorum.
Ben daha çıkarmaya başlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…