2012 Ocak Anneleri

Annem 2 defa yıkamıştı sonra kendim yıkamıştım bakıyodum cnm da çocuk susmadımı bende onunla birlikte aglıyodum bi akşam eşim işten bi geldi çocuk aglıyo ben ondan daha çok aglıyorum hayy Allahım benim bir degil iki çocugum var demişti haladaa anlatıyor

kemal sunalın filmine dönmüşş allah ıyılıgını versın:90:

Valla tecrübeli insanlardan duyduklarım bunlar cnm..
Ama tabikide her insan bir değildir ama sonuçta hergünde biri olamaz yanında öyle yada böyle kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmek zorundayız..

Teşekkür ederim cnm benim amin inşallah..
Evet ismi hazır evlenmeden baya önceden beri bu ismi istiyodum hem annemin ismi hem çok sevdiğim isimlerden biridir..
Aslında bi ara Şeyda koycam kızım olursa diyodumda neyse dedim karışıklık olmasın evde
Senin düşündüğün isimler varmı?

Ay çok güldüm cnm çok alemsin..
Hangi burçsun balık,yengeç falanmı onlar çok duygusal ve sulugözlü oluyolar..
Kuzenim balık burcu ona diyorum çocuğun ağlasa oturur onunla ağlarsın diye oda ağlarım evet diyo

bız hıc anlasamıyoruz ısım konusunda ama kıza ısım hazır cemre olcak

çok güzelmiş. hem modern hem eskimeyen bi isim.

bizim bebeğimizin ismi de hazır. erkek olursa uras kız olursa öykü olacak. hamile kalmadan önce hazırdı zaten. şimdi babamız acaba urasmı gelecek öykü mü diye seviyo

aynen benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede de doğum fiyatları 2.000 lira civarında sgk anlaşması yok çünkü

hmmm doktorların söylediği herşey birbirinden farklı yaa dikkatli olmak lazım tabii

çok şirinler :)

eveeet ben de çok sevdim

çok iyi oldu evet sağol cnm :)
benim eşim sağolsun bu konularda çok ince düşünür şanslıyım
biz bayanlar zaten kıyamıyoruz ki onlar almasa da biz yine alırız

ayy bayıldım. bende istıyorum. hatta ben kendıme de istıyorum bebeğimi çok seviyorum diye :)))

bak oda çok güzel olur

uyanıklık yapmış

benim de devlet hastanesi ile ilgili duyduklarım malesef hep kötü tecrübeler, allah muhtaç etmesin ben de hiç istemem orda doğum yapmayı

bız hıc anlasamıyoruz ısım konusunda ama kıza ısım hazır cemre olcak

Sen benim eşimin bulduğu isimleri duysan kafayı yerdin bide ciddi ciddi koymayı düşünüyodu yahu.
Allahtan ailesi ve ailem saçmalama oğlum dedide vazgeçti..
Bestanbey koycakmış erkek olursa..
Koydurtmam oğluma öyle bi isim yaa annem o ne öyle bestami gibi diye dalga geçiyodu
Denizi ben çok istiyodum kayınpederimde çok destekledi erkek olursa Deniz Doruk olucak tabi babasının katkılarıyla

Urasın anlamı ney cnm?
Arası duydum ama Urası duymamıştım hiç.
Öykü de gerçekten çok güzel bi isim.
Sağlıcakla dünyaya gelsinlerde isim işin kolay kısmı gerçekten..

aynen benim doktorumun anlaşmalı olduğu hastanede de doğum fiyatları 2.000 lira civarında sgk anlaşması yok çünkü

2000 lira gercekten çok para. 500-600 nerde 2000 nerde. aradakı farla çoçuğun bir yıllık bez ihtıyacı karşılanır.

bu arada bez dedim de herkez bez stoğu yapın her ay bı paket alıp koyun diyo. ama farklı boyutlarda alın diyo. acaba erken mı daha. alsak aslında baya iyi olur doğumdan sonra rahatlatır bizi baya

o ne bee hakkaten benım aklıma da baston geldı ne yalan söliimama bızım ortak kararmız cemre....nası da yakısır kuzumaa yerımm

çok iyi oldu evet sağol cnm :)
benim eşim sağolsun bu konularda çok ince düşünür şanslıyım
biz bayanlar zaten kıyamıyoruz ki onlar almasa da biz yine alırız

Bişey değil cnm ne demek
Her aldığıma kulp bulmasa içi rahat etmez..
Evet biz dayanamıyoruz ama buna da en ufacık bişey söylerse gerçekten almıycam bidaha bişey..
Bundan sonra bebişime alırım bende oda avcunu yalar

uras talih şans ve mutluluk demek. şanslı ve mutlu bi çocuk olur umarım adı gibi. ben isimlerin karakterlere sirayet ettiğine çok inanıyorum. eşim ayaz istiyordu hep aslında çok güzel ama soğuk buz gibi bi çocuk olmasın güleryüzlü sıcak kanlı olsun benım bebeğim annesi de babası da öyle çünkü ya bilmıyrum belkı takıntı benım kı ama anlamları çok önemli. uras ismını duyduğumdan beri çok seviyorum

amaan benım annemde oyle dedı de ben yok dedım ya zaten her ay alısverıs yapılıo o arada alınır ıste..bıde evde onu kalabalık edemem sımdıden

Ya evet öyle diyolarda ben şimdiden kıyafet alma konusunda bile tecrübesiz ve kararsızım..
Alttan çıtçıtlı badilere bakıyorum ama doğduğunda kış mevsimi olucak uzun kollu alttan çıtçıtlı almak lazım kısaları giyiceği zamana kadar büyür diyorum..
Bez konusunda ev alışverişine çıkıldığında her seferinde farklı boyutlarda 1er paket alınabilir aslında ama bilemiyorum ne kadar doğru olur..
Özellikle ilk aylar çook fazla beze ihtiyaç duyuluyomuş bebişin totosu baya çalışıyo anlıycanız

o ne bee hakkaten benım aklıma da baston geldı ne yalan söliimama bızım ortak kararmız cemre....nası da yakısır kuzumaa yerımm

İşinde Yönetici olsa ne diycekler çocuğa Bestanbey Beymi diycekler diyodum yinede vazgeçmiyodu aman şükür unuttu
Evet cnm Cemrede çok güzel bi isim.. Sağlıcakla dünyaya gelsinlerde..
Erkek olursa düşünmedinizmi isim? Senin içinden erkek geçiyo zaten

ayy bi arkadaşımın kızının ismi cemre. hayatımda gördüğüm en güzel gözlü en cilveli kız çocuğu. ismi ona çok yakışıyor o yuzden çok severim cemre ismini.

bn sımdıden alıstırıyorum esimi kızım olursa beraber suslenır suslenır gezerız dıyorum o da oldu hanımefendıler benıde ararsınız şöförünüz sızı alır ıstedıgınız yerden dıo yazık=)bıde dedım artık sınema yok gıtsek bıle cızgı fılme gıderız o da 4-5 yaslarına geldıgınde ancao yuzden sımdıden gezıyoruz ıyıce

amaan benım annemde oyle dedı de ben yok dedım ya zaten her ay alısverıs yapılıo o arada alınır ıste..bıde evde onu kalabalık edemem sımdıden

ilk aylar ayda ir paket yetmez ki. hem bebeğin tek ihtıyacı bez de olmayacak. allahım inşallah sütüm olur. en korktuğum şey o annem bizi emzirememiş hep mamalarla büyümüşüz.

ayy bi arkadaşımın kızının ismi cemre. hayatımda gördüğüm en güzel gözlü en cilveli kız çocuğu. ismi ona çok yakışıyor o yuzden çok severim cemre ismini.

aynen bende cok severım canım inşallah benım bebıs de cok tatlı olur gercı o zamanda nazar degcek dıe korkarım ben bee

İnşallah canım çok güzelmiş isminin anlamı..
Bende çok inanırım isimlerin anlamlarının karakterlere yansıdığına gerçekten..
Mesela Efe isimli hangi çocuğu tanıdıysam felaket yaramaz
Bende ismimin anlamını taşıyorum az biraz yahu

Ay işte o var kız çocuğunda da otur süsle püsle bi cilveli oluyolar bi cilveli..
Gerçi benm bitane kuzenim var daha ufak 5-6 yaşlarında aynı erkek çocuğu gibi oturup televizyonda smackdown izliyo
Etek giydirmek işkence oje kesinlikle sürmez makyaj istemez saçını bile zar zor toplar ama ablası onun 10 katı bi cilveliki anlatamam..
Heralde böyle dengeliyolar zavallı yengem

ilk aylar ayda ir paket yetmez ki. hem bebeğin tek ihtıyacı bez de olmayacak. allahım inşallah sütüm olur. en korktuğum şey o annem bizi emzirememiş hep mamalarla büyümüşüz.

olur ınsallah canım normalde yanı gebe kalmadan once gogusler kucukse sut cok oluyomus buyukse fazla olmuyomus bılmem ne kadar dogru ne kadar yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…