2012 Ocak Anneleri

ilk aylar ayda ir paket yetmez ki. hem bebeğin tek ihtıyacı bez de olmayacak. allahım inşallah sütüm olur. en korktuğum şey o annem bizi emzirememiş hep mamalarla büyümüşüz.

Yok cnm ben şimdiki aylık çıkılan alışverişlerden bahsediyorum doğdukdan sonrakilerden değil.
Evet ilk aylar 1 paket yetmeyebilir ama çok hızlı büyüyolar en ufak boyunu bitirene kadar dar gelmeye başlarsa boşuna alınmış olur şimdilik 1er paket yeterli mantıken stok yapmak açısından
Ayy inşallah cnm yaa bende 4 ay emmişim emmemişim daha ki annemin sütüde varmış benim bebişimde inşallah emer sütümüzde bol olur inşallah..

evt ya oyle kızlar cabuk sevdırıyo kendını..benımde 6 yasında kız kardesım var ruj manyagı gorsenn ruj ver ne ıstersen yapar pc yı falan kendı acıyo kral oyun yazıo google a .sonra ordan ruj oyunlarını oynar falan..gecen annemlere gıttıgımde deodorantım bıtmek uzereydı verdım bı sevındı kucuk cantasına koydu hemen süslü:82: bi o kadarda kurnazz

olur ınsallah canım normalde yanı gebe kalmadan once gogusler kucukse sut cok oluyomus buyukse fazla olmuyomus bılmem ne kadar dogru ne kadar yanlıs

Benim göğüslerim küçük ama bu bilgi tamamen yanlış bence..
Bu süt bezlerimi diyolar ne diyolar onunla alakalı bişey..
Benim annemin göğüsleri baya büyüktür maşallah.
Ben doğduğumda da sütü baya varmış kardeşimide 2-2.5 yaşına kadar emzirdi sütüde daha vardı ama artık gına gelmişti kadına zar zor bıraktırdı..
Sokakta göğsüne yapışıp meme meme diyodu

Son düzenleme:

Çok tatlılar yaa..
Makraj diyodu benim kuzenimde makyaja
Bigün istediği olsun yapim dedim ne kadar far varsa sürdürdü gözünün üstüne..
Bide güzel kirpikleri yüzü gözü ağzı burnu maşallah Allah nazarlardan saklasın
Biblo bebek gibi yazlıkta sahilde sevgilileri gördümü oturur ikisinin arasına kur yapar erkeğe
Ayy kız bi başka sanki yaa

işte o konuda anlasamıyoruz =)ben berke dıyorum one ya dıo begenmıyokı anacımbende onun dedıklerını begenmıyorum tabiibakalım ne olcak bu arada baya hafızan kuvvetlı hala erkek hıssedıyorum acayıp sekılde bakalım erkekse belki 1 ay sonra bellı olur cınsıyetı

ayy cok güldüm yaa bıde o yanları var dogurmakla bıtmıyo ıste

Berkelerde yaramaz oluyo benden söylemesi
Yok kız çok kuvvetli değildir hafızam.. Ama aklımda kalmış erkek hissettiğin bide yaptığın takvimde mavi ya ondan kaldı aklımda
Ben niye hissedemiyom yahu :44:
Teyzemle konuştum daha demin oda kız diyo çoğu kişi kız diyo bakalım hayırlısııııııııııı

aynen bende cok severım canım inşallah benım bebıs de cok tatlı olur gercı o zamanda nazar degcek dıe korkarım ben bee
bol bol okuruz bizde dua sure. zaten ben daha ayyıldızdan gebelıkte okunaak sureleri duaları alacam . o okumuş maaşallh çok güzel bi çocuğu var.
senin isminin anlamı ne canım?
ayy evet saçlarıyla oyna tokalar tak. pempiş pembiş giydir. dantelli çoraplarımız mus çoraplarımız vardı eskiden. annem her sabah okula giderken şekilden şekile sokardı saçlarımı.
olur ınsallah canım normalde yanı gebe kalmadan once gogusler kucukse sut cok oluyomus buyukse fazla olmuyomus bılmem ne kadar dogru ne kadar yanlıs
valla inşallah yanlış bilgidir. zira benimkiler pek küçük sayılmaz.
inşallah. hem bebek için hem anne sağlığı için çok önemli.
ayyy çok güldüm bi tanıdık va. kızını meme emerken uyumaya alıştırmış. şimdi dillendi de çcimcime. otobüsün içinde uykusu geldimi acıktımı meme memeeeeee diye annesinin göğsune saldırıyo. rezillik diz boyu

ayy cok güldüm yaa bıde o yanları var dogurmakla bıtmıyo ıste

Ya derlerya kadın adamı rezilde eder vezirde diye çok yanlış işte o tam çocuklara göre..
Bende kuzen bol macera bol..
Erkek adı Efe olan kuzenimde seçim için teyzem oy kullanmaya gittiğinde bitane kadının eteğini kaldırıp poposunu ellemişti çook ufaktı ama
İnsan böyle durumlarda napcanı bilemiyo bide dillendilermi tamam bittin
Ben çok fenaymışım herşeyi yumurtluyomuşum

Benim bildiğim 2 anlamı var ismimin canım 1.si Yırtcı bir kuş 2.side Deli divane aşık
İkiside uyuyo
Ayy gerçekten çok rezil bi durum yaa insan yerin dibine giriyo çıkıyo..
Annem evde uyarırdı bak em sonra isteme diye daha bizim sokaktan çıkmadan kadının göğüslerini çekiştirirdi bide büyükler fışkırıyolar
Ayy bizimde böyle anlatıcamız maceralarımız olucak inşallah

evet ya bıde orası var ıste dıyorum ya dogurmakla bıtmıyoama anı olarak kalır hayatımıza renk gelır bıraz annemde bana yemek yedıremezmıs agzımı sıkıca kapatır acmazmısım o da bana yumuk agızlıı dermıs

evet ya o dualardan bende ıstıyorumm

Nas suresiyle Felak suresinin nazara iyi geldiğini biliyorum ben..
Başka bildiğiniz varsa ezberlemek lazım gerçekten sürekli okumak lazım..
İnsanın kendi çocuğuna bile nazarı değermiş.
Hatta en çok annenin nazarı değermiş..

Bende yemek konusunda sıkıntılı bi çocukmuşum annem çok çektim senin yemek yememenden der hep :2:

bılmıyorum bende anlamadım valla oyel bi hiski eger kız cıkarsa ınanmam o derecesaglıklı olsunlarda bunlar sadece merak ıste...

bol bol ayetel kursi okumak lazım. mesela çocuğun güzel yüzlü olması için yusuf suresi okumalıymışız. daha birsürü şey var. netten de buluruz. bide benım imam hatipli bi kuzenım var kızı maşallah okadar uslu okadar söz dinleyen bi çocuk ki bahsi geçtiğinde okuduğu dulardan bahsetmişti. bende okuyacam demiştim hatta hamile kalınca. öğrenince size de anlatırım.

benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..

bende de 5w2d yazıyor ozaman benimkide 5 mm mi :)))5+4 düm dün :)[/QUOTE]
ayy şeyda çok güldüm kız..ben efe isminiçok severdim bak üstünü çizebilirim artık bu ismin..bebğim yaramaz olmasın yaa..ben hiç isim düşünemiyorum..kociş bekleyelim cinsiyeti öğrenince ben araştırıcam analiz yapıcam diyo.napıcaksa artık..ortaya abudik gubudik şeyler çıkarmasında..bana erkek gibi geliyor..
aslında hamile olmadan önce bir rüya gördüm..sezaryan olmuşum narkozdan dolayı 5 yıl uyumuşum..çocuğa eşim göktuğ yekta ismini koymuş..bende ağlamıştım nden bu ismi koydun diye..eşime bu rüyayı anlatınca takıntı yaptı göktuğ olsun diye..

onu bılıyorum canımda hanı bebek guzel olsun dıye meryem suresı okunuyomus falan onları demıstım bılen varsa yazsında okuyalım canlar

kızlar ben çıkıyorum sağolsun patronum 3te çıkabılırsın dedi. hafta sonu sakin oluyor işler. pazartesi çok koşturacaz ama . herkeze iyi akşamlar öpüyorum sizi. kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın. by byy :80:

bılmıyorum bende anlamadım valla oyel bi hiski eger kız cıkarsa ınanmam o derecesaglıklı olsunlarda bunlar sadece merak ıste...

Tabi cnm merak sadece ama napalım tutamıyoruz kendimizi..

Maşallah cnm kuzeninin çocuğuna
Öğrenirsen bizede söyle bizde okuyalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…