ilk aylar ayda ir paket yetmez ki. hem bebeğin tek ihtıyacı bez de olmayacak. allahım inşallah sütüm olur. en korktuğum şey o annem bizi emzirememiş hep mamalarla büyümüşüz.
evt ya oyle kızlar cabuk sevdırıyo kendını..benımde 6 yasında kız kardesım var ruj manyagı gorsenn ruj ver ne ıstersen yapar pc yı falan kendı acıyo kral oyun yazıo google a .sonra ordan ruj oyunlarını oynar falan..gecen annemlere gıttıgımde deodorantım bıtmek uzereydı verdım bı sevındı kucuk cantasına koydu hemen süslü:82: bi o kadarda kurnazz
İnşallah canım çok güzelmiş isminin anlamı..
Bende çok inanırım isimlerin anlamlarının karakterlere yansıdığına gerçekten..
Mesela Efe isimli hangi çocuğu tanıdıysam felaket yaramaz
Bende ismimin anlamını taşıyorum az biraz yahu
Ay işte o var kız çocuğunda da otur süsle püsle bi cilveli oluyolar bi cilveli..
Gerçi benm bitane kuzenim var daha ufak 5-6 yaşlarında aynı erkek çocuğu gibi oturup televizyonda smackdown izliyo
Etek giydirmek işkence oje kesinlikle sürmez makyaj istemez saçını bile zar zor toplar ama ablası onun 10 katı bi cilveliki anlatamam..
Heralde böyle dengeliyolar zavallı yengem
olur ınsallah canım normalde yanı gebe kalmadan once gogusler kucukse sut cok oluyomus buyukse fazla olmuyomus bılmem ne kadar dogru ne kadar yanlıs
evt ya oyle kızlar cabuk sevdırıyo kendını..benımde 6 yasında kız kardesım var ruj manyagı gorsenn ruj ver ne ıstersen yapar pc yı falan kendı acıyo kral oyun yazıo google a .sonra ordan ruj oyunlarını oynar falan..gecen annemlere gıttıgımde deodorantım bıtmek uzereydı verdım bı sevındı kucuk cantasına koydu hemen süslü:82: bi o kadarda kurnazz
Ya evet öyle diyolarda ben şimdiden kıyafet alma konusunda bile tecrübesiz ve kararsızım..
Alttan çıtçıtlı badilere bakıyorum ama doğduğunda kış mevsimi olucak uzun kollu alttan çıtçıtlı almak lazım kısaları giyiceği zamana kadar büyür diyorum..
Bez konusunda ev alışverişine çıkıldığında her seferinde farklı boyutlarda 1er paket alınabilir aslında ama bilemiyorum ne kadar doğru olur..
Özellikle ilk aylar çook fazla beze ihtiyaç duyuluyomuş bebişin totosu baya çalışıyo anlıycanız
İşinde Yönetici olsa ne diycekler çocuğa Bestanbey Beymi diycekler diyodum yinede vazgeçmiyodu aman şükür unuttu
Evet cnm Cemrede çok güzel bi isim.. Sağlıcakla dünyaya gelsinlerde..
Erkek olursa düşünmedinizmi isim? Senin içinden erkek geçiyo zaten
Benim göğüslerim küçük ama bu bilgi tamamen yanlış bence..
Bu süt bezlerimi diyolar ne diyolar onunla alakalı bişey..
Benim annemin göğüsleri baya büyüktürmaşallah.
Ben doğduğumda da sütü baya varmış kardeşimide 2-2.5 yaşına kadar emzirdi sütüde daha vardı ama artık gına gelmişti kadına zar zor bıraktırdı..
Sokakta göğsüne yapışıp meme meme diyodu
işte o konuda anlasamıyoruz =)ben berke dıyorum one ya dıo begenmıyokı anacımbende onun dedıklerını begenmıyorum tabii bakalım ne olcak bu arada baya hafızan kuvvetlı hala erkek hıssedıyorum acayıp sekılde bakalım erkekse belki 1 ay sonra bellı olur cınsıyetı
bol bol okuruz bizde dua sure. zaten ben daha ayyıldızdan gebelıkte okunaak sureleri duaları alacam . o okumuş maaşallh çok güzel bi çocuğu var.
aynen bende cok severım canım inşallah benım bebıs de cok tatlı olur gercı o zamanda nazar degcek dıe korkarım ben bee
senin isminin anlamı ne canım?
İnşallah canım çok güzelmiş isminin anlamı..
Bende çok inanırım isimlerin anlamlarının karakterlere yansıdığına gerçekten..
Mesela Efe isimli hangi çocuğu tanıdıysam felaket yaramaz
Bende ismimin anlamını taşıyorum az biraz yahu
Ay işte o var kız çocuğunda da otur süsle püsle bi cilveli oluyolar bi cilveli..
Gerçi benm bitane kuzenim var daha ufak 5-6 yaşlarında aynı erkek çocuğu gibi oturup televizyonda smackdown izliyo
Etek giydirmek işkence oje kesinlikle sürmez makyaj istemez saçını bile zar zor toplar ama ablası onun 10 katı bi cilveliki anlatamam..
Heralde böyle dengeliyolar zavallı yengem
valla inşallah yanlış bilgidir. zira benimkiler pek küçük sayılmaz.olur ınsallah canım normalde yanı gebe kalmadan once gogusler kucukse sut cok oluyomus buyukse fazla olmuyomus bılmem ne kadar dogru ne kadar yanlıs
inşallah. hem bebek için hem anne sağlığı için çok önemli.
Yok cnm ben şimdiki aylık çıkılan alışverişlerden bahsediyorum doğdukdan sonrakilerden değil.
Evet ilk aylar 1 paket yetmeyebilir ama çok hızlı büyüyolar en ufak boyunu bitirene kadar dar gelmeye başlarsa boşuna alınmış olur şimdilik 1er paket yeterli mantıken stok yapmak açısından
Ayy inşallah cnm yaa bende 4 ay emmişim emmemişim daha ki annemin sütüde varmış benim bebişimde inşallah emer sütümüzde bol olur inşallah..
ayyy çok güldüm
Benim göğüslerim küçük ama bu bilgi tamamen yanlış bence..
Bu süt bezlerimi diyolar ne diyolar onunla alakalı bişey..
Benim annemin göğüsleri baya büyüktürmaşallah.
Ben doğduğumda da sütü baya varmış kardeşimide 2-2.5 yaşına kadar emzirdi sütüde daha vardı ama artık gına gelmişti kadına zar zor bıraktırdı..
Sokakta göğsüne yapışık meme meme diyodu
ayy cok güldüm yaa bıde o yanları var dogurmakla bıtmıyo ıste
bol bol okuruz bizde dua sure. zaten ben daha ayyıldızdan gebelıkte okunaak sureleri duaları alacam . o okumuş maaşallh çok güzel bi çocuğu var.
senin isminin anlamı ne canım?
ayy evet saçlarıyla oyna tokalar tak. pempiş pembiş giydir. dantelli çoraplarımız mus çoraplarımız vardı eskiden. annem her sabah okula giderken şekilden şekile sokardı saçlarımı.
valla inşallah yanlış bilgidir. zira benimkiler pek küçük sayılmaz.
inşallah. hem bebek için hem anne sağlığı için çok önemli.
ayyy çok güldümbi tanıdık va. kızını meme emerken uyumaya alıştırmış. şimdi dillendi de çcimcime. otobüsün içinde uykusu geldimi acıktımı meme memeeeeee diye annesinin göğsune saldırıyo. rezillik diz boyu
Ya derlerya kadın adamı rezilde eder vezirde diye çok yanlış işte o tam çocuklara göre..
Bende kuzen bol macera bol..
Erkek adı Efe olan kuzenimde seçim için teyzem oy kullanmaya gittiğinde bitane kadının eteğini kaldırıp poposunu ellemişti çook ufaktı ama
İnsan böyle durumlarda napcanı bilemiyo bide dillendilermi tamam bittin
Ben çok fenaymışım herşeyi yumurtluyomuşum
evet ya o dualardan bende ıstıyorumm
evet ya bıde orası var ıste dıyorum ya dogurmakla bıtmıyoama anı olarak kalır hayatımıza renk gelır bıraz annemde bana yemek yedıremezmıs agzımı sıkıca kapatır acmazmısım o da bana yumuk agızlıı dermıs
Berkelerde yaramaz oluyo benden söylemesi
Yok kız çok kuvvetli değildir hafızam.. Ama aklımda kalmış erkek hissettiğin bide yaptığın takvimde mavi ya ondan kaldı aklımda
Ben niye hissedemiyom yahu :44:
Teyzemle konuştum daha demin oda kız diyo çoğu kişi kız diyo bakalım hayırlısııııııııııı
Nas suresiyle Felak suresinin nazara iyi geldiğini biliyorum ben..
Başka bildiğiniz varsa ezberlemek lazım gerçekten sürekli okumak lazım..
İnsanın kendi çocuğuna bile nazarı değermiş.
Hatta en çok annenin nazarı değermiş..
benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..
Nas suresiyle Felak suresinin nazara iyi geldiğini biliyorum ben..
Başka bildiğiniz varsa ezberlemek lazım gerçekten sürekli okumak lazım..
İnsanın kendi çocuğuna bile nazarı değermiş.
Hatta en çok annenin nazarı değermiş..
bılmıyorum bende anlamadım valla oyel bi hiski eger kız cıkarsa ınanmam o derecesaglıklı olsunlarda bunlar sadece merak ıste...
bol bol ayetel kursi okumak lazım. mesela çocuğun güzel yüzlü olması için yusuf suresi okumalıymışız. daha birsürü şey var. netten de buluruz. bide benım imam hatipli bi kuzenım var kızı maşallah okadar uslu okadar söz dinleyen bi çocuk ki bahsi geçtiğinde okuduğu dulardan bahsetmişti. bende okuyacam demiştim hatta hamile kalınca. öğrenince size de anlatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?