2012 Ocak Anneleri

Sana kötü davranıp hiç bir yakınını yanına almadıkları içinmi memnun kalmadın yoksa normal doğum için o kadar beklettiklerinden dolayımı?

ssk hastanelerinde yanına kimseyi almıyorlar o zaman birde hastaneden bebek kaçırılmıştı çok sıkıydı kimseyi içeri almıyorlardı. 3 gün hiç uyumadım hesap et
oğlum dogdugunda kafası yamuktu çatıda beklemiş ilgi sıfır yani bende ilk dogum bilmiyorum bebekmi geliyo noluyo bide yaş malum yirmili yaştayım boynu bile kırıla bilirmiş çatıda bekleyince onların bakması lazım sancıyı vermişsin gelsin diye kontrol et dimi

çok şirinler :)

Paylaştığım iyi oldu o zmn
Bana mikemmel kocişim anneler gününde hediye almadığı için bende ona almıycam..
Yarın evlilik yıldönümümüz saat aldım aslında almıycaktımda dayanamadım..
Buna da bi kulp bulursa benden gördüğü son hediye olcak ( gerçi hep bunu diyrm ama dayanamıyorm)

e yanı ayy ınsallah oyle sıkıntılar cekmeyız cnm ya bnde 20 yasında dogum yapıcam sımdı nasıl oglunun durumu??

eskiden devlet hastanelerı daha kötüydü şimdi yıne daha modernler ama yıne de ebeler özelliklede yaşça büyükler çok insafsız. öze hastanelerde işten çıkarılma ,şikayet yada belkı prım vs. kaygısıla daha ilgili oluyorlar.

ben devlet hastanesıne gitmeyı şundan istememiştim. devlet hastanesıne gidecem doktor benı muayenesıne çağırcaka. sonra her ay ben muayenede en az 100 lira verecem. ama ilaç yazmak için , test tahlil vs. için yıne hastaneye çağıracak. orda bı test için sırada bekleyeceksın. hastane ve muayene arasında mekık dokuyorsun. özel hastanede herşey elinin altında. herkez özenli ilgili. buyuzden devlete gitmeyı hiç düşünmedim

Geçmiş olsun iyi dayanmışsın..
Ama devlet hastanelerini genelde kimse önermiyo..

ayy bayıldım. bende istıyorum. hatta ben kendıme de istıyorum bebeğimi çok seviyorum diye :)))

benım kociş de almadı sonra tabı tavır yaptım bende (asırıya kacmadan ) sonra o gunde gezmıstık yemek yedık fln ya askım ben senı annneler gunu dıye cıkardım zaten dıyo madem oyle dısardeyken yemek yerken fln sole dimi anneler gunun kutlu olsun dıe:89:

e yanı ayy ınsallah oyle sıkıntılar cekmeyız cnm ya bnde 20 yasında dogum yapıcam sımdı nasıl oglunun durumu??

ii cnm her yıkamada baglıyoduk kafasını öle öle şekil aldı
korkma şimdi insanlar daha bilinçli her şeyi bilerek yaşıyorsunuz o zamanlar böyle degildi
birde çocukta yoktu öle etrafımda napıcamıda bilmiyorum düşünsene hastanede 6 yatak var bakıyodum kadınlar çocuklarını emziriyo bende emziriyodum bakıyodum altını alıyolar bende aynısını yapıyodum çocuk görmemiştimki bide bir sürü dikiş vardı canım yanıyodu
şimdi özel hasteneler var ssk lılara indirimli ailende yanında oluyo gerekeni onlar yapıyor

ayy kıyamam ya..allahtan ben bebek konusunda tecrubelıyım annemden 7 kardesız de yarısını ben buyuttum kardeslerın

şimdi nasıl bilmiyorum ama kapısından bile geçmeyi düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin yinede
çocugu yaparken banamı sordun ne bagrıyosun diyodu ebenin biri kadını dogurturken tutamaz kendini 2 yıl sonra gene düşersin buraya diyodu inan tam bi nazi kampı gibi erkekler daha merhametli oluyolar kadınlar sanki düşman gibiler yaa
dogum yaptırırken şarkı sölenirmi ebe şarkı sölüyo

Son düzenleme:

Eşinde baya kurnazmış ee koç burcu sonuçta

Okurken içim gitti zormuş yaşadıkların ama atlatmışsın çok şükür.
Bir daha hiç birisini yaşamazsın inşallah..
Hiç birimizde yaşamayz inşallah..

valla hemen yag gıbı uste cıkar=)bıde masum masum bakar kıyamam bende=)

ayy kıyamam ya..allahtan ben bebek konusunda tecrubelıyım annemden 7 kardesız de yarısını ben buyuttum kardeslerın

Ohh maşallah..
Baya kalabalık bi ailesiniz yani..

Töbe yarabbim ya ne alakası var bunun kendini tutamamakla yaa kadın çocuk yapar yapar sanane yani..
Bunları işlerinden ediceksin işsiz kalıcaklar o zmn anlıycaklar işlerinin kıymetlerini ay çıldırdım okudukdan sonra ya

ooo sen tecrübelisin
benim oğlumda yaşadıklarım şimdi konuşulunca komik yaa ama cidden çok zorlandım büyütürken durumlar böylede degildi yeni ev almıştım maddi sıkıntıda çokta

Eşin kaç yaşında cnm?
28 yasında tatlm..
ooo sen tecrübelisin
benim oğlumda yaşadıklarım şimdi konuşulunca komik yaa ama cidden çok zorlandım büyütürken durumlar böylede degildi yeni ev almıştım maddi sıkıntıda çokta

evet canım allahtan o tecrubem var bebek konusunda bı tek cok kucukken yıkayamam orası var yoksa herseyı becerırım allahın ıznıyle

28 yasında tatlm..

evet canım allahtan o tecrubem var bebek konusunda bı tek cok kucukken yıkayamam orası var yoksa herseyı becerırım allahın ıznıyle

Banada ben yıkıyamazmışım gibi geliyo çok küçükken ama bi çok kişiden duyduğum insana bi cesaret geldiği anne oldukdan sonra beceremem dediklerini bile beceriyosun merak etme dediler..
Gerçi ne kadar cesaret gelsede ilk zamanlar yardım şart tabiki..

yokya bnce onunla alakası yok benım annemde yıkayamaz korkar bısı olcak dıe ya halam yıkardı kardeslerımı yada ust komsumuz vardı bi o kadın yıkardı gelıp sagolsun artık bızede ole bırı yardım edıcek=)

kesinlikle yardım şart. allah annemı başımdan eksik etmesin ondan başkasına emanet edemem çocuğumu heralde.
bu arada bebeğinizin ismı hazır galıba şeydacım. çok güzel bi isim. adıyla doğsun adıyla yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…