merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
cuma gunu kanamam oldu((( cumartesıde 12gibi tekrar basladı acile gittim ordan benı kadın doguma aldılar tekerlıklı sandalyeyle ((
düsüşl ruskı gecırmısım maalesef.. bana su ilacı verdıler '' crınone vajinel jel nasıl kullanıcam bılmıyorum vajınanın ıcınemı sıkıcam yanı yoksa dıs dudaklar filan onlaramı surucem???
10gun boyunca kalkmak yok dedi doktor pztsı sabahtanda doktordan güç bela ızın aldım evime golcuge donebılmek için..
hepinizi öpüyorum benım için dua edın nolurrrrr...
eskıdehirde axcile arslan bey var ümit hastanesınde ona muayene oldum.. iyidir umarım bilen varmı
cnm sıkma sakın canını Allahın ıznıyle atlatırsın bugunlerı
kremede gelınce eczacıya sor yada acıl kendı doktoruna gıt
saglıcakla bebısını kucagına alırsın ınsallah cnm
Kızlarrr gunaydın
berbat bır dünün ardından yıne tekrar aynı berbatlık :2:
dun sadece erık ve corba ıctım aksam
onlarıda cıkardım
meyve suyu ıle ayakta duruyorum
bulanmıyor dıye dıye bulandırttım desem yerıdır
gordum gunumu
ama annemın sucu
annem 9 ay boyunca kusmus
ayyy ne guzel kızım bana cekmedı dedı dedı al sonuc kusan sedaaa
hazıranın 23u gıbı randevum var
merak edıyorum kac kg vermıs olucam
boyle gıderse baya verıcem cunku
Pendikde canım..
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşürs gelirim yine..
aynı değil ultrason kağıtlarımıs hayatım halbuki aynı ultrasondan çıkma ama :)
belki sen sorunca sana öyle çıkartmıştır normalde günde kaç tane çıkartıyodur o kağıttan çünkü na benimkinde kesenin boyutu ve bebeğin boyutu yazıyor bir de kalbinin boyutu:)
işte bu gittiğimde ultrasondayken ben de sorucam ben şimdi ne kadarlık hamileyim diye bu sefer herşeyi sorucam kalp atışları normal mi nereye yerleşmiş rahmin üst tarafına mı alt tarafına mı hepsini sorucam:)
aslında ben çok soru sormayı sevmiyorum o gerekeni söylüyor zaten ikili test için de daha çok erken güzelim 10. haftadan sonra yapar bence ama yine de unutmazsam sorucam senin için:)benden henüz hemogram ve idrar istedi bakalım pazartesi ne dicek?senin bu doğum ücretlerine gecelik kalma ücretleri de dahil sanırım dimi sezeryanda 2 normal de 1 gece kalıyomuşsun.bebek devamlı yanındaymış..
selam güzel anneler
canım iyi haberlerini gördüm, geçmişe daldım ama çıkamadımmmmçok sevindim maşallah
merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
cuma gunu kanamam oldu((( cumartesıde 12gibi tekrar basladı acile gittim ordan benı kadın doguma aldılar tekerlıklı sandalyeyle ((
düsüşl ruskı gecırmısım maalesef.. bana su ilacı verdıler '' crınone vajinel jel nasıl kullanıcam bılmıyorum vajınanın ıcınemı sıkıcam yanı yoksa dıs dudaklar filan onlaramı surucem???
10gun boyunca kalkmak yok dedi doktor pztsı sabahtanda doktordan güç bela ızın aldım evime golcuge donebılmek için..
hepinizi öpüyorum benım için dua edın nolurrrrr...
eskıdehirde axcile arslan bey var ümit hastanesınde ona muayene oldum.. iyidir umarım bilen varmı
evet canım hıçkırıyor ve vücut hop oluyor ,ilk bebeğimdede hıçkırığını yakalamıştık hatta 4 lü renkli ultrasona gittiğimizde çişini yaparken yakalamıştık
bana su bol içiçeksin diye çok tembihledi cünkü kese içindeki su 3 saatte bir değişiyormuş canım ondan sürekli vücuda su .ve haftada 1 den fazla balığı uygun bulmuyorum eksiği zarar değil fazlası zarar civa olduğu için şimdi yemesende olur.4. ayından sonra balık yağı hapını veririm sana dedi.şimdilik kuruyemişten alıyorum omegaları.
şeydacım bende pendikteyim:)
Pendiğin neresindesin cnm?
Hangi hastaneye gidiyodun sen?
canım ben aydınlıyolu caddesindeyim sen neresindesin?
pendik devlet hastanesine gidiyorum ben ilk hamileliğimde orda çalışıyodum doğumdan sonra ayrıldım mükemmel bir drum var ilk gebeliğimide o takip etti doğumumuda yaptırdı şimdi yine aynı doktorumlayım:)
iYİ HAFTASONLARI CİCİŞ ANNECİKLERRRRRRRRRRR!!!!!!GEÇMİŞİ OKUYAMADAIM AMA ŞEKERCİKKKKK BİŞEYLER YAZMIŞ HOŞUMA GİTTİİİ.. ÇOK HOŞUMA GİDİYOOO SİZLERİN ÖYLESİNE MUHABBETLERİNİZDEN ZİYADE HEP BİLGİLENDİRMEEEE YAZILARI SORUNLAR SORULAR .YARDIMLAŞMALARRR. ÇOK HOŞUMA GİDİYO BU ARALAR HEP BUNLARDAN GERİ KALIYORUMMM AMA BİR ŞU TATİL GELSİİNNN . BEBİŞİME VE SİZLERE ÇOK VAKİT HARCAYACAĞIMMMM. HEP UYUMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR. SİZLER NE DURUMDASINIZZZZZZZZZZZ...GİRMİŞKEN YORUMLAR ALAYIMMMMMMMMM..
Bende aydınlı yolu caddesinde oturuyorum
Pendik devlet hastanesini beğenmiyorum ben ya..
Peki doğumun sezeryanmıydı genelde nöbetçi doktor kimse o giriyo diye biliyorum..
Yada doktorunun mesai saatlerimiydi doğumun..
iYİ HAFTASONLARI CİCİŞ ANNECİKLERRRRRRRRRRR!!!!!!GEÇMİŞİ OKUYAMADAIM AMA ŞEKERCİKKKKK BİŞEYLER YAZMIŞ HOŞUMA GİTTİİİ.. ÇOK HOŞUMA GİDİYOOO SİZLERİN ÖYLESİNE MUHABBETLERİNİZDEN ZİYADE HEP BİLGİLENDİRMEEEE YAZILARI SORUNLAR SORULAR .YARDIMLAŞMALARRR. ÇOK HOŞUMA GİDİYO BU ARALAR HEP BUNLARDAN GERİ KALIYORUMMM AMA BİR ŞU TATİL GELSİİNNN . BEBİŞİME VE SİZLERE ÇOK VAKİT HARCAYACAĞIMMMM. HEP UYUMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR. SİZLER NE DURUMDASINIZZZZZZZZZZZ...GİRMİŞKEN YORUMLAR ALAYIMMMMMMMMM..
Herkese iyi pazarlar
geçmişi okudum ancak içinden çıkamadım :) yeni gelen arkadaşlarımız var hoşgeldiniz
kontrolleri iyi geçen arkadaşlarımız için de çok sevindim. bundan sonra da hep sorunsuz güzel gitsin her şey.
benim kontrolüm 7 haziran dört gözle o günün gelmesini bekliyorum.
size de oluyor mu bilmiyorum doktora gidiyorum 1 hafta herşey iyi hoş ondan sonra bir sonraki randevuya kadar enşelenmeye başlıyorumzaten kese ve kalp atışına gittikten sonra ayda bir gideceğimi söyledi artık. nasıl geçer 1 ay bilmem.
bir de sekerrck paylaşımların için teşekkürler ayrıntılı okucam hepsini
aaaa inanmıyorum serdarkent sitesini biliyormusun peki ordayım ben..canım devlet hastaneleri genelde beğenilmez ama sanırım ben personeli olduğum için kendi hastanemde takip edilmek ve doğurmak istedim çokta iyi etmişim drum amerikan hastanesinde aynı zmanda tüp bebek uzmanı çokta iyi bir dr. benim sezeryandı 36 haftalık acil sezeryan oldum ama gece gündüz sürekli telefonla bilgi aldım çok zordu hamileliğim preklamsi olmuştum tam zamanında müdehaleyle bebeğimin ve benim hayatımı kurtardı çok şey borçluyum sevgili doktoruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?