2012 Ocak Anneleri

benimde peynir zeytin..

selam kızlar nasılsınız...ben cok üzgünüm cünkü benimki dış gebelikmiş salı günü kapalı amaliyat olcam rabbim boyle uygun gördü isyan etmiyorum hayırlısı olsun...aranızdan ayrılıyorum... inş bebişlerinizi hayırlısıyla saglıkla kucaklarınıza alırsınız dualarım sizlerle banada dua edin olurmu

sende bendensin demek sedacım bende deli gibi kusanlardanım tüm kokulara karşı hassaslaştım kokular bile kusmama neden oluyor hele süt ve süt ürünleri mahvediyo beni

canımm cok uzuldum yaaahıc sıkma canını hayırlısı olsun hakkında..ınsallah tekrar hamıs kalıp bılgılerımızden faydalanırsın cok gecmıs olsun canım benım uzulme sakın tmmı

canım çok üzüldüm bu ilk gebeliğinmiydi?ameliyattan korkma sakın canım allahım yardımcın olsun inşş enkısa zamanda tekrar kalırsın hamile dualarım seninle

Cnm benım dedıgın gıbı Allah ın takdırı bu
ınsallah en kısa zamanda tekrardan annıs olup aramızda olursunn cnm

sende bendensin demek sedacım bende deli gibi kusanlardanım tüm kokulara karşı hassaslaştım kokular bile kusmama neden oluyor hele süt ve süt ürünleri mahvediyo beni

Ayy fenalardayım ya hıc sorma cnm
dedıgım gıbı bazıları dırek kusar ben afedersınız ama parmakla kusuyorum ((((
ayy cok fenaymıs
ama olsun bebısımız ıcın katlanıyoruz sonucda

ben enazından zorlanmadan foşurttt diye boşaltıyorum evdede sürekli öğürerek dolaşan bir tip oldum ilk hamileliğimde böyle bir sorunum hiç olmamışştı bu değişik olduğu için kesin kız diyolar bakalım hayırlısı inş en kısa zamanda geçer bu durumumuz

canımm cok uzuldum yaaahıc sıkma canını hayırlısı olsun hakkında..ınsallah tekrar hamıs kalıp bılgılerımızden faydalanırsın cok gecmıs olsun canım benım uzulme sakın tmmı
cok teşekkür ederim canım... amin inş...yok sıkmıyorum dedigin gibi hayırlısı olsun her şey rabbimden cok zor ama moralimi yüksek tutuyorum...bende sizlerin dogum haberlerini okurum inş
canım çok üzüldüm bu ilk gebeliğinmiydi?ameliyattan korkma sakın canım allahım yardımcın olsun inşş enkısa zamanda tekrar kalırsın hamile dualarım seninle

yok canım ilki düşükle sonuclanmıştı buda dış gebelikmiş....cok teşekkür ederim dualarınız icin burda sizlerle olmak ısterdim ama rabbim boyle uygun gördü sizleri tanıdıgıma memnun oldum hepiniz cok iyisiniz hoşcakalın

Canım benim, hayırlısı olsun, üzme kendini, her işte bir hayır vardır, en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle yüzün güler İnşallah.

geçmiş olsun...her insanın basına gelebılecek bırsey bunu dusun ve uzulme...allah saglıklı bır bebek nasip eder sana insallah...arkadalar bende aranızda yenıyımm...7+3 haftalık hamıleyım cok bulantım var bır sey yıyemıorum bana onerecegınız seyler varsa yardım edınnn bana lütfeennnnnn

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim kucagını doldursun Allaha emanet ol

Hoşgeldin cnm
Benim de çok fena bulantım var, zencefilli şeker ve beyaz leblebi iyi geliyor ama geçici çözümler tabi, kalıcı çözüm bilen varsa ben de bekliyorum.

canım gerçekten çok üzüldüm. hayırlısı böyle imiş demek bunu metanetle karşılaman çok iyi, moralini yüksek tutmaya çalış. allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana dualarımız seninle

herkezin bulantıları farklıdır kimi sabah kalktımı aç karnına bulantı çeker ben çok yiyip sonradan bulantı çekenlerdenim bir ay zahmetimiz kaldı 3 aylık oldumu bu şikayette kalkıcak ortadan sabır kızlar
çok acıkmadan atıştırın
her gün bir maden suyu 2-3 ceviz yemeyi ihmal etmeyin bebegin beyin gelişimi için ii miş
küçüklü domates salatalık ben çok tüketiyorum ögün aralarında

bulantısı olan bir arkadaşım kızarmış ekmek ve çubuk krakerin çok iyi geldiğini söylemişti. kendisi de öğün aralarında sürekli kraker tüketirdi zaten. belki yardımcı olur size arkadaşlar

evet krekeri bende duydum tuzlu çubuk krekeri ablamda baş ucuna koyar sabah yataktan kalkmadan bi kaç tane atardı agzına
bide hastaneden broşür verdiler bana ondada yastıgınızı yükseltin yazıyo bende yastımın üstüne bi küçük yastı koydum öle yatıyorum

ben de fosurrrt dıye oluyor
eskıden bu kadarda kusamazsdım
Allah hayırlı evlatlar versın cnm
suan soktayım mesela
cekırdek yedım baya bır rahatladı mıdem
su cıtlıyonun bol tuzlusundan
bakalım nasıl olcak :)

Çoook üzüldüm canım yaa
Hayırlısı böyleymiş üzmemeye çalış kendini..
İnşallah en yakın zamanda sende yeni bi bebiş haberiyle gelirsin aramıza..
Kendine çok dikkat et

ayy yemek yapmak ıskence halıne geldı yaa mutfaga gıremıyorum yemek nası yapıcam benn:26::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…