selam kızlar, nasılsınız?
( canım çok üzüldüm... ama bunda da bi hayır vardır tatlım ya.. inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın..
hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..
canım benim, çok geçmiş olsun, doktorun sözünden çıkma, dikkat et olur mu.. biçok arkadaş yaşadı ve atlattı bu kanamaları, inşallah sen de atlatacaksın... ilaç konusunda fikrim yok, prospektüste de açık değil sanırım, kızların dediği gibi bi eczacıya danışabilirsin...merhaba kızlar ujmarım ıyısınızdıe.. ben suan annemlerdeyım gecmısı okumdaım..
cuma gunu kanamam oldu((( cumartesıde 12gibi tekrar basladı acile gittim ordan benı kadın doguma aldılar tekerlıklı sandalyeyle ((
düsüşl ruskı gecırmısım maalesef.. bana su ilacı verdıler '' crınone vajinel jel nasıl kullanıcam bılmıyorum vajınanın ıcınemı sıkıcam yanı yoksa dıs dudaklar filan onlaramı surucem???
10gun boyunca kalkmak yok dedi doktor pztsı sabahtanda doktordan güç bela ızın aldım evime golcuge donebılmek için..
hepinizi öpüyorum benım için dua edın nolurrrrr...
eskıdehirde axcile arslan bey var ümit hastanesınde ona muayene oldum.. iyidir umarım bilen varmı
ben de çok canım istemesine rağmen tek tük kornişon yiyerek bastırmaya çalışıyorum isteğimi.. benim de çok tuzludan kaçınmam gerekiyo ohss nedeniylen pzt ya da salı kontrole gitcem, bakalım atlattım mı tamamen ohss yi...canım ikili tarama testi bana 11. haftada gel dedi ama ben diğer hafta geleyim mi dedim tamam dedi 12+1 de gidicem en uygun zaman 11-13 müş bugün ense kalınlığını her ihtimale karşı ölçtü doktorum.
valla gülüm ben de hep tuzlu yiyorum şekerli şeyler görmek dahi istemiyorum.turşuyu yasakladı bana ,kesinlikle o kadar keskin gıdalar önermiyorum dedi çok nadir tek tük salatalık turşusu vs ama bunlar masum olacak öle turşu suyu falan kesinlikle istemyiorum dedi.
bikaç gün midem kötü gibiydi, çok zor olmuştu, bişe yiyemiyodum, Allah kolaylık versin canım ya, çabuk geçer inşallah... benim de ağzımın tadı kötü yaf
Kızlarrr gunaydın
berbat bır dünün ardından yıne tekrar aynı berbatlık :2:
dun sadece erık ve corba ıctım aksam
onlarıda cıkardım
meyve suyu ıle ayakta duruyorum
bulanmıyor dıye dıye bulandırttım desem yerıdır
gordum gunumu
ama annemın sucu
annem 9 ay boyunca kusmus
ayyy ne guzel kızım bana cekmedı dedı dedı al sonuc kusan sedaaa
hazıranın 23u gıbı randevum var
merak edıyorum kac kg vermıs olucam
boyle gıderse baya verıcem cunku
şekercik ne güzel şeyler paylaşmışsın, kaydettim bilgisayarıma :) eline, bebişine sağlık canımhamileliğin 3.ayı:
forumankebut.net - hamilelikte yapılması gereken altın tavsiyeler • perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye
......alıntı.
canım ya, aynen..bulantısı olan arkadaşlar off çok kötü olmalı tahmin edebiliyorum. benim adet dönemlerim bile hep bulantılı olurdu çoğu zaman kusardım. hatta derdim adetlerim böyleyse hamileliğim nasıl olcak kimbilir diye. çok şükür şuana kadar olmadan 8 haftayı bitiyoruz. ama zaman zaman iştahsızlık oluyor bir de tabii hazımsızlık var
Allah kolaylık versin canım.. maşallah oğluşun da ilgi bekliyo tabi...merhaba hamişler nasılsınız ben birkaç gündür giremedim bulantılarım kusmaya dönüştü çok zorlanıyorum oğluumda hastalandı hiç bişey yediremiyorum anlıycağınız hayatım kabus gibi son günlerdeikili trama testimi 27 haziran 2 temmuz arasında yapıcak doktorum keşke cinsiyetide belli olsa:)biraz geçmiş okuyup geliyorum:)
benim de uykum yerinde valla :))iYİ HAFTASONLARI CİCİŞ ANNECİKLERRRRRRRRRRR!!!!!!GEÇMİŞİ OKUYAMADAIM AMA ŞEKERCİKKKKK BİŞEYLER YAZMIŞ HOŞUMA GİTTİİİ.. ÇOK HOŞUMA GİDİYOOO SİZLERİN ÖYLESİNE MUHABBETLERİNİZDEN ZİYADE HEP BİLGİLENDİRMEEEE YAZILARI SORUNLAR SORULAR .YARDIMLAŞMALARRR. ÇOK HOŞUMA GİDİYO BU ARALAR HEP BUNLARDAN GERİ KALIYORUMMM AMA BİR ŞU TATİL GELSİİNNN . BEBİŞİME VE SİZLERE ÇOK VAKİT HARCAYACAĞIMMMM. HEP UYUMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR. SİZLER NE DURUMDASINIZZZZZZZZZZZ...GİRMİŞKEN YORUMLAR ALAYIMMMMMMMMM..
hoşgeldiiiiin :)slm kızlar nasılsnz çok şükür aranıza dönebildim artık hergn burdayımm
benim doktor da ben sormasam kullan demicekti sanırım.. üstelik planlı...arkadaşlar benım doktorum folik asidi içme besinlerden al dedi bıraktım kafam karıstı ama şimdi
selam kızlar nasılsınız...ben cok üzgünüm cünkü benimki dış gebelikmişsalı günü kapalı amaliyat olcam rabbim boyle uygun gördü isyan etmiyorum hayırlısı olsun...aranızdan ayrılıyorum... inş bebişlerinizi hayırlısıyla saglıkla kucaklarınıza alırsınız dualarım sizlerle banada dua edin olurmu
tatlım bi kontrol de mi olsan, neden olmuş.. gerçi laparoskopide tüplerin ne kadar açık olduğunu da kontrol ediyolar.. ben de laparoskopi oldum çikolata kisti yüzünden... ilk gün biraz gaz sancın oluyo, ayağa kalkabiliyosun hemen, hemşireler sölüyo zaten, yürümeye çalışırsan gazdan daha çabuk kurtulursun, ikinci güne baya rahatlıyosun.. zor diil, meraklanma... çok geçmiş olsun tatlım ya...yok canım ilki düşükle sonuclanmıştı buda dış gebelikmiş....cok teşekkür ederim dualarınız icin burda sizlerle olmak ısterdim ama rabbim boyle uygun gördü sizleri tanıdıgıma memnun oldum hepiniz cok iyisiniz hoşcakalın
geçmiş olsun...her insanın basına gelebılecek bırsey bunu dusun ve uzulme...allah saglıklı bır bebek nasip eder sana insallah...arkadalar bende aranızda yenıyımm...7+3 haftalık hamıleyım cok bulantım var bır sey yıyemıorum bana onerecegınız seyler varsa yardım edınnn bana lütfeennnnnn
hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..