2012 Ocak Anneleri

selam kızlar, nasılsınız?
canım benim, çok geçmiş olsun, doktorun sözünden çıkma, dikkat et olur mu.. biçok arkadaş yaşadı ve atlattı bu kanamaları, inşallah sen de atlatacaksın... ilaç konusunda fikrim yok, prospektüste de açık değil sanırım, kızların dediği gibi bi eczacıya danışabilirsin...
ben de çok canım istemesine rağmen tek tük kornişon yiyerek bastırmaya çalışıyorum isteğimi.. benim de çok tuzludan kaçınmam gerekiyo ohss nedeniylen pzt ya da salı kontrole gitcem, bakalım atlattım mı tamamen ohss yi...
bikaç gün midem kötü gibiydi, çok zor olmuştu, bişe yiyemiyodum, Allah kolaylık versin canım ya, çabuk geçer inşallah... benim de ağzımın tadı kötü yaf
şekercik ne güzel şeyler paylaşmışsın, kaydettim bilgisayarıma :) eline, bebişine sağlık canım
canım ya, aynen..
Allah kolaylık versin canım.. maşallah oğluşun da ilgi bekliyo tabi...
benim de uykum yerinde valla :))

slm kızlar nasılsnz çok şükür aranıza dönebildim artık hergn burdayımm
hoşgeldiiiiin :)
arkadaşlar benım doktorum folik asidi içme besinlerden al dedi bıraktım kafam karıstı ama şimdi
benim doktor da ben sormasam kullan demicekti sanırım.. üstelik planlı...
( canım çok üzüldüm... ama bunda da bi hayır vardır tatlım ya.. inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın..
tatlım bi kontrol de mi olsan, neden olmuş.. gerçi laparoskopide tüplerin ne kadar açık olduğunu da kontrol ediyolar.. ben de laparoskopi oldum çikolata kisti yüzünden... ilk gün biraz gaz sancın oluyo, ayağa kalkabiliyosun hemen, hemşireler sölüyo zaten, yürümeye çalışırsan gazdan daha çabuk kurtulursun, ikinci güne baya rahatlıyosun.. zor diil, meraklanma... çok geçmiş olsun tatlım ya...

hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..

Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 7+2 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...

ayy yemek yapmak ıskence halıne geldı yaa mutfaga gıremıyorum yemek nası yapıcam benn:26::97:

bu gün pazar eşin evdedir söle bi zahmet o yapsın
benimki süpürdü her yeri wc fırçaladı bende bulaşıklarımı yıkadım markete gitti şimdi kıyamaz o bana şimdi gelirken bi şeyler yaptırır gelir

rıca ederm aylıncım ..ya sorma ıyım ama mıdem cok kötü yaa az once buzluktan kıyma cıkardım öğüre öğüre pısınce nası durucam bılemıyorum artık daha dogrusu pısırebılırsem

canım ben de arkadaşlardan falan duydum, çok olabilen bişe.. hatta biçoğu kanamasının başlamasıyla gitti doktora ve atlattılar şükür önlem alınınca, sen daha kanaman olmadan ultrasonda farkedilmiş, bu avantaj bence, ilacını kullan ve atlatana kadar yatmaya çalış, gerekli olmadıkça kalkma.. olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah canım..

yok cnm ya evde degıl polis memuru ıkı gıne bı ızınlı oluyo normalde bugun ızınlı olması gerekıyodu ama ızınlerı kaldırmıslar dıs ıslerı bakanı burda o yuzden secıme kadar bole gıdecekmısdunde cok gec geldı yemek yapma dısarda yerım ben dedı bende ii olur dedım zaten yapmamıstımda bişey:97:

canım ya kıyamam..
bu arada kızlar, çiğ ete dokununca, ellerimizi güzelce yıkamamız gerekiyo başka bişeye dokunmadan, dikkat edelim

ben varım 2 kesem var birinde kalp atışı oluşmadı biri çok şükür ii
1 aydyr bende düşük ilacı kullanıyorum
ev işi yapmıyorum yemegimi yapıp bulaşıgımı yıkıyorum o kadar eşimden Allah razı olsun gerekeni yapıyor. Yatıyorum sürekli ani hareket yapma agır kaldırma ev işi yapma sıkıntıdan üzüntüden uzak dur Allahın izniyle hiç bi şey olmaz

doktorun dediklerini yapıp dikkatli davranırsan allahın izniyle bişeycik olmaz canım. inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürüz

hmm anladım cnm pratik bi şeyler yapıcan o zaman ıspanak yemeliymişiz kızlar ben hiç sevmem bende semiz otu aldım her akşam yogurtlu salatasını yapıyorum . Haftada 2 günde balık yenmeliymiş haftada birde balık tüketiyorum

canım ya kıyamam..
bu arada kızlar, çiğ ete dokununca, ellerimizi güzelce yıkamamız gerekiyo başka bişeye dokunmadan, dikkat edelim

evt cnm yıkadım bılıyorum zararlı hmde cok..ben bebegm 4 haftalık falanken baya bi salam yıyodum sonra bunları duyunca bıraktım ama cok korkuyodum acaba bakterı kaptımmı dıye ıkı gun once toksoplazmaya bakıldı negatıf cıktı derın bı nefes aldım

ikiz miydi senin de :) canım kalp atışı olmayan noluyo, kendiliğinden kayboluyo sanırım di mi?

ikiz miydi senin de :) canım kalp atışı olmayan noluyo, kendiliğinden kayboluyo sanırım di mi?

ikizdi evet cnm 2 ay normal gelişti kese ama birinde kalp atışı oldu birinde yok ya kanamayla atılır vücuttan dedi doktor 2,5 aylık oldum hala kanama yok yada kendiliginden ufalıcak dedi yada dogumda atılacak dedi

bide kızlar benım göbüşüm cok kasınıyo kilo mu alıyorum yoksa ya sızdede oluyomu??

ıspanak kışın yeriz artık ben de yoğurtlu semizotu yiyorum sık sık. Haftada 1 veya 2 gün balık, günde 2 ceviz ve yine haftada 2 gün semizotu veya ıspanak tüketmek bütün omega 3 gereksinimini karşılıyormuş

günde 1 de maden suyu tüket buda iimiş

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. İnsallah herşey güzel olur...

Çok geçmiş olsun canım. Bende çok dikkat ediyorum şimdi. Kalkmıyorum bile gerekmedikçe yerimden. İnsallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

daha hiç balık yemedim hamilelikte, ceviz yemeye çalışıyorum, semizotu iyi fikirmiş.. severim ben çok.
çok şükür canım.. benim de canım çekiyo ya, şöle salamlı sosisli bi pizza bazı doktorlar iyi pişerse bişe olmaz diyo ama ben nolur nolmaz yemiyorum...
ikizdi evet cnm 2 ay normal gelişti kese ama birinde kalp atışı oldu birinde yok ya kanamayla atılır vücuttan dedi doktor 2,5 aylık oldum hala kanama yok yada kendiliginden ufalıcak dedi yada dogumda atılacak dedi
benim de belki biri kendiliğinden kaybolur dediler, en son ultrasonda üçü de aynı durumda duruyolardı, bu hafta kontrolde görcez inşallah ne durumdalar.. hayırlısını versin Allahım...
bide kızlar benım göbüşüm cok kasınıyo kilo mu alıyorum yoksa ya sızdede oluyomu??
bende olmadı ama belki cildin kurumuş olabilir, o da kaşındırır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…